Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaaa niye öyle oldu berivancıımm((
ama kendinden nefret etme ne zmana motivasyonun düştü bıraktın biliyorsun kilo alacaksın, onun için her yeni gün yeni bir başlangıç hemen silkeleniyorsun kendine geliyorsun ve aklından yeme içme düşüncelerini çıkarıyorsun, hadi bakalımmmm

dimi o kadar terle canın çıksın magnumu ye 5 dk hoop uçsun gitsin(
iyice depresyona sokucam bende seni:))))

canım benden naçizane tavsiye, insanın ara ara kendini durduramadığı ve zorlandığı dönemler oluyor, baktın yemen kaçınılmaz mı, en azından o gün yemeden ya da yedikten sonra spor yapmaya çalış, en azından kilo veremesen de o gün, almanı da engellemiş olursun:)

karnın açsa ve sürekli bişeyler yemek istiyorsan belliki öğünlerde yeterince doyamıyorsun, öğünlerini biraz daha artır sonrasında abur cubur yemekten kurtarır belki seni, mesela simit aslında çok tavsiye edilmez ama ben ne zaman sabah simit yesem öğlene acıkmam bile, felaket tok tutar beni aralarda hiç canım bişey istemez:)

ve bir önerimde leblebiyi hayatına sokman, acıktığın zamanlarda bir avuç beyaz veya sarı leblebi yersen inanılmaz tok tutar hemde şeker içeriği olmadığından açlık hissettirmez en azından bir süre, çünkü biliyoruzki hamurişi veya şekerli şeyleri ne kadar yersek bi kadarda yiyesimiz geliyor ani şekerle oynamaları dolayısıyla:)

acizane bunları söylemek istedim değerlendirmek sana kalmış
öpüyorum:))

bende dün baya bi sapıttım misafirliğe gittim onlarda yufka açıyolarmış canları çekmiş börek falan yaptılar malesef nefsime yenik düştüm ve yedim bide mısır yedim bu son olr inş((

haklısın kardeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş leblebi alayım

bende dün baya bi sapıttım misafirliğe gittim onlarda yufka açıyolarmış canları çekmiş börek falan yaptılar malesef nefsime yenik düştüm ve yedim bide mısır yedim bu son olr inş((

bn 1 buçuk ay dır hiç bozmadan yaptım diyetimi ve 6 küsür kılo verdım adet olmadım şiş im ve dün resmen kendımı kaybettım yaw

şimdi şöyle diyeliim bir dilim börekte ( neli olduğuna ve nasıl yapıldığına göre değişir mutlaka ama) ortalama 400 kalori var, su böreğinde 900 kaloriii
inanabiliyorusunn
e biz diyetteyiz zaten günlük almamız gereken kalori 1100 1200 civaroında olmalı, en masum börek bile almamız gerekn kalorinin 3te birini yiyip bitiriyor
bence bidaha önüne börek çıktığında bunu düşünnn:))

bunları söylerken sen yapabiliyormusun diyebilirsin zor tabi ama sonuçta burda birbirmizii motive etmektende sorumluyuz, ben yersem sende bana hatırlatırsın
malum çabuk unutan bi milletiz sürekli bişeylerin kafamıza ara ara vurulması lazım:))

dimi o kadar terle canın çıksın magnumu ye 5 dk hoop uçsun gitsin(
iyice depresyona sokucam bende seni:))))

yok yok tunicim doğru söylüyorsun:) ama en azından spor yapmadan o magnum bana daha çok zarar verirdi:)

sabah dukan krepi yaptım
2 yumurta
2 yemek kaşığı lor peyniri
1 buçuk yemek kaşığı yulaf kepeği
süt

bundan iki öğünlük krep çıktı, yarısını sabah yedim yarısını da öğlen bir ayran eşliğinden yemeyi planlıyorum:)

kesinlikle haklısın, spor yaomasan facia olurdu:))

ya krep çok severim, yulaf kepeğiyle bir kere denedim ama benim kepekte bi sıkıntı vardı heralde ağzıma resmen saman saman çöpler geldi, bi dahada cesaret edemedim
o yulaf keğeğini bi elesemde yapsammı, güzel oluyormu normalde tadı?
sabah kahvaltıdada insan değişik bişeyler istiyor sıkılıyorum peynir domates filan

günaydın kızlar,mesajlarınıza yorumlarla başlayalım ilkin

juju en çok karbonhidrata dikkat etmek gerekiyor çünkü acayip iştah açıyor. ilk zaman diyete adaptasyon zor oluyor şekeri çıkartıp hamur işlerini azalttığında işin daha kolay oolacak. mısır da ekmek grubu. bugün bol sebze pişir kendine. internetten dilara koçak vicdan çorbası diye gir, yazılanları oku. vicdan azabı çekmek yerine ertresi gün kendimize çeki düzen veriyoruz. ben hep haftasonları diyete uyamıyorum ama pazartesi salı telafi ediyorum şimdiye kadar daha + çıkmadım hiç inşallah da bundan sonra çıkmam.

tabi sporun kötüsü olmaz ama 5 dakikada yenilen 500 kalorilik bir hamburgeri yakmak için 1 saat deli gibi spor yapmak gerekiyor

tabi bi de spor iştah açıyo. kızlar ben 2-3 ay önce spora gittim. 3 hafta devam edebildim. 69,5 ile gittim 68,5a düştüm sonra sporu bırakınca hooooop 72,8e çıktım. acayip iştahım açılmıştı bi de salona yetişebilmek için dışarıda yemek yemeye başlamıştım kebaplar tatlılar nasıl olsa yakıyorum diye (insan öyle olmadığını bilse bile niyeyse kendi kendini kandırıyor). spor 3 hafta sonra bitti ama evde yemek yemeye kendime alıştırabilmek için neredeyse 2 ay geçti. şükür şimdi lokanta alışkanlığımdan biraz kurtuldum.

berivan ben sabahtan akşama kadar kadar diyet ürün de olsa karbonhidratlı şeyler görüyorum.
Kepekli ekmek, elma suyu, kbar, form bisküvi, limonlu maden suyu bunların adları diyet, maden suyunda da şeker var, form bisküvide de tatlandırıcı +un. bunlar seni doyurmaz canım.tatlı tatlıyı çeker.
sana bu acıkma mekanizmasını çok iyi anlattığı için Canan Karatay2ın kitabını tavsiye ediyorum. forumdada grupları var. yalnız doğal beslenme, köy yumurtası, özgür tavuk gibi şeyler kafanı karıştırmasın sen okumaya devam et kitabı, ben de okudum sana da yardımcı olurum.
Kadının diyeti 2 prensibe dayanıyor
1. ve en önemlisi bizim de iştahımızı açıp çok yediren, yağ yakmaya engel olan göbek yapan şey 'insülin direnci'
2. doğal beslenme: sağlıksız besinlerin vücut işleyişini bozup kilo aldırmasından bahsediyor işte bu kısmı uygulamk zor ve çoğu zaman dalga konusu oluyor.2. kısma elinden geldiği kadar dikkat edersin ama insülin mekanizması çok önemli.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html

benim gözüme buğday ekmeklerinden başka bişey takılmadı. buğday ekmekeleri hep yediriyor hem de ağır basıyo, avuç içi kadar dilim bile yesek 1 dilim değil 1,5dilim falan ediyor.
biz ne yaptık az sonraaaaa anlatacağım

dün akşam: fırın tavuk vardı+1 dilim denge ekmek,

ara:3 top dondurma

bu sabah: yumurta, yarım dilim peynir, domates
ara: türk kahvesi, 20 kuru üzüm, 5badem

Öğlen: dünkü kalan vicdan yemeğine biraz daha kabak ekleyip yerim maydanozu çok fazla olmuş, tiksindiriciydi yani

ara:??
Akşam: kardeşim geldi ne yapsam ki?

yap bence seversin, krep gibi bişey sonuçta

tavsiye ederim tunicim, değişiklik oluyor gerçekten:) bir de hem gözü hem mideyi doyuruor:) dukan ve karatayın protein takıntısına o zaman hak veriyorum, kesinlikle daha tok tutuyor. aslında dukancıların çok güzel tatlı kek tarifleri de var, ben denemeyi dünüşyrdm ne zamandır, bu akşam yapabilirsem bir deneyeyim, güzel olursa yarın sizinle paylaşırım en azından canımız çok çektiği zaman kendimize izin verebileceğimiz birşey olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…