Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tam tersı olmus pelıncım keske sabah yıyıp aksam hafıf olsaydı ıyıydı ama sabah kac saat ac bırakmıssın kendını

Aaa sinem ne tatlısın canım ya,ne kadar sıcak ve samimi bir ifaden vart,ayrıca hiç cadıya benzemiyorsun yaaaa ben seni hep öyle hayal ettim ama.önceki resmini de gördüm ama bu çooook daha tatlı :)

sen varya sen... sen ne alemsin yaaaa... valla seslı guldurdun benı yaaaaaaaaaa demek benı cadı gıbı hayal edıyordun ne desem bılemedım sana :))) saol tatlışımmmmm.. içimden gelen bu...

iyi geceler Fundacım. bende yatayım da erken kalkayım sabah cıkmadan gelırım. optum cokkk..

tuni hala burda :))) gıt yat kızzz :)

pelincim az once yazdım ama, sabah yememende baska seyler geldı aklıma simdi. canım kendını yıpratacak kadar takma kafana ne varsa.. once sen sonra dıgerlerı..

fıstıklar bende yatıyorum opuyorum hepinizi... iyi geceler... tatlı uyuyun...

yakında sinemin kocası da aramıza katılırsa şaşırmayalım kızlar:)
funda ne güzel fotoğraflar paylaşmışsın,kilo ne kadar çirkinleştiriyor insanı.

o sağdan soldan pırtlamalar yüzünden doğumdan sonraki tam bir yıl boyunca hep hamilelik kotumla gezdim,çok üzülüyordum.şimdi giyemediğim hiçbirşeyim yok ve sağdan soldan bıngıl bıngıl yağlarım belli olmuyor.darısı hepinize,çok güzel bir duygu.eski pantolonların içinde hiphopçulara benzemek süper

Ben oğlumu uyuttum geldim,herkes çıkıyor.iyi geceler hepinize.bir tek raa ve ben kalıyoruz,bir de ziyaretçiler.ben fundanın eklediği resimde kaç ziyaretçi olduğunu göremiyorum biriniz yazabilir mi

Ben oğlumu uyuttum geldim,herkes çıkıyor.iyi geceler hepinize.bir tek raa ve ben kalıyoruz,bir de ziyaretçiler.ben fundanın eklediği resimde kaç ziyaretçi olduğunu göremiyorum biriniz yazabilir mi

Ee herkes gitti ben de çıkayım bari.bu saatte yemek pişirdiğimi söylesem inanır mısınız.tavuk haşlıyorum,biraz poatates ve havuç ekleyip yumurta,un ve limonla terbiye yapıcam.tavsiye ederim,ben çok severim.8u saatte tabii ki yemiycem,yarın yerim,birazdan eşim işten gelecek,belki açtır.
Evet bugüniiş ,ğünümü yediğimde saat 15i geçiyordu,bugün de böyle oldu ne yapalım sağlık olsun.

Günaydın Güzel Dolu Takımım..

Sabah kargalarıyla beraber uyandım. bu saatte kımse olmaz sanırım :)

pelincim fundanın paylastıgı resimde 3 uye 10 zıyaretcı gozukuyordu :)))

beriş geldıgınde sayfalarca gecmıs bulucaksın :)

Sağol sinemcim,cepten girdiğim ne olduğunu anlayamadım.
Günaydın sevgili takımım.
Kahvaltımı ediyorum,biber yiyorum :)sağol fundacım sen hatırlatmasan benim sebzeyle aram olmadığından aklıma biber yemek gelmezdi

Günaydın Takım...

Çok açım, çokkk... Acilen kahvaltı yapmam lazım.
Yarın galiba yine bir 100-200 +'da çıkacağım.
Ama gelmedik cumadan umut kesilmez.

Afiyet olsun canım... :)
Biberde bol lif varmış, hiç aklıma gelmezdi. Lifli gibi durmuyor. Bir de bol c vitamini varmış. Başka da bir sürü şey varmış da gerçekte hangisi bol ya da doğada bulunması zor bilemedim. Ben de gidip kahvaltı hazırlayayım kendime...

Hadi afiyet olsun canım.
Hem oğluma hem kendime tost yaptım,onunki çift kaşarlı bol tereyağlı,beyaz tost ekmeğiyle.benimki esmer tost ekmeği,beyaz peynirli ve yağsız.eskiden onun tostuna bakar erirdim,dayanamaz bir ısırık alırdım,şimdi hiç canım istemiyor bile,zehir gibi görüyorum.darısı tatlıları böyle görmeme

Zehir gibi zaten... :)

Hepimiz doğal besinlere alışacağız zamanla... Ondan sonra da 1-2 demeyip yine onların yanına yaklaşmadığımız zaman hepsinden soğuyacağız.

aminnnn :)
benım kahvaltım hafıf oldu azıcık bıber bende yıyecektım guya

ama erken yaptımkı kahvaltıyı cıkmadan bırseyler daha atıstıryım dıye. yanımada bır paket sunta ve bıtkı cayları alıcam :)

Zehir gibi zaten... :)

Hepimiz doğal besinlere alışacağız zamanla... Ondan sonra da 1-2 demeyip yine onların yanına yaklaşmadığımız zaman hepsinden soğuyacağız.

ben dıyetten once bal yemezdım ya. 2-3 aydır yıyorum.
sokella ve recel varken ne yapıcaktım tabı dımı.
evde yapılan recel bıle saglıklı değıl aslında, dunya kadar seker var meyveyı normal yemek daha ıyı.
simdi tatlı aclıgımdan bal, bal gıbı gelmeye basladı. :)))

Ben aslında tatlıyı sevmediğimi keşfettim. Sevdiğimi sanırdım ama sevmiyormuşum... Yağlı şeyleri zaten sevmediğimi bilirdim. Ekşiyi, ekşi-tatlıyı, bir de baharatı seviyorum. Sizden avantajlıyım bu durumda. :)

diyette en kotu sey tatlı zaten. ben tek ondan sıkıntıntı yasıyorum tahın+pekmezde cok yerdım mesela. gercı o saglıklı bırsey ama kalorı canavarı.

yağı bende oldum olası sevmem. ınsan cocukken ne tarz yemekle buyuyorsa damak tadıda genel anlamda o oluyor. bızdeyemekler az yaglı bol baharatlı pişerdi. bende oldum olası oyle yapıyorum.
esim'e ilk zamanlar yavan geliyordu benım yemeklerım. ee balıkesırli zeytınyagı cennetı :) onlarda bol yaglı yapılırmıs yemekler. ama simdi memlekte gıdıp geldıgı zaman mıdesı bozuluyor. :) o da alıstı artık begenmıyor cok yaglı yemek. :)

Neyi çok yersek ona alışıyoruz işte. Bu da iyi bir şey. Sadece bir süre diş sıkmak lazım.

Bu arada ikimizden başkası kalmadı. Berivan ara verdi okumaya herhalde, baktı bir defada olmayacak.

Sen ne zaman çıkıyorsun kuaföre?

evet, sanırım oku oku yoruldu :)))

bende hazırlanıyorum bır yandan, kalkayım artık :) sans dıle bana fundacım ıns memnun donerım. :26:

gelır gelmez gırerım zaten :)

coookk optum sımdılık fundacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…