Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tunim kotu hatırlamak değilde yaptıgımız hatayı unutmayalım kı tekrarlamıyalım.
şok zaten hepimizi şokladı aldık ağzımızın payını
ozguvenıne soyle kaybolmasın bır yere :) yarın o koyucak hedefı

Sinemcim videoyu bekliyorum.
Bence istersek hedeflerimizin altına da düşeriz canım. Ben kafaya koydum, umarım yapabilirim. Sana da tüyo vermeyeceğim; çok çalış, düşmen garanti olsun.

2 haftada verdiğimiz bir listede yazacak. Yani 2'ye bölünmeyecek, o yüzden yüzde hedeflerini yüksek tutabiliriz. Senin hedefin de güzel bence.

Tunicim Sinem'in dediklerini üstüne ekleyecek bir şeyim yok. :) Geciktirmeden tartıl, ve bayramda ipleri sıkı tut.

Fundacım az once bıtmıs yuklenmesı hemen eklıcem.

Yok artık tırmalamam bıttı :) bana ''olabılır'' bıle yettı :124:

onumuzdekı 2 hafta sporda da kacamak yapmıcam valla bu vıdeodakı hareketlerde cok hosuma gıttı. hem kalca hem bacak hem gobusu etkılıyor :) bunlarıda eklicem sporuma

bence suan cozulme zamanına geldın ben senın rahat ulaşacagına ınanıyorum. ikimizde tek tedirginliğim (aynı zamanda oldugumuz ıcın ıkımız dedım) regl zamanı :18: onun şişliği son anda olmazsa harika sonuclar alacagımızı bılıyorum. :13:

Fıstıklar, hareketlerden sonra kadın kendı reklamınıda yapmıs. ama son ana kadar bısey daha gosterır dıye ne olur ne olmaz dıye cektım. canta muhabbetıne geldıkten sonra bakıcak bısey yok yanı :)

[video=youtube_share;pnsQf_Gn4VU]http://youtu.be/pnsQf_Gn4VU[/video]

aaa benimde öyle
ayın 5i gibi olurum heralde bende

Ayyy, ben onu unutmuşum tamamen. Hem de ilk günlerine gelecek cuma günü...
Ama çok dikkatli olacağım, onu da hesap edip fazla fazla vereceğim.

Videoya bakıyorum hemen canım.

aaa benimde öyle
ayın 5i gibi olurum heralde bende

yaa bır kısı daha vardı aklımda o senmıydın tunım :18: fundanın dediği gibi daha da dikkatli olalım menulerde ama ozelliklede çaylarımıza cok dıkkat edelım. reglide en buyuk silahımız onlar ben yeşil çay dısında mısır püsküllü bitki çayıda ıcıyorum tavsıye ederım. tadıda hoş.

Ayyy, ben onu unutmuşum tamamen. Hem de ilk günlerine gelecek cuma günü...
Ama çok dikkatli olacağım, onu da hesap edip fazla fazla vereceğim.

Videoya bakıyorum hemen canım.

aman Fundacım diyetin dusmanlarından bırı de o unutulurmu hıc. :) gercı saglıgımız ıcın harıka o ayrı da ne yazıkkı tartıya kotu yansıyor.

2 kasım regl mağdurları grubu...

Spor+yeşilçay her şeyin üstünden gelir, takmayalım kafamıza...

Sinemcim videoyu izledim. Senin aerobik videosunu hatırlattı bana... Güzel hareketler ama ben onları yapabilecek kadar esnek değilim. :) Ama sonuncusunu azar azar da olsa yapmaya çalışacağım.

aynen sadece onlem almak ıcın bılgımız olsun. kafaya takmaya kesinlikle gerek yok. :) ben caylara cok guvenıyorum o konuda sporlada metobolızmamızı orantılarsak ustesınden gelırız.

yok be Fundacım oyle asırı bır esneklık gerekmıyor hem sen duzenlı spor yapıyorsun fıstıgım rahat yaparsın.

ehh bu kadar konusmaya ben spora kacıyorum. tempo tempooo

Kaç kaç, ben bugünün sporunu yaptım bile. Ama akşama doğru da ekstra dambıl ve mekik yapacağım.

Sinemcim denedim hareketleri, ama dizlerimi zorluyor. Kilodan dolayı dizlere yüklenemiyorum. Ama kilosu müsait olanlar için çok güzel hareketler. Eline sağlık...

Yetişemedim yahu :) bankadayim canlar burası çok kalabalık sıcak havasız..
Atm de yatırmıyor

kızlarrr bugün oruçluyum o yüzden sadece iftar menümü paylaşabilirim aşırı açlık hissetmiyorum ama inş iftarda fazla kaçırmam..teyzem iftara çağırırken gel sana börek yapcam dedi ama yemiycemmmmm :)

Son düzenleme:

allah kabul etsın nazcım. aman aksama kaybetme kendını. boregede bahane bul, sımdı bırden hamur ısı yersem oturur mıdeme de teyzene :)
kırmadan sıvıs borekten :)

Yetişemedim yahu :) bankadayim canlar burası çok kalabalık sıcak havasız..
Atm de yatırmıyor

zaten banka subelerının hızlı calıstıgı gorulmezkı hıc. int bankacılığı cıktı cıkalı kurtuldum ben o banka isinden. artık yalnızca bıreysel ıcın gıdıyorum bankaya.

dısarı cık canım dısarda bekle, o kadar ınsanın nefesı bıle hıc ıyı bır durum değil.

selam kızlar nasılsınız.

ben akşama misafirlerim için yemek hazırlamakla meşgulüm.inanın mutfakta bi tencereye konuşuyorum bi yazılanları okumaya .şimdiden meümü yazayım

sabah:yarım domates ve salatalık,yumurta,3-4 zeytin,bir çatal peynir
ara:2 kepekli bisküvi ve bir tane yaş hurma
öğlen:bir peynirli tost ve ayran
ara:bir hurma yine(çok severim=
akşam: bir kase tarhaana çorbası
1 tane küçüğünden yağlama (memleketim Kayseri yöresinden)
salata olucak inş.

allah kabul etsın nazcım. aman aksama kaybetme kendını. boregede bahane bul, sımdı bırden hamur ısı yersem oturur mıdeme de teyzene :)
kırmadan sıvıs borekten :)

öyle yapcam yaa..ben böyle ısrar edenlere sizin gibiler benim en büyük düşmanım sizin yüzünüzden bu haldeyim diyorum :)

Allah kabul etsin canım.hoş geldin.ben Ayşegül

ah ah bu yöresel yemeklerr
ama bu yağlamanın adında hayır yok ben sana diyeyimm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…