- Emoji Skoru
- 74
- Puanlar
- 363
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #64.621
Sinemcim, başbaşayız ne zamandır. Bir şey diyeyim sana... Bilmem dikkatini çekiyor mu, ne zaman gelsem % 90 konuyu okuyan 1 ziyaretçi oluyor. Şimdi diyeceksin ki "Olur, ne var bunda..." :)
Bence de öyle tabi de... Bir takımda okumuştum. Herkesin dikkatini çekiyor, sürekli bir ziyaretçinin konuyu okuduğu... Bir süre sonra da biri üye olup o takımın başlığına şöyle yazıyor. "Ne zamandır sizi okuyordum, en sonunda dayanamadım geldim, beni de alın aranıza..."Benim de günlerdir dikkatimi çekiyor. Gerçi bizim de bir fanımız olsa bile artık siteye üye olmak kolay olmadığından gelemez diye düşünüyorum... Ama belki bizi her gün düzenli okuyan biri vardır.
![]()
Olabılır canım bende farkındayım. ama bunların sonu yok ne yazık ki. ve pek sallamıyorum dusunsene hıc ılgısı olmadan sureklı buraları okuyan bırının nasıl oldugunu
o yuzden gormezden gel, cok nadır uye olmayıpta ciddi bır sekılde aa nasıl bır sıteymıs dıye gezen vardır sanıyorum.
ayrıca aynen ''ne zamandır okuyorum dayanamadım geldım'' tarzında bende rasladım hemde bu takımdaydı galıba ılk zamanlar. alenı bellı ne oldugu