Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşbulduk.:)

En uzun derken? Her şey tamam da 5 mesajı anlamadım.:/

Hoşbulduk.:)

En uzun derken? Her şey tamam da 5 mesajı anlamadım.:/

En uzun derken boy olarak... :)

5 mesaj demek, her gün 5. takım başlığına en az 5 mesaj yazmak demek. Bu sayfayı incelersen mesajların başlık bölümündeki mesaj numaralarını ya da ----'leri göreceksin. Burda çoğu üye zaten günde en az 15 mesaj atıyor, yeri geliyor 30 mesaj atıyor.

Bu kural takımdaki paylaşım sürekliliğini ve yüksek motivasyonu sağlamak için var. Belli bir düzeni olan her takımda da vardır.

Günaydın!

Etap 3. sü olmuşuz kızlar, tebrikler!
Sinem de %1.67 ile takımımızın 1. si oldu, tebrikler Sinem!
Tebriklerr arkadaslar bundan sonra her hafta hedefimiz ilk uç ona göre:))
Sinemcim senide tekrar tebrik ediyorum tatli :))
Tunicim dün menünü göremedik.

Bugün de daha kimse girmemiş.
Ben de şimdilik gideyim bari, gelen olursa girerim yine.
Kaptanimdanda hic bisey kaçmaz canımın
Fundacim sehir disindayiz demistimya aksam arkadaşlarla sohbet muhabbet filan derken sonra oglusu uyutma seramonisi, ev farklı olunca zorladı biraz(
Simdi dönüş yoluna geçtik yoldayiz
Bı sonraki mesajda yazıyorum hemen:))
Aksamda kuzenimin nisanı var daha gidip hazırlanacak
Boyum 1.72 ve hedeflediğim kilo 62. Kilo geçmişim derken? Birkaç ay öncesinde 64 kiloydum ama Ramazan ayında 4-5 kilo aldım, veremedim. Adım da Ebru, iki ay sonra 20 olacağım. Budur=)

hosgeldin ebrucum
En uzun derken bildigin en uzun boylusu demek istemiş fundacim
İns buyuk bir istikrarla devam edersin düzenli bı üyeye ihtiyacımız var:))

Hemen dünkü menümüde yazayım

Sabah
1 paket altinbasak sunta( aktinbasaginkini cok beğeniyorum helede peynirle , eti formun suntasi yanık gibi geliyor yiyemiyorum denemdiyseniz tavsiye ederim mutlaka deneyin)
1 dilim peynir

Ara
1 armut
1 bardak sut

Öğle
Bir gün onceden kalan buğdayli yoğurt (4 kasik kadar)

Ara
4 kaaolu bisküvi
1 soda

Aksam
Fırında bir parça tavuk, 2 dilim patates
2 kasik pilav

Ara
2 erik
2 hunnep ( ilk defa yedim ilginç bı meyve Sinem bilir kesin arkadaslar finikeli oralarda baya meşhur biseymis:))
1 dilim kavun

Canım şehir dışında olduğunun farkındayım, yoğunluktan yazamadığını düşündüm ben de zaten. Ama yine de belirteyim dedim, koyduğumuz kuralları uygulamak açısından. Yoksa sende bir problem olmayacağının farkındayım Tunicim.

Bakalım nişanda ne güzel sözler duyacaksın da biz de seni kıskanacağız...

Hm tamam o zaman sorun yok benim için.=)

Hoşbulduk, düzenli gelmek için elimden geleni yapacağım kilo vermeye ihtiyacım var. Peki öğünlerimizi yazmasak olur mu?

Ayy sorma nasil hazırladım kendimi cok guzel olucam diye
Eger iltifat duymazsam halimi duşunun artik:18::18::18:

Ben de altınbaşak'ı tercih ediyorum, sanki sütlü gibi geliyor bana... :) Altınbaşakta yulaf var, etiform'unkinde yok diye biliyorum. Herhalde ondan daha güzel geliyor.

Gelelimmmm....

4 kakaolu bisküvi

-----

Ben şaşırdım ne yapacağımı şimdi. Dün 3 tane kaçamak olmuş. Tamam biriniz yoldaydınız, birinizin morali bozuktu, birinizin misafiri vardı... Ama o kaçamakları yaparken hep bir bahanemiz olacak... :) Bu yüzden beni acımasız görmeyin.

Tunicim, Arzucum, Pelincim... Hepinizinki aşağı yukarı 150 kalori eder, (fazlası eden de vardır ama 20 kalorinin hesabını yapmayacağım. :) ) Buyrun:

EGZERSİZ LİSTESİ…………..……….(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek...........................210
Bisiklete Binmek......................200
Bowling Oynamak...................160
Bahçe İşleri...........................270
Yüzmek................................290
Voleybol...............................260
Yürüyüş...............................200
Rampalı yürüyüş....................550
Step/Aerobik.........................400
Koşmak................................550
Merdiven Çıkmak....................400
Ev Temizliği...........................150
Paten yapmak........................120
Alışveriş................................150
Eliptik bisiklet yürüyüşü............400

Hoşbulduk, düzenli gelmek için elimden geleni yapacağım kilo vermeye ihtiyacım var. Peki öğünlerimizi yazmasak olur mu?

Olmuyor canım menümüzü yazmak zorunlu
Bak funda takim kurallarını yazmış ordada bı oku istersen:))
Aklına takılan olursa yine sorarsin

Ayy sorma nasil hazırladım kendimi cok guzel olucam diye
Eger iltifat duymazsam halimi duşunun artik:18::18::18:

Duyarsın kesin tabi... Seni kaç zamandır görmemiş bir sürü insan olacak orda.

Menüleri yazmazsak olmuyor gördüğün gibi. :) Her akşam o gün toplu olarak yazılıyor. Menü yazmayana affımız yok.
Neden böyle bir soru sordun, menünde yazılamayacak ne var?

Fundacim haklısında
Simdi ben dünkü önüme koyulanlari sayayımda 4 biskuviyle atlattığım icin sanırım alnımdan öpersin:))
Neyse saymayayım simdi kimsenin gözünü döndürmeyeyim ama anladın sen:))
Gündüz bı arkadastaydik o ayrıca dokturmus! Aksam bı arkadastaydik oda ayrıca dokturmus, duşun yani:))
Evde neysede disarda diyet yapması zor be arkadas!

"Yemek ağızda bir dakika, midede 2 saat, kalçada 3 ay kalır ve 1 yılda zor gider..."

Hadi bakalım, popolardaki tatlıları yakmaya davet ediyorum herkesi... :)

Dışardaki düşmanların çıtırlığımızda gözü var, özellikle koyuyorlar onları önümüze ki şişman, kendinden bezmiş, çirkin ve yaşlı kalalım.

Bu tuzaklara düşmek yok.
Tebrikler Tunicim!

Öyle... :) Ama merak etme istikrar sağlarsan ilerki haftalarda da gider kilolar.
Bir önceki mesajında "eşim gelince en azında sindiğimi hissetsin istiyorum." demişsin. Anlayamadım ben... Nasıl yani "sinmek"... ?

:)))))))yani gösterişli halden sinmiş hale geçiş,giden kilo azda olsa insan yememenin versiği bir küçülme sağlarya bahsettiğim o cnm ...

Kızlar ya... Çok tuhaf bir karnım var, acaba aranızda benim gibi olan var mı?

Tamam yağlı olduğu belli, alt karnım (nam-ı diğer göbeğim) löpür löpür...
Ama baklavalar var karnımda resmen.
Özellikle üst karnımda çok belliler...
Hem yağlı hem baklavalıyım... :44:

Sizde de böyle mi?

Fundacim cok şükür benim göbeğim yok ( tek olmayan yerim:))
Hiçbir zaman olmamıştı cok kiloluyken bile, dogum yaptıktan sonra bile
Ama benimde göğüsler aldı basını gitti

Sen spor yapiyorsunya baklavaların az yağlı yerlerinde oluşmaya başlamış
Alt kısımda yağlar gidecek once sonra orasında baklavalanacak merak etme:))

Ya umarım erkek gibi bir karnım olmaz. Karında çok kas sevmiyorum. Senin hiç göbeğin olmamış, ne güzel...

Tunicim şınavdan bahsetmiştim sana değil mi? Hem dikleştirmeye, hem küçültmeye bire bir. Şınavın başlangıç pozisyonları var, öyle pat diye sporcuların çektiği gibi şınav çekmeye kalkmıyoruz. Başlangıç pozisyonlarından başlıyoruz. Sonra zaman geçtikçe asıl şınava geçiyoruz. Bu sırada da şekle giriyoruz.

Kızlar sanırım Hande'yi kaybettik...
"Tadilat var" dediğinden beri 8 gün oldu. Hangi tadilat 8 gün sürer? Hadi sürdü diyelim... Hangi tadilat şuraya günde 5 mesaj yazmayı engeller? Sanırım Hande kaçtı. Bu gidişle onu listeden çıkarıp başka birini bulacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…