- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #70.461
Teşekkür ederim Nurcum. :) İşte bu Chuck Berry'ler yazarken aklıma gelmiyor, bilgisayarda ne varsa anca onları yazdım. :)
Bilmediklerime de bakıyorum şimdi canım. Sayenizde yeni sanatçılar keşfediyorum. :)
Nurcum canım... :)
Ben Billie Holiday adını hep duymuş ama neden bilinmez hiç aramamış biriydim. Yazılış olarak değil, telaffuz olarak bildiğim için de erkek sanıyordum (Billy ya...) :) Bir arattım kadın çıkınca şok oldum tabi. Ama tam benim sevdiğim kadın seslerinden. :) Çok çok teşekkür ederim canım.
inanmıyoruuummm
fundaa, bunlar çoooooook güzeller, bayıldım bayıldım bayıldımm...
gerçekten çok güzeller, internet sitesi açıp satabilirsin bile bunları :) sadece reklama ihtiyacın olur o kadar, profesyonel fotoğraf makinesi ile çekilmiş farklı açılardan fotoğrafları yükle, oh miss..reklamı da kk'ya versen yeter zaten :)
www.fundanintakidunyasi.com
ohh bak kurduk oldu, bitti..şaka bir yana bu kadar kolay değil bu işler tabi
hepsine cevap veriyorum.yarım kase et, bir kibrit kutusu peynir ve bir dilim baklava
kendimi sözlüde gibi hissettim.
çok güzel ve eğlenceli bir işin varmış.
inanmıyoruuummm
fundaa, bunlar çoooooook güzeller, bayıldım bayıldım bayıldımm...
gerçekten çok güzeller, internet sitesi açıp satabilirsin bile bunları :) sadece reklama ihtiyacın olur o kadar, profesyonel fotoğraf makinesi ile çekilmiş farklı açılardan fotoğrafları yükle, oh miss..reklamı da kk'ya versen yeter zaten :)
www.fundanintakidunyasi.com
ohh bak kurduk oldu, bitti..şaka bir yana bu kadar kolay değil bu işler tabi
Kesinlikle katılıyorum, şimdi benzer bi'şey yazacaktım sen önce davrandınmuhteşemlerr
ayyyy Fundacım çok güzel olmuşlar gerçekten. ellerine sağlık.
nerdesiniz yahu.uykum gelmeye başladı.
ayşegülcüm benim de uykum geldi,sırtım da ağrıyor zaten..herkese iyi geceler, datlu datlu rüyalar :)
birde okuduklaırmdan en çok aklımda kalan ece bir günde 3saat yürüdüm, 1.5 saat mekik çektim, 2 saat göbek attım , ve 5ten sonra salata çorba yedim demişya şok geçirdim resmennn
bir günde kaç saat var yahu 6.5 saatı full hareket nasıl olur anlayamadım
Günaydın Tunicim.
Hastalıklar konusunda da gözünaydın. :)
Bundan sonra izin alma sen bence; izinde tartıdaki rakam sürekli yükseliyor baksana. :) Dediğin gibi yap canım, bugünler dikkat et, en azından kurtarabildiğini kurtar.
Hem unutma; ne yapıyorsan kendi emeklerine yapıyorsun, kendi zamanını harcıyorsun.
Sanırım Ece'de insanüstü bir kondüsyon var. Ya da saatleri karıştırdı birazcık. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?