- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #70.121
Menum
sabah
nesfıt+sut
ara
6-7 badem
1 kuru incir
ogle
2 kofte
1dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran
ara
5-6badem
2 kuru kayısı
aksam
1 dilim kepekli ekmek
1kk peynır
1 haslanmıs yumurta
1 domates
Benim menümümü bekliyorsun?
Yine hoşuna gitmez senin ama, bir sürü çorba var.
Menüm
Sabah
2 tabak çorba :116:
Ara
Bir tabak çorba
Öğle
2 tabak çorba :122:
Ara
1 tabak çorba
Veee sonunda akşam
1 dilim ekmek
1/4 kk peynir
Yarım saat kadar sonra da 1 bardak süt içeceğim.
+40 dk eliptik + dambıl + mekik
aa bu arada ne soylıcektım gecen gun netten sac bakımı ıcın sıparıs verıyordum ya, esimde Ayak-Gogus yayı ve dambıl ıstedı (2x5kg) ıstedı. Bizde suan 2x2kg ve 2x4kg var. ben 2liklerle calısyorum. o 4 luklerle 5'ecıkarmak ıstedı. aayy neyse uzattım cok. bugun gectıler elıme.
Yay cok hosuma gıttı omuzlar falan acaip calısıyor ondan da calıstım bıraz ama cok yapamadım zormus bayagbirazdan yıne bıraz cekıstırıyım dıyorum alısırım belkı
Ya ben o çorbayı kurtarıcım ilan ettim. İçinde hiçbir şey yok.
Bugün kayışı koparmamamın tek çaresiydi çorba... O yüzden pişman değilim. :)
Hatta yazayım çorbayı:
2,5 lt su içine koyduklarım:
1,5 kase yoğurt
2 çorba kaşığı un
1 çaybarbağı pirinç
Yani çorbanın tek kötü yanı gün içinde yeterli vitamin ya da protein almamış olmam.
NOT: 2,5 litre çorba içmedim tabi, dün yapmıştım çorbayı ya da önceki gün... :)
yok canım sen kendını kaybetmede ben corbaya razıyım. ben en kısa zamanda senı 60larda ve cok cok mutlu gormek ıstıyorum gercekten. cunku paylasıcam mutlulugunu :)
hakıkaten vıtamın vs hıc bısey yok. ama zararlı bısey de yok içinde sonucta.
bak bak sicilinde corba vakası oldugu ıcın nasıl da acıklıyor hepsini bugun ıcmedım dıye
Sinemcim o garip bir şeymiş ya... Nereyi çalıştırır ki?
Sırt, bacak, omuz, kol? :44:
Ben de bugün kaç kiloluklarla çalıştığını soracaktım sana, unutmuşum. :)
Benimkiler de 3 kg'lik. 5'lik erkek arkadaşımda var, bir keresinde "2 kilo dediğin ne ki, bunlarla da çalışırım." demiştim de görmüştüm günümü...
Ayak yayı nasıl bir şeymiş ki? Dur bakayım netten...
O sicile geçen çorba içinde 1 kalıp peynir olan domates çorbasıydı...O da o kadar güzel oluyor ki, dayanamıyorum. :) O yüzden uzun bir süre içmeyeceğim.
Ben de hemen 60'ları görmek istiyorum ya...Hem o zaman yardımcıyı da daha rahat bulurum; belki de burdan birini seçerim, belli mi olur...
60'ları görmek için biraz kasmak istiyorum. Bugün bir program çıkardım kendime... Hesaplarım tutarsa 16 Kasım cuması 69.9 olabilirim. Ama dur bakalım...Eğer aramızdaki fark 5-6 kilo olsaydı hayalim seni yakalamak olurdu... Ama mümkün değil maalesef... :) Ben biraz gaza geleyim de... 60'ları bir gördükten sonra irademe daha çok güvenebilirim diye düşünüyorum.
Ben hiçbir zaman tartıya çıkıp da "Aaaa, bu hafta kilo vermişim, o zaman bir çikolatayı hak ettim." diyenlerden olmadım. Aksine, kilo verdiğimi gördükçe daha da dikkatli davrandım. O yüzden şu bulunduğum ondalık rakamını bir atlatsam bayağı bir iyi gelecek bana... :)
Popomuz yokken omuzlarımızı çok geliştirmeyelim de...
Ben baba tarafından genetik geniş omuzlu, geniş sırtlıyım. Omuz çalışıyordum birkaç ay öncesine kadar ama daha sonra iyice genişlerler diye korkup bıraktım. Kornet dedikleri bir figür var ya... Geniş omuz, dar kalça... Onlardan olurum sonra, aman aman... Sen de kalçanı geçecek kadar çalışma bence...
fundacım, bende sinemle sana kaç kglık dambıllarla çalışıyorsunuz diye soracaktım biliyor musun? ne zamandır merak ediyordum..bende 3 kglıklarla çalışıyorum..tabi ne zamandır yapamadım da ben jilllian michaels 30 day shred yapmaya çalışıyorum daha level1 i bile bitiremedim..her neyse 3 kglar resmen yaptıkça 30 kg oluyor diyebiliriim, bana az geliyordu açıkçası ama sizinkiler de farklı değilmiş demek normali bu :)
evet domates corbası oldugunu emın ol cok ıyı hatırlıyorumben onu kasar peynırle yapıyorum(dum) :))) aylardır yapmadım yapmamda :) (bende bayılıyorum cunku)
evet bugun gormustum o programından bahsettıgını. Cok ıyı yapmıssın onu canım, cok motıve edıcı o hedefı koymak. ben daha once soylemıstım unutmussundur belkı ben 15gunluk hedefler koyuyorum kendıme excel'de tutuyorum. dur bakayım onumdekı ılk tarıh ve hedef ne :) baktım, saka gıbı onumde 2 kasım var :) ama hedefım gecmısten gerı gelmıs
2 kasıma 61.7 koymusum hedef. Diyetın basından berı yapıyorum bu lısteyı ama 7 eylulde yenılemısım tekrar liste yapmısım yavasladı ya kılo kaybı.
Yaa varya aynen ıste bende oyleyım. tartı benı daha da gaza getırıyor. kilo verdikçe çikoltaya ''hadı be ordan'' oluyorum. son 1-2 buyuk kacamaganı saymazsak zaten ıraden ıyı aslında. canının ıstemesı normal. benımde hala zaman zaman canım bıseyler ıstıyor. ama durabılmek mesele baslangıca gore gayet ıyı duruyorsun. 60larda bu kacamaklarda kaybolur tam olur zaten ben ondan emınım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?