Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hosgeldın aysegulcum
aksamki yağlama adından belli ama netten de bır bakayım dedım. goruntusude içeriğide cok fena cokkk. haftasonu zaten hepimizde ufak sasırmalar oluyor ama mısafırın gelıcek dıye bence o kadar agır bır yemegı yeme derim.

evet çok haklısın.haftasonları zaten benim için zor geçiyor. misafirde olsa daha temkinli davranıcam belki de yemem inşallah...

arkadaşlar size bir şey sorucam.ben yeşil çayımı her gün iki bardak aksatmadan içmeye çalışıyorum ama sizce aç mı yoksa tok mu daha faydalı?netten baktım ama karar veremedim.

arkadaşlar size bir şey sorucam.ben yeşil çayımı her gün iki bardak aksatmadan içmeye çalışıyorum ama sizce aç mı yoksa tok mu daha faydalı?netten baktım ama karar veremedim.

Ayşegülcüm yeşil çay hakkında hiç böyle bir şey düşünmemiştim... :44:

Fark eder mi ki?
Ben genelde canımın bir şey istediği ama yememin yasak olduğu zamanlarda içiyorum çayımı... Yani öğün aralarında falan... Bir de genelde akşamları yatmadan önce içiyorum. Eğer bir öğünümü tostla falan geçiştireceksem, tostun yanında midemi şişirmesi için de içiyorum.

Aç-tok fark eder mi hiç araştırmadım. Belki başka arkadaşlar biliyorlardır. :)

aslında bencede fark etmez gibi geliyor ama yağ yakımını hızlandırdığı için tok daha mı etkilidir caba?bir bilene sormak gerek:)))

Fundacım bugünlük izinli say beni çok kötüyüm midem bulanıyo başım dönüyo iş bitsede gitsem diye bekliyorum yarın girerim canım

Berivancım senin için gün bittiği için izinli sayamam maalesef... Öğleden sonra falan söyleseydin olurdu. Ama bu hafta düzenli mesajını, menünü yazarsın, o zaman bugünden problem olmaz.

Yani herkes için "önceden haber verin" diyoruz ya... Ondan canım. Yoksa rahatsız olmanı anlıyorum tabi ki...

Son düzenleme:
btikin ve bıkkınım resmen
sporun verdıgı enerjıyle eve gırıseyım bıraz dedım. belım koptu yerınden. bazen ekstra ezıyet ve bay verıyor ya ev ısı offfff dıyorum.

Fundacım ızın konusulurken aklıma geldı. Esim bayramda çalışacak. o yuzden hafta ızınını yarın kullanıcak. yanı benı yarın ızınlı olucam canım.

Not aldım Sinemcim.

Bir de "tembellikten kimse ölmemiştir" derler...

Çok güzel paylaşım Sinemcim, teşekkürler... :)

Kızlar, aranızda mekiği şekilde gösterildiği gibi dizlerine değecek kadar çekebilen var mı?

Bir de "tembellikten kimse ölmemiştir" derler...

Çok güzel paylaşım Sinemcim, teşekkürler... :)

Kızlar, aranızda mekiği şekilde gösterildiği gibi dizlerine değecek kadar çekebilen var mı?

ben o mertebeye gelmeden bıraktım mekıgı :) bı sure daha ertelıcem de, olmazsa hedeften sonra ufak ufak yaparım o bel agrısına dayanamadım cunku
ama ozellıkle yerde bacak hareketleri yapmayı cok ıstıyorum. birde gecen gun sen bır ıkı hareket soylemıstın ya kalca ıcın onlarıda eklıyıp yapmak ıstıyorum.

dizim baslamadan menumu yazıyım..

sabah
nesfıt+sut

ara
4 badem
1kuru incir
1kuru kayısı

ogle
2 kofte
2 kozlenmıs bıber

ara
1elma

aksam
6-7 kasık makarna
1 bardak ayran

Son düzenleme:

Afiyet olsun canım. :)
Dizim demesen aklıma gelmez, ben de o ses'i izliyordum bugün.
Yeni bir dizi izliyordun sen, değil mi?

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
6 zeytin

Ara
Yarım paket diyet bisküvi

Öğle
3 tabak çorba

Ara
1 armut

Akşam
1 tabak bulgur pilavı
1 küçük kase yoğurt

22:00 gibi de 1 bardak süt içmeyi planlıyorum.

+40 dk eliptik + dambıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…