- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #60.801
atar tabi içinde maydanoz var dereotu var nane var. kabak da bağırsakları çalıştırp şişliği giderir. mantık zaten ödemi attırıp sindirim sistemini boşaltmak
Kiz mail attim tlden bakmadin mi ggelcem birazdan msne beklegelrmiyorum ys ablm gtmio
magnum 270 kalori ortalama:) hadi 300 olsun :)
aaaa siz tanışıyormusunuuz??
olur olur:)
bak bi kaçamak yaptın ama ne güzel ayarladın
aslında çikolata şeker tatlı olunca hemen vicdan yapıyoruz ama diğer yediğimiz şeylerin porsiyonunu artırıncada aynı şekilde kalori alımımızı artrmış oluyoruz
yani demek istediğim şu mesela kuru fasülye bir porsiyonu 336 kaloriymiş
e yanında pilav yemedim diye porsiyonu artırsak magnumdan daha feci bir kalori almış oluyoruz
yani tabiki çikolatanın ayrı bi zararı var insülin filan ama neticede aldığımız yaktığımız kalori dengesine göre kilo veriyoruz:)
Evetcnm msndn gorus yoz cok iyi dost olduk
evet evet tuniciğim destkle beni, vicdanımı rahatlat
süper mıs tam benlık tadı nasıl bır de kac kez ıcmek gerek denelerını robot dan mı çekıyorsun tuz eklıyebılıyor muyuz ayyyyy ne cok sey sordum :26:
canım sende bir çizelge yapsana:)
görelim kaç kilosun ne kadar vermişsiin:)
magnumun kalorisi çeşitine göre değişiyor tabiki 230 250 270 310 kalori olanları var
ortalama 250 diyelim
bende hiç tatlı ve tuzlu karışımları yemem, belki önyargı ama tadına bile bakmam, pilavda varsa otamatikman tadına bakmadan üzümleri ayıklarım,
ama geçen bi arkadaş kısırın içine tarçın katmış öncesinde bilmediğim için yedim, ama güzeldi enteresan bi şekilde bilsem tadına bile bakmazdım:)
belki oda güzel olabilir çokta önyargılı olmamak lazım belkide:)
senin yumurtalı tariflerini bekliyorum , değişik menulere ihtiyacım var yemek konusunda tıkandım sanki..
burda tanıştınız yani öylemi:)
ooo maşallah:)
bende eskiden tanışıyorsunuz sandım:)
Yok ama sanki oncedn taniyomus gibiyiz bi de berivana sormak lazim?
kardesim sormaya ne luzum var dostum benim keske daha yakın olabılsek çok özledim valla beklıyorum msn de yok sun dahagel hadi kardeşimmmmmmmmmmmmmm
Denicem bunları,:))) yani ne biliyim benim aklıma hic kabağa yumurta kırmak gelmez yani 40 yıl düşünsem:))çok ısrar ettin yumurtalı tarifelerimi utana sıkıla vericem, çok basit çünkü:))
1- kabağı rendele 1yk sıvı yağda biraz çevir kabaklar ölsün üstüne baharat ekle, bir kapta çırptığın yumurtayı üzerine ekle. yanında sarmısaklı yoğurtla hmmmmm nefffis
2- 1 yk sıvı yağ yağda doğranmış kuru soğanı çevir, yanmasın diye içine biraz su ekle, soğanlar öldükten sonra tuz ve kırmızı biber ekle, yumurtayı çırp üzerine ekle:)
3 - Kuru soğanla yaptığın şeyin aynısını yeşil soğanla yap:)
4- Kışın Pırasayla yap
5-Soğan öldükten sonra içine mantarı doğrayıp ekle , üstüne yumurta
6- karnabaharı 1 yk sıvı yağ ve az su ilave ederek pişir, yumuşayınca yumurta ilaveet.
7-brokoli de olur
8-Ispanak ve pazı ile de olur
9- hiç kereviz denemedim kışın nasipse onu da denerim
10- aklıma gelmeyen sebze var mı diye düşünüyorum , patatesle de oluyor ama patatesi sebze niyetine kullanmamak lazım diyette. bir de patlıcanla nasıl olur ki acaba:44:
günaydıın takımımmmm
bugün mutluyuuumm
cuma tatile çıkıyoruz inşş çok ihtiyacım vardı ama netleşememişti bir türlü çok çükür netleşti
sizlerden uzak kalmam heralde ıpadimi yanımdan ayırmam çünkü
aralarda girer yazarım
sadece oğluşla nasıl olur onun endişesi var ilk defa tatile çıkıcaz
inş güzel olur:)
sabah kahvaltım 1 dilim bugday ekmeği, peynir ve şekersiz çay:)
öğle için yine bi fikrim yok bu sefer istemeyrekte olsa dışardan söyleyebilirim çünkü sadece salatayla doymuyorum
ama belki nesfitle geçiştirebilirim artık o anki ruh halime ve midemin sesine göre değişebilir fikrim:)))
neyse yine görüşürüz öpüyorum hepinizi:)
aeo
sadece salata olmaz zaten en azından yanında peynir ekmek de olsun
tatilde de devam edersin artık diyete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?