- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.641
:)
Ne kastettiğime dair 2 tane mesaj yazdım İremcim. Ana sen hala "diskalifiye kabulum" diyorsun...
Ben mi açık olamıyorum acaba?
Fırsat bulunca yazdıklarımı bir daha oku, ne demek istediğimi umarım anlarsın. Ben bunu açık açık söylemek istemiyorum artık. Siz görün istiyorum, yapılması gereken şey belli.
Fundacim yazdiklarimda sana despotmussun hissi vermek istemedim. Sonucta bu takimin belli basli kurallari var ve ben elimde olmayan sebeplerden dolayi bu kurallari yerine getiremiyorum. Eger bunun sonucu diskalifiye olmaksa, kabulum demek istedim. Yanlis anlamani istemezdim ama durumum bu ve karari verecek kisi de sensin.
Iki yildan fazladir turkcell vinn kullaniyorum. Su zamana kadar bir gun bile baglanti problemim olmamisti. Hala giderilmedi problem bekliyoruz ben yine firsat buldukca telefondan da olsa girmeye calisicam. Eger gercekten bu takim icin kabul edilemez bir durum olursa cekilirim eger bir problem olmazsa en kisa zamanda baglantinin gelmesini beklicem insallah.
Karisik yazdiysam kusura bakmayin. Umarim derdimi anlatabilmisimdir.
Kızlar, size belki deli işi gelecek, çünkü bana da hafiften öyle geliyor. :)
Ama 2 haftalık durdurulamaz gökdelenvari kilo alma sürem içinde farklı yediğim tek şeyi buldum: mandalina...
Onla da olur mu ki acaba? Dün yine 5 tane mandalina yedim, şimdi 73.2 (+400) olmuşum. Bu hafta mandalina yok. Zaten gerekirse bu haftayı aç da geçireceğim, bu saçma kilo almalar yüzünden takımdan ayrılmak istemiyorum çünkü... Şans dileyin bana da suçluyu bulmuş olayım.
Şimdi kaçıyorum, gün içinde yine girmeye çalışacağım. Ben yokum diye sallamayın yazmayı heee...
sabah sirkeli su
1 dilim ekmek 1 yumurta 1 domates
1 mandalina
öglen yok ara yok
aksam 4 yemek kaşığı taze bbarbunya salata
3 ceviz
Kızlar, size belki deli işi gelecek, çünkü bana da hafiften öyle geliyor. :)
Ama 2 haftalık durdurulamaz gökdelenvari kilo alma sürem içinde farklı yediğim tek şeyi buldum: mandalina...
Onla da olur mu ki acaba? Dün yine 5 tane mandalina yedim, şimdi 73.2 (+400) olmuşum. Bu hafta mandalina yok. Zaten gerekirse bu haftayı aç da geçireceğim, bu saçma kilo almalar yüzünden takımdan ayrılmak istemiyorum çünkü... Şans dileyin bana da suçluyu bulmuş olayım.
Şimdi kaçıyorum, gün içinde yine girmeye çalışacağım. Ben yokum diye sallamayın yazmayı heee...
ben şimdi çıkıyorum kızlar,ev işi ütü falan var,sonra aldığım eşofman küçük geldi gidip değiştiricem,m beden aldım ama tayt gibi oldu,her ne lkadar 58i görmüş olsam da hala kalça bacalk yerinde,kalıplar da küçük sanırım,azıcık geniş olsun rahat olsun,markete bakkala giderken kıçımı örtme telaşım olmasın:)
hadi öptüm sizi canlarım,akşama gelirim yine.
iyim canim annemdeyim gunu warmis mama yaporum.ama yememekte israrlıyim.soylemicem ne oldunuGünaydınnnnn canlarım
kimleri görüyorummmm
tunim gelmiş ,sinemcim gelmiş ,şeydacım gelmiş nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
canım çok az değil mi ya,nasıl dayandın bu kadar yemekle.ben dayanamazdım
Günaydınnnnn canlarım
kimleri görüyorummmm
tunim gelmiş ,sinemcim gelmiş ,şeydacım gelmiş nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
Günaydın canlarım.sinem hoşgeldin canım.yokluğun çok belliydi valla,çok ıssızdık sensiz.sizleri özleyeceğim kızlar,bugün son ghünüm,yarın yokum,bir ay yokum beni unutmayın.ilk gittiğim yerde internet bağlantısı yok,ama 2hafta sonra anneme geçicem evde olduğum zamanlarda gelirim yine,özlerim sizi.
Hazırlıklarla uğraşıyorum ama ortada hiçbirşey yok,boş boş geziyorum birsürü işim var.
Mandalina mı funda???
Ayyy insan kime güveneceğini şaşırıyor ya,mandalina da bu hainliği yaparsa kimler ne yapmaz di mi :)
bana neyin kilo aldırdığını bilmiyorum ama neyin zayıflattığını biliyorum,tavuk.ben tavuk yedikçe eksiliyorum,hemde doya doya tıka basa bile yesem,haftada iki kere tavuk yemişsem o cuma mutlaka zayıflamış oluyorum.yağsız pişecek tabii ki,deriler atılacak,yanında salatayla haşlama veya teflonda pişmiş haliyle.
Tunicim hislerime tercüman oldun. :) Yapılacak şey belliyken konu uzadı gidiyor gerçekten. :)
Sinemcim hoş geldin canım.. :)
Hoşgeldin aramıza...Kuralları okudum dediğine göre sanırım anlaştık. :)
Öncelikle senden bir ricam var, o da boyunu ölçtürmen. Tahminle asla bilemezsin. En doğru hesap için ölçtür boyunu...
Şu an için üye adayısın, evet... 2 hafta içinde eğer bol bol katılımda bulunur ve bizi paylaşımcı ve istikrarlı bir üye olduğuna ikna edersen de üye olacaksın. İkna edemezsen de deneme süren uzar... Bu aralar paylaşım konusunda daha hassas bir dönemdeyiz takım olarak... :)
Hikayeni sevdim; artık kesin olarak bilinçlendiğinden bahsediyor çünkü... :) Biz de böyle üye istiyoruz zaten.
--------------
Şimdi ben sana kendimi biraz tanıtayım. Sen de kendini bize tanıt ki kaynaşalım.
Adım Funda, takımın kaptanıyım. 25 yaşındayım, İstanbul'dayım.
Daha önceleri 88'leri gördüm; çocukluğumdan beri şişman oldum. İki kere 88'den 72'ye düştüm. Yani al-ver-al-ver manyağı oldum.Son 3 yıldır aşağı yukarı 75 civarındaydım.
76 ile takıma katıldım. 2,5 ay falan oldu sanırım... Gayet de güzel veriyordum ama 2 haftadır geri gitmeye başladım. Onu da bu hafta artık kırmayı umuyorum, kurallarımızda da gördüğün gibi zaten kırmak zorundayım.
Yani böyle... :) Dilerim uzun soluklu ve sağlıklı bir beraberliğimiz olur. :)
Hosbuldum Fundacım :) nasılsın ? toparlandın mı? erkek arkadasın nasıl oldu?
Umarım hepinizle karşılıklı bir uyumumuz söz konusu olur, deneme sürecinde olmam benim de yapıp yapamayacağımı görmem açısından güzel oldu, diyetten ziyade günlük 5 mesaj daha çok zorlayacak gibi hissettirdi:) Tanışma sürecinde olduğumuz için ne gibi paylaşımlarda bulunmam gerektiğinden pek emin değilim, ama sizlerin de yardımıyla bunun sorun olmayacağını düşünüyorum.:)
İsmim Nur, 21 yaşındayım ben de İstanbuldayım. Çok zayıf ve hasta bir çocukluk geçirdim, 9 yaşında bademcik ameliyatı olduktan sonra çok hızlı ve aşırı kilo aldım. 14 yaşındayken 52 kiloya kadar indim. Lisede tekrar 60lardaydım ama o dönem tartılardan hep kaçtığım için sayının kaç olduğunu hiç bilmiyorum. 2013 Ocak ayında en azından 50lileri görmüş olmak istiyorum. Hesaplarım tutarsa 56larda olmam gerekiyor, umarım umarım umarım
Umarım hepinizle karşılıklı bir uyumumuz söz konusu olur, deneme sürecinde olmam benim de yapıp yapamayacağımı görmem açısından güzel oldu, diyetten ziyade günlük 5 mesaj daha çok zorlayacak gibi hissettirdi:) Tanışma sürecinde olduğumuz için ne gibi paylaşımlarda bulunmam gerektiğinden pek emin değilim, ama sizlerin de yardımıyla bunun sorun olmayacağını düşünüyorum.:)
İsmim Nur, 21 yaşındayım ben de İstanbuldayım. Çok zayıf ve hasta bir çocukluk geçirdim, 9 yaşında bademcik ameliyatı olduktan sonra çok hızlı ve aşırı kilo aldım. 14 yaşındayken 52 kiloya kadar indim. Lisede tekrar 60lardaydım ama o dönem tartılardan hep kaçtığım için sayının kaç olduğunu hiç bilmiyorum. 2013 Ocak ayında en azından 50lileri görmüş olmak istiyorum. Hesaplarım tutarsa 56larda olmam gerekiyor, umarım umarım umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?