- Konu Sahibi Cherry Mom
- #65.601
Epey döktürmüşsünüz bakıyorum kızlar oku oku sonu gelmedi:)
tamam mı şimdi kaçamak konusunda son sözümüz nedir arkadaşlar,mesela bir sütlü tatlı 1bardak süt ve 1meyveyse iki ara öğünü birleştirip bir porsiyon kazandibi yiyebiliyorsak ben şimdi yağmur falan dinlemem gider bimden bir kazandibi alır gelirim.:)
bak şimdi vur dediniz öldürdüm di mi,ama gerçekten sabahtan beri hiç aklımdan çıkmadı yemin ederim tadını ağzımda hissediyorum,üstelik akşam yemeğinde sadece çorba ve salata yemeyi düşünüyorum
1 bardak süt + 2 meyve demiştik. :) Tabi yine de tatlısına göre değişir. Sütlaç olmaz mesela, çünkü içinde pirinç var, sütlaç için bir dilim de ekmek saymak lazım. Kazandibinin yanık tarafı şeker yanığı değildi umarım... :)
Genel menü ile affedebileceğimize göre afiyet olsun Pelincim. :) Ama bunu tekrarlamak yok bu hafta, değil mi? :)
Vakti zamanında diyetisyenim bana mavi-yeşilin albenisi için izin vermişti. Tabi hesabını yapmıştık... 1 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı yağ + 1 bardak süt müydü neydi... Sonra iki hafta boyunca nerdeyse her gün o çikolatayı yedim. Sonra gittim diyetisyene, kilo verememişim... "Hiçbir şey de kaçırmamıştım halbuki..." derken... Diyetisyenim her gün albeni yediğimi öğrenince "Ben haftada bir kere yersin diye verdim onu sana" dedi.
Haftada bir ideali olsun ama haftada 2 de maksimum sınır olsun bence... Tabi her şey yine bugünün başından beri konuştuğumuz gibi kişisel vicdana çıkıyor. :)