- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.621
Tabii kendimize kıymet vericez fundacım,sen vermezsen kimse vermez.bu arada erkek arkadaŞının nesi varmış canım,geçmiş olsun.
Funda herkes izinde canım bende yarın ayrılıyorum ne olacak böyle ıssız takım mı olacak takımımız.bakalım döndüğümde neler olacak,kimler gitmiş kimler gelmiş olacak.tanıdık kimseyi bulamamaktan korkuyorum,herşey hızla değişiyor çünkü
İzinlerin yığılma durumu oldu, tatil zamanı tabi, normal...
Ben de gördüğün gibi birilerini çağırdım; daha açığı 2 kişi çağırdım, bir arkadaş herhalde katılacak bize... Yukardaki mesajında da gördüğün gibi... :) Diğerine de bakacağız. Uzun süre alım yapmayacaktım güya... Ama ayrılanlar, ayrılma riski olanlar... Bir de sana anlattığım durum var... Yani bu koşullar altında doğal olarak yeni birilerini çağıracağım.
Ama merak etme. Tanıdık hiçkimse olmasa da (eğer haftaya elenmezsem) ben, Sinem, Tuni ve Berivan burda olur. Demirbaşlar biziz. :)
Tunicim umarım hemen iyileşir oğlun... :)
Sen de o kadar uykuluysan çok takılma buralarda, zaten halimiz malum, pek kimse yok. :)
Günlerdir düşünüyorum, özellikle bize uğradığın zamanlardan sonra iyice fark ettim, senden sonra afallamışız, sen gelince de kendimize geliyoruz.Takımın aort'usun yani canımcım... Bir de izinliyken, cumaları kilolara, listelere; yatacakken topiğimize gelip yazmıyor musun... Çok duygulanıyorum ya... Çok uzun ayrı kaldık, çok...
Umarım sen ve tüm ailen için her şey güzel gider canım.
Arzucum aşağıda gördüm ismini
Takımdan ayrılma kararı almissin üzüldüm(
Ama cok iyi anlıyorum heleki iki çocukla helede bide okul derslerde eklenince(
Ama listede olmaman buraya gelmeni engellemez yine girebildikce yaz canım hem bizi merakta bırakma hemde diyetinin devamlılığı acısından sana yardımcı olur:))
Öpüyorum seni:))
çok üzüldüm canım,çok şaşırdım.sana da hak veriyorum,okullar açıldı,ödevler,sorumluluklar arttı,takımda da daha fazla paylaşım daha fazla mesaj isteniyor.umarım birşeylere kırılıp yazmamışsındır bu mesajı.seni tanıdığıma çok sevindim,burda sanki birbirimizin evine konuk olmuş gibiyiz,tanışıyoruz artık.seni seviyorum arzucum,kararın değişirse mutlu olurum ama illa değiştir de diyemem canım,en iyisini sen bilirsin
Arzucum ne desem bilemedim. Kalmanı isteriz ama durumunu da açıklamışsın; bir mesajda vedayı bile ettiğine göre kararın da kesin anlaşılan....O zaman sana sadece şunu söyleyeceğim. "Kendi isteği ile ayrıldı." yazdığımız zaman (ki böyle yazacağız), 6 ay sonra tekrar gelip yarışmaya katılabiliyorsun. Tabi dilerim o zamana kadar hedefine ulaş ve geri dönmene gerek kalmasın. :) Ama yine de söyleyeyim istedim. Ara sıra uğra bize canım. Çooook öptüm. Belki bu gün yine konuşuruz.
Pelincim canim seni tanıdığıma İnan cok mutluyum dedgim gibi arkadasım cok zor oluyo artık yetişemiyorum yoksa kimseye kırılma gibi bir şey yok sorun bende vakit bulamıyorum..sadece yarışmadan ayrıldım yine sizlere gelip birşeylerde yazacağım poiyorum canim cok.....
Tesekkurler Fundacim dusundugun icin iyi olur belli mi olur belki yine girerim takima boylesi daha iyi olmus Biricik kaptanım takıma artık bir faydam olmuyor ne yazık ki ama diyeti bırakmayacağım senden bir şey istiyorum yılbaşı icin yazdığımız mektuplar varya benimkini de paylaşırsan sevinirim o gece girip okurum bakalım dediğim kilodamiyim. Seni tanıdığıma cok mutlu oldum bu takım sen olduktan sonra herseyi başarır. Kendine iyi bak canim.....
Bervancim sizleri unutmak mümkün mü mutlaka girip ziyaret edeceğim sizleri kendinize iyi bakın guzel guzel kilocuklarin verin...
Ya çok acıklı oldu ama şimdi bu sözler...
Mektubunu tabi ki atarım, daha yazdığımız zamanlar düşünüyordum "Herhangi biri aramızda olmayacak olursa özelden atarım." diye... Takım topiğine de yazarım. Merak etme o yüzden...
Ben de seni iyiki tanımışım canım, üzüldüm gerçekten şimdi...
Habersiz bırakma bizi Arzucum, fırsatın bulduğun zaman uğra...
İremcim bu durumda yapman gereken belli aslında. Bunu benim teklif etmeme de gerek yok; çünkü en net cevabı sen verirsin.
Ben despotmuşum gibi konuşmayın benle, "zorunlu bir durumda da olsa diskalifiye edeceğim." dedim mi ben? Cevap belli canım, sen söyle cevabı... Tabi şimdi bu dediklerimde "Pılını pırtını topla da git." anlamı çıkartılırsa da bilemeyeceğim.Artık hangi anlam, bence gayet açık...
Fundacim yazdiklarimda sana despotmussun hissi vermek istemedim. Sonucta bu takimin belli basli kurallari var ve ben elimde olmayan sebeplerden dolayi bu kurallari yerine getiremiyorum. Eger bunun sonucu diskalifiye olmaksa, kabulum demek istedim. Yanlis anlamani istemezdim ama durumum bu ve karari verecek kisi de sensin.
Iki yildan fazladir turkcell vinn kullaniyorum. Su zamana kadar bir gun bile baglanti problemim olmamisti. Hala giderilmedi problem bekliyoruz ben yine firsat buldukca telefondan da olsa girmeye calisicam. Eger gercekten bu takim icin kabul edilemez bir durum olursa cekilirim eger bir problem olmazsa en kisa zamanda baglantinin gelmesini beklicem insallah.
Karisik yazdiysam kusura bakmayin. Umarim derdimi anlatabilmisimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?