Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim içinde oruç bitti malesef biraz önce bende regl oldum
bir hafta başından 3 günde şimdi 10 gün tutamadım

bikaç gün geçsin rahatlarsın

tebrik ederim fundacım sabah erken saatte spor yapabilmen çok güzel
dediğin gibi erken saatlerdeki spor metabolizmayı hızlandırıyor
ben ramazanda hiç spor yapamadım desem yeridir bayramdan sonra inş yeni bi düzen oturtacağım kendime:)

hilalcim çok teşekkür ederim, oğlum artık daha iyi çok şükür
sizede allah kolaylık versin :)

takım tamamen değişti nerdeyse haklısın, hep gittiniz(
ama bak hala diyorum dön artık :)))))

kızlar selam özledim walla sizi :)
çok şükür kendimi iyi hissediyorum artık yalnız biraz yoğunum bayram kurabiyesi yapıyorum ctesiye kadar yetiştirmem lazım :)
kızlar biz bayramda yokuz kayınvalidemlere gidiyoruz mersine.beni yarından haftaya cumaya izinli sayabilir misiniz? yarın bildirim yaparım haftaya cuma da yaparım .yani sadece aradaki 1 hafta giremiycem?? orası dağ evi gibi bi yer telefonlar bile çekmiyo vınn hayatta çekmez

hosgeldin canım
bende haberler durgun esim is buldu ama cok aman aman bir iş değil acıkcası. ama bu ara sanırım bana agır geldı psikolojik olarak yoruldum. aklım sizde ama elim gitmiyor bi turlu.

geçmiş olsun canım
iyileşmene sevindim
haftaya zaten bildirim yokmuş bayram sonrası olduğu için onun için izinli sayılmana gerek yok

hosgeldin canım
bende haberler durgun esim is buldu ama cok aman aman bir iş değil acıkcası. ama bu ara sanırım bana agır geldı psikolojik olarak yoruldum. aklım sizde ama elim gitmiyor bi turlu.

hadi bakalım hayırlı olsun
işsiz kalmaktan çok iyidir inş gönlüne görede bulur sonra değiştirir işini:)

Selammmmmmmm kızlar k.bakmayın bugun giremedim öyle yogun kı işler sankı duymuslar çıkacagımı tatile kostur kostur gelıyorlar bıtir bitir bitmiyo şükür hafiflettim canlarım
daha öncede söylemiştim yarın dan itibaren 27 sine pazartesine kadar yokum kızlar memleketime akşehire gidiyorum ne olur ne olmaz hakkınızı helal edin kızlar
yarın bildirim yapılacak elif den haber gelmedi yarın girmeye bilir bende yokum tunicim rica etsem lısteyi sen düzenler misin canım beni izinli say ablacımm
malesef telefondan giremiyorum o yüzden hiç giremeye bilirim o yüzden şimdiden bayramınızı kutluyorum canlarım kendinize çok iyi bakın çok öptümmmmmm

funda berivan maşallah kızlar güzel paylaşımlar yapmışsınız devamı gelsin hadi bakalım fundayı bence biz bu hafta listeye alalım berivan ne dersin zaten azız hemde funda bence deneme süresini geçti:))

Tunicim ne güzel önerilerin var Geçtim değil mi, bence de geçtim :)
Neyse tabi, bu işin şakası... Kuralları değiştirmek gibi bir isteğim yok :)

Bugün dışarda olduğum için düzenli ve sağlıklı yiyemedim maalesef... Bir tek kahvaltıyı kurtardım. Sonraki ara öğünümü anca 4 saat sonra falan yapabildim (diyet bisküvi ile). Dürüm döner yedim. Yarım mısır (Mısır kabahatli değil gerçi)... Yarım milkshake... Herhalde bu kadar. Saat zaten 21:17 olmuş. Artık bu saatten sonra da bir şey yemem. Bu arada yazılanların hepsini üst üste yemedim tabiki Ama saatlerim pek farkında olamadım.

Hepinizin bayramını şimdiden kutlarım kızlar. Tatile gideceklere iyi tatiller. Tatlılara da dikkat edin :)

Son düzenleme:
hadi bakalım hayırlı olsun
işsiz kalmaktan çok iyidir inş gönlüne görede bulur sonra değiştirir işini:)

sağol canım benim. orası oyle tabı sukur dıyorum zaten. bu ara beter oldum ama bende once regl, hemen arkasınada hastalandım iki gundur antibiyotik alıyorum. bu sıcakta cok zor. karnımı sıcak tutayım dıyorum ter basıyor ins atarım bıran once ustumden

bu arada bayram ıcın hedefler koymustuk ya ben ulasamadım o hedefe :2:

insallah hepiniz ulasmıssınızdır da sizin sevincinizle ben de mutlu olurum.

Günaydın kızlar!
Benimki sayılmıyor ama sevincimi sizlerle paylaşmak istedim :)

74'le girmiştim, 73 olmuşum. 1 kg... Yüzde olarak da %1,35 yapıyor. Hep böyle gitsin, n'olur :) Umarım ilerleyen haftalarda takıma da hep böyle yüksek yüzdeli katkılarım olur :)

günaydın 5. takım :) bildirim yapıyorum

(65,2/64,8/0,4/%61) bu hafta hasta olduğum için nerdeyse hiç spor yapamadım eksikliğini çok hissediyorum
nese biz yarın sabah gidiyoruz kızlar herkese şimdiden iyi bayramlar öğleden sonra alışverişe çıkıcam saat kaçta dönerim bilmem :) herkesi öptümmm

Tebrikler Ece :) Sana da iyi bayramlar :)

tebrik ederim fundacım harika 1kg. emeğin sonucu nasıl mutlu ediyor dimi insanı.

fıstıgım ben gormeyeli patır patır vermissin masallahhhhhhh değmesinnn..
ya bende 1 aydır ne spor ne bisey valla diyet duzgun gidiyorda bitki çaylarımı ve sporu cok bosladım bayramdan sonra hep beraber baslayalım spora.
iyi bayramlar canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…