- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #62.741
günaydın kızlar
ramazan benim için maalesf bittiğinden oruçlu değilim:) karnım şiş keyfim yok şu malum günlerde:) dün tüm gün yemedim yemedim akşam abuk sabuk bi sürü şey yedim bugün mideyi nadasa aldım:)
bu hafta bildirimde bulunacaktın ama sen dimi bulunmyaackamısın gerçi daha listeye girmemiştin o zmaan gelince girersin[/QUOT
aynen cnm geeçen hafta girmştim ama yoğıunluktan girememiştim canm geç girmiştim o yüzden
en iyi rahat zamnm evlendkten sonra paylaşmlarım ancak ayy kafayı yicem yaa bitsin telaşeler yaa sağolun takımı anlayışı için yaa
bu kadar yoğun olcağmı tahmn etmıordm ama baya yoğnlk var yaa
şimdi de niaşnlmla blşcm bayrmlk alcazz flan aakşama beraber iftar yapcaz artık akşam yazarım
aaa telaşe olmazmı hiç tamda düğüne bu kadar az kala, çıkar bişeyler sürekli:)
kolay gelsin sana yine diyorum tadını çıkar bu güzel günlerin:))
Bütün gece kimse gelmemiş yahu, şaşırdım.. :)
Bugün dışarda olacağım, o yüzden sporu akşam sıcağına bırakmamak için şimdi yapacağım ve daha gözlerimi bile doğru dürüst açamıyorum.Önce kısa bir kahvaltı, ardından bisiklet beni bekler, akşama görüşürüz kızlar...
merhaba eski takımım, tanıdığım tanımadığım tüm arkadaşlar iyidir İnş. yeni gelenelr olmuş, hoşgeldiniz diyorum. hatta gidenler de olmuş kadro baya değişmiş. arada uğramaya çalışıyorum ama arayı açtım anlaşılan.
tunicim, çok geçmş olsun canım umarım yavrun iyi olmuştur. çocuklar ağlayınca annelerin içi yanıyor, Allah onlara sıkıntı dert vermesin. ben de ufak oğlumu bayram sonu sünnet ettirmeyi düşünüyorum bakalım nasipse.
tekrar geçmiş olsun canım öperim
selam kızlaarrr
ben geldim artıkk
ama neden böyle pek sakin kalmış buralar haydi canlanalım bakalım
eceee nasıl oldun tatlım iyimisin biraz :))
sinem umarım hayatında bişeyler düzene girmiştir moralin düzelmiştir ama arada yaz merak ediyoruz seni
tuba sanırım artık düğün telaşın iyice arttı seni bir süre göremeyiz buralarda okuyorsan arada kolay gelsin sanada
asude sen nasılsın??
sultan yeni arkadaşımız sen nasılsın, sende pek girmeemişsin gördüğüm kadarıyla telaşen bitmiştir umarım
funda berivan maşallah kızlar güzel paylaşımlar yapmışsınız devamı gelsin hadi bakalım fundayı bence biz bu hafta listeye alalım berivan ne dersin zaten azız hemde funda bence deneme süresini geçti:))
unuttuğum yoktur inşş:))
kızlar selam özledim walla sizi :)
çok şükür kendimi iyi hissediyorum artık yalnız biraz yoğunum bayram kurabiyesi yapıyorum ctesiye kadar yetiştirmem lazım :)
kızlar biz bayramda yokuz kayınvalidemlere gidiyoruz mersine.beni yarından haftaya cumaya izinli sayabilir misiniz? yarın bildirim yaparım haftaya cuma da yaparım .yani sadece aradaki 1 hafta giremiycem?? orası dağ evi gibi bi yer telefonlar bile çekmiyo vınn hayatta çekmez
hosgeldin canım
bende haberler durgun esim is buldu ama cok aman aman bir iş değil acıkcası. ama bu ara sanırım bana agır geldı psikolojik olarak yoruldum. aklım sizde ama elim gitmiyor bi turlu.
kızlar kilo bildirimini bugun mu yapıyoruz yarın mı ?
funda berivan maşallah kızlar güzel paylaşımlar yapmışsınız devamı gelsin hadi bakalım fundayı bence biz bu hafta listeye alalım berivan ne dersin zaten azız hemde funda bence deneme süresini geçti:))
hadi bakalım hayırlı olsun
işsiz kalmaktan çok iyidir inş gönlüne görede bulur sonra değiştirir işini:)
gunaydın..
kilo bildirimi
gecen hafta 67.6
bu hafta 66.9
giden 0.7
günaydın 5. takım :) bildirim yapıyorum
(65,2/64,8/0,4/%61) bu hafta hasta olduğum için nerdeyse hiç spor yapamadım eksikliğini çok hissediyorum
nese biz yarın sabah gidiyoruz kızlar herkese şimdiden iyi bayramlar öğleden sonra alışverişe çıkıcam saat kaçta dönerim bilmem :) herkesi öptümmm
Günaydın kızlar!
Benimki sayılmıyor ama sevincimi sizlerle paylaşmak istedim :)
74'le girmiştim, 73 olmuşum. 1 kg... Yüzde olarak da %1,35 yapıyor. Hep böyle gitsin, n'olur :) Umarım ilerleyen haftalarda takıma da hep böyle yüksek yüzdeli katkılarım olur :)
günaydın 5. takım :) bildirim yapıyorum
(65,2/64,8/0,4/%61) bu hafta hasta olduğum için nerdeyse hiç spor yapamadım eksikliğini çok hissediyorum
nese biz yarın sabah gidiyoruz kızlar herkese şimdiden iyi bayramlar öğleden sonra alışverişe çıkıcam saat kaçta dönerim bilmem :) herkesi öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?