- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #60.701
ama yinede dediğim gibi hafta sonu için gayet iyi olmuş:)
ben bu zamanda haşlanmış mısır çok severim o beni baya zorlayacak
bn de çok severım sut mısırı patlamıs mısırı emme daha hiç yemedım bızım evde hafta da en az 1kez kez kaynar seker oranı yuksek mıs yemedım hıc ama bn de de dondurma aşkı var nasıl çok severım valla kornetto yada kıloluk olan ları kulah ıle ayyyyyyyyyyyy bi fena oldum
Tek kaçamak dondurma ay neler yerdım tatlılar pastalar hele hele çikolatalar
ne zamannnnnn yediiiinnnnnnnnnn??
ne zamannnnnn yediiiinnnnnnnnnn??
elif şafakı bende çok beğenirimKızlar günaydınn,
yoğun bir haftasonu ve çok yoğun bir pazartesi sabahından sonra iki satır birşey yazmaya ancak fırsat bulabildim. haftasonu düğün vs derken diyetimi çok takip edemedim,ama çok fazla bozacak birşey de yapamadım:)
ama bu sabah yine tastamam devam ediyorum
sabah nesfit yedim
ara yapamadım
öğle
düğn çorbası ( çeyrek kase)
tavuk saç kavurma ( 5,6 yemek kaşığı kadar)
sade salata
şimdi bira soluklanığ kahvemi içiyorum.
bu arada farklı bir konu açayım, kitap okumayı severmisiniz kızlar, kim ne tarz okuyor:)
ben öğle arasında gittim elif şafak pinhan ve iskenderi aldım, ne zamandır aklımdaydı. akşam başlarım artık okumaya:)
kızlar günaydınn,
yoğun bir haftasonu ve çok yoğun bir pazartesi sabahından sonra iki satır birşey yazmaya ancak fırsat bulabildim. Haftasonu düğün vs derken diyetimi çok takip edemedim,ama çok fazla bozacak birşey de yapamadım:)
ama bu sabah yine tastamam devam ediyorum
sabah nesfit yedim
ara yapamadım
öğle
düğn çorbası ( çeyrek kase)
tavuk saç kavurma ( 5,6 yemek kaşığı kadar)
sade salata
şimdi bira soluklanığ kahvemi içiyorum.
Bu arada farklı bir konu açayım, kitap okumayı severmisiniz kızlar, kim ne tarz okuyor:)
ben öğle arasında gittim elif şafak pinhan ve iskenderi aldım, ne zamandır aklımdaydı. Akşam başlarım artık okumaya:)
kız diyet yapmadan evvel 80 lard DOLASIRKEN YIYORDUM YOKSA HAYATTA YEMEM
:)))))))))))))))))))))))))
kiraz sapı filan demle iç bari yokmu??öyle işte canım ay nasıl şiş karnım
öğleyin 2 dilim bugday ekmeğiyle tonbalıklı salata yedim yağsız:)
akşamıda hafif atlatmam laızm eşim şehir dışında bugün annemlerde kalırız
bakalım ne yiyebilicem:)
ama eğer halim kalırsa yediden sonra oğluşumla yürüyüşe çıkmayı istiyorum:)
o kadar tatlıki çok sveiyor bebek arabasıyla gezmeyi zaten daha yürüyemiyor, aralarda arkasına dönüp bana öpücük atıyor geri önüne dönüyor, beni mest ediyor:))))
kiraz sapı filan demle iç bari yokmu??
ben bu sene yediğimiz kriazların saplarını kuruttum hep arada yeşilçayla karıştırıp demliyorum:)[/QUOTE
ya daha kurumadı sapları annem de de di ama bakalım eve gıdınce demleyım
kıtap okumaa bayılırım elif şafagın hangı kıtabı
pinhan ve iskender canım,
"Aşk"ı da daha önce okumuş ve çok sevmiştim.
en sevdiğim şey hafif yağmur yağarken ben içeride pencere önünde oturup sıcak bir şeyler içerken kitap okumaktır:) ama maalesef koşuşturmacadan o kadar az zaman bulabiliyorum ki bunu ypamayazaten bu mevsimde de karpuz eşliğinde olur
caım evet aşk içiçe hikaye örgüsü olan bir kitap, ama tekrar bir başlamayı dene gerçekten çok güzel bir kitap. Gerçi edebiyat-psikoloji-tasavvuf karşımını herkes sevmeyebilir o nedenle sıkılmış da olabilirsin canım ama anlatımı fln çok iyi:)
bu yıl kitabını duymamıştım, netten bir bakayım bakalım neymiş:)
maşallah Allah bagıslasın ne de tatlı dır benim yerıme öp olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?