- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.461
Menümü yazıp geçmişe bakayım,yine birikmiş:)
sabah yok
ara yok
canım hiçbirşey yemek istemedi
öğlen
küçük 1tabak lahana sarması
1kase domates çorbası
akşam
1köfte,1kase domates çorbası,1dilim ekmek
ara 1bardak süt,1armut
Aaa sinem ne tatlısın canım ya,ne kadar sıcak ve samimi bir ifaden vart,ayrıca hiç cadıya benzemiyorsun yaaaa ben seni hep öyle hayal ettim ama.önceki resmini de gördüm ama bu çooook daha tatlı :)
Belgelenince kaçtı ziyaretçiler.
Güzellerim sizinle daha çok konuşmayı istiyorum ama 1 saattir gözlerimle savaş veriyor gibiyim. :) Aslında hala içimdeki çocukla da isyan halindeyim, o hepiniz gidene kadar burda kalmak istiyor. :) Ama ben kafam klavyenin üzerine düşmeden yatsam iyi olacak.
Hepinizi öptüm çok.
İyi geceler her daim çıtırlarım benim...
o da tam dayaklık ne oyle canım. benım esım bana onu hıc dıyebılecek bır konumda olmadı gercı :)) evlendıgımızde de vardı kılosu. ben kılo aldım şiştim o da dahada şişti. yıne benım yanımda daha fazlaydı. bana fırsat gelmıyordu bır ortama gırınce ona soylenıyorlardıben araya kaynıyordum. ay bu sabah basımın etını yedı yalnız cok komıktı..
bana dıyorkı '' askım hanı sen olculerını alıyorsun ya benımde gobegımı olcsek ya bende 1 ay sonra bakarım''
''bırde tartıyla kasımı yagımı olcelım bende takıp edeyım'' dıyor. onunda bayag ıyı gıdıyor 10 kılosu kaldı hedefıne. verdıkce havaya gırıyor :))))
ben sureklı evdeyım ya goruntuden pek anlamıyorum. genelde esofman falan evdekı halım bırde gecen seneden kalan seyler ya bol bellı olmuyor pek. gecenlerde dısarı cıktıgımda dar bır kot ve badı gıymıstım. o camlara yandan yandan bakarken anaaaa ıncelmısım oldum
tabı ıncelmısım derken oyle aman aman ınce değilim ama eskı halıma gore bayag ınce kalıyorum :)))) insallah suram pırtlıyor buram pırtlıyor olmadan gezıcez...
Sağol sinemcim,cepten girdiğim ne olduğunu anlayamadım.
Günaydın sevgili takımım.
Kahvaltımı ediyorum,biber yiyorum :)sağol fundacım sen hatırlatmasan benim sebzeyle aram olmadığından aklıma biber yemek gelmezdi
Hadi afiyet olsun canım.
Hem oğluma hem kendime tost yaptım,onunki çift kaşarlı bol tereyağlı,beyaz tost ekmeğiyle.benimki esmer tost ekmeği,beyaz peynirli ve yağsız.eskiden onun tostuna bakar erirdim,dayanamaz bir ısırık alırdım,şimdi hiç canım istemiyor bile,zehir gibi görüyorum.darısı tatlıları böyle görmeme
Hadi afiyet olsun canım.
Hem oğluma hem kendime tost yaptım,onunki çift kaşarlı bol tereyağlı,beyaz tost ekmeğiyle.benimki esmer tost ekmeği,beyaz peynirli ve yağsız.eskiden onun tostuna bakar erirdim,dayanamaz bir ısırık alırdım,şimdi hiç canım istemiyor bile,zehir gibi görüyorum.darısı tatlıları böyle görmeme
Zehir gibi zaten... :)
Hepimiz doğal besinlere alışacağız zamanla... Ondan sonra da 1-2 demeyip yine onların yanına yaklaşmadığımız zaman hepsinden soğuyacağız.
ben dıyetten once bal yemezdım ya. 2-3 aydır yıyorum.
sokella ve recel varken ne yapıcaktım tabı dımı.
evde yapılan recel bıle saglıklı değıl aslında, dunya kadar seker var meyveyı normal yemek daha ıyı.
simdi tatlı aclıgımdan bal, bal gıbı gelmeye basladı. :)))
Ben aslında tatlıyı sevmediğimi keşfettim.Sevdiğimi sanırdım ama sevmiyormuşum... Yağlı şeyleri zaten sevmediğimi bilirdim. Ekşiyi, ekşi-tatlıyı, bir de baharatı seviyorum. Sizden avantajlıyım bu durumda. :)
diyette en kotu sey tatlı zaten.ben tek ondan sıkıntıntı yasıyorum tahın+pekmezde cok yerdım mesela. gercı o saglıklı bırsey ama kalorı canavarı.
yağı bende oldum olası sevmem. ınsan cocukken ne tarz yemekle buyuyorsa damak tadıda genel anlamda o oluyor. bızdeyemekler az yaglı bol baharatlı pişerdi. bende oldum olası oyle yapıyorum.
esim'e ilk zamanlar yavan geliyordu benım yemeklerım. ee balıkesırli zeytınyagı cennetı :) onlarda bol yaglı yapılırmıs yemekler. ama simdi memlekte gıdıp geldıgı zaman mıdesı bozuluyor. :) o da alıstı artık begenmıyor cok yaglı yemek. :)
Neyi çok yersek ona alışıyoruz işte. Bu da iyi bir şey.Sadece bir süre diş sıkmak lazım.
Bu arada ikimizden başkası kalmadı. Berivan ara verdi okumaya herhalde, baktı bir defada olmayacak.
Sen ne zaman çıkıyorsun kuaföre?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?