- 13 Eylül 2012
- 1.026
- 1.238
- 133
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #65.301
Aramıza hoşgeldin diyelim mi o zaman?Takımımızın en genç ve yanılmıyorsam en uzun üyesi olacaksın. :)
5. TAKIM KURALLARI
1. Hamile olan, bebek emziren ya da rejim yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olanların üye olarak kabul edilebilmesi için yaptığı rejimin kesinlikle diyetisyen ya da doktor kontrolünde olması lazımdır. Bu kuralın istisnası yoktur.
2. Hızlı kilo verdiren 5 günde 5 kilo, haftada 3 kilo gibi rejimleri ve dukan diyeti vb. sağlıksız rejimleri yapma planları olanlar takıma üye olarak kabul edilmezler.
3. Türkçeyi olduğu gibi ve düzgün kullanmak kuraldır. Sesli harfleri atarak kelimeleri kısaltmak; v yerine w, g yerine q yazmak; cümleleri anlaşılmayacak şekilde birleştirmek; ya da bilerek kelimeleri herhangi bir şekilde bozuk kullanmak yasaktır. Bunu sık tekrarlayan üye takımdan kendi isteği ile ayrılır.
4. Kilo çizelgesi eklemek zorunludur. Her üye kendi kilo çizelgesini hazırlar ve her Cuma günü günceller.
5. Günlük 5 mesaj yazmak zorunludur. Her üye kendi yazdığı mesajların üstüne o mesajın numarasını yazar (Mesaj 1, Mesaj 2 ). 5 mesajı doldurduktan sonra da mesajların üstüne ---- şeklinde tire koyar. Bu kurala açıkça uymayan (yani günler boyu 5 mesajı doldurmayan veya saymayan) üye iki kez uyarılır. Aynı durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.
6. Günde 5 mesajı tamamlamak için üst üste mesaj atıp devamını getirmeyenler de iki kez uyarılır, tekrarı halinde diskalifiye edilir.
7. Henüz listeye girmemiş, deneme süresinde olan üye adayları için paylaşım daha da önemlidir. Günde 5 mesajın üzerinde paylaşımda bulunmaları gerekir ki niyetinin ciddi olduğu anlaşılsın.
8. Spor yapan yaptığı sporu günlük menüsünün sonuna ekler. Yapmayanlar için bir zorunluluk yoktur.
9. Her gün menü paylaşımı yapılması zorunludur. Menüler gün sonunda toplu bir halde yazılır. Aynı hafta içinde 3 gün menü paylaşımı yapmayan üye uyarılır. Bu durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.
10. Mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan üye, önce uyarılır, aynı davranışın 3. tekrarı halinde diskalifiye edilir.
11. 1 hafta habersiz gelmeyen üye diskalifiye edilir.
12. Üç hafta üst üste kilo alan üyenin aldığı toplam kilo 1 kgnin üzeri ise, 3. haftanın sonunda üyenin yanına Kendi isteği ile ayrıldı. notu düşülür.
13. Kilo bildirimleri her Cuma en geç saat 13:00e kadar yapılır. Bu saati geçen üyeler için bildirimde bulunmadı yazılır.
14. Kaçamak yapan üye, yaptığı kaçamağın kalorisine göre bir egzersiz yapmak zorundadır. Egzersiz listesinden ne yapacağını kendisi seçer.
EGZERSİZ LİSTESİ .. .(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek...........................210
Bisiklete Binmek......................200
Bowling Oynamak...................160
Bahçe İşleri...........................270
Yüzmek................................290
Voleybol...............................260
Yürüyüş...............................200
Rampalı yürüyüş....................550
Step/Aerobik.........................400
Koşmak................................550
Merdiven Çıkmak....................400
Ev Temizliği...........................150
Paten yapmak........................120
Alışveriş................................150
Eliptik bisiklet yürüyüşü............400
Hoşbulduk.:)
En uzun derken?Her şey tamam da 5 mesajı anlamadım.:/
Tebriklerr arkadaslar bundan sonra her hafta hedefimiz ilk uç ona göre:))Günaydın!
Etap 3. sü olmuşuz kızlar, tebrikler!
Sinem de %1.67 ile takımımızın 1. si oldu, tebrikler Sinem!
Kaptanimdanda hic bisey kaçmaz canımınTunicim dün menünü göremedik.
Bugün de daha kimse girmemiş.
Ben de şimdilik gideyim bari, gelen olursa girerim yine.
Boyum 1.72 ve hedeflediğim kilo 62. Kilo geçmişim derken? Birkaç ay öncesinde 64 kiloydum ama Ramazan ayında 4-5 kilo aldım, veremedim. Adım da Ebru, iki ay sonra 20 olacağım. Budur=)
Kaptanimdanda hic bisey kaçmaz canımın
Fundacim sehir disindayiz demistimya aksam arkadaşlarla sohbet muhabbet filan derken sonra oglusu uyutma seramonisi, ev farklı olunca zorladı biraz(
Simdi dönüş yoluna geçtik yoldayiz
Bı sonraki mesajda yazıyorum hemen:))
Aksamda kuzenimin nisanı var daha gidip hazırlanacak
Canım şehir dışında olduğunun farkındayım, yoğunluktan yazamadığını düşündüm ben de zaten. Ama yine de belirteyim dedim, koyduğumuz kuralları uygulamak açısından. Yoksa sende bir problem olmayacağının farkındayım Tunicim.
Bakalım nişanda ne güzel sözler duyacaksın da biz de seni kıskanacağız...
Hemen dünkü menümüde yazayım
Sabah
1 paket altinbasak sunta( aktinbasaginkini cok beğeniyorum helede peynirle , eti formun suntasi yanık gibi geliyor yiyemiyorum denemdiyseniz tavsiye ederim mutlaka deneyin)
1 dilim peynir
Ara
1 armut
1 bardak sut
Öğle
Bir gün onceden kalan buğdayli yoğurt (4 kasik kadar)
Ara
4 kaaolu bisküvi
1 soda
Aksam
Fırında bir parça tavuk, 2 dilim patates
2 kasik pilav
Ara
2 erik
2 hunnep ( ilk defa yedim ilginç bı meyve Sinem bilir kesin arkadaslar finikeli oralarda baya meşhur biseymis:))
1 dilim kavun
Hm tamam o zaman sorun yok benim için.=)
Hoşbulduk, düzenli gelmek için elimden geleni yapacağım kilo vermeye ihtiyacım var.Peki öğünlerimizi yazmasak olur mu?
Ayy sorma nasil hazırladım kendimi cok guzel olucam diye
Eger iltifat duymazsam halimi duşunun artik:18::18::18:
Hm tamam o zaman sorun yok benim için.=)
Hoşbulduk, düzenli gelmek için elimden geleni yapacağım kilo vermeye ihtiyacım var.Peki öğünlerimizi yazmasak olur mu?
Fundacim haklısındaBen de altınbaşak'ı tercih ediyorum, sanki sütlü gibi geliyor bana... :) Altınbaşakta yulaf var, etiform'unkinde yok diye biliyorum. Herhalde ondan daha güzel geliyor.
Gelelimmmm....
4 kakaolu bisküvi
-----
Ben şaşırdım ne yapacağımı şimdi.Dün 3 tane kaçamak olmuş. Tamam biriniz yoldaydınız, birinizin morali bozuktu, birinizin misafiri vardı... Ama o kaçamakları yaparken hep bir bahanemiz olacak... :) Bu yüzden beni acımasız görmeyin.
Tunicim, Arzucum, Pelincim... Hepinizinki aşağı yukarı 150 kalori eder, (fazlası eden de vardır ama 20 kalorinin hesabını yapmayacağım. :) ) Buyrun:
EGZERSİZ LİSTESİ .. .(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek...........................210
Bisiklete Binmek......................200
Bowling Oynamak...................160
Bahçe İşleri...........................270
Yüzmek................................290
Voleybol...............................260
Yürüyüş...............................200
Rampalı yürüyüş....................550
Step/Aerobik.........................400
Koşmak................................550
Merdiven Çıkmak....................400
Ev Temizliği...........................150
Paten yapmak........................120
Alışveriş................................150
Eliptik bisiklet yürüyüşü............400
Fundacim haklısında
Simdi ben dünkü önüme koyulanlari sayayımda 4 biskuviyle atlattığım icin sanırım alnımdan öpersin:))
Neyse saymayayım simdi kimsenin gözünü döndürmeyeyim ama anladın sen:))
Gündüz bı arkadastaydik o ayrıca dokturmus! Aksam bı arkadastaydik oda ayrıca dokturmus, duşun yani:))
Evde neysede disarda diyet yapması zor be arkadas!
Dışardaki düşmanların çıtırlığımızda gözü var, özellikle koyuyorlar onları önümüze ki şişman, kendinden bezmiş, çirkin ve yaşlı kalalım.
Bu tuzaklara düşmek yok.
Tebrikler Tunicim!
Öyle... :) Ama merak etme istikrar sağlarsan ilerki haftalarda da gider kilolar.
Bir önceki mesajında "eşim gelince en azında sindiğimi hissetsin istiyorum." demişsin. Anlayamadım ben... Nasıl yani "sinmek"... ?
:)))))))yani gösterişli halden sinmiş hale geçiş,giden kilo azda olsa insan yememenin versiği bir küçülme sağlarya bahsettiğim o cnm ...
Kızlar ya... Çok tuhaf bir karnım var, acaba aranızda benim gibi olan var mı?
Tamam yağlı olduğu belli, alt karnım (nam-ı diğer göbeğim) löpür löpür...
Ama baklavalar var karnımda resmen.
Özellikle üst karnımda çok belliler...
Hem yağlı hem baklavalıyım... :44:
Sizde de böyle mi?
Fundacim cok şükür benim göbeğim yok ( tek olmayan yerim:))
Hiçbir zaman olmamıştı cok kiloluyken bile, dogum yaptıktan sonra bile
Ama benimde göğüsler aldı basını gitti
Sen spor yapiyorsunya baklavaların az yağlı yerlerinde oluşmaya başlamış
Alt kısımda yağlar gidecek once sonra orasında baklavalanacak merak etme:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?