- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #60.681
ben kahvaltıda çiğ köfte yediğimi bile hatırlıyorum :)
Diyet oncesi yediklerimiz hepimizin roman olur:))
Zaten ondan almadıkmi bu kiloları:))
Ama vericez merak etme , ne zamandır diyettesin?
onu bende yaparım.Eskiden fazla yeşillikli falan sevmezdim şimdi yesem bile çiğköfte gibi olmuyo full sebze birazda acı.ayran :) bulgur yok gibi.. salçayla yağda koydurmuyorum bir nevi kısır gibi düşün işte... canım istedi yahu yarın alışveriş yapayım yapıp yiyeyimben kahvaltıda çiğ köfte yediğimi bile hatırlıyorum :)
Kızlar aksama kuzenimn sözü var
Sehir disından halamlar filanda geldiler
Hep annemlerdeyiz
Bugun felaket bir iştah durumum var nazarımı değdi noldu anlmadim
Babanem sürekli bakıp bakıp taniyamadim seni nasil zayıfladım deyip duruyor, gözmu etti noldu :)))
Sürekli bisey yemek istiyorum
Aksam napicaz bakalım pastalar börekler havada ucusucak, ama kosturmaktan fırsat bulamam diye umuyorum:))
Pazar gunü yine kimse yok
Aksam ayrıntıları yazarım
Gorusuruz
kızzlar bayadır yazamadım ama ne çok kaçırdım diyetımı nede çok yedim dün benim doğum gunumdu ama pastayı ailemle 6sında yedik ben 1 dlm (ince) yedim okadar nişanlımlada sadece meyvesuyu yedim sonra eltimde gelmişti evde yeemk yediler ben akşam yemeği yemeyi unutunca aç kaldığımı anladım yatarkenufacık ekmeğn başını aldım içine br kçk domates yedm yattım ama ne yapıyım uyuyamıordm br türlü bugnde demin sekaparka gittk ailecek meyve suyu,gazoz içtim çay sevmediğğim için brde kulah dondurma yedim okadr
öğlense az bşi mantı vardı yemek onu yedim durumum budur kızlar yarında evde ramazana giriş temizliği var bizde adettir ramazana girerken dipten temzilk yapılıryarın yeternce spor yapıcam sanırım bugnde skaparka (izmitte sahil ) yürüyerek gidp geldik yürüyüş ıoldu yanii ne çok uzak nede çok yakın bzim eve o yuzden ii yürüyüş oldu
şimdi çok deseeeem vicdanı elvermez moralini bozmaya az deseeeeem karar veremedim.Ama kaççamkların epey olmuş yinede canım yaa...
ya ama hafta sonuda değil ezgicim cumartesi sabah direk fazla çıkıyorum:)))
cumaya ayarladımmı naptım vüzcüdumu anlamadım:))
iade alıyorlarmış olmazsa iade ederim ama nedense benim iade etme huyum yok niyeyse, daha önce aldığım ama güzel olmayan bikaç şey duruyor evde, üşengeçlikmi zaman bulamamamı bilmiyorum ama geri göndermiyorum niyeyse:) ama bunlar olmazsa gönderirim çünkü ucuz bişey değiller:)
site adı vermekte bi sorun oluyormu bilmiyorum ama olmuyorsa vereyim bende senin nerden aldığını merak ettim
ama dediğin gibi internetten alışveriş süper helede indirime girdimi sadece bazı şeyler orda ciddi güzel görünüyor ama aldığımda yıkılıyorum resmen,:) artık ışıktanmıdır nedir?
ama benim hiç dışarıya çıkıp gezecek vaktim yok, sevmiyorumda öyle dolanmayı gerçi, helede bu sıcaklarda:)
göbek varken o tarz giyilmiyornurcancım insanın kendine güveni artıyor valla bu kilo ne pisss şeymiş üstümüzde:)))
benim şu anki hayalim
yüksel bel bir etek
üzerine beyaz bir gömlek ve gömlek eteğin içinde:))
ve ben şişman görünmüyorum:)))
slm arkadaşlar bnde aranıza yeni katıldım 69 kiloyum ilk hedefim 60 daha sonra 55 inş hayırlısıyla kurtuluruz şu kilolardan
Oooooooo Aksam kimse ugramamismii
Benim misafir vardı biliyorsunuz
Geceler kısa zaten gec geldiler gec gittiler
Oğlusum yine pazar filan dinlemedi tabi erkenden kaldırdı bizi:))
Dünkü simit ve azda olsa kiymali pideden sonra aksam pulbiberli yogurtlu semizotu yedim sadece iyi oldu vicdanım rahatladı
Ama hala artidayim neden bilmem
Acaba cumaya kadar tartilmasammi dicem ama duramam biliyorum
Eeee siz neler yaptınız bakalım?
haftasonu 20 dakika boş vaktim olsa kendime çiğ köfte yapacaktım, allahtan vaktim olmadı.ben kahvaltıda çiğ köfte yediğimi bile hatırlıyorum :)
kızzlar bayadır yazamadım ama ne çok kaçırdım diyetımı nede çok yedim dün benim doğum gunumdu ama pastayı ailemle 6sında yedik ben 1 dlm (ince) yedim okadar nişanlımlada sadece meyvesuyu yedim sonra eltimde gelmişti evde yeemk yediler ben akşam yemeği yemeyi unutunca aç kaldığımı anladım yatarkenufacık ekmeğn başını aldım içine br kçk domates yedm yattım ama ne yapıyım uyuyamıordm br türlü bugnde demin sekaparka gittk ailecek meyve suyu,gazoz içtim çay sevmediğğim için brde kulah dondurma yedim okadr
öğlense az bşi mantı vardı yemek onu yedim durumum budur kızlar yarında evde ramazana giriş temizliği var bizde adettir ramazana girerken dipten temzilk yapılıryarın yeternce spor yapıcam sanırım bugnde skaparka (izmitte sahil ) yürüyerek gidp geldik yürüyüş ıoldu yanii ne çok uzak nede çok yakın bzim eve o yuzden ii yürüyüş oldu
yeni başladım cnm bugünden itibaren
günaydın kızlar.
bence sen cuma günü kilo bildirimi yapar yapmaz bişeyler yiyorsun:) ya da acaba perşembe akşam çok dikkat ediyorsun susuz kalıp normal yemeye başlayınca sular geri mi geliyor, belki de böyle bişeyler. bir günlük iniş çıkışlara önem vermemek lazım.
benim alışveriş ettiğim yer lcwaik....burada mağazası var ama net daha pratik. limang.dan da sipariş verdim, gönderemediler daha (kampanya bitimini bekliyorlar göndermek için) . lc. baya hızlı. marka vermemek için araya nokta koyuyoruz marka adını tam vermemiş oluyoruz
haaa o ışık çok şeyi değiştiriyor. iade ettiğim ayakkabı rugan ve koyu turuncu gözüküyordu bir geldi bas baya manadlina rengi bişi:) iade olacak pantolonu da ince zannetmiştim bir geldi kot tabi 42 bedeni de çuval gibi durdu, o da geri gidecek bugün. bak ne çok işim varmış öğlen kargoya veriiim onları
göbek varken o tarz giyilmiyorben genelde yüksek bek alıyorum kıyafetleri totodan dolayı, yüksek bel bile normal bel gibi duruyo bende:26:
hoşgeldin juju, cuma sabah ben de 69 kiloydum (haftasonu kaçamaklarıyla kaç oldum kiiii) hedefim de seninki gibi. hedeflerimize birer birer ulaşmak dileğiyle
pazar günü benim koca nöbetçiydi, bakıcım da köyde. 3 tane veletle evde turladık. cuma akşamdan itibaren diyet miyet olmadı. haftasonlarına bir çözüm bulmam lazım. bugün de normalde vicdan günüm olmalı hiç keyfim yok, öğlen kabak yaparmıyım bilmiyorum belki kabaklı omlet olur sonuçta aynı malzemelerden yapılıyor.
benim kardeşim de kpss sınavına girdi bu sabah yola çıkıyor inşallah, artık evde yalnız değilim .
haftasonu 20 dakika boş vaktim olsa kendime çiğ köfte yapacaktım, allahtan vaktim olmadı.
nice mutlu yaşlara.
senin de abur cubura bir dur deyip normal yemek yemen gerekiyor, önceki menülerinden de atıştırma alışkanlığın olduğunu hatırlıyorum. hep beraber sağlıklı besleneceğiz inşallah
evet canım yarından itibaren düzene oturtcam tekrar inş. ama daha önceki yemelrimn yanında hiç kalıyor aslında ama dieytte yapamadım
o zaman ancak oturtuyor insan yeme düzeneni:))
ee alışkanlıklar kolay değişmiyor:)
ama ne güzel en azından 70lere çıkmadan başlamışsın ne güzel:))
bi sene önce falan 74 kiloydum düşünmesi bile kötü yaa:)
hafta sonu neler yedım
cumartesi
sabah:kepeklı sandivinç, elma suyu
öglen:tavuk baget yarım k.ekmegı,maden suyu
arada kıraz yedım baya
aksam :1 lahmacunun 4/1 ini yedim zero kola ve salata ıle
pazar
sabah:1 bucuk kepek ekmegnıne sandıvınc yaptım peynır domates
öglen:bizimkiler dışarda iskender yedı alışveriş magazasında ben yemek katına bıle cıkmadım lıght çubuk kraker almıssım onu atıstırdım bırde sade dondurma yedım
aksam:kayısı,kiraz yedım
bugun ise
sabah:1 kepeklı sandıvınc ,elma suyu
saat 10,30 gb canım cok tatlı istıyo ya k bar almıştım 90 kalorı mış onu yedım çayımı içiyorum
ya 7 sinde hasta olmam gerekjırken daha olmadım
hafta sonuna göre baya güzel atlatmışsın berivancım:)
sadece kepekte olsa sanki ekmek biraz fazlamı kaçmış:))))
aynen canım ekmek fazla kactı bizimkiler dışarda yıyecegı ıcın acıkmayım dıyeyedım sişlik olmaz mı hıc hemde nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?