Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya videolardan baktım durdum ama bir türlü beğenemedim. O yüzden buraya yazayım, zaten biliyorsunuzdur. Ama olur da bilmeyeniniz çıkarsa bir baksın derim.

Pachelbel'den Canon and Gigue in D major

Bach'tan Bourrée in E minor

Beethoven'ın Ay Işığı Sonatı'nı da kesin biliyorsunuzdur ama bilmeyen varsa dinlesindir. :)

Teşekkür ederim Nurcum. :) İşte bu Chuck Berry'ler yazarken aklıma gelmiyor, bilgisayarda ne varsa anca onları yazdım. :)
Bilmediklerime de bakıyorum şimdi canım. Sayenizde yeni sanatçılar keşfediyorum. :)

tunicim, çok çok geçmiş olsun.okuyunca çok üzüldüm eşinin gözü için, Allah beterlerinden saklasın ne diyelim..babacığın ve anneannene de Allah acil şifalar versin canım..

çok hoş bir işin varmış funda, birkaç tasarımını görmek isterdim..mümkünse tabi, hani şimdi resim paylaşırsın tasarım hırsızlığı da olsun istemem :)

bide pastacı olsak ne halde olurduk bilmem..kaç kiloları görürdük Artık..ben geçen sene en son 82'yi görmüştüm ve bi dur dedim kendime sonra bi senede anca 76'ya indim ama çok dikkat etmedim hiçbişeye

ben pastacı olsam varyaa, hem 100 kilo olurum hem de pastanem batar..yaptığım pastaları kendim yerdim heralde

bu arada menüm;

kahvaltı-öğle

3 dilim çavdar ekmeği
1,5 kk peynir
3 zeytin
3-4 kaşık menemen
2 fincan çay

ara
nescafe
3-4 fındık

akşam
1 avuç kadar kestane

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir

Ara
Bir dilim börek (misafirlik gazabı, reddedebilirdim de gerçi, biliyorum. :26: Ama kendileri oldukça küçüktü.)

Öğle:
2 dilim ekmek
2 kk peynir

Akşam
2 tabak çorba

+40 dk eliptik

Nurcum canım... :)

Ben Billie Holiday adını hep duymuş ama neden bilinmez hiç aramamış biriydim. Yazılış olarak değil, telaffuz olarak bildiğim için de erkek sanıyordum (Billy ya... ) :) Bir arattım kadın çıkınca şok oldum tabi. Ama tam benim sevdiğim kadın seslerinden. :) Çok çok teşekkür ederim canım.

aahh kızlar, dün neler çektik..3 saatlik yoldan 8 saatte döndük, bayram dönüşleri başlamış; adapazarı ve kocaeli kilit:26: çok güzel günün bitimi kabus gibi oldu, akşam 6 gibi yedigöllerden çıktık, gece 2.30 gibiydi eve döndüğümüzde, çok kötüydü çok sırtım o kadar ağrıyor ki, camım açıktı sürekli, rüzgar fena çarpmış hele eşim, mahvoldu adam saatlerce direksiyon başında, bacakları tutmaz olmuştu indiğinde dur-kalk yapmaktan..şükür bugün izinli de dinleniyor..
yanı kısacası istanbulun suyu çıkmış

Tatilin bile çilesi var işte...
Geçmiş olsun İremcim, dikkat edin kendinize...

hepsine cevap veriyorum.yarım kase et, bir kibrit kutusu peynir ve bir dilim baklava
kendimi sözlüde gibi hissettim.

Çalışıyorum canım. Ama ofiste falan değilim, evdeyim. Takı tasarımcılığı yapıyorum.

çok güzel ve eğlenceli bir işin varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…