- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #62.721
sorma ya ... :)takıma girdiğimden beri annem börek yapıp duruyor. Pasta da yaptı. Ama neyseki hiçbirinde ayarı kaçıracak kadar yemedim :d kilo verme serüvenlerimdeki en doğru kararlardan biri oldu bu takıma girmem heralde :d yoksa "boşveeer, bir daha kim bilir ne zaman bulursun" demiş ve dün akşam 2-3 koca dilim pasta yemiş olurdum :)
ya yurtdışında bir "thinspo / thinspiration" modası var. (thin = zayıf , inspiration = ilham kelimelerinden türetmişler)
şimdi bu moda aslında pek de sağlıklı bir şey değil. Anoreksiya ve bulimia'yı hayat felsefesi olarak benimsiyor bu thinspo'cular. Ve kemik torbası olmak istiyorlar. Yani biz "göbeğim çıkmasın, düz olsun." derken, onlar "kaburga kemiklerim şu kadar belli olsun" diyorlar :s yani aslına feci bir şey... Ama thinspo blog'larından birinde bir şey okumuştum, okuduğumdan beri unutamadım, aynen yazıyorum: (buzdolabını açıp bakınanlara hitaben yazılmış)
"yemek mi istiyorsun, öyleyse aynaya git de bacaklarına bak"
acımasızlar ama işe yarar cümleler kurabiliyorlar :d artık bacağıma her baktığımda orda ekmekler ve şekerler görüyorum :d göbeğime baktığımda falan da görebilirim aslında, o da yağ çünkü :d o zaman sıkıyorsa kaçır bakalım, mümkün değil :)
Kizlar gecmisi okuyamadık
Bugun hastenedeydik malum oglusun sünneti
Sabah sekiz buçukta odaydık
9 gibi bı ilac içirdiler yavrum sarhoş gibi oldu ama görseniz nasil tatli kafayı kaldıramıyor ama uyumamda istemiyor kameraya çektik :))
9 15 te aldılar 9 35 gibide cikti
12 de taburcu olduk
Buraya kadar fena degildi
Ama eve geldikten sonra o kadar cok ağladı ki gözleri kızardi ve şişti
Yavrumu hic o kadar ağlarken görmedim şimdiye kadar
Aksama kadar ne yapacağımızı nasil unutturacagimizi şaşırdık
Simdi biraz uyudu şükür ins uyur gece
Size bir bakayım dedim
Ama okumaya vaktim yok
Ayrıntılı yazarım ins kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum
Kadir gecemizde mübarek olsun
Allah istediğimiz her şeyi hayırlı yönüyle nasip etsin ins:))
bugün yolda giderken telefonumu düşürmüşüm kızlar... Neyseki iyi biri bulmuş da sağolsun 20 dakika bekledi beni de gittim geri aldım :) "fotoğraflarımı çalar mı?" diye korkuyordum ama tipine bakınca öyle yapacak birine de benzemiyordu.
Bugün hastaneye gittiğim için pek düzenli yiyemedim, yazayım:
Kahvaltı:
2 dilim börek
1 domates
ara:
Yarım paket kepekli limonlu bisküvi (doktor bizi çağırınca paketin kalanını bitiremedim)
öğle: (saat 15:30'da)
1 dilim börek
2 dilim kepekli ekmek arası tost
1 kutu ice tea
ara:
Ince bir dilim pasta (en azından pastane pastası değil :d)
şu ana kadar bu kadar. Annem pastayı yaparken 1 lt'lik süt açmıştı, onu da daha sonra kullanmadık. Ben de bozulup dökülmesin diye kalanından puding yaptım bugün. Belki akşama sadece küçük bir kase puding yerim. Bugün biraz tatlı günü oldu :)
yarın da bütün gün dışarda olacağım, kahvaltıdan sonra umarım bir falso vermek zorunda kalmam :)
kız bune tost börek pasta bisküvi karbonhidrat deposu olmuşun aaaaaaa kilo veremezsın bak pudinğ yemek yok canım aksama yap salata çorba dengele gunü biraz ben kendimi zor frenliyorum çok acıktııııııııımmmmmm yineeee öglen çok degıl 3 kasık pilav 2 kasıktavuk sote yedım arada kurukayısı lı yogurt yedım ama çok acımmm
Karbonhidrat olarak bakınca evet hakikatten depo olmuşumBilmiyorum ya, çok tatlı üst üste gelince zaten sevmiyorum. Pasta bile hafif ateş yaptı bende şimdi. Herhalde ibreyi sürekli düşer görünce şımardım Dengede tutarım canım, merak etme. Durmak yok artık.
Sen de kendini çok aç bırakıyorsun ama... Öyle de olmaz, iş yerindekiler sana uymuyorsa, her ihtimale karşı evden ufak tefek bir şeyler al yanına.
Bu arada bı oylama olmus sanırım
Bu cuma bildirim yapıyoruz haftaya yapmiyormuyuz
Dogrumu anladım??
günaydın kızlar
ramazan benim için maalesf bittiğinden oruçlu değilim:) karnım şiş keyfim yok şu malum günlerde:) dün tüm gün yemedim yemedim akşam abuk sabuk bi sürü şey yedim bugün mideyi nadasa aldım:)
geçmiş olsun şekercik..
haklısın hafif şeylerle geçir bu günü..öğün atlamadan en zından bir kase yoğurt tüket..salata tüket..sabah ağzına bir parça peynir bir salatalık atıver..
yoksa akşam yine bocalarsın aman dikkat canım
günaydın kızlar
ramazan benim için maalesf bittiğinden oruçlu değilim:) karnım şiş keyfim yok şu malum günlerde:) dün tüm gün yemedim yemedim akşam abuk sabuk bi sürü şey yedim bugün mideyi nadasa aldım:)
selam kızlaarrr
ben geldim artıkk
ama neden böyle pek sakin kalmış buralar haydi canlanalım bakalım
eceee nasıl oldun tatlım iyimisin biraz :))
sinem umarım hayatında bişeyler düzene girmiştir moralin düzelmiştir ama arada yaz merak ediyoruz seni
tuba sanırım artık düğün telaşın iyice arttı seni bir süre göremeyiz buralarda okuyorsan arada kolay gelsin sanada
asude sen nasılsın??
sultan yeni arkadaşımız sen nasılsın, sende pek girmeemişsin gördüğüm kadarıyla telaşen bitmiştir umarım
funda berivan maşallah kızlar güzel paylaşımlar yapmışsınız devamı gelsin hadi bakalım fundayı bence biz bu hafta listeye alalım berivan ne dersin zaten azız hemde funda bence deneme süresini geçti:))
unuttuğum yoktur inşş:))
tşekkür ederim tunicim sorma ne arttı ne artttttıartık sadece steye bakmakla yetiniyorum ,
artık geri dönmejk üzere ayrıldı sayın beni kızlar düğünden sonra ancak bol bol paylaşmlar yaparım
gerçekten berivanada söledim yazıcak ama habernz olsn kızlar yazsamda sayılmasn yani
off offf btsn şu telaşeeeee
canım günaydın aynen diyet den bıktım yemıyorum yıne aynı hatta kılo alıyorum bıktımmmmmmmmmm valla dun tartı yıne yemedıgım halde artı gosterdı kardeşimin doğumgunu du 2 kuçuk boret ,buyukce pasta yedım sabah tartıldım yıne aynı kılo bıktım ya utanmasa tart 80 dıyecek 79,8 dıyoGüvenim azalıyo motıvasyon yerlerde
bu hafta bildirimde bulunacaktın ama sen dimi bulunmyaackamısın gerçi daha listeye girmemiştin o zmaan gelince girersin[/QUOT
aynen cnm geeçen hafta girmştim ama yoğıunluktan girememiştim canm geç girmiştim o yüzden
en iyi rahat zamnm evlendkten sonra paylaşmlarım ancak ayy kafayı yicem yaa bitsin telaşeler yaa sağolun takımı anlayışı için yaa
bu kadar yoğun olcağmı tahmn etmıordm ama baya yoğnlk var yaa
şimdi de niaşnlmla blşcm bayrmlk alcazz flan aakşama beraber iftar yapcaz artık akşam yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?