Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kallisim cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne mesaj bıraktım şart olarakta kilosunun 3 basamaklı sayılarda olmasını yazdım cedric için:))

canım bahsettiğim gruplama vardı yaa onuda henüz yapamadım ama sözüm söz..
mizgin konusunada gelince hani yardım alanlar nasıl almışlar bakalım demiştimya aynen dediğim gibi çoğu hep tanıdık vasıtası ile ulaşmaışlar programlara falan kız ne yapsak ki tv de tel veren bütün kanalların programlarını falan arasakmı izdivaç olur şu kanal 7 neydi adı ebrumu ne onu aklımıza gelen her yeri arayıp ağlasak sızlansak yardım istesek vallaha aklıma bir bu geliyor:)) çaresizlik ne fena yaa allah yardımcıları olsun

kallisiniz geldiiiisositososito 150 mekik-150 ağırlıkla kol çalışma-30 dakika yürüme bandı- 40 dakika bisiklet-bide adını bilmediğim bi alet var ayakta bacaklar için kullanıyosun 10 dakikada onu yaptım gördüğüm 500 kalori üzeri harcadım dönerkende 30 dakika yürüdüm... bugünün raporuda bu aperini hakettim demi :dilcikar:

mehalim bugün giderken aklıma sen geldin dedimki stepi ne yapıyo hiç bahsetmiyo ama baktım sende spor yapmışsın valla ha gayret asıl bacım bu hafta rekor bizde kaydirigubbakcemile2 kimse kıramaz..

zenanım canım bak çabucak atlattınız bile hastalığı, çocuk işte gelip geçer sen üzme kendini... halanızda gelmiş :dance: halanız kaç yaşında ay bu merak bigün başıma iş açacak hani çocuklarla iletişimi açısından sordum...

simitinizin yerine bir sandviç ekmeği yiyebilirsiniz hani şöle yuvarlak ufak ekmekler varya hamburger ekmeği gibi onlar eş gelir sanırım..

bijocum canım evet çocuk metabolizması çok farklı yani bende şundan 10 yıl önceyi düşündüğümde haftada 3 kilodan az vermiyordum.. sende yürüyüşüne başladın haydi hayırlı olsun bakalım...

aslında şu yemek için cetvellerimizi yapsalardıda onlara sporumuzu filan yazsaydık her mesajda gözükseydi ne yaptık ne yedik...

canım az beklemedeyiz bu konuda, ben söylemeyi unuttum Mizginin babası Ahmet bey zor durumda kalmış şu sıralar ilik için uğraşan çalışan doktorlardan biri demişki yurtdışı pahalı ama Antalyada olursa 10-15 milyara biter bu iş... ayrıca lösev demişki neden bize başvurmadın ama Ahmet bey ilk önce onlara başvurduğunu söylüyor ve kimsenin ilgilenmediğini kabul etmediğini söylüyor... böyle belirsiz durumlarda kalmış insancıklar ve hesap numarası yani valiliğin izin verdiği yardım filan iptal olma durumu varmış eğer rakam aşağıya çekilirse yani... haber verecekler bende buraya iletirim sonra gereken neyse yapacağız artık bir can var karşımızda mecburuz....

Şimdi canım... biz burada 12 takım olarak yarışıyoruz her takımdada 12 kişi var ortalama ve amacımız destek olarak şu kilolardan kurtulmak.. cuma günleri tartılıp burada kilomuzu yazıp bildiriyoruz ve her takımda bir lider var bu liderler sırayla o günkü yarışma sonuçlarını hesaplayıp kim ne kadar kilo verdi hangi takım daha başarılı oldu gibi güzel listeler hazırlıyor...

takım içinde sadece diyetimizi kilomuzu değil tüm yaşamımızı paylaşıyoruz 2. evimiz diyebiliriz... sıkıntımız olduğunda veya diyetle başaçıkamadığımızda burdaki arkadaşlarımızın sayesinde kurtuluyoruz bu durumdan...amacımız çabuk ve çok kilo vermek değil amacımız yavaş ve sağlıklı kilo kaybı sağlamak.. çok sıkı diyetlere çok sık girmeyiz sağlıklı beslenmeyi uygulamaya çalışıyoruz bunun yanında sporda yapmaya gayret ediyoruz birbirimizi teşvik ediyoruz...

en çok dikkat ettiğimiz kural her cuma saat 12 olunca kilo bildiriminin yapılmış olmasıdır ve düzenli paylaşım motive olmamız açısındanda şart diyebilriiz... haftada 2 kez gelip 2 mesaj yazmak kimseye fayda etmiyor ne sana ne bize bu durumda takıma giremiyoruz çünkü dediğim gibi motive en çok gereken şey bize bunuda burada herkesin birbirine yazıp çizdiği ile sağlanıyor..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

bu verdiğim linkte açıklayıcı bilgiler var..boş olduğunda okursun..

kabul edersen bir hafta deneme süresi var sonra listelerimize giriyorsun..ben şimdi belirtmeyeyim bir kaç gün bakayım nasıl neler yapıyorsunuzda diyebilirsin.. paylaşıma bakarsın sohbet edersin hoşuna giderse sizinle olmak istiyorum dersin...

24 yaşındayım 1,72 cm boyum var arkadaşlar 4,5 sene önce doğum yaptım...doğumda aldığım kilolları vermek yerine üstüne ekledim...111 kiloya kadar vardım...2007 haziran ayında diyetisyene gitmeye karar verdim 2 ayda 12 kilo verdim süperdi bnm için azimle yaptığım ilk ve tek diyetti....daha sonra ramazana dnek geldi die bi bıraktım bırakış o bırakış 2 sene içinde 8 kilo aldım...107 ye çıktım...malum yaz geldi benimde canım sıkıldı bu durumdan bu siteye rastladım...baikaç haftadır bakınıorum arada yazıorum gerekli hallerde ama genelde tavsiyelere baktım...öle bişiii ki bu site bana azim verdi sanki kendimi bu siteye girdiğimden beri iyi hisseder oldum...o girdiğim gün diyete başladım ve 1 haftayı geççek sanırım hiç bozmadım...site bana kuvvet verdi...başarıları gördükçe bende bir başarı yaratmak istedim...koşu bandı aldım çünkü o kiloları haftada 3 gün 45 dk yürüyerek ve diyetle vermiştim kış gelince yürüyüşe çıkamam die aldım ama doğru düzgün kulllanamadım...ama 1 haftadır 5 gün yürümeye başladım...birasdan gene çıkıcam...ben naptığımı yazıyım...diyetisyenim dedikleri hala aklımda onları uygulamaya çalışıorum listelere bağlı kalamıorum ben o yüsden günde 3 ana 3 ara öğün yemeye gayret gösteriorum...öğün atlamamaya tabii...bol su içmeye hergün 30 dk da olsa 5,4-6,0 hızında yürümeye çalışıorum...ekmeği ve tatlıyı tamamen kestim...yersemde çavdar ekmeği ve bir dilim yiyorum...kızartma yok...patlıcan ve kabak kızartmamı tost makinesinde yapıorum..yeşil çay içmeye çalışıorum beni acaip wc ye çıkarıor iyi geldi gibi....kahve tutkunuyum o yüzden günde 1 bardak içiorum...3 ü bir arada kullanmıorum çünkü 65 kaloiymiş doktorum onu içeceğine tatlı bişiler ye hiç değilse karnın doyar demişti...3 ü bir arada yerine yarım bardak sütle sek kahve ve üstüne su koyup hafif sakarinle tatlandırıp kullanıorum sadece sütün kalorisi var...tatlıya düşkünlüğümden dolayı 17 de tatlım var (1 küçük gofret ve ya küçük kase sütlü tatlı veya 3 dilim sütlü çikolata) onu es gecip daha hafif bişi yiyorum oda öğün atlamama adına...çünkü inanın karnım acıkmıo bu site baya etkiledibeni...mesela bugün 12 de elmama vardı onun yerine 2 adet diyet bisküvi yedim...tartım bozuk ama sanırım 2-3 kilo bile verdim...koca göbeğim sarktı ve çatlaklarım dahada belirginleşti...zayıflayıncada bu olcak krem vs sürüom i
nş etkisi olur...işte bunlar yaptıklarım nasıl sizce zayıflarmıyım...sauna esofman alıp yürüyüş yapıcam inş 15inden sonraaa

nş etkisi olur...işte bunlar yaptıklarım nasıl sizce zayıflarmıyım...sauna esofman alıp yürüyüş yapıcam inş 15inden sonraaa
canım sen zaten beslenmeni çok güzel düzene oturtmuşsun tek ihtiyacın destek kaydirigubbakcemile5 oda bizde var :lepi: zayıflarmıyım diye sormuşsun bak ben sana bir link vereyim belki rastlayıp okumuşsundur ama bizim takımımızda başlattık bunu, diyetteyken ve öncesinde neler hissettik diye... biz başardık başarıyoruz yani sen neden yapamayacaksınki..

göbeğinede masaj yapmayı hiç kesme kremlerle sürekli masaj yap inan faydasını göreceksin ben 3 doğum yaptım çok iğrenç görünümlüydü inan bana ama ne sarkma oldu ne bişey sadece sabır gerek...

sağlıklı beslenmenin ne demek olduğunu biliorum ve hiçte zor değil ...inanın boşuna hammalık yaptığımın farkındayım gereksiz yiyeceklerle gereksiz kilolar almışım...onlar olmadanda oluooo..şimdi neden aramıorum diziler başladığında aburu cuburu....zaten bilinçliydim ama bunu sisteme oturtmak başarmak zordu...bunuda bu site sayesinde başarıcam sanırım....

Son düzenleme:
umutum hoşgeldin şekerciğim..

bir arkadaş buldum bizim cedricte takımda yalnız kaldım diye sızlanıyordu ) ya tuttum kolundan getirdim yarışmanın ne olduğunu anlatıyordum...

tartım hassas tartı tefalden almıştım diyetisyenimin tartısıyla aynıydı..ama üstüne ağır bişi düştü yine doğru tartıo ama 100 den sonrasını şaşırıo...merak etme canım tartıyı haftaya servise götürücem...haftaya cuma ne çıkarsa onu yazarım gram gram ölçtüğü için biras orda sapıtıo

peki o zaman bu mesajından deneme süresini kabul ettiğini algıladım :lepi: hayırlı olsun şekerciğim, buradaki en hoş en güzel ve samimi paylaşımlı takıma geldiğini farkedince bu kararından pişman olmayacaksına.s.

102,8 çıkıo mesela sonra bi aha çıkıom 103,5 falan
ama böle omasınıda istemiom neyse o çıksın...100 gram bile vermek böle bi durumda keyif verio:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…