- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.541
Pelinciiiiiim... :)
Sana özelden mesaj attım canım, gelince ona bir bakıver. Cevabını bekliyorum.
ben şimdiden münümü yazayım
sabah:kaşarlı bir tost,şekersiz çay
ara:2 kakaolu bisküvi
öğle:bir tabak mercimek çorbası ve elma
ara:yarım dilim börek ve üzerine maden suyu
akşam: ızgara tavuk ,az pilav ve salata düşünüyorum.
şimdiden yazdım menüyü akşam arkadaşlarla yemeğe çıkıcaz.unutmayayım.
bayılmak uzereyım
az once geldım eve hemen yemek yedım. keske evde bırı olsada kahve yapsa modundayım. heryerım tutulmus durumda resmen.
saçım yıne yıprandı tabı. kuafore gıdıp saglam sacla cıkmak mumkun mu acaba? varmı oyle bır gezegentabıı bende onun cezasını kasada kestım. artı bakıma gıdıcem ucretsız onun sozunu de aldım. rengı bayag cıcıv bısey oldu :) bayagda kısa..
ben eskı modelıme donmek ıstıyordum. tabı o zamankı gıbı cuk olmadı daha ama onun sacla değil kiloyla alakası var yuzumun kuculmesı lazım daha.. o yanaklar sonecek...
bırde rofle yaptıranlar veya cevresınde duyanlar bılır, ilk rofle yapıldıktan 1 ay sonra esas kendını bulur. neyse lafı uzattım parmaklarım bıle yoruldu yaa ne yorulmusum.
sonucta mutsuz değilim, sacım bıraz fazla yıprandı ona sıkıldım tabı, ama genel olarak ıyı yaa.
araya kaynamadan menumude yazayım
sabah
1dilim kepekli ekmek
1kk penır
ogle
1 dolma
2yk yogurt
ara
yarım paket altınbaşak suntası
aksam
2 dolma
3yk yogurt
2 yesıl cay
aksam geldıgımde kurt gıbı actımogunler bozuk değil gibi gozukuyor ama saatler berbat oldugundan aksam cok acıktım. 2 dolma yedım ıyımı ettım bılmıyorum. nesfıtle gecıstırsem daha ıyı olurdu sankı ya ne bılım
Ölüyoruuuum... :S
Beni bu akşam daha beklemeyin, olur da gelirsem sürpriz olur.
Çok uzun yazamayacağım. Biraz bal yiyeyim dedim. Bizim bal kestane olduğu için ağırdır. Galiba fazla kaçırmışım, tansiyonum 6/4... :S Midem feci bulanıyor. Başım uyuşuyor, kollarım uyuşuyor...
Babam da tutturdu "Hastaneye gidelim, serum taksınlar." diye...
"Ne serumu, yarın tartılacağım ben." dedim, boğacaktı beni...
Nasıl kaçtım da bunlar yazıyorum sormayın...
Şimdi çıktım; yarına uyanırsam bildirimimi yaparım. Uyanamazsam da teşhisi hemen koyun.
Şaka maka da, eniştem geçen sene bizim baldan fazla kaçırdı diye hastanelik olmuştu, ölüyordu gerçekten... Bir kendime geleyim bir daha yemeyeceğim bal...Ay çok yazdım, hadi bana şans dileyin kızlar. Görüşürüz...
2 üye, 4 ziyaretçi... :)
Ziyaretçiler çekinmeyin, gelin. Kimliğinizi açık edin. Sizin gibi sadık okuyuculara ihtiyacımız var. :)
Karısının yazdıklarını gizli gizli okuyan bir koca iseniz de gidin işinize bakın. Ne güzel kilo veriyor kadın işte. Merak ettiğiniz şeyleri sorun, o size anlatsın.
İyi geceler kizlar dün giremedim uzun bir aradan sonra annemle babamin mezarlarını ziyarete gittim hic gidemiyordum yani gidip onları orda öyle görmek bana cok zor geliyordu dün gittim ama yine cok kotu oldum dun yaşayan bir ölü gibiydim erkenden yatmisim.... O yüzden giremedim...
Kizlar sizinle bir şey paylaşacağım ben artık takımdan çekilmeyi düşünüyorum neden derseniz artık eskisi gibi girip yazamiyorum sizlere hic bir seye yetişemez oldum inanın bana gündüzleri kahvaltı cocukları hazırla is güç bazen de disarda islerim oluyo aksamda cocuklari okuldan al yemek hazırla, mutfak topla, ödev yaptir, inanın gece yorgunluktan ne gecmisi okumaya ne de yazmaya Halim kalıyor son yarım saat girip mesaj doldurmuş gibi oluyorum ama gercek bu o yüzden takıma artık bir faydamın olmadıgını düşünüyorum yarın son bildirimimi yapacagım gerçi bu hafta hic bir şey değişmedi yine aynı. sizleri tanıdığıma cok mutlu oldum ara da bir girip yine halınızı hatırınızı sorarım kendinize iyi bakın görüşmek üzere.......
Kizlar sizinle bir şey paylaşacağım ben artık takımdan çekilmeyi düşünüyorum neden derseniz artık eskisi gibi girip yazamiyorum sizlere hic bir seye yetişemez oldum inanın bana gündüzleri kahvaltı cocukları hazırla is güç bazen de disarda islerim oluyo aksamda cocuklari okuldan al yemek hazırla, mutfak topla, ödev yaptir, inanın gece yorgunluktan ne gecmisi okumaya ne de yazmaya Halim kalıyor son yarım saat girip mesaj doldurmuş gibi oluyorum ama gercek bu o yüzden takıma artık bir faydamın olmadıgını düşünüyorum yarın son bildirimimi yapacagım gerçi bu hafta hic bir şey değişmedi yine aynı. sizleri tanıdığıma cok mutlu oldum ara da bir girip yine halınızı hatırınızı sorarım kendinize iyi bakın görüşmek üzere.......
çok geçmiş olsun canım,gene yarım su bardağı mı yedin ne yaptın ki çarpıldın kız bu kadar:)
deli bal mıdır nedir,öyle bişey de varmış,doktor anlatmıştı televizyonda,eskiden hastaya baldan zehirlenmiş diye teşhis koymuştum da beni kovalamışlardı dedi,deli bal dediğim de oymuş
Merhaba kizlar. Fundacim internetimdeki problem cozulemedi bi turlu baglantim yok hicbir sekilde esimin telefonundan yaziyorum su an o da gec geliyor yani sorun hallolana kadar maalesef bu sekilde giremiyorum. Sadece bilmeni istedim bunun sonucu diskalifiye olmaksa diyecek lafim yok. Bu arada bildirimim 73 ayniyim hicbir degisme yok. Artik yarin gece okurum cevabini herkese keyifli gunler. Hoscakalin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?