Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar iyi akşamlarrr

iftarımı taze fasulye ve biber dolması ile yaptım
2 top dondurma yedim
1 saatten fazla yürüyüş yaptım
şimdi de bol bol su ve yeşil çaya geldi sıra:)
1 haftadır doğru dürüst yürüyüş yapamıyordum, bugün çok iyi geldi:)

sağol canım :34: evet az kaldı yuruüş yapamıom izmtte çok yer var ama çıkmıorz dışarı
evet az kaldı son 31 =1 ayy :38: sağol

izmit güzel bir şehir canım gerçekten, ve dediğin gibi yeşilliği parkı bahçesi bol bir ilimiz, ne de olsa deniz memleketi:) telaşını atlattıktan sonra belki vakit bulabilirsiniz yürüyüşe vs. :)

Evet izmit super bi yer allahtan uzaga gtmiyom canm
yarim saat uzak evim ...
Yarin ogleden iftara kadar nisanlmlayiz zaten yururuz bolbol golcuge gtcm ama
Izmit daha super :1:
Bol bol geZicez evlnince zaten :38:
Yarin iftar yemegimi nisanlim ismarliyo :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Of ya yarin gercek bi iftar yapamicam nisanlimla
Demin adet oldugumu farkettim
Gecktiricimi iftardan sonra almstm deminde aldimama yaramadi
Neysr umarin yarin agrisiz gecer nisanlm yanimdaylen kizlar
:14:

Corbadan snra direndim ama 4 biber dolmasi yedim cola ictim shrda duzeni saglarim
biber dolmasını sebze yemeği gibi değil daha çok pilav gibi düşünmek lazım, tavsiyem çok fazla biber dolması ile haşır neşir olmaman, yoksa insna hayır diyemiyor. 4 biber dolması+kola....

Kızlar iyi akşamlarrr

iftarımı taze fasulye ve biber dolması ile yaptım
2 top dondurma yedim
1 saatten fazla yürüyüş yaptım
şimdi de bol bol su ve yeşil çaya geldi sıra:)
1 haftadır doğru dürüst yürüyüş yapamıyordum, bugün çok iyi geldi:)

siz delimiyimle beraber mi yaptınız iftarı:) Ama tebrik ederim sen iyi bir gün geçirmişsin.yürüyüş süper:21:

düğüne yakın zmanda falan paylaşım yapamazsam birde balayında falan takımdn atılmam demiii:1:

düğüne yakın izin alırsın:34:

Of ya yarin gercek bi iftar yapamicam nisanlimla
Demin adet oldugumu farkettim
Gecktiricimi iftardan sonra almstm deminde aldimama yaramadi
Neysr umarin yarin agrisiz gecer nisanlm yanimdaylen kizlar
:14:

neeeeh oruç için de mi hormon ilacı kullanıyorsun:20: hacca gidenlerde duyuyorum ömürde bir defa olduğu için hak da veriyorum ama oruç için bana çok mantıklı gelmedi, dini hükmünü bilmiyorum belki izin de veriliyordur ama ne biliyim her kadının başına gelebilecek bişey. Allah nasip ederse orucumu tamamlarım nasip etmezse iftara 5 dakika kala oruca bay bay:2: Ama bi yandan da çok cazip bişey. aklıma bi fikir geldi şimdi benim 10 gün falan sürüyor, ramazanda ilaç kullansam da bu 10 gün borç olarak kalmasa:27: he he olur mu ki:27:

Diyanetin sayfasından baktım duruma
http://www.diyanet.gov.tr/turkish/dok/oruc_sorulanlar.pdf

Bayanlar›n Ramazanda âdet geciktirici
ilaç kullanmalar› caiz midir? Ayr›ca
kulland›¤› ilaç sebebiyle âdeti geciken bir
bayan›n tuttu¤u oruçlar geçerli midir?

Ay hâli oruç tutmaya mânidir. Bu hâlde iken
tutulan oruç geçerli olmaz. ‹laç etkisi ile de
olsa, ak›nt› olmad›kça ay hâli vuku bulmu
olmayaca¤›ndan tutulan oruç geçerlidir.
Ancak hay›z kan› ile vücutta biriken zararl›
maddeler d›ar› at›ld›¤›ndan, vücudun
s›hhati bak›m›ndan ay hâlini önlemek için
ilaç kullan›lmas› tavsiye edilmez.

Son düzenleme:
Günaydın sevgili takım 5:)

ezgicim spor endorfin salgısını arttırıp mutlu edermiş diye boşuna söylemiyorlarmış, walla 1 haftadır yürüyüş aramın ardından yorgun ama çok mutluydum:)
dün akşam yediklerimi yazmıştım, sonra kavrulmamış tuzsuz badem ile goji berry yedim bir de 3 dilim ananas:)
ve tabii ki bol bol su içtim:) su içmeyi pek sevmeyen benim için rekora imza atacağım sanırım bu ramazan:)

Günaydınlarrrrrrrrrrrrr:42:
Of ya offfffffffffffffffff olmuyo eskısı gb diyet yapamıyorum ya bu ramazan kılo aldıracak bana dun
neler yedım
2 zeytınyaglı dolma +yedigün+1 tane kemal pasa
dün annem iftara gözleme yapmıs peynırlı yumurtalı patateslı yemedım kendımı zor tuttum :31:
Sabah yarım gözleme yedım
haaaaaaaa bırde dun o dolmayı yedıgım ıcn 2 saat dısarda yuruyus yaptım bu hafta anca yedıklerımı erıttım galıba :18::18:

İftarım: bunları akşam boyunca yedim, içtim
bi sürü şekerisiz limonata
1 kase çorba
8yk taze fasulye (ramazan başında pişirmiştim nihayet bitti)
6-7 yk mantarlı tavuk
2yk yoğurt
7-8 ceviz
10 soslu fıstık
salata
2 erik
2omega 3 tablet

Sahur:3 kuru kayısı,
10 kadar ceviz
2 köfte
1 tatlı kaşığı dondurma
1 kase çorba
domates salatalık

....bu akşam iftardan önce kilomuza bakıcas kızlar.

Of ya offfffffffffffffffff olmuyo eskısı gb diyet yapamıyorum ya bu ramazan kılo aldıracak bana dun
neler yedım
dün annem iftara gözleme yapmıs peynırlı yumurtalı patateslı yemedım kendımı zor tuttum :31:
haaaaaaaa bırde dun o dolmayı yedıgım ıcn 2 saat dısarda yuruyus yaptım bu hafta anca yedıklerımı erıttım galıba :18::18:

canım o kadar fena görünmüyor:) yani yarım gözlemeyi yemesydin tabii daha iyi oldurdu ama sabah shur niyetine yemişsin ve 2 saat yürümüşsün:) kilo almazsın bu yediğinle, yediğini yaktığını dengelemişsindir bence:)

canım o kadar fena görünmüyor:) yani yarım gözlemeyi yemesydin tabii daha iyi oldurdu ama sabah shur niyetine yemişsin ve 2 saat yürümüşsün:) kilo almazsın bu yediğinle, yediğini yaktığını dengelemişsindir bence:)

canım niyetli degilim yarım gözlemeyı aksam yıne yuruyuse cıkacagım anca o pekler :26:

neler yedım

takıma dolma yasağı mı getirsek:52: herkes dolma yemiş gelmiş, ama en azından gözlemeden vaz geçmişsin, diyetsiz olsan daha kötüydü yani
bak yürüyüş de yapmışsın. benim sana tavsiyeme o cici mamalrla başedebilmek için kendi sevdiğim kalorisi düşük şeylere sofranda yer vermenç. şimdi sen bekarsın , mutfakta ipler annenin elinde e akşama kadar da çalışıyorsun, pratik bişeyler satıl al evde bulunsun.

mutfağında bulunması gerekenler (yaz bunu bi yere:52:)
-güzel sürekli yiyyebileceğin bir peynir, diyet olsa iyi ama senin sevip yiyebilmen daha önemli tavsiyem b.mde satılan köy peyniri, tuzu az ve lezzetli
-denge ekmek veya tam tahıllı ekmek, form bisküvi, çayın yanında illa tatlı yiyecem diyosan tatlı form bisküvi
-uygun yemek olmadığında tercih edersin diye light ton balığı
-dolapta bolca dopmates salatalık
-tatlandırıcılı ürünleri çok kullanmamak gerekiyor ama ramazan insanın canı çekiyor içecek içiyorsan da bari light olsun , en güzel içecek ayran ve su
-haaa 1 kase yoğurt
-ceviz fındık bademi de krampların için öneriyorum

Son düzenleme:
Back
X