Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayyyyyyyyyy kreeeeppp:)))) bayılırıımmm:)))

önce şöyle bi sıkıntım vardı eşim diyet yaparken ben sürekli sabote ederdi, ye diye
sen böylede güzelsin sen yemeyince benim içime sinmiyor derdi ve ister istemez yerdim hatta bu diyete başlarken ben yersem bana yeme de kırılıcak filan diye düşünme artık zayıflamak istiyorum dedim:))
ama şimdi çok ilginç bir şekilde biraz fazla yesem canımm bence yeter diyor:) ve gerçekten çok faydası oldu
ve sanırım ben zayıfladıkça hoşuna gidiyor, benim için önemli diil derdi ama şimdi öyle düşünmüyor
inş tatildede destek olur banada zıvanadan çıkmam:))

:))))))))))))))))))::::)))))))))))

valla çok güzel soru:yolda yemek yedirmek zor kaldı ki bebk avutmak bile zor. 1 yaş civarı diye hatırlıyorum senin oğlanı. ben olsam ne yapardım kavanozla çorba götürürdüm, kaşık mamamsını da toz halinde yanıma alırdım ya yanımda termosda sıcak su götürürdüm ya da mola yerinde bi yerden sıcak su bulup kaşık maması yapardım. Bir de benimkiler yumuşak yemeklerden yiyorlar. mesela dışarda et döner-kıymalı pide-lahmacun-tost yerken içlerinden yiyebiliyorlar. benim tabağımdaki yemeklerden doyasıya yiyemiyorlar tabi, devreye çorba ve kaşık maması girer hemen. anne sütü alanda problem yok keşke öbürü de biberon maması alsaydı o zaman formül mam da getirirdim yanımda.

bir erkeğinen büyük görevi eşine destek olmak, bak onlar bizi eleştirmese bile kendimizi yola sokabiliyoruz
Tatilde zıvanadan çıkmamman için sana tavsiye:karbonhidratların her türlüsüne dikkat et. börek çörek poğaçayla ekmekle çıkma zıvanadan. açık büfelerde otlarla, sebzelerle, peynirlerle ve etlerle çık zıvanadan ok. hatta tabağına doyursun diye muhakkak protein al. az önce yazdın ya salatanın yanında ekmek yiyorum doymuyorum diye, salatanın yanında peynir olsa doyururdu, sonuçta kahvaltıda da domates peynir ve az ekmek yiyip doy muyor musun, salata ekmekle doymama sebebimiz protein eksikliği. karbonhidrata dikkat et, et-tavuk-balık peynrini ye, canın atıştırma isterse git kabuklu fıstık al badem al fındık al onlardan ye hem gözün hem gönlünü doyurur, asitli içecek içeceksen de light tercih et bari:)

Senin boyun da uzun olduğu için sağlıklı kiloya çok yakınsın, benim 63 kiloluk halim gibi falan. fena görüntü değil tabi o oran, bi de kilo dağılımın dengeliyse hiç kilo vermen gerekiyor gibi görünmeyebilirsin. benim ideal kilom 54 ve o kiloda bile koskoca basenlerim oluyor, 54e düşmem şart.

evet canım bu ay sonunda bir yaşına girecek
araba termosumuz var mama zaten aralarda yaparım, çorba bozulurmu bilmem ama olmazsa bi yerde durup çorba içeriz hep beraber onun için:)
pide lahmacum içi yer benimkide ama kaşık mamalarını yemiyor hazır olanları, ya bebe bisküvisi alıp kapalı küçük kaplardaki yoğurtla filan karıştırıp
ya ne büyük sorumluluk bu bebiş işi(

evet çok şükür orantısız bir vücudum yok o avantaj benim için:)mesela hiç göbeğim yok belim incedir oda hakkaten zayıf gösteriyor insanı, ama kilo alınca bide doğumdan sonra göğüslerim çok ciddi büyümüştü, şimdi onlar epey söndü ve en çok canımı sıkan yumuşacık sarkık göğüsler((8

bu arada dünkü menümü yazmadığımı farkettim

sabah bir dilim ekmek bir yumurta
ara yok
öğle domates salatalık ve biraz mısırla yağsız salata 2 dilim bugday ekmeği
ara 1 avuç kiraz , 1 bardak süt
akşam 6 7 kaşık patates salatası ,bol maydanoz ,semizotu üzerine limon sıkıp yedim ve , 2 lokma ekmekle ayva reçeli
ara bir dilim karpuz

bugünse sabah 2 küçük dilim bugday ekmeğiyle peynirli tost( hakkaten küçük ekmeğin son kısımlarındaki minik dilimlerden)
ara yine yok ( bu sabah arasını kaçırıyorum hep)
öğle tavuk döner domates salatası ve ayran (ekmek arasıydı malesef((
arada ( kuru üzümlerim vardı dün güzelce yıkadım ayıkladım bugünde bide badem getirdim onları yemeyi planlıyorum)
akşam??? ( bu akşamlar beni öldürecek ne yicem yine yaaaa?????????

ne güzel canım bizde bu haftasonu çıkıyoruz tatile..
Babamın işleri açılır gibi sanki vardiyaya geçeceklermiş gidelimde kurtulalım dedi :) son gittiğim 3 tatilden birşey anlamamıştım umarım bundan anlarım :)

neeeeeeeeey orda beni acıktıran gaza getiren bir sürü şey yazıyor amannn:18::18::18:

bende bu tatil için çok heyecanlanıyorum inş hevesim kursağımda kalmaz:)
geçen sene hamileydim yazın başlarında sonra doğum yaptım zaten yaz bitti
bi önceki senede öyle şehir dışna arkadaşlara filan gittik ama otele gitmemiştik ve tabi hiç dinlenememiştim
şimdi birde kardeşlerimle beraber gidicez güzel olacak inşş:)))))))))

diet berbat gitti bugun toparlıyorum dieti işte
tatilde senin cocuga hipin hazır çorbalarından verebilirsin canım dr bize önermişti

sabahki ayakkabının 38i bitmişti başka bir platform ayakkabı sipariş ettim, sanırım son platform ayakkabım olur sırf heves ettiğim için alıyorum, hayırlısı bakalım umarım giyerken çok rahatsız olmam.

öğlen: 1 tavuk baget, 3 küp dilim kavun, çeyrek dilim peynir, 1 kaşık piliav, 1 kaşık salata, 1 bardak ayran, 2 yk tavuk göğsü, 15 kabuklu fıstık

anlayacağınız ne buldumsa hepsinden bir parça yedim. şimdi de iş yerinde arkadaşlar dondurma yiyecekler ben de yiyeceğim:26:

tatilde senin cocuga hipin hazır çorbalarından verebilirsin canım dr bize önermişti

aa bak onu hiç duymamıştım iyi oldu söylediğin:)
diyeti boşver kırk yılın başı tatil yapıyoruz sıkma canını bence, toparlarsın sen:)
bittimi tatil???

platform giyenleri gördükçe özenirim hatta bir tane var ama giyemedim hiç ben tam bir babet delisiyimmmm:)))
taa ortaokuldayken bile düz ayakkabı diye tuttururdum o zamanlar çok zor bulunurdu, hep birazda olsa topuk olurduya, ayakkabı alacağımız zaman annem sinir krizi geçirirdi:)
yıllar geçti hala babet tutkunuyumm:))

internetten verdiğim siparişlerim geldi biraz hüsran oldu açıkcası
kap almıştım biraz dar oldu hoşuma gitmedi
çanta almıştım krem diye aldım meğer baya baya beyazmış olmadı
pantolon etekte çok güzel ama rengi biraz koyu
diğerlerini göndericem ama pantolon etekte kararsız kaldım napcam bilemiyorum
o pantolon eteğin kırmızısını almak istemiştim tükenmişti bugün baktım tekrar satışa sunulmuş acaba onuda göndersemde kırmızıyımı alsam
ooofff napsam bilemedimm

oğluşumada e bebekten yürüme yardımcısı almıştım
hem yürüme yardımcısı hem arabaya dönüşüyor çok güzelmiş ona bayıldımm
inş oğlumda sever eve gitmeyi iple çekiyorum:)))

inş. canım güzel eğlenirsiniz...
güle güle kullan canım
öğlen bayağı şey yemişsin be canımcım :)

güle güle kullansın bebişin :)
sende kalbinden ne geçiyorsa öyle yap canım

günaydın canlarım

ben de bir toparlayamadım yaa,, yine spora gittim o kadar yoruldum yine magnum yedim çelişkiler içerisindeyim
siz benim kulağımı bir çekin lütfen:)

kahvaltım

3 kuru kayısı
10 fındık

1 dilim sürme peynirli tahıllı ekmek

bugün ya düzene gireceğim ya gireceğim

hepinize sevgilerrr

günaydııınnn
bugüne sevgili kaygısız kocacığıma sinir olmakla başladım ve hala devam ediyorum
tatile gideceğimiz yer belliydi ama tarihini bi netleştirmemişti adamcağız bize ayırmıştı butik otel gibi bi yer çok güzel
ama dün akşam sevgili kocacığıma sorduğumda yarın arıcam ya hallederiz merak etme dedi ve bugün aradığımızda yer yok(
nasıl kaygısız ya deli ediyor beni
hala gayet rahat buluruz güzel bir yer merak etme sen diyor
yani tatile yarın yada yarından sonra çıkıcaz güya gideceğimiz yer belli diil, inanılır gibi diil yanii((((((((((

canım ya planlı programlı gitmeyi seven birisi için zor durum gerçekten:) ama umarım çook güzel bir yer bulursunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…