- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.961
Menümle ilgili açıklama yapmak istiyorum. P.tesileri zorunlu alan çalışmamız var. Anaokulunda oluyorum bütün gün ve deli yoruluyorum. Zaten biraz problemli bir durum oluştu, 9buçuk saat orada duruyorum ve hiç gereği yokken. O yüzden ne bir ara öğün yapabiliyorum ne de kendi belirlediğim öğle yemeğim oluyor. Haberiniz olsunn :)
Menüm
Sabah
Kepekli tost ekmeğiyle 1 tost, nescafe 2si1 arada
Öğle
1 çorba kaşığı pilav, 2 çorba kaşığı bezelye
Akşam
5 çatal fasulye, bir tas yoğurt
Deli baş ağrısıyla geldim bir de regl olduğum için çok fenaydım bugün, akşam sırf ilaç içmek için bi'şey yiyebildim yattım hemen uyudum, biraz önce kalktım, bir avuç badem yedimm bilginize
bugünkü menüm
sadece akşam yemeği yediğim için
1 kase şehriye çorbası
birkaç üzüm
2 salatalık turşusu
gün içinde çok su içemediğim için şimdi içmeye çalışcam bide 1 bardak yeşilçay var
Tatlım neden sırf akşam yemeği yiyorsun??
çok güldüm :) gündüz yazmıştım bugün oruç tuttum canım o yüzden :)
Ay doğru ben biraz önce okumuştum onları, ay anında unutmuşum yalnız bir de diyorum bu kız niye gün içinde bi'şey yememişAllah kabul etsiin :))
normalde ibadetler söylenmez ama bütün forum öğrendi benim oruçlu olduğumu :)
Evet ama burada amaç o olunca söylenmeden olmaz, birbirimizi böyle kontrol ederken bir de :) Yok yok bunların zararı olmaz, sen bir amaç güderek, ay ibadetimi cümle alem duysun diyerek söylemiyorsun ki biz söyletiyoruz zorla
sen nasıl oldun canım iyimisin biraz daha
teşekkür ederim canım neler yaptığımı ayrı mesajda anlatayım. çenem açıldı sankimEcecim hoşgeldin seni görmek çok güzel neler yapıyorsun bakalım
canım benim ben de zorla toparladım her seferinde çok şükür ki hepsinde de 50yi geçmeden kurtardım ..benim en kortuğum diyeti bıraktığımdaki olacaklar
diyete başladığımızda ilk hafta nasıl hooop kilo oynadı bırakıncada ilk haftalarda hoop oynayacak zaten orası kesin
onun için bi 2kilo fazladan zayıflamak lazım
ama sonrası içinde tedirginim eski yeme düzenime dönersem hiç kaçışı yok allah korusun 80lere dayanırım
ve ben bunu istemiyorum
koruma dönemi yapmak lazım mecbur
iyiyim canım :)iyiyim canım sağol :) sen nasılsın
zaten banka subelerının hızlı calıstıgı gorulmezkı hıc. int bankacılığı cıktı cıkalı kurtuldum ben o banka isinden. artık yalnızca bıreysel ıcın gıdıyorum bankaya.
dısarı cık canım dısarda bekle, o kadar ınsanın nefesı bıle hıc ıyı bır durum değil.
ben yarın ve arife günü içinde izin alsam olurmu ilk haftadan böyle düzensizlik olmadı biliyorum ama 2 gün daha sadece akşam yemeklerimi yazabilcem
Aa bir sürü sayfa okurum diye girdim, kimseler uğramamış düün. Günaydın diyeyim dediim, okula gideceğim birazdan, sonra gelsin tatilll gitsin kilolar
Günaydın canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?