- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.941
selam kızlar nasılsınız.
ben akşama misafirlerim için yemek hazırlamakla meşgulüm.inanın mutfakta bi tencereye konuşuyorum bi yazılanları okumaya .şimdiden meümü yazayım
sabah:yarım domates ve salatalık,yumurta,3-4 zeytin,bir çatal peynir
ara:2 kepekli bisküvi ve bir tane yaş hurma
öğlen:bir peynirli tost ve ayran
ara:bir hurma yine(çok severim=
akşam: bir kase tarhaana çorbası
1 tane küçüğünden yağlama (memleketim Kayseri yöresinden)
salata olucak inş.
ah ah bu yöresel yemeklerr
ama bu yağlamanın adında hayır yok ben sana diyeyimm:))
hosgeldın aysegulcum
aksamki yağlama adından belli ama netten de bır bakayım dedım. goruntusude içeriğide cok fena cokkk. haftasonu zaten hepimizde ufak sasırmalar oluyor ama mısafırın gelıcek dıye bence o kadar agır bır yemegı yeme derim.
arkadaşlar size bir şey sorucam.ben yeşil çayımı her gün iki bardak aksatmadan içmeye çalışıyorum ama sizce aç mı yoksa tok mu daha faydalı?netten baktım ama karar veremedim.
Ayşegülcüm yeşil çay hakkında hiç böyle bir şey düşünmemiştim... :44:
Fark eder mi ki?
Ben genelde canımın bir şey istediği ama yememin yasak olduğu zamanlarda içiyorum çayımı... Yani öğün aralarında falan... Bir de genelde akşamları yatmadan önce içiyorum. Eğer bir öğünümü tostla falan geçiştireceksem, tostun yanında midemi şişirmesi için de içiyorum.
Aç-tok fark eder mi hiç araştırmadım. Belki başka arkadaşlar biliyorlardır. :)
aslında bencede fark etmez gibi geliyor ama yağ yakımını hızlandırdığı için tok daha mı etkilidir caba?bir bilene sormak gerek:)))
Fundacım bugünlük izinli say beni çok kötüyüm midem bulanıyo başım dönüyo iş bitsede gitsem diye bekliyorum yarın girerim canım
Fundacım bugünlük izinli say beni çok kötüyüm midem bulanıyo başım dönüyo iş bitsede gitsem diye bekliyorum yarın girerim canım
btikin ve bıkkınım resmen
sporun verdıgı enerjıyle eve gırıseyım bıraz dedım. belım koptu yerınden. bazen ekstra ezıyet ve bay verıyor ya ev ısı offfff dıyorum.
Fundacım ızın konusulurken aklıma geldı. Esim bayramda çalışacak.o yuzden hafta ızınını yarın kullanıcak. yanı benı yarın ızınlı olucam canım.
Bir de "tembellikten kimse ölmemiştir" derler...
Çok güzel paylaşım Sinemcim, teşekkürler... :)
Kızlar, aranızda mekiği şekilde gösterildiği gibi dizlerine değecek kadar çekebilen var mı?
dizim baslamadan menumu yazıyım..
sabah
nesfıt+sut
ara
4 badem
1kuru incir
1kuru kayısı
ogle
2 kofte
2 kozlenmıs bıber
ara
1elma
aksam
6-7 kasık makarna
1 bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?