Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iremcim afiyet olsun kurabiyeler

şimdi sıra.......

yakmada :)

EGZERSİZ LİSTESİ…………..……….(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek...........................210
Bisiklete Binmek......................200
Bowling Oynamak...................160
Bahçe İşleri...........................270
Yüzmek................................290
Voleybol...............................260
Yürüyüş...............................200
Rampalı yürüyüş....................550
Step/Aerobik.........................400
Koşmak................................550
Merdiven Çıkmak....................400
Paten yapmak........................120
Alışveriş................................150
Eliptik bisiklet yürüyüşü............400

ooooooooooo...yoooooooooooo...
sinemcim cezamı bende kestim zaten..bugün spor günü ilan ediciimm :) akşm menümün altında gördüklerini beğeneceksin canım...

ooooooooooo...yoooooooooooo...
sinemcim cezamı bende kestim zaten..bugün spor günü ilan ediciimm :) akşm menümün altında gördüklerini beğeneceksin canım...

yooooo yok

yerken oooo yoooo yemem demiyorsun tamam aksama bakıcam iremcim.

menunun altında gormezsem takımda cumle aleme duyururum kurabıyelerını

Fundanın bana krep vereceği yok :2: kalkıyım da bayılmadan bıseyler yıyım

Spor adına ilk aldığım alet taaa 10-15 yıl kadar önce bir mekik aletiydi. Onları da çok gereksiz buluyorum zaten, hiçbir işe yaramıyorlar. Mekik için abuk subuk aletler mi gerekir sanki? Sonra 7 yıl kadar önce kondüsyon bisikletim vardı. Düzenli kullanmadım belki ama haşatını çıkarana kadar kullandım yine de... 2,5 sene kadar önce de pilates seti ve dambılları aldım. Dambılları hala kullanıyorum, pilatese de tekrar başlamak için 65 olmayı bekliyorum; önce biraz yağ versem moralim daha iyi olur çünkü... :) 4 ay kadar önce de eliptik bisikleti aldım.

Aldığım her bir spor malzemesini/ aletini "Ooo, insan bundan sıkılır mı, sonsuza kadar kullanırım, hem çok eğlenceli..." diye aldım. Ama hepsi bir süreden sonra dehşet bir işkenceye dönüştü; buna eliptik bisiklet de dahil. Gerçi o bozulmaları yaşadıktan sonra ayarını sertleştirmişiz; biraz ağır geliyor, tabi gittikçe daha iyiye gidiyorum baş etmede ama... Belki de o yüzden bıktım ondan. Ama ne kadar bıksam da aldığım her şeyi çürütene kadar kullanıyorum. (O zavallı sözde mekik aleti hariç, akibeti hakkında hiçbir fikrim yok.)

O yüzden bir aleti almadan önce iyi düşünün. Kullanmıyorsanız paranıza yazık. Bir de doğru alet alın. Mecburiyetten yapacağınız için illaki sizi bıktıracak zaten. Ama siz yine de biraz daha katlanabileceğiniz, zevkli bulabileceğiniz bir şey alın.

------

Fringe'in tanıtımlarını gördüğümde "izlemek lazım" demiştim. Ama sonra internette çok kısa olduğunu, finali yaptığını ya da yapmak üzere olduğunu okumuştum. Yoksa okuduklarım yalan mıydı? Eğer öyleyse izleyeyim ben de... Aaaa, yok yahu... Flash Forward'dı benim dediğim dizi şimdi hatırladım.

şapşi bir bilgisayar oyunum var :) ben bıraz ona takılıcam zaten suan ondan baska bıseyı kafam almaz

Sinem o oyunun adı ne? Merak ettim, belki oynarım. :)

Tam ceza verecektim ki Sinemcim yapıştırıvermiş mesajı zaten. Olsun, arada bir o da spor cezası vermenin keyfine varsın. İlk gören herkes verebilir cezayı; o keyfi aldıktan sonra bir daha kaçamak yapmadan önce 2 kere düşünürsünüz. :)

Bu arada yakmak gereken kalori: 100 kcal.

Kolay gelsin.

Fundanın bana krep vereceği yok :2: kalkıyım da bayılmadan bıseyler yıyım

Kız spordaydım, şimdi bitirdim. :)
Özelden mesaj atabiliyor muyuz krepleri? Ama maydonozsuz benimkiler, sonra "beğenmedim" deme.

Son düzenleme:
Nazcım Paylaşım Alanı ve Karar Defteri abone olunan konulara eklendi mi?
Bugünden itibaren takip et onları; bak bugün paylaşım alanında üzerinde tartışılan önemli bir konu var mesela.
Ayrıca kendinle alakalı bir şeyler de görebilirsin.

İşte, cok guzel ozetlemişsin spor aletlerini Fundacım.Benim bir buyuk ve onemlı sebebım de evım cok genıs değil.
Onları koyabılecegım rahat bır alan yok. (aslında rahat değil hiç alanım yok)

Ben o yuzden temelli vazgectım artık yenı bırseyler almaktan. İlerde daha farklı bır evım olursa onları kesınlıkle ortaya cıkarıcam. Ama ekstra daha bıseye de gerek yok zaten.
Benim mekik sehpası guzel ama söyleki, benım bel sorunum varya sert yerde yapamıyorum mekiği onun yatma yeri oldugu için belim rahat ediyor.

Ben soylemeden sen hatırlamıssın zaten bende okurken allah allah neyle karıstırıyor fringe cok uzun diyordum :)))

Aaaa gordum mu affetmem valla o zevki Fundacım

maydonoz falan gorecek gıbı değildim valla açlıktan içim dısıma cıkmıstı neysekı yedım birşeyler şimdi tosuncuk gıbı oturuyorum tok tok
çay keyfındeyım artık :126:

spora oooo yooooo:18:
kurabiyelere nam nam nam

ağustos böcüğüüüüü

Bundan sonra kaçamak yapanların adı agıstos böcüğü

uslu uslu dıyete devam edenlerde karınca

Hmmm... O zaman senin durumunda olanlar için işe yarıyor o mekik aletleri :)

Çiftlikcilerdensin yani... :) Ben de farmville ilk çıktığında babamın face'inden deli gibi farmville oynardım. Onun yerini tutacak bir çiftlik oyunu çok aradım ama bulamadım. :) Sims de oynuyordun sen. Kısacası simülasyon sevenler familyasındansın. Ben de ordanım. 15 yıl önce benim de öyle toplama bir oyun cd'm vardı. Maxis'in... Hepsi simülasyon oyunuydu... Hele bir SimTown vardı ki; bugün bulsam yine oynarım. Ama benden başka kim katlanabilir bilmiyorum.

Ama şimdi şöyle bir çelişki var... "Ağustos Böcüğü" kulaklarıma hoş gelirken, "karınca" için aynı şeyi söyleyemem. Şahsen böcük olmayı tercih ederim, n'olcak şimdi?

Peşin peşin söyleyeyim. Bugün menümde 4 tane krebim olacak, ama her biri 100 kalori tutuyor, hesapladım. O yüzden köpürmeyin bana.

Araları da mandalinalardan uzak durmak adına birer tabak çorba ile yapacağım sanırım.

Ayyy sorma valla bende ilk çıktığında deli gibi oynuyordum farmville :)))) evet sims de oynuyorum.(dum) en son formatladım ya makınayı yuklemedım daha tekrar.
Ya ben aslında hemen hemen her tur oyunu severım.(fifa falan hariç ) esimle counter strike oynardık mesela :) bir ara nfs most wanted cok oynuyordum. luxor tarzı oyunlarıda severım. online da en uzun farmville ve youville oynadım :) pc oyununda da sims ve nfs.
kafa dağıtmaya bıre bır :) bıde ben cok komıgım oyun oynarken ya en basıt oyunda bıle adrenalın yapıyorum

Çiftlik oyunlarını sevıyorsan sen de seversın bu farm frenzy i. gorseli de cok şirin :)

ben uslu ve sevimli karıca olmayı tercih ederim

Eki Görüntüle 544755

aralar birer tabak corbamı

Atom karınca desene şuna Sinemcim ya.... Bak şimdi oldu. Karınca olcam ben de!

aralar birer tabak corbamı

Dün bir tencere çorba yapmıştım; artık benden başka kimse içmez. Çöpe gitmesin. Hem diyet yoğurt çorbası, içinde hiçbir şey yok... :128:

Yanına çirkin bocek resmi de koyardım ama ACAAAAİİİPPPPP FOBİM var :18::18::18::18::18::18: bakamam bile..

Tabiii kii Atom Karınca kaslı kaslı..
____

hımm tamam o zaman, ben mercimek vs gıbı corba sandım.

Mercimekler de mandalina gibi yasaklı listemdeler. :)

Bende de kapalı alan korkusu var. Asansörlere falan binemem, bıraksınlar beni de 10 kat merdiven çıkayım diye bakarım. Mecburen bindiğim zamanlarda da her saniyesi yıl gibi geçiyor, en ufak bir harekette fena oluyorum. Metroya binerken de camdan dışarı bakmıyorum kesinlikle... Hele otoyolda tünellerden geçerken, resmen boğuluyorum. İlk defa 15 yaşlarındayken kardeşim beni arabanın bagajına kilitlediği zaman anlamıştım kapalı alan korkusu olduğunu, ondan önce sadece asansörden korkuyorum sanardım. O bagajın içinde tüm mahalleye duyurmuşumdur çığlıklarımı. Bir de bir tepinmem vardı ki... Of, of...

Senin fobi yine iyiymiş, örümcekten o kadar zarar gelmez. :)

Fenamıs ama, kardeşinde ne vicdansızmıs be sakaya bak bagaja kıtlıyor Senin korkunu o bagaj olayı buyutmustur bence. Ben şu ''korkunuzun ustune gıdın'' zırvalıgına hıc ınanmıyorum zaten.

Benimki iyi olurmu Fundacım. ben orumceklerden değil böceklerden korkuyorum :18::18: Doğa aşığıyım, ama bu korkum beni cok uzaklastırıyor dogadan.

Korku derken oyle çıglık falan değil. Kalp çarpıntısı yasıyorum nefesım kesılıyor resmen. neyse kapayalım bu konuyu içim tuhaf oldu. daha fazla konusursak gece ruyama gırecek :18:

ya ben cok şişim fazla mı kacırdım acaba :44: yemek yiyeli ne kadar zaman oldu ama çatlıcak gibiyim. ara ogun vaktı aslında ama, kırıntı yıyecek halım yok.

Yanlış söylemişim, pardon.

Fazla kaçırsan fark edersin Sinemcim. Miktarı abartacak rejimci değilsin sen. Belki de çayı fazla kaçırmışsındır...

Yanlış söylemişim, pardon.

Fazla kaçırsan fark edersin Sinemcim. Miktarı abartacak rejimci değilsin sen. Belki de çayı fazla kaçırmışsındır...

Doğru soyluyorsun, yorgun olunca çaya saldırıyorum, simdi sen soyleyınce dusundumde 4-5 fincan çay içtim. birde çok susamıstım eve geldıgımde onlar sısırdı heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…