Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

atar tabi içinde maydanoz var dereotu var nane var. kabak da bağırsakları çalıştırp şişliği giderir. mantık zaten ödemi attırıp sindirim sistemini boşaltmak

süper mıs tam benlık tadı nasıl bır de kac kez ıcmek gerek denelerını robot dan mı çekıyorsun tuz eklıyebılıyor muyuz ayyyyy ne cok sey sordum :26:

evet evet tuniciğim destkle beni, vicdanımı rahatlat

süper mıs tam benlık tadı nasıl bır de kac kez ıcmek gerek denelerını robot dan mı çekıyorsun tuz eklıyebılıyor muyuz ayyyyy ne cok sey sordum :26:

Ana maddeler
Nane
Dereotu
Maydanoz
Kabak
soğan
1 yemek kaşığı zeytin yağı

kabak 2 tane diğerleri 1er bağ, içinde başka baharatlar da var, tuz az. vicdan çorbası diye yazarsan googledan tam tarifini bulursun, daha önce ben de buradan verdim. Ama bir şey tavsiye edeceğim illa ki aynı ölçüyle olmak zorunda değil bence, 1er bağ ot kullanıldığında ve robotton geçirildiğinde tadı çok ağır oluyor. bu tarifi tuni yaptığında tiksindi o yüzden. benim sana tavsiyem kabak yemeği gibi yapman içine de bu otları eklemen. 1 yemek kaşığı bulgur da var normal tarifede. ben bulgur koymadan pişirip suyunu çektirdikten sonra üstüne 1 yumurta kırıyorum, kabakları da rendeleyerek yapıyorum kolay pişsin diye. hayal gücünü kullan bu malzemeleri nasıl tüketebileceğini düşün. yumurta kullanmakta bence zarar yok zaten bu vicdan yemeği yoğurt veya proteinli bir gıda ile birlikte tüketilmesi gerekiyor. dolabımda biraz daha kaldı son olarak yarın öğlen de yerim, bir dahaki sefere maydanozunu az katmayı düşünüyorum.

çok ısrar ettin yumurtalı tarifelerimi utana sıkıla vericem, çok basit çünkü:))

1- kabağı rendele 1yk sıvı yağda biraz çevir kabaklar ölsün üstüne baharat ekle, bir kapta çırptığın yumurtayı üzerine ekle. yanında sarmısaklı yoğurtla hmmmmm nefffis
2- 1 yk sıvı yağ yağda doğranmış kuru soğanı çevir, yanmasın diye içine biraz su ekle, soğanlar öldükten sonra tuz ve kırmızı biber ekle, yumurtayı çırp üzerine ekle:)
3 - Kuru soğanla yaptığın şeyin aynısını yeşil soğanla yap:)
4- Kışın Pırasayla yap
5-Soğan öldükten sonra içine mantarı doğrayıp ekle , üstüne yumurta
6- karnabaharı 1 yk sıvı yağ ve az su ilave ederek pişir, yumuşayınca yumurta ilaveet.
7-brokoli de olur
8-Ispanak ve pazı ile de olur
9- hiç kereviz denemedim kışın nasipse onu da denerim
10- aklıma gelmeyen sebze var mı diye düşünüyorum , patatesle de oluyor ama patatesi sebze niyetine kullanmamak lazım diyette. bir de patlıcanla nasıl olur ki acaba:44:

Denicem bunları,:))) yani ne biliyim benim aklıma hic kabağa yumurta kırmak gelmez yani 40 yıl düşünsem:))

günaydıın takımımmmm
bugün mutluyuuumm
cuma tatile çıkıyoruz inşş çok ihtiyacım vardı ama netleşememişti bir türlü çok çükür netleşti
sizlerden uzak kalmam heralde ıpadimi yanımdan ayırmam çünkü
aralarda girer yazarım
sadece oğluşla nasıl olur onun endişesi var ilk defa tatile çıkıcaz
inş güzel olur:)

sabah kahvaltım 1 dilim bugday ekmeği, peynir ve şekersiz çay:)

öğle için yine bi fikrim yok bu sefer istemeyrekte olsa dışardan söyleyebilirim çünkü sadece salatayla doymuyorum
ama belki nesfitle geçiştirebilirim artık o anki ruh halime ve midemin sesine göre değişebilir fikrim:)))
neyse yine görüşürüz öpüyorum hepinizi:)
aeo

sadece salata olmaz zaten en azından yanında peynir ekmek de olsun

tatilde de devam edersin artık diyete.

dün akşam sağolsun kardeşim kıymalı böreği ben gelesiye yapmış. tam hayallerimdeki gibi olmuş içine bir tek kuru üzüm koymamış, onu da yerken içine ben ekledim:)

1 yufka =6 dilim ekmek diyecek olursak yediklerimi şöyle sıralayabilirim

yaklaşık 2 dilim ekmek içeren kıymalı börek
Yarım kase yoğurt
8yk kara lahana kavurma
5 fıstık

dışarı yürüyüşe çıktık, böreği biraz fazla yedim diye kendime dondurma almadım sadece oğluşun dondurmasından birazcık nemalandım

bu sabah da
-2 lokma börek, 2 lokma krep, 2 form bisküvi, 1 dilim peynir ve domates yedim

Kardeşim evde olunca krepler, börekler pilavlar mutfakta dönüyo, ben elimden geldiği kadar tüketmemeye çalışıyorum. bu hafta regl bitimi olduğundan iyi kilo vermem lazım, hayalleri bir yağlı hamura tercih etmemeliyim.

sadece salata olmaz zaten en azından yanında peynir ekmek de olsun

tatilde de devam edersin artık diyete.

yok ekmekle yiyorum zaten ama yinede o an doysamda çabuk acıkıyorum:)

tatilde bakalım ne yapcaz ay çok heyecanlıyımm oğluşumla ilk tatilim

ezgicim sana soracaktım zaten şimdi oğluşumun yolculuk sırasında öğünlerini nasıl ayarlamalıyım ne yedirebilirim sonuçta çorbadır muhallebidir filan yiyor yolda ne olabilir sence?

sitenin birinde 29,9a platform ayakkabılar buldum, 1 tane sepete attım , kampanya fotolarında sorun vardı kampanyayı geri çektiler ben ısrarla sepetimdeki ucuz ayakkabıyı çıkartmadım Galiba beni siteden atmakta buldular çareyi, internette her türlü siteye girebiliyorum o siteye girebilmem için ttnet modem şifresi falan isteniyor:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…