Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet olmuş,pek gönülsüz yaptım,400gr fark üzdü beni,halbuki dün 60.1dim,birde şok uygulamaya çalıştım,59lu bir rakam görmeyi beklerken göre göre 60.0gördüm,çok taktım buna bugün,bütün gün gergin ve üzgündüm,bir ara diyetten vazgeçmeyi bile düşündüm ama geçti sonra.
Bugün misafirlerim vardı,yoğundum,umutla birlikte evde 4çocuk oldu,4ü birden oyuncak kavgasına tutuştular,umutun odasında oyuncak koyacak yer yok,rahat bir dükkan açılabilir o oyuncaklarla ama veletlerin biri bir tanesini tutuyor,diğerleri de onu istiyor kıyamet kopuyor,ne konuştuğumuzdan bişey anladık,ne içtiğimiz çaydan.
Ne yazık ki misafire yaptığım kekten bir dilim yedim,misafire siz yiyin ben bakayım diyemedim.cezamı yarın çekicem,söz.bugün canım çıktı.

Menüm

sabah
1dilim light ekmek
1kk peynir
kırmızı közlenmiş biber

ara
1dilim light ekmek
1tatlı kaşığı peynir

öğlen
yağsız pişmiş derisiz tavuk
3kaşık pilav
ayran

ara
1dilim kek

akşam
patatesli tavuk yemeği.
(1baget,1soğan,1biber,çeyrek patates)
1dilim ekmek

bugün fazla karbonhidrat almışım galiba,ekmek,kek,pilav...
Yarın dengelemeye çalışayım bari.
Dışarı çıkıcam yarın,evde kalınca daha fazla yiyorum

Ben gidip yatayım kızlar,çok yorgunum.temizlik yaptım bugün,üstüne misafir faslı,göebeğini nasıl erittin diye sordular,göstereyim derken epey egzersiz de yapmış oldum.yarın görüşürüz,iyi geceler

Kendi adına ne yaptın? :)
Hala seni hiç tanımıyoruz, farkında değil misin? Hadi biraz sohbet edelim.

cnm pardon mesajı yeni görüyorum ,menümü yazıp arkadaşımla kahve içmeye gitmiştim,,,
günüm dışarda yürümeyi seviyorum o yüzden sabah yürüdüm ,sonra evde bırakdığım kızımla oynadım eşim sabah amerikaya uçtu 8 gün yok kızlarımla evdeyiz,eşim gelince en azında sindiğimi hissetsin istiyorum:))) ..bu arada çalışmıyorum,ve oldukça hareketsiz bir bayanım şu an konyadayım ama istanbuldada kalıyorum ...

günaydın funda...grubu tebrik ediyorum ,ilk hafta yarışta olmamak ne kötü çünki hızlı kilolar ilk haftalar gidiyor:))

Öyle... :) Ama merak etme istikrar sağlarsan ilerki haftalarda da gider kilolar.
Bir önceki mesajında "eşim gelince en azında sindiğimi hissetsin istiyorum." demişsin. Anlayamadım ben... Nasıl yani "sinmek"... ?

Günaydın arkadaşlar,
günaydın raa,aynen dediğin gibi en yüksek kiloyu ilk hafta veriyoruz ama listeye yazılmıyor.
Bugün dışarı çıkmak istiyorum,bakalım yine bir arıza çıkmazsa:)

Yeni üye lazım ama alamıyorum ya... Dün ben bilgisayar başında değilken yazanlar olmuş, cuma günleri zaten dakikasına kaplıyor adaylar. :) Gece de iki kişi yazmış, gecenin 2:30 unda cevap gelmiş. xD Kafayı yiyeceğim, üyesiz kaldık. Listede 6 kişiye düştük yine...

Bu zayıflama yarışması ne ki? Ben de katılmak isterim.:/

Merhaba. :)
Gördüğün gibi takımlara ayrılıyoruz. Her cuma herkes kilosunu bildiriyor ve bir önceki haftayla farkına göre dereceye giren takımları ve de kişileri belirliyoruz. Tamamen motivasyon amaçlı bir yarışma anlayacağın. Herkes rejimini ve sporunu kendisi yapıyor, kendi evinde tartılıyor ama bu yarışmanın adı altında buluşuyoruz.

Bize katılmak istersen de memnun oluruz. Sormak istediğin bir soru varsa sorabilirsin.

Merhaba.:)

Çok iyiymiş bana da böyle bir şey lazımdı. 68 kiloyum. Çok katılmak isterim.=)

Boyum 1.72 ve hedeflediğim kilo 62. Kilo geçmişim derken? Birkaç ay öncesinde 64 kiloydum ama Ramazan ayında 4-5 kilo aldım, veremedim. Adım da Ebru, iki ay sonra 20 olacağım. Budur=)

Boyum 1.72 ve hedeflediğim kilo 62. Kilo geçmişim derken? Birkaç ay öncesinde 64 kiloydum ama Ramazan ayında 4-5 kilo aldım, veremedim. Adım da Ebru, iki ay sonra 20 olacağım. Budur=)

Ebrucum, şimdi şöyle bir durum var. Bu yarışmada her takımda ilk girenlere 2 haftalık bir deneme süresi vardır. 2 hafta boyunca takımla paylaşımda bulunursun, kurallara uyarsın ve 2 hafta sonraki cuma günü tartı listesinde sen de bizle beraber yer alırsın. Kurallar genelde menü ve mesaj paylaşımı ile alakalı... Eğer bu koşullar sana uyarsa takım kurallarımızı paylaşayım...

Aramıza hoşgeldin diyelim mi o zaman? Takımımızın en genç ve yanılmıyorsam en uzun üyesi olacaksın. :)

5. TAKIM KURALLARI

1. Hamile olan, bebek emziren ya da rejim yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olanların üye olarak kabul edilebilmesi için yaptığı rejimin kesinlikle diyetisyen ya da doktor kontrolünde olması lazımdır. Bu kuralın istisnası yoktur.

2. Hızlı kilo verdiren “5 günde 5 kilo, haftada 3 kilo” gibi rejimleri ve dukan diyeti vb. sağlıksız rejimleri yapma planları olanlar takıma üye olarak kabul edilmezler.

3. Türkçe’yi olduğu gibi ve düzgün kullanmak kuraldır. Sesli harfleri atarak kelimeleri kısaltmak; v yerine w, g yerine q yazmak; cümleleri anlaşılmayacak şekilde birleştirmek; ya da bilerek kelimeleri herhangi bir şekilde bozuk kullanmak yasaktır. Bunu sık tekrarlayan üye takımdan “kendi isteği ile” ayrılır.

4. Kilo çizelgesi eklemek zorunludur. Her üye kendi kilo çizelgesini hazırlar ve her Cuma günü günceller.

5. Günlük 5 mesaj yazmak zorunludur. Her üye kendi yazdığı mesajların üstüne o mesajın numarasını yazar (Mesaj 1, Mesaj 2…). 5 mesajı doldurduktan sonra da mesajların üstüne “----“ şeklinde tire koyar. Bu kurala açıkça uymayan (yani günler boyu 5 mesajı doldurmayan veya saymayan) üye iki kez uyarılır. Aynı durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.

6. Günde 5 mesajı tamamlamak için üst üste mesaj atıp devamını getirmeyenler de iki kez uyarılır, tekrarı halinde diskalifiye edilir.

7. Henüz listeye girmemiş, deneme süresinde olan üye adayları için paylaşım daha da önemlidir. Günde 5 mesajın üzerinde paylaşımda bulunmaları gerekir ki niyetinin ciddi olduğu anlaşılsın.

8. Spor yapan yaptığı sporu günlük menüsünün sonuna ekler. Yapmayanlar için bir zorunluluk yoktur.

9. Her gün menü paylaşımı yapılması zorunludur. Menüler gün sonunda toplu bir halde yazılır. Aynı hafta içinde 3 gün menü paylaşımı yapmayan üye uyarılır. Bu durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.

10. Mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan üye, önce uyarılır, aynı davranışın 3. tekrarı halinde diskalifiye edilir.

11. 1 hafta habersiz gelmeyen üye diskalifiye edilir.

12. Üç hafta üst üste kilo alan üyenin aldığı toplam kilo 1 kg’nin üzeri ise, 3. haftanın sonunda üyenin yanına “Kendi isteği ile ayrıldı.” notu düşülür.

13. Kilo bildirimleri her Cuma en geç saat 13:00’e kadar yapılır. Bu saati geçen üyeler için “bildirimde bulunmadı” yazılır.

14. Kaçamak yapan üye, yaptığı kaçamağın kalorisine göre bir egzersiz yapmak zorundadır. Egzersiz listesinden ne yapacağını kendisi seçer.

EGZERSİZ LİSTESİ………………..….(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek...........................210
Bisiklete Binmek......................200
Bowling Oynamak...................160
Bahçe İşleri...........................270
Yüzmek................................290
Voleybol...............................260
Yürüyüş...............................200
Rampalı yürüyüş....................550
Step/Aerobik.........................400
Koşmak................................550
Merdiven Çıkmak....................400
Ev Temizliği...........................150
Paten yapmak........................120
Alışveriş................................150
Eliptik bisiklet yürüyüşü............400

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…