Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar biz yola çıkıyoruz birazdan
yine girerim ben
girmeden duramıyorum bağımlılık yaptınız bende
öpüyorum hepinizi
1. olamasakta dereceye gireriz diye düşünüyorm
giremesekte süper kilo verdik hep beraber bu bize yeter

bu takım böyle olduktan sonrada gayet güzel kilo vericezz:))

ya orda kilo alanlar bile var. ben onu anlamadım. hemde yukarlarda olman lazım :44:

aynen canım hakıkaten bu hafta super kilo verdık ve ne guzel mutlu olduk. en kotu haftamız boyle olsun dıyelım
tunicim iyi yolculuklar, iyi eglenceler ve bu morale kacamaksız donusler...

ya orda kilo alanlar bile var. ben onu anlamadım. hemde yukarlarda olman lazım :44:

Püsküüt'ün konunun altına yazdığı not şöyle:

NOTLAR:
  • Listede sadece, listenin yapıldığı haftada mevcut olan üyeler yer alır. Geri dönmek üzere ayrılan üyeler listede görünmezler.
  • Sözkonusu liste her yeni ay başında güncellenecektir.

Ayrılan üyeler yer almaz demiş; ama ben listeleri incelediğim zaman izinli üyelerin de yer almadığını görüyorum.

tunituni ve elifezgi 267. etap listesinde görünürlerken, 272. etap listesinde görünmüyorlar. Sonuç listelerine baktığımda tunituni'nin de, elifezgi'nin de 272. etap listesinde izinli göründüğünü görüyorum.

Sanırım sorun bu; liste güncellendiği zaman tuni hala görünmüyorsa o zaman itiraz ederiz.

Himmm olabilir canım
Ay basında yapılıyorsa liste bende o hafta yoktumya ondandir

Yoldayiz Kizlar
Bu moralde hic kaçamak yapacağımı sanmıyorum
Evet arkadaslara gidicez buyuk ihtimalle dokturecek ama ben kendime yiyecek birseyler bulurum diye düşünüyorum
Artık ibre aşağıya doğru gitmeli yukarıya çıkmamalı yeter artık yani emegime yazık bir ay geriye attım kendimi Bayram yüzünden(

Bravooo tebriklerrr Sinemcim cok iyisin aman nazar değmesin

Tebri ederim Pelincim......hic öyle düşünme tatlım hic vermemiş olsan daha mı iyiydi bu nada şükür tatlım......

Çizelgemi yeniden yaptım kızlar öbür türlü değiştiremedim bu daha kolayıma geldi artık her hafta ben değiştiririm haberiniz olsun.....:)))

Bravooo tebriklerrr Sinemcim cok iyisin aman nazar değmesin

sağol arzucum insallah -lerimiz boyle devamlı olur saglıkla hepberaber..

5. Takim olarak Tekrar herkesi tebrik ediyorum atlamış olabilirim kusura bakmayın bugun moralim cok bozuk

ne oldu arzucum, sabah okulla ilgili istemedeğim durumlar demiştin, onunla mı ilgili? cozumsuz bırsey yoktur umarım.

Arzucum ne oldu canım?

Şok üstüne şok yaşadım bugün oğlum istemediğim bir öğretmene düşmüş öğretmen bile diyemiyorum işletme mezunu onu diğer öğretmene aldırmaya çalıştım. bakalım pazartesi belli olacak. ikinci şok da kızımın öğretmenini okuldan gönderiyorlarmış. yerine başka bir öğretmen gelecekmiş öğretmenimiz çok iyiydi ben sırf onun için vermiştim o okula zaten binbir zorlukla. haklarında hayırlısı diyorum ama çok sıkıldım bugün....

arzucum sıkma canını herşeyin hayırlısı olsun once. umarım oglusun sınıf değiştirebilir.

kızlar bayılmak uzereyım
gece 5e gelıyordu yattım sabah 9 da kalktım uyumamak ıcın dırenıyorum ama gozlerım cokuyor. gec yatmak cok kotu yaaa
(( simdi uyusam yıne gece baykus gıbı olucam

Canım bir pazartesiyi görelim bakalım. Hem belki kızına yine iyi bir öğretmen düşer, görmeden bilemezsin ki... Bozma hemen moralini, ne olacağı belli değil daha...

kızlar bayılmak uzereyım
gece 5e gelıyordu yattım sabah 9 da kalktım uyumamak ıcın dırenıyorum ama gozlerım cokuyor. gec yatmak cok kotu yaaa

Sık dişini Sinemcim, akşam gerekirse 9'da yatarsın. Gündüz uyumayı sevmem ben de, onaylamam da...

kızlar bayılmak uzereyım

Şimdi uyusan gene gece geç yatacaksın biraz daha dayan tatlım bir nescafe yap kendine sade çok az süt at iç belki açılırsın biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…