- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #60.821
dün akşam sağolsun kardeşim kıymalı böreği ben gelesiye yapmış. tam hayallerimdeki gibi olmuş içine bir tek kuru üzüm koymamış, onu da yerken içine ben ekledim:)
1 yufka =6 dilim ekmek diyecek olursak yediklerimi şöyle sıralayabilirim
yaklaşık 2 dilim ekmek içeren kıymalı börek
Yarım kase yoğurt
8yk kara lahana kavurma
5 fıstık
dışarı yürüyüşe çıktık, böreği biraz fazla yedim diye kendime dondurma almadım sadece oğluşun dondurmasından birazcık nemalandım
bu sabah da
-2 lokma börek, 2 lokma krep, 2 form bisküvi, 1 dilim peynir ve domates yedim
Kardeşim evde olunca krepler, börekler pilavlar mutfakta dönüyo, ben elimden geldiği kadar tüketmemeye çalışıyorum. bu hafta regl bitimi olduğundan iyi kilo vermem lazım, hayalleri bir yağlı hamura tercih etmemeliyim.
sitenin birinde 29,9a platform ayakkabılar buldum, 1 tane sepete attım , kampanya fotolarında sorun vardı kampanyayı geri çektiler ben ısrarla sepetimdeki ucuz ayakkabıyı çıkartmadımGaliba beni siteden atmakta buldular çareyi, internette her türlü siteye girebiliyorum o siteye girebilmem için ttnet modem şifresi falan isteniyor:44:
yok ekmekle yiyorum zaten ama yinede o an doysamda çabuk acıkıyorum:)
tatilde bakalım ne yapcaz ay çok heyecanlıyımm oğluşumla ilk tatilim
ezgicim sana soracaktım zaten şimdi oğluşumun yolculuk sırasında öğünlerini nasıl ayarlamalıyım ne yedirebilirim sonuçta çorbadır muhallebidir filan yiyor yolda ne olabilir sence?
ayyyyyyyyyy kreeeeppp:)))) bayılırıımmm:)))
önce şöyle bi sıkıntım vardı eşim diyet yaparken ben sürekli sabote ederdi, ye diye
sen böylede güzelsin sen yemeyince benim içime sinmiyor derdi ve ister istemez yerdim hatta bu diyete başlarken ben yersem bana yeme de kırılıcak filan diye düşünme artık zayıflamak istiyorum dedim:))
ama şimdi çok ilginç bir şekilde biraz fazla yesem canımm bence yeter diyor:) ve gerçekten çok faydası oldu
ve sanırım ben zayıfladıkça hoşuna gidiyor, benim için önemli diil derdi ama şimdi öyle düşünmüyor
inş tatildede destek olur banada zıvanadan çıkmam:))
valla çok güzel soru:yolda yemek yedirmek zor kaldı ki bebk avutmak bile zor. 1 yaş civarı diye hatırlıyorum senin oğlanı. ben olsam ne yapardım kavanozla çorba götürürdüm, kaşık mamamsını da toz halinde yanıma alırdım ya yanımda termosda sıcak su götürürdüm ya da mola yerinde bi yerden sıcak su bulup kaşık maması yapardım. Bir de benimkiler yumuşak yemeklerden yiyorlar. mesela dışarda et döner-kıymalı pide-lahmacun-tost yerken içlerinden yiyebiliyorlar. benim tabağımdaki yemeklerden doyasıya yiyemiyorlar tabi, devreye çorba ve kaşık maması girer hemen. anne sütü alanda problem yok keşke öbürü de biberon maması alsaydı o zaman formül mam da getirirdim yanımda.
bir erkeğinen büyük görevi eşine destek olmak, bak onlar bizi eleştirmese bile kendimizi yola sokabiliyoruz
Tatilde zıvanadan çıkmamman için sana tavsiye:karbonhidratların her türlüsüne dikkat et. börek çörek poğaçayla ekmekle çıkma zıvanadan. açık büfelerde otlarla, sebzelerle, peynirlerle ve etlerle çık zıvanadan ok. hatta tabağına doyursun diye muhakkak protein al. az önce yazdın ya salatanın yanında ekmek yiyorum doymuyorum diye, salatanın yanında peynir olsa doyururdu, sonuçta kahvaltıda da domates peynir ve az ekmek yiyip doy muyor musun, salata ekmekle doymama sebebimiz protein eksikliği. karbonhidrata dikkat et, et-tavuk-balık peynrini ye, canın atıştırma isterse git kabuklu fıstık al badem al fındık al onlardan ye hem gözün hem gönlünü doyurur, asitli içecek içeceksen de light tercih et bari:)
Senin boyun da uzun olduğu için sağlıklı kiloya çok yakınsın, benim 63 kiloluk halim gibi falan. fena görüntü değil tabi o oran, bi de kilo dağılımın dengeliyse hiç kilo vermen gerekiyor gibi görünmeyebilirsin. benim ideal kilom 54 ve o kiloda bile koskoca basenlerim oluyor, 54e düşmem şart.
ne güzel canım bizde bu haftasonu çıkıyoruz tatile..günaydıın takımımmmm
bugün mutluyuuumm
cuma tatile çıkıyoruz inşş çok ihtiyacım vardı ama netleşememişti bir türlü çok çükür netleşti
sizlerden uzak kalmam heralde ıpadimi yanımdan ayırmam çünkü
aralarda girer yazarım
sadece oğluşla nasıl olur onun endişesi var ilk defa tatile çıkıcaz
inş güzel olur:)
sabah kahvaltım 1 dilim bugday ekmeği, peynir ve şekersiz çay:)
öğle için yine bi fikrim yok bu sefer istemeyrekte olsa dışardan söyleyebilirim çünkü sadece salatayla doymuyorum
ama belki nesfitle geçiştirebilirim artık o anki ruh halime ve midemin sesine göre değişebilir fikrim:)))
neyse yine görüşürüz öpüyorum hepinizi:)
aeo
dün akşam sağolsun kardeşim kıymalı böreği ben gelesiye yapmış. tam hayallerimdeki gibi olmuş içine bir tek kuru üzüm koymamış, onu da yerken içine ben ekledim:)
1 yufka =6 dilim ekmek diyecek olursak yediklerimi şöyle sıralayabilirim
yaklaşık 2 dilim ekmek içeren kıymalı börek
Yarım kase yoğurt
8yk kara lahana kavurma
5 fıstık
dışarı yürüyüşe çıktık, böreği biraz fazla yedim diye kendime dondurma almadım sadece oğluşun dondurmasından birazcık nemalandım
bu sabah da
-2 lokma börek, 2 lokma krep, 2 form bisküvi, 1 dilim peynir ve domates yedim
Kardeşim evde olunca krepler, börekler pilavlar mutfakta dönüyo, ben elimden geldiği kadar tüketmemeye çalışıyorum. bu hafta regl bitimi olduğundan iyi kilo vermem lazım, hayalleri bir yağlı hamura tercih etmemeliyim.
bende bu tatil için çok heyecanlanıyorum inş hevesim kursağımda kalmaz:)ne güzel canım bizde bu haftasonu çıkıyoruz tatile..
Babamın işleri açılır gibi sanki vardiyaya geçeceklermiş gidelimde kurtulalım dedi :) son gittiğim 3 tatilden birşey anlamamıştım umarım bundan anlarım :)
neeeeeeeeey orda beni acıktıran gaza getiren bir sürü şey yazıyor amannn:18::18::18:
diet berbat gitti bugun toparlıyorum dieti işte
tatilde senin cocuga hipin hazır çorbalarından verebilirsin canım dr bize önermişti
sabahki ayakkabının 38i bitmişti başka bir platform ayakkabı sipariş ettim, sanırım son platform ayakkabım olur sırf heves ettiğim için alıyorum, hayırlısı bakalım umarım giyerken çok rahatsız olmam.
öğlen: 1 tavuk baget, 3 küp dilim kavun, çeyrek dilim peynir, 1 kaşık piliav, 1 kaşık salata, 1 bardak ayran, 2 yk tavuk göğsü, 15 kabuklu fıstık
anlayacağınız ne buldumsa hepsinden bir parça yedim. şimdi de iş yerinde arkadaşlar dondurma yiyecekler ben de yiyeceğim:26:
inş. canım güzel eğlenirsiniz...bende bu tatil için çok heyecanlanıyorum inş hevesim kursağımda kalmaz:)
geçen sene hamileydim yazın başlarında sonra doğum yaptım zaten yaz bitti
bi önceki senede öyle şehir dışna arkadaşlara filan gittik ama otele gitmemiştik ve tabi hiç dinlenememiştim
şimdi birde kardeşlerimle beraber gidicez güzel olacak inşş:)))))))))
güle güle kullan canımsabahki ayakkabının 38i bitmişti başka bir platform ayakkabı sipariş ettim, sanırım son platform ayakkabım olur sırf heves ettiğim için alıyorum, hayırlısı bakalım umarım giyerken çok rahatsız olmam.
öğlen: 1 tavuk baget, 3 küp dilim kavun, çeyrek dilim peynir, 1 kaşık piliav, 1 kaşık salata, 1 bardak ayran, 2 yk tavuk göğsü, 15 kabuklu fıstık
anlayacağınız ne buldumsa hepsinden bir parça yedim. şimdi de iş yerinde arkadaşlar dondurma yiyecekler ben de yiyeceğim:26:
internetten verdiğim siparişlerim geldi biraz hüsran oldu açıkcası
kap almıştım biraz dar oldu hoşuma gitmedi
çanta almıştım krem diye aldım meğer baya baya beyazmış olmadı
pantolon etekte çok güzel ama rengi biraz koyu
diğerlerini göndericem ama pantolon etekte kararsız kaldım napcam bilemiyorum
o pantolon eteğin kırmızısını almak istemiştim tükenmişti bugün baktım tekrar satışa sunulmuş acaba onuda göndersemde kırmızıyımı alsam
ooofff napsam bilemedimm
oğluşumada e bebekten yürüme yardımcısı almıştım
hem yürüme yardımcısı hem arabaya dönüşüyor çok güzelmiş ona bayıldımm
inş oğlumda sever eve gitmeyi iple çekiyorum:)))
diet berbat gitti bugun toparlıyorum dieti işte
tatilde senin cocuga hipin hazır çorbalarından verebilirsin canım dr bize önermişti
günaydııınnn
bugüne sevgili kaygısız kocacığıma sinir olmakla başladım ve hala devam ediyorum
tatile gideceğimiz yer belliydi ama tarihini bi netleştirmemişti adamcağız bize ayırmıştı butik otel gibi bi yer çok güzel
ama dün akşam sevgili kocacığıma sorduğumda yarın arıcam ya hallederiz merak etme dedi ve bugün aradığımızda yer yok(
nasıl kaygısız ya deli ediyor beni
hala gayet rahat buluruz güzel bir yer merak etme sen diyor
yani tatile yarın yada yarından sonra çıkıcaz güya gideceğimiz yer belli diil, inanılır gibi diil yanii((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?