- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #70.421
Tembellikten böyle olduk.
Hareketi sevmek lazım. :)
Nasıl yani bosuna almıs oldun :44: anlamadım :44:
ayy bazen ınsanın damarı tuttumu tutuyor o spor moduna gecemıyor. ben oyle oluca dans etmeye basladımspor yapmasamda 30dk dansla gecırıyorum, hem dans streste attıryor ıyı oluyor tavsıye ederım. :)
çok kıymetli popolarımız var ya ondanericek diye korkuyoruz
İçtiklerimi kastetmiştim canım, bir etkisi olmadı da, anca kalorisini aldığımla kaldım demek istedim.
Ya bak iyi hatırlattın; ben de bir yandan müzik dinleyeyim. Bende bir huy var; birkaç hafta boyunca müzik dinlemediğim zamanlar depresyona giriyorum. Nedenini üniversitedeyken fark etmiştim; yurtta kalıyordum, müzik dinlemek zor oluyordu. Bir gün bir walkmen almıştım kendime; o zaman bir bakmıştım ki birkaç haftadır nedensiz yere süren depresyonum uçmuş gitmiş.
Geçenlerde de yine bir süredir müzik dinlemediğimi fark ettim. Bu aralar hiç keyfim de yok zaten. Bir de bakıyorum bakıyorum, hiçbir şarkıyı açasım gelmiyor. Açınca yine havasına giriyorum gerçi...
----
Kızlar sizden bir ricada bulunayım. Dinlediğiniz, hoşunuza giden sanatçı ya da grupları yazar mısınız? (Zorunlu değil tabi.) Arabesk ve metal dışında her müzik türünü severim. Kelt müzikleri, rock, rock'n roll, jazz ve blues özellikle tercihimdir. Barok dönemi favori bestecileriniz ve şarkıları da öyle... Yeni bir şeyler dinlemeye ihtiyacım var. Tavsiyeleriniz varsa itina ile dikkate alınır. Hem belki siz de sevdiğiniz sanatçıya bir fan daha kazandırmış olursunuz, önemli bir şey bu...
Ay o kadar haklısın ki...
Şimdi ben bu durumda kendime kötülük değil, iyilik yapıyorum öyleyse... :)
Az önce de bir tartılayım dedim; tamam midemde bir sürü su, ayağımda spor ayakkabı falan var ama öylesine devasa bir rakam gördüm ki galiba bisiklete bineceğim. Şeytan dürtmeye başladı. Bir kez daha tartılsam tamamdır bu iş.
Ayy Fundacım bende tam bir müzik bağımlısıyım desem yerıdır. Dinlemeden duramam o derece yanı :) ve ınsanın kesinlikle ruh halini etkiliyor müzik.
aklıma gelenleri yazayım biraz :)
Edith Piaf (bayılırım ve hastasıyım. hiç dinlemediysen ısrarla ve siddetle tavsiye ederim)
Loreena Mckennitt
Jewel
Sarah Mclachlan
Toni Braxton
Sting (yazmazsam ıhanet etmıs hıssederım, mutlaka dınlıyorsundur ama ne olru ne olmaz yazayım :) )
Cranberries
Gary Moore
Sinemcim canımcım...Teşekkür ederim tavsiyelerin için. Bilmediklerimin hepsine baktım (bakmaya da devam edeceğim). Ondan cevap veremedim zaten.
Edith Piaf adını duymamıştım hiç. Beğendim. :) Film gibi bir de hayatı varmış kadının.
Garry Moore'u da 1-2 şarkısı dışında dinlememişim. Dinlemediklerimden seçmeler yapıyorum şimdi. :)
Loreena Mckennitt, Sting ve Cranberries'e zaten laf yok.
Sopranoları genelde pek sevmiyorum aslında ama kimilerini de seviyorum işte böyle... :)
Fundacım türkçe dinler misin bilmem ama ben selim gülgören dinliyorum. Henüz yeni yeni tanınıyor kendisi. Ama ben seviyorm şarkılarını. Kutsi şarkılarını ezberi bilirim :) rihanna pon the replay yabancı favorim. Başka da yabancı dinlemiyorm zaten. :)
evet canım ya sesıne bayılıyorum zaten kadının bırde o sesı dınlerken yasadıklarını dusunce tuhaf oluyor ınsan. bılmeden dınledıgınde, kadının hayatını, hani eskı fılmlerde asilzadeler vardır ya oyle bir hayat yaşamış sanıyor ınsan, cok zarif bir sesi var.
bilip bilmediklerini denk getirmek çok zor tabi :) ben aklıma geldıkce yazarım sana, hatta sende bana yazarsan sevınırım belkı tanımadıgım ama cok sevıcegım ısımler vardır sende
richard marks
peter cetera
mike oldfield
loretta Lynn
lunasa
kate Rusby
ben kalkıyorum simdilik yemek yapma saatim geldi marş marş mutfaga durumundayım
sende spor yaparsın zaten, sanırım, heralde, buyuk ıhtımalle, kesin
bugünkü menüm
sabah
salata(canım sadece bunu istedi)
ara
ballı süt
öğle
salata
2 parça haşlanmış tavuk
ara
1 küçük muz
akşam
yarım dilim kır pidesi (arkadaşım getirmiş çok canım çekti)
funda tepkine bayıldım ben burdan hissettim coşkunuSineeeeeeeeem...Gel buraya da seni omuzlarıma alıp dolaştırayım sokaklarda...
Bunların hiçbirini bilmiyordum.
Peter Cetera kesinlikle çalma listelerime girecek, çok farklı bir sesi var, çok sevdim.
Loretta Lynn'in şarkılarına bayıldım.Aynı şekilde o da artık listelerde...
Ve Lunasa... Ahhh Lunasa... İşte ruhumun sese dönüşmüş hali... İşte müzik... Müzik keltlerde doğdu, kesinlikle öyle olmalı... En güzel ensturmanlar, en güzel melodiler hep oralarda... Kendimle ne yapacağımı şaşırıyorum bunları dinlerken... Bir yandan zevkten 4000 köşe oluyorum, bir yandan ağlayasım, boğaz köprüsünden aşağı atlayasım geliyor. Ahhh, ahhh... Çok çok çoooook teşekkürler. :)
Ben de bugün yayınlayacağım sana bir liste... :) Umarım senin de bu kadar beğendiğin isimler çıkar aradan. :)
Ama önce spor yapacağım, Lunasa eşliğinde....Sonra da hemen listeyi hazırlayacağım.
Sinemcim tavsiyeleri deneyeceğim bende. Özellikle şarkı ismi de bekliyorm
bugünkü menüm
sabah
salata(canım sadece bunu istedi)
ara
ballı süt
öğle
salata
2 parça haşlanmış tavuk
ara
1 küçük muz
akşam
yarım dilim kır pidesi (arkadaşım getirmiş çok canım çekti)
Sineeeeeeeeem...Gel buraya da seni omuzlarıma alıp dolaştırayım sokaklarda...
Bunların hiçbirini bilmiyordum.
Peter Cetera kesinlikle çalma listelerime girecek, çok farklı bir sesi var, çok sevdim.
Loretta Lynn'in şarkılarına bayıldım.Aynı şekilde o da artık listelerde...
Ve Lunasa... Ahhh Lunasa... İşte ruhumun sese dönüşmüş hali... İşte müzik... Müzik keltlerde doğdu, kesinlikle öyle olmalı... En güzel ensturmanlar, en güzel melodiler hep oralarda... Kendimle ne yapacağımı şaşırıyorum bunları dinlerken... Bir yandan zevkten 4000 köşe oluyorum, bir yandan ağlayasım, boğaz köprüsünden aşağı atlayasım geliyor. Ahhh, ahhh... Çok çok çoooook teşekkürler. :)
Ben de bugün yayınlayacağım sana bir liste... :) Umarım senin de bu kadar beğendiğin isimler çıkar aradan. :)
Ama önce spor yapacağım, Lunasa eşliğinde....Sonra da hemen listeyi hazırlayacağım.
İçtiklerimi kastetmiştim canım, bir etkisi olmadı da, anca kalorisini aldığımla kaldım demek istedim.
Ya bak iyi hatırlattın; ben de bir yandan müzik dinleyeyim. Bende bir huy var; birkaç hafta boyunca müzik dinlemediğim zamanlar depresyona giriyorum. Nedenini üniversitedeyken fark etmiştim; yurtta kalıyordum, müzik dinlemek zor oluyordu. Bir gün bir walkmen almıştım kendime; o zaman bir bakmıştım ki birkaç haftadır nedensiz yere süren depresyonum uçmuş gitmiş.
Geçenlerde de yine bir süredir müzik dinlemediğimi fark ettim. Bu aralar hiç keyfim de yok zaten. Bir de bakıyorum bakıyorum, hiçbir şarkıyı açasım gelmiyor. Açınca yine havasına giriyorum gerçi...
----
Kızlar sizden bir ricada bulunayım. Dinlediğiniz, hoşunuza giden sanatçı ya da grupları yazar mısınız? (Zorunlu değil tabi.) Arabesk ve metal dışında her müzik türünü severim. Kelt müzikleri, rock, rock'n roll, jazz ve blues özellikle tercihimdir. Barok dönemi favori bestecileriniz ve şarkıları da öyle... Yeni bir şeyler dinlemeye ihtiyacım var. Tavsiyeleriniz varsa itina ile dikkate alınır. Hem belki siz de sevdiğiniz sanatçıya bir fan daha kazandırmış olursunuz, önemli bir şey bu...
İremcim izin vereyim tabi de bugünün 5 mesajını yazmışsın zaten.Biliyorsun 00:00'dan sonra ertesi güne çıkmış oluyor. Bu arada canım senin sütun komple çarpılarla doldu. Normal olan sadece 2 günün var. :) Aslında teknik olarak 3. mesaj uyarısını alıp diskalifiye olman gerekiyor. Ama senin bir ara inatla izin istemeyip yine böyle "diskalifiye olursam da olayım" dediğin günler vardı ya... :) Onları saymadım; çünkü giremeyeceğini biliyordum, yani çarpıları yedin ama işlem yapılmadı. Aslında son 7 günde 3 mesaj çarpısı var. Ama o günlerden biri internetinin problemli olduğu malum günlere denk geldiği için saymıyorum. Yine de biraz vicdanlı davranayım; "kural kuraldır." moduna girmeyeyim diyorum. :)
Bir de Ayşegül'ü de bu konuda uyardığım için seni de uyarmazsam haksızlık olur diye düşünüyorum. 2 adet mesaj çarpın var; bir 3. sünün olmamasına lütfen dikkat edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?