Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şeydacım ellerine sağlık hayatım
yalnız beni listeye yazmayacaksınız ben geçen hafta izine ayrıldığım için döndüğüm hafta yazılıcam ve kaç hafta yoksa ona bölünecek kilom
gerçi genel ortalamada çok bişey farketmiyor %0.11 yapıyor ama olsun

arzuda dün zaten kilom aynı demişti onunkinde bi sorun yok

Tuniiiiiiii nasılsınnnnnnnnnn nasıl oldunuz

çok saol berişimmm
ben daha iyiyim şükür ama tam olarak toparlanamadım
başımda hala o gripin müthiş bi ağırlığıve ağrısı var
oğluşum desen gündüz daha iyi ama gece olunca coşuyır
dünde kaç defa kustu gece
en son sabah sekizde uyudu e benimde işe gitmem gerekiyordu
yine uykusuzum yine yorgunum anlıycaann:)))))

sen nasılsın tebrik ederim güzel kilo vermişsinnn:))

***5. TAKIM 279. ETAP ***

areser (61.7) (Kendi isteği ile ayrıldı.)
berivannnn26 (78 / 77,3 / 0,7 / %0.90)
brave_ (73 / 73 / 0 / %0)
Buffy26 (64,2 / 63,7 / 0,5 / %0,78)
Funda08 (72.3 / 72.8 / -0.5 / -%0.69)
Handemi (63.3) (İzinli)
mucizem77 ( 79/ 79 / 0 / %0 )
Raa (82.2) (İzinli)
UmutCan (58.8 / 58.8 / 0 / %0)

5. TAKIM ORTALAMASI: %0.11

Listemiz bu kızlar.
Şeydacım teşekkür ederim. Tuni'yi yazmayacağız demiştim, onu atlamışsın.
O da kendisi gelmiş düzeltmiş sağolsun. :) Tunicim benim, izinliyken bile liste hatalarıyla uğraşıyor canım...

Tunicim hoşgeldin. :)
Ben dışardayım konuşamayacağım çok o yüzden...

canım benim hoşbuldumm:))
artı çıkmışsın üzülme takma kafana sen gerektiği gibi yapıyrsun herşeyi ( yarım bardak bal dışındaa:)))))
kolay gitmeyecek belki kilolar ama gidecekkk

şaka bi tarafa çok geçmiş olsun bu arada canım dikkat et kendine öpüyorumm

sağol canım bu aralar çok agrasifim işleri kaldıramıyorum

hee onu bilmodum canım olmadı funda gelince halleder o kısmını canım ben bilmiyordum kuzum..
arzu?? bravemi yok asearmı canm

tunicim sanada oğuşunada geçmiş olsun canlarım benim...

fundacım seninde erkek arkadaşın hastalanmış..çok geçmiş olsun canım..
veee ben artık çıkıyorum..menümü yarın sabah yazarım..
hem sporumu yapayım(uzun zamandır ihmal ediyorum)
migdem bir tuaf meyveyi fazla kaçırmışım..hepiniizii çokk çokk öpüyorum..

kızlar işlerimi bitirdim.misafirler gelmeden menümü yazaytım.geç giderlerse yazaman

sabah: 5 fındık
bir paket bisküvi
bir çay

öğle : çeyrek kete
meyve suyu

akşam: mercimek çorbası bir tabak
patates slatası
belki misafirlerle bir dilim tatlı olacak

bu gün çok saçma sapan oldu menü.tabi menü denirse.affınıza sığınırımmm

afiyet olsun canım misafir olunca kaçınılmaz oluyo aman dikkat

afiyet olsun canım misafir olunca kaçınılmaz oluyo aman dikkat

Fundacım benim menü hep aynı tatlım ya
dünki menüm
sabaheynir ,ekmek,çay
arada:1 elma
öğlen :salata ve yoğurt
akşam :sebzeli tavuk ve ayran
400 ip atladım 20 dk da hareket ettim

kız o ne ya,sen gerçekten çok hastaymışsın.bana bunlar olsa zaten korkudan ölürdüm

Baş. Kilo: 75.5
bu hafta: 75.0
hedef: 65
giden: 500 gram

sadece 500 gram gitmis.simdi okuldayım cepten yazıyorum.

hiç fena değil canım,beğenmiyorsun ama o yarım kilolar birleşip birsürü kilo oluyor,zaten 2kilo versen hemen vücut belli ediyor,kıvrımların belirginleşiyor,giydiklerin bile daha çok yakışıyor,hiç küçümseme verdiğin kiloyu,devam et
berivancığımı da kutlarım,geçen hafta da süper kilo vermişti,bu haftakini de ekleyince 2haftada çok güzel kilo vermiş oldu.

Merhaba,
Kuralları okudum, ben şuan için üye adayı oluyorum sanırım:) Kısaca bahsedeyim durumumdan, 21 yaşındayım 1.59-1.60 boyundayımdır herhalde kısa olduğumu bildiğimden hiç ölçme gereği duymadım :) son 2-3 yıldır her 69u gördüğümde şok diyetler zayıflama haplarıyla geçici kilo kayıpları yaşadım. Ama bu bir çözüm değil hiçbir zaman. Bunun farkına varabildim sonunda ve her şeyi bir yana bırakarak kendi çabalarımla acele etmeden düzenli bir şekilde kilo vermeye karar verdim. Verdiğim her gram'a mutlu olmayı öğretiyorum kendime. Acelem yok yavaş yavaş olacak diyorum. Burada bir çok başarı hikayesi okudum ve bu işin nasıl bir emek ve sabır gerektirdiğini kabul ettim. Böylelikle de ilk bilinçli kilo kontrolü deneyimimi yaşıyorum :) Şu anda 66 kilodayım çizelgemde de görüldüğü üzere. Hepimizin gönlündeki sayıya ulaşmasını ve hep orada kalmasını umarım :)

Hoşgeldin aramıza... Kuralları okudum dediğine göre sanırım anlaştık. :)
Öncelikle senden bir ricam var, o da boyunu ölçtürmen. Tahminle asla bilemezsin. En doğru hesap için ölçtür boyunu...

Şu an için üye adayısın, evet... 2 hafta içinde eğer bol bol katılımda bulunur ve bizi paylaşımcı ve istikrarlı bir üye olduğuna ikna edersen de üye olacaksın. İkna edemezsen de deneme süren uzar... Bu aralar paylaşım konusunda daha hassas bir dönemdeyiz takım olarak... :)

Hikayeni sevdim; artık kesin olarak bilinçlendiğinden bahsediyor çünkü... :) Biz de böyle üye istiyoruz zaten.

--------------

Şimdi ben sana kendimi biraz tanıtayım. Sen de kendini bize tanıt ki kaynaşalım.

Adım Funda, takımın kaptanıyım. 25 yaşındayım, İstanbul'dayım.

Daha önceleri 88'leri gördüm; çocukluğumdan beri şişman oldum. İki kere 88'den 72'ye düştüm. Yani al-ver-al-ver manyağı oldum. Son 3 yıldır aşağı yukarı 75 civarındaydım.

76 ile takıma katıldım. 2,5 ay falan oldu sanırım... Gayet de güzel veriyordum ama 2 haftadır geri gitmeye başladım. Onu da bu hafta artık kırmayı umuyorum, kurallarımızda da gördüğün gibi zaten kırmak zorundayım.

Yani böyle... :) Dilerim uzun soluklu ve sağlıklı bir beraberliğimiz olur. :)

kız o ne ya,sen gerçekten çok hastaymışsın.bana bunlar olsa zaten korkudan ölürdüm

Sorma Pelincim... :)

"Bir bal yüzünden tahtalı köye gidiyorum galiba..." dedim. Ciddi ciddi dedim yani... Öyle feci bir haldeydim. Bir de normalde hep sağlıklı oluşumla övündüğüm için hiç hoşuma gitmedi dünkü halim... Ölümlü olduğumu hatırladım. Yaşlanıyorum galiba...

Neyse ki atlattım. Sabah uyanınca zaten ilk düşündüğüm şey "İyi bari, yaşıyorum." oldu.

Aman tansiyonlara dikkat kızlar. Benim gibi 6/4 ü bir görürseniz etraf yemyeşil oluverir sonra. Kollarım uyuştu, peşine ısındı, uyuştu, ısındı... Ay benim canım tatlıdır, en ufak bir şeyde kötü oluyorum o yüzden... Kıyamıyorum kendime... Ne kadar egoistçe konuştum yalnız. Ama kıyamıyorum gerçekten. Kendimize kıymet vermeyeceğiz de, kime vereceğiz, değil mi ama?

Menüm
sabah yarım yufkadan yağsız gözleme,beyaz peynirle yapılmış.
Ay ne bileyim işte yufkanın içine peynir koydum katladım katladım teflonda pişirdim.bıktım yavv her sabah her sabah kk peynir,ligt ekmek falan.
Yanında da çay,o kadar.

Öğlen tavuk haşlama yine,benden başka yiyen olmadı da 3.kez yedim,döktüm kalanını da,bir kazan pişirmişim

ara 1kupa yarım yağlı sütten kahve

akşam bir kase bulgur pilavı bir tabak nohut yemeği.

Gece de bir kase yoğurt yer yatarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…