Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menümle ilgili açıklama yapmak istiyorum. P.tesileri zorunlu alan çalışmamız var. Anaokulunda oluyorum bütün gün ve deli yoruluyorum. Zaten biraz problemli bir durum oluştu, 9buçuk saat orada duruyorum ve hiç gereği yokken. O yüzden ne bir ara öğün yapabiliyorum ne de kendi belirlediğim öğle yemeğim oluyor. Haberiniz olsunn :)

Menüm

Sabah

Kepekli tost ekmeğiyle 1 tost, nescafe 2si1 arada

Öğle

1 çorba kaşığı pilav, 2 çorba kaşığı bezelye

Akşam

5 çatal fasulye, bir tas yoğurt

Deli baş ağrısıyla geldim bir de regl olduğum için çok fenaydım bugün, akşam sırf ilaç içmek için bi'şey yiyebildim yattım hemen uyudum, biraz önce kalktım, bir avuç badem yedimm bilginize

Son düzenleme:
bugünkü menüm

sadece akşam yemeği yediğim için

1 kase şehriye çorbası
birkaç üzüm
2 salatalık turşusu

gün içinde çok su içemediğim için şimdi içmeye çalışcam bide 1 bardak yeşilçay var

geçmiş olsun canım üstüste gelmiş ikiside dinlen biraz inş iyi olursun

Son düzenleme:
ben yarın ve arife günü içinde izin alsam olurmu ilk haftadan böyle düzensizlik olmadı biliyorum ama 2 gün daha sadece akşam yemeklerimi yazabilcem

Ececim hoşgeldin seni görmek çok güzel neler yapıyorsun bakalım
teşekkür ederim canım neler yaptığımı ayrı mesajda anlatayım. çenem açıldı sankim
canım benim ben de zorla toparladım her seferinde çok şükür ki hepsinde de 50yi geçmeden kurtardım ..
iyiyim canım sağol :) sen nasılsın
iyiyim canım :)

aaaaah ahhh 5,35e kadar bekledim bi de ortalık karıştı bankada görmen lazımdı :)

ben yarın ve arife günü içinde izin alsam olurmu ilk haftadan böyle düzensizlik olmadı biliyorum ama 2 gün daha sadece akşam yemeklerimi yazabilcem

Alabilirsin. Ama üye adaylarında izinler ve uyarılar olduğu zaman üye olma süreleri uzar. Yani izin alacaksan listeye en erken 9 kasımda girersin, bilgine...

Bir de bugün zaten ilk günündü senin... İlk günden izin olmuş oldu...
Neden menü yazabiliyorsun ama mesaj yazamıyorsun; elinin altında internet bağlantısı var anladığım kadarıyla...

Son düzenleme:
Niye kimse gelmemiş hala...

Suskun bir gün olacak herhalde; Sinem izinli, Berivan sanırım yine yoğun, yeniler hariç kalan herkes zaten izinli...

Ben de bulursam güzel bir yazı paylaşayım sizinle...

Günaydın canlarım

Günaydın Ece...

Paylaşım alanına yardımcı olmak istediğinden bahsetmişsin... Yeni bir başlık açıldı "Cafe Light" diye... Yarışma üyelerinin sohbetleri artık orda dönüyor. Oraya yazarsan daha rahat cevap alırsın. 6. takımın birkaç gün önce kaptan yakınması vardı ama ne yaptılar bilmiyorum.

Yeni gelen arkadaşlarımız için hatırlatma yapayım.

"Cafe Light" adında bir başlığımız var. Nasıl burda 5. takım olarak kendi aramızda sohbet ediyorsak, Cafe Light'ta da bu sohbet bütün takımlar arasında dönüyor. Başka yarışmacıların neler yaptığını merak ediyorsanız; başka yarışmacılarla tanışmak istiyorsanız; takıma yazdınız ama kimse yok, cevap alamadınız ve konuşmak istiyorsanız Cafe Light'a yazabilirsiniz.

Ayrıca herkes "Karar Defteri" başlığını bir kez olsun okumalı.
Yarışmanın gidişatını takip etmek istiyorsanız da "Cuma Yarışması Üyeleri Paylaşım Alanı" başlığını okuyabilirsiniz.
Ama karar defterine ve paylaşım alanına, 5. takıma ya da Cafe Light'a yazdığınız gibi yazamazsınız. Onlar sadece okumak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…