- Konu Sahibi Cherry Mom
- #61.561
Benim.ben :) gunnaydin cqnim benim
![]()
tekrar hoşgeldin o zaman tubişş:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
ayy bu akam tartılcaz dimii heyecanlandımmmm yine:))
evdeki tartıya çıkmayalı 4 gün olacak iyi dayandım
bugün güzel bi sonuç alırsam artık haftada bir yada iki tartılıcam
öyle abartıp sürekli tartı üstünde tünemiycem inşş:))
geçen baya sordum cevap alamamıştım, ama bak berivan söyledi artık:)))
anammmm ben veremedım galıba
bugun yemek de sinitsel,makarna,domates çorbası varmısyemeye ınmem
![]()
neyı canım benımmmmmmmm![]()
selam kızlarrr
dün tahlil sonucumu aldım sonuç hüsran malesef(((
ben tokluk şekerimden korkarken açlık şekerim 123 çıktı ben şok oldum çokta üzüldüm(
dün hiç giremedim gerçekten moralim bozuldu
ramazan sonrası bi endokrinolojıye gidicem
açlık şekerim yüksek tokluk şekerim normal olduğu için bu gizli şeker diye adlandırılan şeymiş, kadın doğumcuya gitmiştim çok uzmanlık alanım değil ama benim bildiklerim bunlar dedi, eğer dikakt edilip kontrol altına alınmazsa tip 2 diyabet(
neyse sabah diyetisyene gittim tahlil sonuçlarımı gösterdim dedim açlık şekerim ilk defa yüksek çıkıyor,
gebelikte tokluk şekerim yüksekti ama sonraki kontrolümde ikisde normaldi, anlayamadım dedim
sağolsun kadın beni biraz rahatlattı
normalde akşam 8den itibaren aç olunması gerekiyor iftar diye geç yediyseniz o etkilemiş olabilir dedi, e tabi ben saat 10dada meyve filan yemiştim yemeğin üstüne, inş ondan yüksek çıkmıştır(
neyse tartıldım kilomu söylemeyeyimde üzerimd ekot vardı bide geç kalıyrm iye tuvalete girememiştim ama önemli olan kilom değil yağ oranım
beni mutlu eden ve şaşırtan kısım o oldu
87 kiloyken diyetisyene gittiğimde 80 paket margarin fazlalığım vardı ( diyetisyenlerin böyle bi alışkanlığı var 20 kilo fazla yağ yerine margarin hesabı yapıp gerçekleri görmemizi sağlıyorlar)
şu an 6.6 kilo yağ fazlalığım çıktı yaaaniii 52 paket margarini söküp atmışım vucudumdan çok şükürama 25 paket margarini daha atmam gerek:))
olsun 52yi atmışım allahın izniyle 25imi atamıycam
sabah aylardır giymediğim bi pantolonum vardı onu giydim resmen düştü belimden şok oldum, insan zayıfladığını farkedemiyor heralde ama kızlar zayıflayalım durmayalım usanmayalımmm:)))
eski kaptanımız ece artık takımd ayokmu hiç uğramadı sanırım mezun olduktan sonra
nurcanıda ne zamandır göremiyorum sanki gelirsede bikaç şey yazıp çıkıyor
sinemin annesi vardı zaten demişti çok giremem diye
ece bugün yok snaırım naptı acaba eşiyle?
Gözde artık takımda yokmu ?
eski kaptanımız ece artık takımd ayokmu hiç uğramadı sanırım mezun olduktan sonra
nurcanıda ne zamandır göremiyorum sanki gelirsede bikaç şey yazıp çıkıyor
sinemin annesi vardı zaten demişti çok giremem diye
ece bugün yok snaırım naptı acaba eşiyle?
gözde artık takımda yokmu ?
tekrar hoşgeldin o zaman tubişş:)
neden domates çorbasını içersin
şinitzel kızartma değilse bi parça ondanda yersin
şinitzeli yemezsen 2 kaşık makarna yersin
bence in
ne yiceksin peki inmezsen alternatifin varmı??
ANETERNATIF 5 KAYISI 2 SALATlık yeter çok bıle bana sabah yarım gozleme yemıstım sınıtsel yagda kızarmıs domates corması ıyı olur aslında sadece onu yıyebılırım![]()
evet ya meyvelerdendir,geçmiş olsun, ben de tahliller için en az 10 saat aç olmak gerekiyor diye biliyorum.10 saat önce 2 meyve yedinse o da etkilemiştir.
margarin hesabı iyiymiş. benim de 75 paket margarin fazlam vardı, 17 paketini attım kaldı 58 paketaz da kalmamış 58 pakeeet. 68,5 olarak düşündüm kendimi ama daha azım
![]()
vur diyince öldürüyon sen de ya aç geçiyosun ya da ayarı kaçırıyorsun, biraz daha istikrar lazım sana. evet domates çorbanı iç, git şinitzelinin kabuklarını yonta yonta ye, saklatan varsa veya ayran alabileceksen ayran içsüper olur. kayısıları da arada ye![]()
canım ne kadar güzel takip etmişsin:)
vur diyince öldürüyon sen de ya aç geçiyosun ya da ayarı kaçırıyorsun, biraz daha istikrar lazım sana. Evet domates çorbanı iç, git şinitzelinin kabuklarını yonta yonta ye, saklatan varsa veya ayran alabileceksen ayran içsüper olur. Kayısıları da arada ye![]()