Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatlım o mesaj sayılarına nerden bakıyoruz ben bilmiyorum..sen demeden berivanda demiş..ama ben baktım bulmadım inanki

Profillerden tek tek saydım ben. Hali hazırda site istatistik tutmuyor. Sen de profilindeki yazdığın mesajlardan bakabilirsin. Tabi sadece 5. takıma yazılan mesajları saydım. Başka başlıklara yazılanları saymadım.

tatlım o mesaj sayılarına nerden bakıyoruz ben bilmiyorum..sen demeden berivanda demiş..ama ben baktım bulmadım inanki

canım funda nereden baktı cidden bilmiyorum ama ben 5. Takıma girdiğimden beri ne kadar yazdığıma şöyle baktım hani takımdan çıkınca diyet grubları bölümüne dönüyorsun ya oradan 5. Takıma fareyle gel mesaj sayımı bölümüne bak orada yazacak siz şu kadar mesaj yazdınız diye toplam veriyo tatlım pek iyi anlatamadım ama bi dene

O toplam mesajları gösteriyor. Ben 8 günü saymıştım.

Şeyda hangisini kastettiyse de cevabı var. :)

Ben de 2017 mesaj yazmışım toplamda. Bu hafta bir çoşkunluk olmuş demekki bende de... :) Yoksa mesajlarımın 3000 üstü olması gerekirdi.

ben şimdiden münümü yazayım

sabah:kaşarlı bir tost,şekersiz çay

ara:2 kakaolu bisküvi

öğle:bir tabak mercimek çorbası ve elma

ara:yarım dilim börek ve üzerine maden suyu

akşam: ızgara tavuk ,az pilav ve salata düşünüyorum.

şimdiden yazdım menüyü akşam arkadaşlarla yemeğe çıkıcaz.unutmayayım.

hımm bende her from içinm yazılan bi şey var sanıyordum.anladım canım

bu arada menümm---
sirkeli su
1 yumurta 1 kk peynir 1 dilim ekmek 2 zeytin
ara:1 elma
öğlen :1 kepçe çorba 4 yemek kaşığı mantar yemeği 2 yemek kaşığı bulgur pilavı
ara:maden suyu
akşam:1 kepçe çorba bol salata
ara:ceviz fınfık

Kaşarlı tost ve börek aynı günde...
Bisküvi de var...

Sodadan, çaydan ve bilumum benzeri kalorisiz içecekten öğün olmaz. :) Menüleri dolu göstermek için kullanmayalım lütfen.

Son düzenleme:
ay canını mı sıktılar berivancım? O odun kafalar dünyanın her yerinde maalesef... Sanırım bir ego davası olmuş. Insanlarla işimiz zor. :d

hiç sorma bacım ya acayip canım sıkıldı iste süpekli personel değişiyo her gelene iş öğretmek demek tabi anlarsa zaman gerekiyo bıktım usandım valla ya yanlış yapan geliyo her yanlışın da üstü kapanmıyo habire iade faturasıu kestim sinirlerim zıpladı

bayılmak uzereyım
az once geldım eve hemen yemek yedım. keske evde bırı olsada kahve yapsa modundayım. heryerım tutulmus durumda resmen.

saçım yıne yıprandı tabı. kuafore gıdıp saglam sacla cıkmak mumkun mu acaba? varmı oyle bır gezegen tabıı bende onun cezasını kasada kestım. artı bakıma gıdıcem ucretsız onun sozunu de aldım. rengı bayag cıcıv bısey oldu :) bayagda kısa..

ben eskı modelıme donmek ıstıyordum. tabı o zamankı gıbı cuk olmadı daha ama onun sacla değil kiloyla alakası var yuzumun kuculmesı lazım daha.. o yanaklar sonecek...
bırde rofle yaptıranlar veya cevresınde duyanlar bılır, ilk rofle yapıldıktan 1 ay sonra esas kendını bulur. neyse lafı uzattım parmaklarım bıle yoruldu yaa ne yorulmusum.

sonucta mutsuz değilim, sacım bıraz fazla yıprandı ona sıkıldım tabı, ama genel olarak ıyı yaa.

araya kaynamadan menumude yazayım

sabah
1dilim kepekli ekmek
1kk penır

ogle
1 dolma
2yk yogurt

ara
yarım paket altınbaşak suntası

aksam
2 dolma
3yk yogurt

2 yesıl cay

aksam geldıgımde kurt gıbı actım ogunler bozuk değil gibi gozukuyor ama saatler berbat oldugundan aksam cok acıktım. 2 dolma yedım ıyımı ettım bılmıyorum. nesfıtle gecıstırsem daha ıyı olurdu sankı ya ne bılım

son can havliyle gidiyim bır kahve yapayım. belkı gelen de olur :) bayılmadan ıkı laflarız. :)

Ölüyoruuuum... :S

Beni bu akşam daha beklemeyin, olur da gelirsem sürpriz olur.

Çok uzun yazamayacağım. Biraz bal yiyeyim dedim. Bizim bal kestane olduğu için ağırdır. Galiba fazla kaçırmışım, tansiyonum 6/4... :S Midem feci bulanıyor. Başım uyuşuyor, kollarım uyuşuyor...

Babam da tutturdu "Hastaneye gidelim, serum taksınlar." diye...
"Ne serumu, yarın tartılacağım ben." dedim, boğacaktı beni...
Nasıl kaçtım da bunlar yazıyorum sormayın...

Şimdi çıktım; yarına uyanırsam bildirimimi yaparım. Uyanamazsam da teşhisi hemen koyun.
Şaka maka da, eniştem geçen sene bizim baldan fazla kaçırdı diye hastanelik olmuştu, ölüyordu gerçekten... Bir kendime geleyim bir daha yemeyeceğim bal... Ay çok yazdım, hadi bana şans dileyin kızlar. Görüşürüz...

yeni saçın hayırlı olsun güle güle kullan canım.evet zamanla rengi daha da oturacaktır.

geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.

geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…