- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #60.761
dün neler yedıgımı yazmak bile istemıyorumkendime o kadar çok kızıyorum kı hıç yapmadıgım sey saat 9,30 da aksam bamya yemegı bıraz da kepek ekmegı
ondan once 7,30 da sade dondurma
8,30 da kepeklı sandıvınc
9,30 da da bamya yemegı kendımden nefret edıyorum
canım bu aralar hepimiz biraz yoldan saptık sanırım, dün akşamımı ben de anlatmak istemiyorum, dondurma yedim hem de magnum
ama öncesinde 1 saat yoğun spor yapmıştım. yahu insanın o kadar yorulduğuna saygısı olur yaaD
bugun neler yemısım
sabah:kepeklı sandıvınc,elma suyu
arada :kbar 90 kalorı dıyordu onu
öglen:bamya yemegı,salata
arada 1 paket içinde 6 tane bisküvi var form kaysılı
aksama Allah kerım
arada limonlu maden suyu süt tozlu sekersız cafe baska bu kadar
GÖRDÜĞÜNÜZ GIBI AGZIM HIÇ BOS DURMAMIS :26:
SÖYLEYIN KIZLAR ÇOK YEMISIM DEMİ
dimi o kadar terle canın çıksın magnumu ye 5 dk hoop uçsun gitsin(
iyice depresyona sokucam bende seni:))))
karnın açsa ve sürekli bişeyler yemek istiyorsan belliki öğünlerde yeterince doyamıyorsun, öğünlerini biraz daha artır sonrasında abur cubur yemekten kurtarır belki seni, mesela simit aslında çok tavsiye edilmez ama ben ne zaman sabah simit yesem öğlene acıkmam bile, felaket tok tutar beni aralarda hiç canım bişey istemez:)
ve bir önerimde leblebiyi hayatına sokman, acıktığın zamanlarda bir avuç beyaz veya sarı leblebi yersen inanılmaz tok tutar hemde şeker içeriği olmadığından açlık hissettirmez en azından bir süre, çünkü biliyoruzki hamurişi veya şekerli şeyleri ne kadar yersek bi kadarda yiyesimiz geliyor ani şekerle oynamaları dolayısıyla:)
acizane bunları söylemek istedim değerlendirmek sana kalmış
öpüyorum:))
bende dün baya bi sapıttım misafirliğe gittim onlarda yufka açıyolarmış canları çekmiş börek falan yaptılar malesef nefsime yenik düştüm ve yedim bide mısır yedim bu son olr inş((
bende dün baya bi sapıttım misafirliğe gittim onlarda yufka açıyolarmış canları çekmiş börek falan yaptılar malesef nefsime yenik düştüm ve yedim bide mısır yedim bu son olr inş((
haklısın kardeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş leblebi alayım
bende bi ara baya takmıştım leblebiye sonra unutuvermişim, sayende aklıma geldi bende alıcam koyucam yanıma bu arada bir avuç leblebi sadece 20 kalori:))))
, dün öğleden sonra bende zorlandım çünkü ciddi acıktım:)
dimi o kadar terle canın çıksın magnumu ye 5 dk hoop uçsun gitsin(
iyice depresyona sokucam bende seni:))))
peki hang leblebi ki acaba 20 kalorı olan beyaz mı sarı mı
yok yok tunicim doğru söylüyorsun:) ama en azından spor yapmadan o magnum bana daha çok zarar verirdi:)
sabah dukan krepi yaptım
2 yumurta
2 yemek kaşığı lor peyniri
1 buçuk yemek kaşığı yulaf kepeği
süt
bundan iki öğünlük krep çıktı, yarısını sabah yedim yarısını da öğlen bir ayran eşliğinden yemeyi planlıyorum:)
ikside aynı, ama bence avuç derken çok dolu bi avuç değill:)))
juju en çok karbonhidrata dikkat etmek gerekiyor çünkü acayip iştah açıyor. ilk zaman diyete adaptasyon zor oluyor şekeri çıkartıp hamur işlerini azalttığında işin daha kolay oolacak. mısır da ekmek grubu. bugün bol sebze pişir kendine. internetten dilara koçak vicdan çorbası diye gir, yazılanları oku. vicdan azabı çekmek yerine ertresi gün kendimize çeki düzen veriyoruz. ben hep haftasonları diyete uyamıyorum ama pazartesi salı telafi ediyorum şimdiye kadar daha + çıkmadım hiç inşallah da bundan sonra çıkmam.bende dün baya bi sapıttım misafirliğe gittim onlarda yufka açıyolarmış canları çekmiş börek falan yaptılar malesef nefsime yenik düştüm ve yedim bide mısır yedim bu son olr inş((
canım benden naçizane tavsiye, insanın ara ara kendini durduramadığı ve zorlandığı dönemler oluyor, baktın yemen kaçınılmaz mı, en azından o gün yemeden ya da yedikten sonra spor yapmaya çalış, en azından kilo veremesen de o gün, almanı da engellemiş olursun:)
canım bu aralar hepimiz biraz yoldan saptık sanırım, dün akşamımı ben de anlatmak istemiyorum, dondurma yedim hem de magnum
ama öncesinde 1 saat yoğun spor yapmıştım. yahu insanın o kadar yorulduğuna saygısı olur yaaD
bugun neler yemısım
sabah:kepeklı sandıvınc,elma suyu
arada :kbar 90 kalorı dıyordu onu
öglen:bamya yemegı,salata
arada 1 paket içinde 6 tane bisküvi var form kaysılı
aksama Allah kerım
arada limonlu maden suyu süt tozlu sekersız cafe baska bu kadar
GÖRDÜĞÜNÜZ GIBI AGZIM HIÇ BOS DURMAMIS :26:
SÖYLEYIN KIZLAR ÇOK YEMISIM DEMİ
günaydın kızlaaar
bakıyorumda dün gündüzkü yoğunluktan sonra akşam gelen olmamış:)
dünkü menumu yazayım
sabah simit peynir zeytin
ara 3 hurma 5 badem biraz kuru üzüm
öğle ton balıklı salata 2 dilim tam bugday ekmeği
ara kiraz ( şu çekirdekleri ir avuç etti dediğim:)))
diğer ara 3 kaşık nesfit bir bardak süt
akşam 4 5 kaşık tavuk sote 2 dilim bugday ekmeği
ara 7 kayısı
gördüğünüz gibi baya baya yemişim dolu dolu
yazınca farkediyor insan
halbuki dünün çok güzel geçtiğini düşüüyordum yazınca hüsrana uğradım iyide geçmemiş yani
ama çok şükürki artı olan kilom bugün normale dönmüş çok şükür
dünkü o sık sık tuvalete gittiğimin varmış bi sebebişişliğimi atmışım çok şükür
demekki neymiş şişkinlik durumundada bol bol su içmek gerekmiş
ee siz neler yaptınız bakalım:?
kesinlikle haklısın, spor yaomasan facia olurdu:))
ya krep çok severim, yulaf kepeğiyle bir kere denedim ama benim kepekte bi sıkıntı vardı heralde ağzıma resmen saman saman çöpler geldi, bi dahada cesaret edemedim
o yulaf keğeğini bi elesemde yapsammı, güzel oluyormu normalde tadı?
sabah kahvaltıdada insan değişik bişeyler istiyor sıkılıyorum peynir domates filan
kesinlikle haklısın, spor yaomasan facia olurdu:))
ya krep çok severim, yulaf kepeğiyle bir kere denedim ama benim kepekte bi sıkıntı vardı heralde ağzıma resmen saman saman çöpler geldi, bi dahada cesaret edemedim
o yulaf keğeğini bi elesemde yapsammı, güzel oluyormu normalde tadı?
sabah kahvaltıdada insan değişik bişeyler istiyor sıkılıyorum peynir domates filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?