Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar, size belki deli işi gelecek, çünkü bana da hafiften öyle geliyor. :)
Ama 2 haftalık durdurulamaz gökdelenvari kilo alma sürem içinde farklı yediğim tek şeyi buldum: mandalina...

Onla da olur mu ki acaba? Dün yine 5 tane mandalina yedim, şimdi 73.2 (+400) olmuşum. Bu hafta mandalina yok. Zaten gerekirse bu haftayı aç da geçireceğim, bu saçma kilo almalar yüzünden takımdan ayrılmak istemiyorum çünkü... Şans dileyin bana da suçluyu bulmuş olayım.

Şimdi kaçıyorum, gün içinde yine girmeye çalışacağım. Ben yokum diye sallamayın yazmayı heee...

İremcim canım hayatımızda aksilikler olabilir ama bu takımda izin sistemi var ve müsait olamadığımız durumlarda izin alalım demek istiyor funda:))
Bence sen durumun düzelene kadar izin almalısın, yine girebildikce benim gibi girer yazarsın, ama izine ayrılmadıgin müddetçe takımın kurallarını yerine getirmiyorsun sayılıyor malesef(

Fundacim hic saçma degil bence olabilir
York testi diye birsey var duymussundur, hangi besinlere karsı intoleransimiz olduğunu buluyorlar
Ozellikle diyete başlamadan yapılmasını öneriyorlar
Her insanın farklı besinlere karsı intoleransi var, yani hic ummadığımız birsey bizim kilo almamıza sebep olabiliyor
Hatta domatesi ornek vermişlerdi domatesin hic kilo yapacagı düşünülmez ama ona hassas olanlarda kilo yapıyor
Domates bazı bünyelerde kilo yapabiliyorsa mandalinada yapabilir
Sonuçta sen hem diyetine dikkat ediyorsun hem spor yapıyorsun hadi bir hafta arti çıktın ikinci hafta çıkması eger regl yaklaşması gibi bı ekstra bı durumun yoksa ilginç çünkü
O testi yaptırmamayız belki ama deneme yanılma yoluyla birşeyleri kesfedebiliriz bunyemizdeki:))

sabah sirkeli su
1 dilim ekmek 1 yumurta 1 domates
1 mandalina
öglen yok ara yok
aksam 4 yemek kaşığı taze bbarbunya salata
3 ceviz

Gunaydın Guzel Takımımmmmm......

Kuafordu, bıldırımı gunu derken 2 gun uzak kaldım nasıııııııııııllll ozledım sızı yaaa

Gecmıse korkudan pek bakamadım. ne olur ne olmaz dıye son bırkac sayfaya baktım.

Arzucum, ayrılıyormus cok uzuldum :2: arzucum senı tanımaktan ınanılmaz mutlu oldum canım benım. yıne gelıcem tamamen kopmam demen biraz olsun hafıflettı. bizi ihmal etme canım fırsat buldukca gel lutfen..

Dun dısardaydım. menu acısından igrenç otesı bır gundu sabah kahve muhabbetınden kahvaltı yapmadık. dısarı cıktık geldık ilk ogunumu 4 de yedım aksam 20:30da da aksam yemegı.

iğrenç otesi olan diyeti bozma anlamında değil ogun kacırma ve dengesız saatler olusuydu yanı. Dun izinliydim menu yazma zorunlulugum yok tabıkı ama bunları yazdım ki tekrar yuzleşeyim diye...

Hımm bırde unuttum.
Kilomu bılmıyorum, daha 2 haftada ogrenemıcem ama, dun aklıma bır korku dustu ya kılo alırsam diskalifiyeye dusersem dıye. o yuzden arkadasıma kuralı anlattım tehlıkeye dusersem uyar benı dedım. basta aklıma gelmemıstı kural (kendıme nasıl bır guvense sankı + olma ıhtımalım yok gıbı )

Ayrıca bu suredeki anlayısınız ıcın tesekkur ederım kızlar. ve de bu surede takımı negatıf etkılıyen +larım var yada var olursa affedın benı

ay canim inarim walla bende cok yiyorum.mandalinada meywe sekeri orani yuksek.banada yaramiyor.

odem yapiyor ama dayanamiym
bu arada annemdeyim telfnla yazıyom gunu warmiş yardima geldim

Günaydın canlarım.sinem hoşgeldin canım.yokluğun çok belliydi valla,çok ıssızdık sensiz.sizleri özleyeceğim kızlar,bugün son ghünüm,yarın yokum,bir ay yokum beni unutmayın.ilk gittiğim yerde internet bağlantısı yok,ama 2hafta sonra anneme geçicem evde olduğum zamanlarda gelirim yine,özlerim sizi.
Hazırlıklarla uğraşıyorum ama ortada hiçbirşey yok,boş boş geziyorum birsürü işim var.
Mandalina mı funda???
Ayyy insan kime güveneceğini şaşırıyor ya,mandalina da bu hainliği yaparsa kimler ne yapmaz di mi :)
bana neyin kilo aldırdığını bilmiyorum ama neyin zayıflattığını biliyorum,tavuk.ben tavuk yedikçe eksiliyorum,hemde doya doya tıka basa bile yesem,haftada iki kere tavuk yemişsem o cuma mutlaka zayıflamış oluyorum.yağsız pişecek tabii ki,deriler atılacak,yanında salatayla haşlama veya teflonda pişmiş haliyle.

Ben şimdi çıkıyorum kızlar,ev işi ütü falan var,sonra aldığım eşofman küçük geldi gidip değiştiricem,m beden aldım ama tayt gibi oldu,her ne lkadar 58i görmüş olsam da hala kalça bacalk yerinde,kalıplar da küçük sanırım,azıcık geniş olsun rahat olsun,markete bakkala giderken kıçımı örtme telaşım olmasın:)
hadi öptüm sizi canlarım,akşama gelirim yine.

pelinnnnnnnnnnnnnn canım bez ben çok özlerim seni Ya 2 hafta yazamayacak mısın canım merak ederiz tatlım lütfen ilk fırsatta gir canımcım Seni çok sevdim tatlım ben umuda da dikkat et canımcım güzel ce kafanı dağıt gel yerin hep seni bekliyo olacak hayırlı yolculuklar bacım

Günaydınnnnn canlarım
kimleri görüyorummmm
tunim gelmiş ,sinemcim gelmiş ,şeydacım gelmiş nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
iyim canim annemdeyim gunu warmis mama yaporum.ama yememekte israrlıyim.soylemicem ne oldunu
canım çok az değil mi ya,nasıl dayandın bu kadar yemekle.ben dayanamazdım

ay canin ben dun bir istifra ettim hatta dun cikarken demistim .bayilcam sandim..o yuzden yemek yiyeemedim..yoksa her turlu yerdim canim

huuu kizlarr nerdesinizz neden kimse ie sey yazmiyor..ben annemdeym.halen yaziyorum..hahah belki evde olsam bu kqdar yazamazdim.neyse benbakim..nette bise bulursam paylasirim

Günaydınnnnn canlarım
kimleri görüyorummmm
tunim gelmiş ,sinemcim gelmiş ,şeydacım gelmiş nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz

sağol berişim iyiyim cok sukur. bugun senınle ayrıca gorusucem fıstıgım benım. menulerıne soylenıyorsun cok fena dıye ama bak 2 haftada ne guzel verdın kiloları...

canım benım hosbuldum.. sağol fıstıgım sizin yokluğunuzda bana cok bellı oluyor ama. ozledım valla hemen :) ben mezun olana kadar mecbur kalmadıgım surece ızıne cıkmam heralde ayrılamaaaaammm. canım sende uzun gıdıyorsun 2 hafta sonra yazabılırım dıyorsun ama 2 hafta coook uzuuuun

mandalinaya yaklaşımına cok guldum yaaa
ben de tavukcuyum canım daha gecenlerde bahsedıyordum hatta :))) gıdaklayarak zayıflayanlarız bız

Tunicim hislerime tercüman oldun. :) Yapılacak şey belliyken konu uzadı gidiyor gerçekten. :)

Sinemcim hoş geldin canım.. :)

Hosbuldum Fundacım :) nasılsın ? toparlandın mı? erkek arkadasın nasıl oldu?

Umarım hepinizle karşılıklı bir uyumumuz söz konusu olur, deneme sürecinde olmam benim de yapıp yapamayacağımı görmem açısından güzel oldu, diyetten ziyade günlük 5 mesaj daha çok zorlayacak gibi hissettirdi:) Tanışma sürecinde olduğumuz için ne gibi paylaşımlarda bulunmam gerektiğinden pek emin değilim, ama sizlerin de yardımıyla bunun sorun olmayacağını düşünüyorum.:)

İsmim Nur, 21 yaşındayım ben de İstanbuldayım. Çok zayıf ve hasta bir çocukluk geçirdim, 9 yaşında bademcik ameliyatı olduktan sonra çok hızlı ve aşırı kilo aldım. 14 yaşındayken 52 kiloya kadar indim. Lisede tekrar 60lardaydım ama o dönem tartılardan hep kaçtığım için sayının kaç olduğunu hiç bilmiyorum. 2013 Ocak ayında en azından 50lileri görmüş olmak istiyorum. Hesaplarım tutarsa 56larda olmam gerekiyor, umarım umarım umarım

Hosbuldum Fundacım :) nasılsın ? toparlandın mı? erkek arkadasın nasıl oldu?

İyiyim canım, okudun mu etrafı yeşil görmelerimi. Sen de ara ara yiyorsun bal, aman dikkat; gerçi benim gibi kaşık kaşık kestane yemiyorsun.
Erkek arkadaşım da bugğn daha iyi, en azından ateşi yok. :)

Nurcum hosgeldın :) 5 mesaj gergınlıgıne hıc gerek yok :) zaten fazlasını yazarsın farkında olmadan.

bende tanıtayım kendimi.. adım sinem, 30 yaşındayım,6 yıllık evlıyım, antalyada yaşıyorum. evlendıkten sonra aldım kiloları 56dan buraya cıktım yanı. diyete mayısta basladım, haziranda buraya takıma geldim. aslında artık diyetten ziyade, eski ozledğim beslenme seklime dondum. aclık krizleri vs coktan bıttı duzene gırdım cok sukur.
zaten burda herkes aynı mantıkta dilde hala dıyet dıyoruz belkı, ama amacımız kılo verırken beslenme alıskanlıklarımızı duzene sokmak.

Yazın odemi, siskinliği atmak ıcın bazen hepberaber, bazen ikili, üçlü sok detoks yapıyorduk. ama son yaptıgımız toplu sok'ta bizde ŞOK olduk o gunden sonra şok yapmayıda toplu bıraktık desem yerıdır. :)
Ekstra paylasımlarımız, altı çizilesi gıdalar ve yararları, duraksama donemleri, sporda puf noktaları, motıve hıkayeleri, diyetteki detaylar vs vs gıbı seyler...
takım içini ozetlersekde boyle :)

Benim de ikinci adım Nur. :)
5 mesaj niye zorluyor, yahu... Hiçbir şey değil... Üstelik 5 mesaj yeterli değil adaylar için. Biz de takım olarak bu aralar mesaj konusunda hassasız ve herkesten bol mesaj bekliyoruz.
İstediğin her şeyi paylaşabilirsin canım. Ama deneme süresinde de olsan tüm kurallar geçerli, yani menünü yazman gerekiyor. :)

Hedef koyma kendine istersen, ya da böyle sert hedefler koyma. Ocak ayında 56 olman demek; yaklaşık 2 ayda 10 kilo vermen demek... Kilon yüksek olmadığı için o kadar yüksek kayıplar bekleme. Bu hafta bir başla, gidişatına bak. En büyük hatalardan biri yüksek hedefler koyup ay hesabı yapmak... Çünkü o hedefler tutumazsa bütün motivasyonumuzu kaybedebiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…