Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sık dişini Sinemcim, akşam gerekirse 9'da yatarsın. Gündüz uyumayı sevmem ben de, onaylamam da...

doğru diyorsun fundacım. esim zaten gece 12den once gelmez ben yemegımı 6 gıbı yerım 9da da uyurum.

Şimdi uyusan gene gece geç yatacaksın biraz daha dayan tatlım bir nescafe yap kendine sade çok az süt at iç belki açılırsın biraz...

ayyy tam ayıltmalık valla. zaten kahveye bahane ararım hep, hemen kendıme kahve yapıyorum

kızlar ben menumu paylasıp bu aksam erken cıkıyorum zaten bır kac saat'e uyuklarım. aksam yemegımıde coktan yedim zaten.

sabah
1 kuru kayısı
su

kahvaltı
yarım domates
yarım salatalık
1kk peynır
1haslanmıs yumurta
1 dilim kepekli ekmek (herzamankı gıbıydı kahvaltı ama dunku karpuz hadisesinden sonra paşa kahvaltısı gıbı geldı bana:) )

ara
8 çiğ badem

ogle
nesfit+sut

ara
10 tane üzüm

aksam
3 kasık yagsız makarna
2 kasık tavuk sote
1bardak ayran
çay bugun 1 tane ıctım daha (yeşil çay)
yatmadan 1 tane daha ıcerım. suan resmen küp gıbıyım. aksam tabagım normaldi ama sanırım dunden dolayı boyle hıssedıyorum.

iyi geceler kızlar cok optummmmmm...

Canım ticker'ı 86 dan hazırlamışsın, şimdi de 85 görünüyor. Kaç günde kaç kilo verdiğini anlayamadım ben.

ben diyete başladığım (pazartesi)günki kilomu başlanğıç kilom olarak yazdım funda,dün hazırlamıştım cetveli 85 idim ama sabah tam 500 gr vermişim dyetin ilk havtası böyle hızlı verebiliyorum ama devamı malesef gr gr gidecek:))),dileyim hepimizin haftada kilo kılo vermemiz:))))...

Bizim dileğimiz de senin daha katılımcı olman.
Nasılsın, neler yaptın bugün?

menüm
sabah--malesef gene 2 erik ve 1 kepekli galeta(sabahları yiyemiyorum
öğle biraz erken 12 gibi---1 tabak yeşil fasülye 1 dlm tm buğ ekmegi 2 yeşil biber 1 domatea 1 dilim yağsız peynir
ara-- 1 armut 1 şeftali
[/COLOR
akşam--3 yemek kaşığı makarna 1 kaşık gene yeşil fasulye:))))..
1 saat yürüyüz 2 litre su

6. takıma bak, durdu durdu son anda gol attı.
Ama 16:30'a kadar bildirmeleri gerekirdi sayılmasııııın...

6. takım birinci olacak sanırım kızlar...
Ay neyse... O kadar kafaya taktım ki bugün bu işi.
Bundan sonra açıklanana kadar konuşmayacağım, bulandırmayacağım ortalığı... :)

Bügünkü menümü yazıyım kızlar
Sabah : 1 dilim çavdar ekmeği, yarım haşlanmış yumurta, 2 zeytin domates, az bişey peynir

Ara : 2 tane kuru incir

Öğlen : 2 dilim çvdar ekmeğine peynirli tost, domates

Ara : 5-6 tane badem 1 tane albeni çukulata regl olcam dayanamadım kızlar yedim bir tane sinirlerim de çok bozuktu bugün

Akşam : 1 tabak şehriyeli tavuk çorba, 1 dilim ekmek

Ara : 1 yeşil çay içerim artık

Spor : yok
Gün içinde 2 litre su tükettim......

Biz kaçıncı olduk canım şimdi.?

Arzucum, ne görüyorum canım...
Sinirlerin bozuk olabilir ama bunu yemekle telafi etmemen lazım. Yediğin şey kaçamağa giriyor canım.
Ne kadar albeninin kalorisi, 180 falan mı? Ceza vermemiz lazım sana...

5. TAKIM KURALLARI

5. Günlük 5 mesaj yazmak zorunludur. Her üye kendi yazdığı mesajların üstüne o mesajın numarasını yazar (Mesaj 1, Mesaj 2…). 5 mesajı doldurduktan sonra da mesajların üstüne “----“ şeklinde tire koyar. Bu kurala açıkça uymayan (yani günler boyu 5 mesajı doldurmayan veya saymayan) üye iki kez uyarılır. Aynı durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.

6. Günde 5 mesajı tamamlamak için üst üste mesaj atıp devamını getirmeyenler de iki kez uyarılır, tekrarı halinde diskalifiye edilir.

7. Henüz listeye girmemiş, deneme süresinde olan üye adayları için paylaşım daha da önemlidir. Günde 5 mesajın üzerinde paylaşımda bulunmaları gerekir ki niyetinin ciddi olduğu anlaşılsın.

-----------

Gördüğünüz gibi arkadaşlar; kaçanın zararı sadece kendine...

Menüm

Sabah:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta

Ara:
1 şeftali
2 porsiyon üzüm

Öğle:
1 tabak fasulye
5 kaşık pilav

Ara:
-

Akşam:
2 dilim ekmek arası beyaz peynirden tost
1 bardak süt

+1 bardak yeşil çay
+30 dk eliptik
--------------

Ben çıkıyorum kızlar, bugün daha girmem, görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…