Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tavuk dönerin inşallah yarım ekmek arası değildi kuru üzümün kalorisi yüksektir canım mevsim meyvelerinden tüketirsen daha az kalori alırsın
günlük yazarsanız menüleri daha anlaşırlır olur kızlara
karbonhidrat yiyerek zayıflanmıyor canım hele o çiğ köfteler çok tehlikeli

çok iyi gitmişin ama sonunda o kornet işi fena halde bozmuş olmamış

selamlar sizlere bakim dedim neler yenmiş içilmiş ama hiç olmamış kızlar yedikleriniz yahu neolmuş böyle kaçamaklar var bakıyorum hep..
yarın inşallah güzel sonuclar alırız:)
umudu yitirmemek gerekli

sabah

1 dilim tt ekmek üstne peynir sürdüm domates

ara

10 kiraz

öğle

1 tost içindekiler; b.peynir 2 dilim pastırma(kalorisi sucuga oranla cok daha azdır tavsiyeederim)
1 dilim karpuz

ara

2 form tahıllı bisküvi

akşam

tazefasülye yemeği salata

maydonoza limon sıkıp az tuzla yediğinde süper oluyor
tek başına güzel olmazda her öğününe eklersen daha kolay olur tüketmek:)

sen yarın bildirim yapacakmısın nurcan ? izinlimiydin yoksa?

kızlar genel olaraka herkeste bir kaçamak durumu( bende dahil tabiki) var bence buna bir çözüm bulalım
cezamı olur ne olur bilemem ama bence yazdıkçada birbirmizi yoldan çıkarıyoruz
böyle gidersek kilo veremeyiz bu bir bir daha iki((

KIZLAR KENDİMLE BUGUN İŞ YERINE :
nohut,leblebi,kuru siyah üzüm ve dut kurusu getırdım attım çekmece ye açlık hıssettıgım de yıyecegım
ha bırde maydonozum var sade yaprak yaprak kımse olmadıgında onu yıyorum tadını begenmedım ne kadr tuketmek gerek bılen var mı aranız da

öğle yemeğimi yedimm ton balıklı salata
off evime gitmek istiyorum ya işte işler kat kat yığılıyor yaz dönemi rahat olacağına iyicene çığrından çıktı

berivan onları çekmecenden acıktıkça çıkartıp yemeye şartlandırma kendini, de ki saat 10 ara öğün, saat 3,30 ara öğün o şekilde tüket. saatleri yarım saat bir saat esnetirsin ama acıktıkça yerim dersen iş değişir, olay kaçamağa döner tabi bu kaçamaklar da kilo almaya.
bu hafta herkesde bi kaçamak havası sanırım yarın takım olarak durumumuz kötü olacak:18:

şimdi kaptanınız olarak cezayı açıklıyorum en az kilo veren veya alan kişi üyelerin haftalık mesajlarını sayacak, zaten böyle bir kural var fakat uygulanmıyordu bu sefer kural uygulanacak

Bir de öğlen saat 12 ye kadar kilo bildirimleri yapılsın, sabah müsait olmayacaklar bu akşam bildirimlerini yapsınlar

Son düzenleme:

tamamdır kaptanımmmmmmmmm
daha yemedım leblebi nohut falan ark zerdali detırdı onu yıyorum

oyy bi dahaaa kaçamak yokkkk!!!

internetten aldığım elbiseleri ben de beğenmedim, bi hüsran daha. ya mankenin üstünde o kadar güzel duruyor ki eve bi geldi pazar malı gibi bişi, kardeşim abla bunu neden aşldın pazardan alsaydın daha iyi diyip durdu ikna edemedim mankenin üzerinde öyle durmadığına

internetten aldığım elbiseleri ben de beğenmedim, bi hüsran daha. ya mankenin üstünde o kadar güzel duruyor ki eve bi geldi pazar malı gibi bişi, kardeşim abla bunu neden aşldın pazardan alsaydın daha iyi diyip durdu ikna edemedim mankenin üzerinde öyle durmadığına

canım netten alışveriş yapma sebebin bebegın mı yoksa fiyatın uygun olması mı gorerek begenerek alsan daha ıyı olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…