- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #60.661
ben namaza gitmedimki yatır ziyaretine gittim
güle güle kullan tunicim bende dar kotlar alıyorum habire cpriler filan çok seviyorum dar şeylerin içine girince:)Allah kabul etsin canım:))
internetten bi çanta aldım, birde pantolon etek şu baya bol olanlardan onları çok sveiyorum ama kiloluyken çok geniş gösterdiği için giyemiyordum, geçen gün kot almıştım aynı öyle çok güzel oldu bende heveslendim somon rengi sipariş ettim bakalım nasıl olacak:))) heyecanla bekliyorum:)
selam kızlar
evde yine doğalgazcılar var
bi işlerini bitiremediler gitti
akşam içinde bi tanıdık aradı müsaitseniz gelelim diye anlamadım ama ne alaka teyze 50küsür yaşında amca 60 buyrun gelin dedim ama hemen annemi aradım anne akşam bize geliceksiniz ben napim ne konuşayım teyzeyle stres olurum allahtan işleri yokmuş geliriz dediler
ama cidden merak içindeyim bişeymi istiycek bişeymi konuşcak anlayamadım yada ben kötü düşünüyorum bizi ziyaret etmek istediler :)
her neyse akşam anlarız
bikaç ikramda hazırlamak lazım ama bugün çalışıyorum inş annem bişeyler yapar:)))
yiyonmu acaba kacamaklarınmı oluyor canımbu arada bugün sabah yine artı çıktım
anlayamıyorum artık cuma geçtimi ertesi gün artılar başlıyor diğer cumaya kadar ancak eski halime gelebiliyorum
hala çözemedim sebebini
ama artık biraz hızlansın istiyorum şu kilolar
ne yapmalı kızlar bi araştıralım paylaşalım
kadınlarda artık cuma namazına gidiyor ya ben de öyle zannettim
allah kabul etsin, cumayı kılmaf farz değil bizeama çok sevapmış, bize da nasip olur inş
krep harika katılıyorum. benim de dün akşam itibari ile canım sıkkın bhane buldum ve Alamanyadan gelen çukulata paketi açtım gerisini anlatamicam
benim siparişerim geldi.oh bee neydi o öyle indirime girmiş karman çorman mağazada bedenime uyan kıyafet arama çilesi.2 pantolon 2 ayakkabı ve oğlan birkaç tşört. 1 ayakkabı ile 1 pantolonu iade edicem. aslında pantolon bedenime uydu ama diğeri süper durdu ve zayıf gösterdi ben de bubu gönderim 10 lira daha ekler aynı modelden bidaha alırım diyedüşündüm. iade alıyorlarsa hüsran olmaz canım. bir de benimkileri de iade almazlarmış. bu arada nerden aldın (bilmediğimiz site kalmasın)
hislerine güvenmelisinöyle hissettinse doğrudur, anneni çağırman da iyi olmuş
dmek ki haftasonları cozurtuyorsun ve farkında değilsin. cuma akşamdan itibaren yiyip içtiklerini bi gözünün önüne getir, ya da sen en iyisi buraya yaz bakalım.
Benim haftasonları yemeyi arttırdığım kesin.
hadi ya ben hiç öyle birşey ne duydum nede dün gördüm canım yeni köye yeni adet onlarınkide
güle güle kullan tunicim bende dar kotlar alıyorum habire cpriler filan çok seviyorum dar şeylerin içine girince:)
canları sıkılmıştır belki canım annenleri cagırman iyi olmus ben her yasıt ınsanla güzel dialog kuruyorum fakat bazen fazla konusuyorum yada hiç konusmuyorum elektırık meselesi sanırsam:)
yiyonmu acaba kacamaklarınmı oluyor canım
bende kalktım bugun kahvaltı filan
evi sildim süpürdüm
yemek yedim öğlen patlıcan yemegı iki dilim ekmek şimdi bi kahve içiyorum başım cok ağrıyor yorgunluktan ve sıcaklardan kızlar
bugun dısarı cıkıcam yine yürüyüşe filan
oğlumada park arıyorum güzel zaman geçirebilceğimiz sanırım buldum bir yer haftaiçi oraya götürüp zaman gecırmeyi dusunuyorum bıraz..
bende kalktım bugun kahvaltı filan
evi sildim süpürdüm
yemek yedim öğlen patlıcan yemegı iki dilim ekmek şimdi bi kahve içiyorum başım cok ağrıyor yorgunluktan ve sıcaklardan kızlar
bugun dısarı cıkıcam yine yürüyüşe filan
oğlumada park arıyorum güzel zaman geçirebilceğimiz sanırım buldum bir yer haftaiçi oraya götürüp zaman gecırmeyi dusunuyorum bıraz..
slm arkadaşlar bnde aranıza yeni katıldım 69 kiloyum ilk hedefim 60 daha sonra 55 inş hayırlısıyla kurtuluruz şu kilolardan
slm arkadaşlar bnde aranıza yeni katıldım 69 kiloyum ilk hedefim 60 daha sonra 55 inş hayırlısıyla kurtuluruz şu kilolardan
hoşgeldin canım.İnş. hep birlikte çıtır hatunlar olucaz kendini tanıtır mısın biraz...
Ececim bence sen gayet citir oldun artık:)) darısı bizim basımıza ins:))
hoşbulduk. walla nasl tanıtıyım 20 yaşındayım üni öğrencisiyim niğde de yaşıyorum hiç aklıma gelmiyo ne diyim merak ettiğiniz warsa sorun söyliyim cnlarım bu arada kahvaltıda malesef 2 dilim ekmek yedim kendime engel olamadım biraz peynir 5 tane zeytin yarım domates ve salatalık
kahvaltın yine de kötü olmamış :) düşünsene diyet yapmadığımız zamanlarda neleri ne kadar yiyorduk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?