- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #70.101
Ablamlar bugünden geldi bizde de kalcaklar yaşasınnçikolata getirmişler başta birazcık saldırdım ama bıraktım hemen, bu bayram işi zor mu olcak ne, neyse ki ben de ilk gün bi iki yer dışında kimseye gitmeyi düşünmüyorum. sizin de dediğiniz gibi telafimiz evde spora sarmakla olacak anlaşıldı :))
Bu arada biraz önce ip atlayayım dedimoyh dağlarr o nedir ya 50 tane atlayabildim ancak, çok moralim bozuldu ama yavaş yavaş arttıracağım bunu ben, öğlen bi 50 daha atlarım
oyh dağlar yaahatırlıyorum küçükken bıkmadan usanmadan saatlerce ip atlardık..şimdi totoyu göbeği büyütünce tıkanır olduk işte, bacaklar ne yapsın
Ablamlar bugünden geldi bizde de kalcaklar yaşasınnçikolata getirmişler başta birazcık saldırdım ama bıraktım hemen, bu bayram işi zor mu olcak ne, neyse ki ben de ilk gün bi iki yer dışında kimseye gitmeyi düşünmüyorum. sizin de dediğiniz gibi telafimiz evde spora sarmakla olacak anlaşıldı :))
okuduklarıma ben bile inanamadım, fundacım valla kötü bir gün olmuş senin için..moralin mi bozuktu, canın mı sıkkındı? ben genlde moralim bozuk ve sıkıldığım zaman saldırıyorum yemeklere, gerçekten kötü bir alışkanlık..şu an canım sıkkın zaten kendimi zor tutuyorum:26:
Selam kizlar napiyorsunuz bakıyim ozledim sizi bugun benim dogum gunüm hepinize iyi bayramlar canlar öptüm hepinizi.....
ben çook hastayımmm :
bugün yataktan çıkamadım 1 saat önce kalktım sizin konuşmalarınızı okumak iyi geldi dünden beri ne muhabbetler dönmüş kaç sayfa okudum :)
sıcak bi çorba içsem çok iyi olcak
fundacım geriye dönüp mesajlarımı okudumda acemi olduğum bariz ortada yaa :) bideeee yeniler için yazdığın mesaj çok hoşuma gitti :)
oyh dağlar yaahatırlıyorum küçükken bıkmadan usanmadan saatlerce ip atlardık..şimdi totoyu göbeği büyütünce tıkanır olduk işte, bacaklar ne yapsın
çok geçmiş olsun nazcım..
hastalık havaları zaten bu havalar..yazdan kışa geçiş, havalar bir soğuk bir sıcak, fark etmeden çarpıyor valla..dikkat et kendine, bol vitamin al, ilaçlarını ihmal etme
Sakııın! :)
Benim dünkü halimi unuttun mu canım? Aman dikkat...Listeye gireceğin ilk tarih olacak 2 kasım. Daha ilk girişten kilo alırsan yazam seni ona göre...
İremcim ben de kendime inanamadım...Canım sıkılıyordu ama yapacak bir şey bulamamaktan sıkılıyordu. Bir de dün normal bir kahvaltı da yapmadım. Abuk subuk geçiştirdim; belki kahvaltımı düzgün yapsaydım öyle olmazdı. Bugün telafi etmeye çalışıyorum; şu ana kadar fena gitmedim.
çok teşekkür ederim canım normalde manisadayım ben istanbula bayram için ailemin yanına geldim.manisa o kadar sıcak ki istanbulun temmuzu gibiydi ben gelirken.burasıda tam tersi.hem hava değişimi hem soğuklar..şairinde söylediği gibi beni bu havalar mahvetti :)
kolay gelsin canım bütün evi elden geçirmişsin :)atom karınca gibiyim bugüntv ünitesini döktüm, tozunu aldım, bütün tabloları sildim, avizeleri sildim,evi sildim süpürdüm, balkonu yıkadım, mutfağı toparladım..şimdi izninizle kalan işlerimi toparlamak istiyorum, daha duşakabini ciflicem yaşasın temizlik
Funda, geçen gün bahsettiğimiz York testi mi ne vardı ya, onu bir de Gıda İntolerans testi olarak arattın mı? öyle denesene, biraz önce çıktı karşıma da aklıma sen geldin.
Yok canım aratmadım. O kadar farklı yorumlar ve o kadar farklı fiyatlar çıktı ki... Şimdilik düşünmüyorum testi yaptırmayı...
ben yaptırdım 3 yıl önce , o dönem sadece ankarada bir klınik yapılıyordu ve ben orda yaptırdım ama bence çok gerekli olmayan bir test bana ,maydonoz ,ayva ve arpa çıkmışdı ,genelde tahıl ve süt grubu çıkıyormuş ...
Menümmm
Sabah
1 rafadan yumurta
1 dilim kepekli tost ekmeği
kk peynir
Öğle
Yarım tabak fasulye
Ara
Yeşil çay , sayılıyor mu? :))
Akşam
1 kaşık pilav
2 kaşık et sote
1 tas yoğurt
Ablam istiyor diye annem elmalı kurabiye yapmış biraz sonra da tatlı fln döktürmeye başlayacak ben bu kadınla kilo veremeyeceğim yalnız. Börek kurabiye fln zaten aram olmayan şeyler ama yapacağı tatlıdan çok az bakabilirim tadına di mi lütfeennn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?