- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.241
aaaa neden yokum acabaaa??
ben akıma girdiğimde 80 ilk listeye girdiğimde 78.5 tum sanırımm
fundacım kaptanım bi ilgilenebilirmisin canım
neden yokmuşum ben
hedef kilomda yazılmamış beni kayda almamışlarmı acabaaa
kızlar biz yola çıkıyoruz birazdan
yine girerim ben
girmeden duramıyorum bağımlılık yaptınız bende
öpüyorum hepinizi
1. olamasakta dereceye gireriz diye düşünüyorm
giremesekte süper kilo verdik hep beraber bu bize yeter
bu takım böyle olduktan sonrada gayet güzel kilo vericezz:))
kızlar dikkatınızı cektımı bılmıyorum. yarısma grupları sayfasında BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ?
diye bır bolum var. ama liste 2008lere kadar uzanıyor. orda da %lere gore sıra baz alınmıs.
dikkatimi ceken tuni yok neden yok tuni sen kac kiloyla basladın gurba?
ya orda kilo alanlar bile var. ben onu anlamadım. hemde yukarlarda olman lazım :44:
aaaa neden yokum acabaaa??
ben akıma girdiğimde 80 ilk listeye girdiğimde 78.5 tum sanırımm
fundacım kaptanım bi ilgilenebilirmisin canım
neden yokmuşum ben
hedef kilomda yazılmamış beni kayda almamışlarmı acabaaa
NOTLAR:
- Listede sadece, listenin yapıldığı haftada mevcut olan üyeler yer alır. Geri dönmek üzere ayrılan üyeler listede görünmezler.
- Sözkonusu liste her yeni ay başında güncellenecektir.
Günaydın arkadaslar
İlk bildirimi ben yapayım
Gecen hafta 72,5
Bu hafta 71,8
Fark 700 gr:
72,5/71,8/0,7/% 0,97
71leri gördüuum cok şükür haftaya 70 ler, ins sonraki haftaya bekleee 60 lar ben geliyoruuuuumm:))))
Püsküüt'ün konunun altına yazdığı not şöyle:
Ayrılan üyeler yer almaz demiş; ama ben listeleri incelediğim zaman izinli üyelerin de yer almadığını görüyorum.
tunituni ve elifezgi 267. etap listesinde görünürlerken, 272. etap listesinde görünmüyorlar. Sonuç listelerine baktığımda tunituni'nin de, elifezgi'nin de 272. etap listesinde izinli göründüğünü görüyorum.
Sanırım sorun bu; liste güncellendiği zaman tuni hala görünmüyorsa o zaman itiraz ederiz.
Tebrikler Tunicim......
Günaydın!
Çok mutluyum. :)
İşte bildirimim:
73.2 / 72.6 / 0.6 / %0.82
Sabah gozlerimi ovaladım resmen tartıya bakarken.meger vucudumda ne odem varmıs. acaiipppppp mutluyum yaaaa. nerdeyse tartıya sarılıcaktım
gecen hafta:66
bu hafta :64.9
fark :1.1
66/64.9/1.1/%1.66
dun aclıktan mıdem yatana kadar gar gur dedı ama detox yaradı sukur bekledıgımden fazlasını verdı. ucuyorum sevıncten
Günaydın kızlar
hiç keyfim yok,bildirimi yapıp kaçmayı düşünüyorum
çünkü ne deseniz haklısınız
vere vere 400gr vermişim
dünden bugüne sadece 100gr fark var,o kadar bitki çayı,spor,şok diyet topu topu yüz gr içinmiydi.
60.4 /60.0 /0.4/ 0.66
doğru yapmışımdır umarım
5. Takim olarak Tekrar herkesi tebrik ediyorum atlamış olabilirim kusura bakmayın bugun moralim cok bozuk
Bravoootebriklerrr Sinemcim cok iyisin aman nazar değmesin
5. Takim olarak Tekrar herkesi tebrik ediyorum atlamış olabilirim kusura bakmayın bugun moralim cok bozuk
Arzucum ne oldu canım?
Şok üstüne şok yaşadım bugün oğlum istemediğim bir öğretmene düşmüş öğretmen bile diyemiyorum işletme mezunu onu diğer öğretmene aldırmaya çalıştım. bakalım pazartesi belli olacak. ikinci şok da kızımın öğretmenini okuldan gönderiyorlarmış. yerine başka bir öğretmen gelecekmiş öğretmenimiz çok iyiydi ben sırf onun için vermiştim o okula zaten binbir zorlukla. haklarında hayırlısı diyorum ama çok sıkıldım bugün....
kızlar bayılmak uzereyım
gece 5e gelıyordu yattım sabah 9 da kalktım uyumamak ıcın dırenıyorum ama gozlerım cokuyor.gec yatmak cok kotu yaaa
(( simdi uyusam yıne gece baykus gıbı olucam
arzucum sıkma canını herşeyin hayırlısı olsun once. umarım oglusun sınıf değiştirebilir.
kızlar bayılmak uzereyım
gece 5e gelıyordu yattım sabah 9 da kalktım uyumamak ıcın dırenıyorum ama gozlerım cokuyor.gec yatmak cok kotu yaaa
(( simdi uyusam yıne gece baykus gıbı olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?