Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabii kendimize kıymet vericez fundacım,sen vermezsen kimse vermez.bu arada erkek arkadaŞının nesi varmış canım,geçmiş olsun.

Sağol canım.
Yediği bir şeyden zehirlenmiş. Sürekli bulantı, ateşi tavan... Annesiyle babası da birkaç günlüğüne bir yere gittiler... Ben de özellikle biraz geç geldim eve ama aklım hala orda tabi... İnat ediyor, hastaneye götüremedim. Yarın aynı olursa götüreceğim artık.

Sen neler yaptın canım?

Menüm

Sabah
3 dilim ekmek
1 kk peynir

Ara:
2 mandalina

Öğlen:
2 köfte
2 dilim ekmek

Ara:
2 mandalina

Akşam:
1 küçük kaçamak (120 kalori civarıdır)

Daha da bir şey yemem, gözüm yatağa bakıyor.
AAAAAAA! Çay içmedim bugün. Gideyim de bir yeşil çay yapayım kendime. :)

Funda herkes izinde canım bende yarın ayrılıyorum ne olacak böyle ıssız takım mı olacak takımımız.bakalım döndüğümde neler olacak,kimler gitmiş kimler gelmiş olacak.tanıdık kimseyi bulamamaktan korkuyorum,herşey hızla değişiyor çünkü

İzinlerin yığılma durumu oldu, tatil zamanı tabi, normal...
Ben de gördüğün gibi birilerini çağırdım; daha açığı 2 kişi çağırdım, bir arkadaş herhalde katılacak bize... Yukardaki mesajında da gördüğün gibi... :) Diğerine de bakacağız. Uzun süre alım yapmayacaktım güya... Ama ayrılanlar, ayrılma riski olanlar... Bir de sana anlattığım durum var... Yani bu koşullar altında doğal olarak yeni birilerini çağıracağım.

Ama merak etme. Tanıdık hiçkimse olmasa da (eğer haftaya elenmezsem) ben, Sinem, Tuni ve Berivan burda olur. Demirbaşlar biziz. :)

Ne yapayım canım hazırlık telaşı işte,bir panik oldum ki sorma.dışardaydım kalan eksiklerimi aldım,öyle paspal hale gelmişim ki farkında değilim,hep ayağıma sandaleti babeti taktım,boynuma minik çantamı astım gezdim,bir baktım ki hiçbir ayakkabıma uygun çantam yok.makyaj malzemelerim yok,siyah ayakkabıyla çanta aldım,topuklu hemde,far aldım allık aldım,yarın artık saçımı da boyarım,ne kadar salmışım kendimi,çocuk olunca hep böyle mi oluyor insanlar ben mi beceremedim annelik işini bilmiyorum

yeni arkadaşımız hoşgeldin ama benim yarın son günüm izne ayrılıyorum.sana iyi zayıflamalar

Zorunlu hallerde neden izin alınmıyor kızlar?
Kaç kere konuştuk bu konuyu... Siz izin istemeden ben kafama göre yazamam ki... Sonra da küslük olacak.
Lütfen gerektiğinde izin alın. Benim sizin adınıza size izin yazmamı beklemeyin. İzin alınmazsa kurallardaki yaptırımlarımız mecburen uygulanır.

Selammm
Aksam kuzenimdeydik askerden gedi kac zaman ödü bı gidememistik
Artık darlandim iyice bı degisiklik olsun dedim gittik

Ama oğlusum cok fena nasil iştahsız nasil durgun(
Allahım hayırlısında en kısa zamanda iyileşse kuzum
Hergun farklı bı sıkıntısı çıkıyor İnan yazsammi yazmasammi bilemedim ( sürekli aynı seyler yazıyorum dimı(

Neyse geldik uyudu simdi inss uyur artık geceleri strese giriyorum:))
Eşimde yattı ,uyku akarken gözlerimden aklım sizdeya yatamadimmm:)))

Aynenn canım :))
Bırakmak vazgeçmek yok:))
Hedefe ulaşana kadar buradayız sonrada koruma topigimizde:))

Tunicim umarım hemen iyileşir oğlun... :)
Sen de o kadar uykuluysan çok takılma buralarda, zaten halimiz malum, pek kimse yok. :)

Günlerdir düşünüyorum, özellikle bize uğradığın zamanlardan sonra iyice fark ettim, senden sonra afallamışız, sen gelince de kendimize geliyoruz. Takımın aort'usun yani canımcım... Bir de izinliyken, cumaları kilolara, listelere; yatacakken topiğimize gelip yazmıyor musun... Çok duygulanıyorum ya... Çok uzun ayrı kaldık, çok...

Umarım sen ve tüm ailen için her şey güzel gider canım.

Bana yine erken kalkma yolları gözüküyor yarın için... Yatağa uçsam iyi olacak kızlar...

Pelincim, Tunicim, size iyi geceler...

Takımcım, lütfen yarın yokluğumda yeni arkadaşımızı yalnız bırakmayın. Beni yine arada girmeye çalışırım ama ne olur belli olmaz.

Öptüm hepinizi çok...

Ayy canım benim tesekkur ederimm :)))seviyorum siziii :))

İste gördüğün gibi gercekten mecbur kalmasam izin kesinlikle almazdim, ama dönüşüm muhteşem olacak, bekleyin beni:)))

Arzucum aşağıda gördüm ismini
Takımdan ayrılma kararı almissin üzüldüm (
Ama cok iyi anlıyorum heleki iki çocukla helede bide okul derslerde eklenince(

Ama listede olmaman buraya gelmeni engellemez yine girebildikce yaz canım hem bizi merakta bırakma hemde diyetinin devamlılığı acısından sana yardımcı olur:))

Öpüyorum seni:))

Maalesef canim cok iyi gidiyordu okul yokken ama başlayınca ikisini birden yurutemedim. İki çocukla cok zor, ev is, ödevler sadece yarışmadan ayrıldım canim burasını bırakmak mümkün olamaz heralde sizlere gelip bakmazsam çatlarım meraktan.. ben de hepinizin ayrı ayrı yeriniz var. Sizleri cok sevdim görüşmek üzere canim...

Pelincim canim seni tanıdığıma İnan cok mutluyum dedgim gibi arkadasım cok zor oluyo artık yetişemiyorum yoksa kimseye kırılma gibi bir şey yok sorun bende vakit bulamıyorum..sadece yarışmadan ayrıldım yine sizlere gelip birşeylerde yazacağım poiyorum canim cok.....

Tesekkurler Fundacim dusundugun icin iyi olur belli mi olur belki yine girerim takima boylesi daha iyi olmus Biricik kaptanım takıma artık bir faydam olmuyor ne yazık ki ama diyeti bırakmayacağım senden bir şey istiyorum yılbaşı icin yazdığımız mektuplar varya benimkini de paylaşırsan sevinirim o gece girip okurum bakalım dediğim kilodamiyim. Seni tanıdığıma cok mutlu oldum bu takım sen olduktan sonra herseyi başarır. Kendine iyi bak canim.....

Bervancim sizleri unutmak mümkün mü mutlaka girip ziyaret edeceğim sizleri kendinize iyi bakın guzel guzel kilocuklarin verin...

Tuni,canım benim ya iyileşsin artık oğluşun yazık kıyamam.ne kadar zor bilirim,uykusuz geceler,yemeyen içmeyen huysuz huzursuz bir çocuk,insan kahroluyor.inan ki geçen kış benim oğlum bir hastalandı,tam 3ay biri bitmeden biri başladı,çıldıracaktım artık.o üç ayda ne bir cm boy attı,ne de bir gr kilo aldı,gelişimi durdu çocuğun.bir dünya test yapıldı alerji çıkmadı,bağışğklık sisteminde bir sorun çıkmadı ama hep hasta hep hasta,iştahsızlığına bağlıyorum ben,yemez içmez benim oğlum fotosentezle besleniyor bitkiler gibi:)
iyi geceler demeden çıkmak zorunda kalmıştım,o yüzden geldim,herkese iyi uykular kızlar öpüyorum sizi

Ya çok acıklı oldu ama şimdi bu sözler...
Mektubunu tabi ki atarım, daha yazdığımız zamanlar düşünüyordum "Herhangi biri aramızda olmayacak olursa özelden atarım." diye... Takım topiğine de yazarım. Merak etme o yüzden...

Ben de seni iyiki tanımışım canım, üzüldüm gerçekten şimdi...
Habersiz bırakma bizi Arzucum, fırsatın bulduğun zaman uğra...

Bak buradayım Fundacim benim sizden sizin benden haberiniz olacak merak etme canim gelicem sık sık cok öpüyorum iyi geceler canim....

Fundacim yazdiklarimda sana despotmussun hissi vermek istemedim. Sonucta bu takimin belli basli kurallari var ve ben elimde olmayan sebeplerden dolayi bu kurallari yerine getiremiyorum. Eger bunun sonucu diskalifiye olmaksa, kabulum demek istedim. Yanlis anlamani istemezdim ama durumum bu ve karari verecek kisi de sensin.
Iki yildan fazladir turkcell vinn kullaniyorum. Su zamana kadar bir gun bile baglanti problemim olmamisti. Hala giderilmedi problem bekliyoruz ben yine firsat buldukca telefondan da olsa girmeye calisicam. Eger gercekten bu takim icin kabul edilemez bir durum olursa cekilirim eger bir problem olmazsa en kisa zamanda baglantinin gelmesini beklicem insallah.
Karisik yazdiysam kusura bakmayin. Umarim derdimi anlatabilmisimdir.

Hic olmazsa girebilmisken menumu yazayim.
Kahvalti
Simit. Hastanedeydim yine

Ogle
Bir tabak taze fasulye

Ara
Bir mandalina

Aksam
Bir tabak mercimek corbasi
Uc kasik pilav
Uc adet nugget

Ara
Sutlu nescafe
Uc tane burcak

:)
Ne kastettiğime dair 2 tane mesaj yazdım İremcim. Ana sen hala "diskalifiye kabulum" diyorsun...
Ben mi açık olamıyorum acaba?
Fırsat bulunca yazdıklarımı bir daha oku, ne demek istediğimi umarım anlarsın. Ben bunu açık açık söylemek istemiyorum artık. Siz görün istiyorum, yapılması gereken şey belli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…