gizli reklam işte canım,kanallar bunu çok yapıyor,dünyanın parasını alıyorlar.şimdi kanalı arasan o kadının doktorunun hastanenin numarasını istiyorum desen verirler.bu sitede de rastladım,biri konu açmıştı,yağ aldırmışmıydı,kelepçe mi taktırmıştı öyle birşeydi,öyle uzun,öyle eziyetli birkaç aylık bir tedavi süreci anlatıyor ki eziyet gibi,bir de doktorun adını vermiş,aman allah razı olsun da hayatımı kurtardı da bilmem ne yazmış,salak zaten sen birkaç ay boğazını tutsan,bol sporla o verdiğin kilodan fazlasını verirdin,paran da cebinde kalırdı,anestezi de almazdın,bıçak yaran acın ağrın da olmazdı yani,yüz küsür kilo bir insan iyi bir diyet ve sporla on onbeş kilo verir bence birkaç ayda,çok rahat verir.
Zamanında sabah sabah seda sayana haydar dümen gelirdi allahın günü,vay vajinismusu türkiyede benden başka tedavi eden yok,bir seansta çözüm garanti falan derdi,o zaman benim de öyle bir sorunum vardı,ağlayarak aradım kanalı,hemen telefonunu verdiler,aradım muayenehanesini,o zamanın parasıyla mark üzerinden bir servet istiyordu,ağladım yalvardım eşime,ömür boyu da birlikte olamayacağımızı bilsem yine de o sapık pezev.......e gitmem dedi,13yaşında kızla evli o dedi.
Sonra araştırdım çapada mis gibi proflardan tedavi gördüm ve atlattım yani diueceğim her izlediğinize her okuduğunuza inanmayın arkadaşlar.sinem inandı demiyorum genel söylüyorum