Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ama yinede dediğim gibi hafta sonu için gayet iyi olmuş:)
ben bu zamanda haşlanmış mısır çok severim o beni baya zorlayacak

bn de çok severım sut mısırı patlamıs mısırı emme daha hiç yemedım bızım evde hafta da en az 1kez kez kaynar seker oranı yuksek mıs yemedım hıc ama bn de de dondurma aşkı var nasıl çok severım valla kornetto yada kıloluk olan ları kulah ıle ayyyyyyyyyyyy bi fena oldum

ya eskiden kalma bi alışkanlık ben mısırı mevsimi gelince 3 öğün yiyebilirim, babam sürekli alırdı evlendikten sonrada yine hep alır ve benim yemem içinde hep bizim olduğumuz zamanlar pişirilir:)
dünde öyle oldu pişirmek için bizi beklemişler
ben o düdüklüde ğişerken kokusunu alınca kendimden geçiyorum abartmıyorum 3 4 tane yiyebilirim bi oturuşta ama 1.5 la kurtardım diyebilirim dün:)
ama yinede çok tabi hem şeker içeriği yüksek dediğin gibi, birde tuzlu yeniyor sonuçta bide epeyce tuz tüketmiş oluyorsun(

dondurmaya gelince onuda çok severim ama eve almıyorum artık öyle olunca yemiyorum, önce kiloluk dondurmam buzlukta her daim hazır ve nazır beklerdi her akşam tırtıklardım:) ama eve abur cubur almamak en kolayı, canın istesede olmayınca yemiyorsun:)
yinede dondurma mısıra göre daha masum bence, sonuçta sütlü:) ama tabi sade olanını kasdediyorum, öyle çikolata soslu, karamelli filan olmayacak:))

nihayetinde çok sevdiğimiz şeylerden vazgeçmedikçe istediğimiz kiloya ulaşamayıııızzz, vazgeçicezzz, vazgeçmemiz lazımm en azından:))

Kızlar günaydınn,

yoğun bir haftasonu ve çok yoğun bir pazartesi sabahından sonra iki satır birşey yazmaya ancak fırsat bulabildim. haftasonu düğün vs derken diyetimi çok takip edemedim,ama çok fazla bozacak birşey de yapamadım:)

ama bu sabah yine tastamam devam ediyorum

sabah nesfit yedim
ara yapamadım
öğle
düğn çorbası ( çeyrek kase)
tavuk saç kavurma ( 5,6 yemek kaşığı kadar)
sade salata

şimdi bira soluklanığ kahvemi içiyorum.

bu arada farklı bir konu açayım, kitap okumayı severmisiniz kızlar, kim ne tarz okuyor:)

ben öğle arasında gittim elif şafak pinhan ve iskenderi aldım, ne zamandır aklımdaydı. akşam başlarım artık okumaya:)

elif şafakı bende çok beğenirim
hele ''aşk''ı çok severek okumuştum
iskenderide aldım ama kapağındanmıdır nedir bi okumak gelmedi içimden hiç başlamadım daha iyiki hatırlattın unutmuştum bile:)

kıtap okumaa bayılırım elif şafagın hangı kıtabı

öğleyin 2 dilim bugday ekmeğiyle tonbalıklı salata yedim yağsız:)
akşamıda hafif atlatmam laızm eşim şehir dışında bugün annemlerde kalırız
bakalım ne yiyebilicem:)
ama eğer halim kalırsa yediden sonra oğluşumla yürüyüşe çıkmayı istiyorum:)
o kadar tatlıki çok sveiyor bebek arabasıyla gezmeyi zaten daha yürüyemiyor, aralarda arkasına dönüp bana öpücük atıyor geri önüne dönüyor, beni mest ediyor:))))

maşallah Allah bagıslasın ne de tatlı dır benim yerıme öp olur mu

Son düzenleme:
kıtap okumaa bayılırım elif şafagın hangı kıtabı

pinhan ve iskender canım,

"Aşk"ı da daha önce okumuş ve çok sevmiştim.
en sevdiğim şey hafif yağmur yağarken ben içeride pencere önünde oturup sıcak bir şeyler içerken kitap okumaktır:) ama maalesef koşuşturmacadan o kadar az zaman bulabiliyorum ki bunu ypamaya zaten bu mevsimde de karpuz eşliğinde olur

bulmuşken aşk ı okuyan birini sorayım sana canım ya bn o kitabtan hiç anlamadım yaww kıtap içinde kitap var konusunu anlayamadım 100 sayfaya geldım ve ara verdım sımdı elım de yazarını hatırlamıyorum adı bu yıl herkese evet komik geldı merak ettım onu aldım onu okuyorum

caım evet AŞK içiçe hikaye örgüsü olan bir kitap, ama tekrar bir başlamayı dene gerçekten çok güzel bir kitap. gerçi edebiyat-psikoloji-tasavvuf karşımını herkes sevmeyebilir o nedenle sıkılmış da olabilirsin canım ama anlatımı fln çok iyi:)

bu yıl kitabını duymamıştım, netten bir bakayım bakalım neymiş:)

degisik hızla bitirecegim bi kitap komik

maşallah Allah bagıslasın ne de tatlı dır benim yerıme öp olur mu

eve gittiğimde bütün günün yorgunluğunu stresini alıyor üzerimden:)
eve giderken arabada müziği açıyorum nasıl depresifleşiyorum yorgunum huzursuzum aklımda bi ton şey var eve geliyorum aşağı kapının otomatına basıyor annem merdivendeyken daha onun sesini duyuyorum ,sevinç çığlıklarını, hepsini unutuveriyoruum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…