Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah nesfif ,süt
öglen :yayla çorbası yanındakı yemek uygun degıldı bana sadece çorba
arada armut
10 dk önce aşçıya rıca ettim içi alınmıs ekmegın sadece kosesıne peynir , domates koydurdum onu yedım ama hala acım :95:

Kizlar gecmisi okuyamadık
Bugun hastenedeydik malum oglusun sünneti
Sabah sekiz buçukta odaydık
9 gibi bı ilac içirdiler yavrum sarhoş gibi oldu ama görseniz nasil tatli kafayı kaldıramıyor ama uyumamda istemiyor kameraya çektik :))
9 15 te aldılar 9 35 gibide cikti
12 de taburcu olduk
Buraya kadar fena degildi
Ama eve geldikten sonra o kadar cok ağladı ki gözleri kızardi ve şişti
Yavrumu hic o kadar ağlarken görmedim şimdiye kadar
Aksama kadar ne yapacağımızı nasil unutturacagimizi şaşırdık
Simdi biraz uyudu şükür ins uyur gece
Size bir bakayım dedim
Ama okumaya vaktim yok
Ayrıntılı yazarım ins kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum
Kadir gecemizde mübarek olsun
Allah istediğimiz her şeyi hayırlı yönüyle nasip etsin ins:))

Geçmiş olsun :)

günaaaaaydıııııııııııııııııııııııııııııııııın:103:

tunimmmmmmmmmm geçmiş olsun umarım tekrar aglamaz Canım kıyamam ya olduda bitti maşallah

Son düzenleme:
"Oylamaya ne diyeceğiz" diyeceğim ama daha takımdan sayılmadığım için katılma hakkım yoktur heralde :) En azından bir cuma atlayıp 31'inde adımı yazdırmış olacağım Kabul edilir diye düşünüyorum, biz de kabul ederiz heralde. Bayramdaki tatlıları eritme şansı herkesin işine gelir :)

tatlım kaptan olmayınca ben baktım uygun olunca çogunluga göre o şekşlde olsun haliyle erir tatlılar canım yıne isteyen girip menü paylaşımı falan yapabilir yanlızca yarış olmayacak canım evet 31 inde adını yazarız yarısa devam

Dün akşam bamya çorbası ,patates yemegı yogurtlu onu yedım küçük bır sade dondurma birde

sabah:yogurdun içine 4 kuru kayısı,1,5 dilim denge ekmegı koydum unu kasıkladım
arada :1 şeftalı yedım

"isteyen girip menü paylaşımı falan yapabilir" derken? Yazmak da mı zorunlu olmayacak? Eğer öyleyse ayın kaçından kaçına zorunlu olmayacak? Sadece tartı iptal değil mi?

Meyve püresinden dondurma yapılıyor, biliyor musun onu? İstediğin meyveyi mikserde parçalayıp püre haline getiriyorsun. Sonra da buzluğa ya da derin dondurucuya atıyorsun. Donmaya başlayınca çıkarıp süt ekleyip, yine miksere tutuyorsun. Şeker atmıyorsun içine. Ben nektarinle bir de muzla denedim. İkisi de hoşuma gitti, ama muz daha şekerli geliyor insanın ağzına. Annem beğenmemişti "şekersiz" diye... Ben zaten içeceklerde falan da şeker seven biri olmadığım için bana tatsız gelmedi. Bunu da bir deneyebilirsin istersen. :)

"isteyen girip menü paylaşımı falan yapabilir" derken? Yazmak da mı zorunlu olmayacak? Eğer öyleyse ayın kaçından kaçına zorunlu olmayacak? Sadece tartı iptal değil mi?

tartı iptal ama bayramda girmek zor olur ondan dolayı dedim canım yoksa bildirim yapılacak mesela ben bu cuma yola çıkacagım 27sinde burada olurum net yok girme imkanım yokbenim gibi giremeyecek olan ark için dedim canım

tartı iptal ama bayramda girmek zor olur ondan dolayı dedim canım yoksa bildirim yapılacak mesela ben bu cuma yola çıkacagım 27sinde burada olurum net yok girme imkanım yokbenim gibi giremeyecek olan ark için dedim canım

Desene kendi kendime menü yazıp dururum artık Herkes bir yerlere gidiyor, ben gitmeyeceğim için sürekli girerim zaten. Umarım benle beraber 1-2 kişi daha olur :)

güzel fikirrr valla Süper bilgilerin var hep paylaş canım

olur canım merak etme eeee sen neler yaptın bakalım

Ne yapayım... Evdeydim, işlerle uğraştım. Öğünlerimde ekmek yerine börek yedim Bugün de birazdan babamla hastaneye gideceğim, aslında hiç vaktim yok ama mecburum gitmeye. Gözüne lazer oluyor çünkü, işlem bittikten sonra birkaç saat her tarafı çok parlak görüyor. O yüzden yanında birinin olması lazım.

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar,

Dün akşam yazamadım dışarıdaydım, Kadir geceniz mübarek olsun:)
iftara dışarıdaydım

yarım kase mercimek çorbası
orman kebabı 1 kaşık pilav
1çatal da şekerpare yedim
sonra eve gelince 2 top dondurma ve kavun karpuz
bu şeker ihtiyacımın sebebini de sabah anlamış bulunduk, ramazan ve oruç faslı benim için maalesef kapanmıştır:)
ama Kadir gecesini de geçirebildiğim için çok mutluyumm:)

canım geçmiş olsun git tabi yanında zor olur aahhhhhh o börekler annem de dün 2 tepsi yaptı Kahvaltı da yememek için kendimi çok frenledim yemedim ama kokusu burmuma gelıyor hala

canım geçmiş olsun git tabi yanında zor olur aahhhhhh o börekler annem de dün 2 tepsi yaptı Kahvaltı da yememek için kendimi çok frenledim yemedim ama kokusu burmuma gelıyor hala

Sorma ya ... :)Takıma girdiğimden beri annem börek yapıp duruyor. Pasta da yaptı. Ama neyseki hiçbirinde ayarı kaçıracak kadar yemedim Kilo verme serüvenlerimdeki en doğru kararlardan biri oldu bu takıma girmem heralde Yoksa "Boşveeer, bir daha kim bilir ne zaman bulursun" demiş ve dün akşam 2-3 koca dilim pasta yemiş olurdum :)

Ya yurtdışında bir "thinspo / thinspiration" modası var. (thin = zayıf , inspiration = ilham kelimelerinden türetmişler)
Şimdi bu moda aslında pek de sağlıklı bir şey değil. Anoreksiya ve bulimia'yı hayat felsefesi olarak benimsiyor bu thinspo'cular. Ve kemik torbası olmak istiyorlar. Yani biz "göbeğim çıkmasın, düz olsun." derken, onlar "Kaburga kemiklerim şu kadar belli olsun" diyorlar :S Yani aslına feci bir şey... Ama thinspo blog'larından birinde bir şey okumuştum, okuduğumdan beri unutamadım, aynen yazıyorum: (Buzdolabını açıp bakınanlara hitaben yazılmış)

"Yemek mi istiyorsun, öyleyse aynaya git de bacaklarına bak"

Acımasızlar ama işe yarar cümleler kurabiliyorlar Artık bacağıma her baktığımda orda ekmekler ve şekerler görüyorum Göbeğime baktığımda falan da görebilirim aslında, o da yağ çünkü O zaman sıkıyorsa kaçır bakalım, mümkün değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…