Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sinemcim yat istersen sen. :) Hatırlarsan yarın yazarsın diyeceğini...

Sanayi makinelerinden mi?
Ütüden nefret etmiyor nişanlın; çünkü o bir ütüfobik.

nurcumm böyle düşünme bence ben bu takımdaki herkesin çok anlayışlı olduğunu düşünüyorum..ve çoğumuz geçtik aynı dönemden ne kadar sıkıntılı bi evre olduğunu biliyoruz..eğer girdiğinde saatlerini harcamıycaksan başka sitelerede dalmıycaksan kafanı dağıtmak için iyi olur bence..şöylede yapabiliriz biz seni izinli sayarız aa takımdan kopmamak adına vaktin olursa girer paylaşım yaparsın...

Yok oradaki o 'uyarı alacaksan çek git' lafını senden yana yazmadım ben, bu benim kendime söylediğim bir şey olarak yazdım. Teşekkür ederim cevabın için Funda, cidden şuan daha rahatladım, hem ben düşündüklerimi dile getirdiğim içimi dökebildiğim için hem de senin cevabından ötürü :)

yaaa sorma işte bende dile getirince cidden vicdan yaptım yaa :))) daha ne olsun. darısı bekarların basına dıyım canım sizede boooylee bol bol ev işi seven es nasıppppp olsunnnnnn amiiinnnnnn :))))

Ben de kocaman bir amin diyorumm buna :)))

Sende ara ara takıl ona oooo gobek yapmıssın falan dıye spor yapanlar tahammul edemez ya :))))

-----
Valla bosuna dememişler kızlar kucukten baslıyor taktıge diye simdi de esimde bazen benzer+farklı uygulamalarım oluyor tabi :93:

bir ara ben senin gibi ayarını tutturamıyorum dıye kahve yapmaz olmustum kahvem onume gelıyordu

Tam diyecektim ki "Ağzını kapasaydın." zaten kapamışsın. :)

Zor bir durum gerçekten Nazcım. Ama yaptığın şeyleri kendin için yapıyorsun. O sinir bozucu asistanı daha ne kadar görmek zorunda kalacaksın ki? Eninde sonunda yollarınız ayrılacak. O yüzden hiç kafana takma. Zaten onlar bir süre sonra susarlar, rejimde olduğunu bile doğru dürüst hatırlamazlar. O zamana kadar sen de hiç kafana takma, salla onları... Hatta, "Nasıl rejim bu?" diyenlere; "Dün rejimdeydim, bugün değilim, sana ne?" falan de. Hiç takma. Dediğim gibi zaten konuşmayı bırakır(lar) yakında. İstersen ara öğünü onların yanında yapma. 5 dakikalığına çıkar, yer, dönersin.

Ay Nazz, çok iyi söylemişsin o adama. Hani kadın kadının düşmanıdır derler, böyle kıskançlıklarından yaparlar hadi onlara ya sabır çekiliyor da adama n'oluyor ya? Nasıl hissettirdiğini anlayabiliyorum ben bile şuan feci sinir oldum. Ama sen kulak asma, çekinme şunu düşün az bir zaman sonra kilolar uçup gittiğinde gün geçtikçe zayıfladığında, bunu görecek o, şimdi istediğini söylesin, zamanı geldiğinde kendisi utanacak söylediklerinden

aşk olsun Nazcım boyle insanları ucundan azıcık bıle olsa kafana neden takıyorsun. sen suan kendı hayatın ıcın hem saglıgın hemde mutlulugun ıcın cıddı bır uygulamadasın.
bu tarz ınsanlar ıcın asla kendınden odun verme, hatta onu bırak duyma bıle gül geç..

Sinemcim yat istersen sen. :) Hatırlarsan yarın yazarsın diyeceğini...

Sanayi makinelerinden mi?
Ütüden nefret etmiyor nişanlın; çünkü o bir ütüfobik.

Canım, gozlerim bitik resmen ama, yatarsam gece uyanırım dıye cekınıyorum. ne zaman bu saatlerde yatsam 3-4 gıbı uyanıyorum.
benide boyle yarım yamalak idare edin canım bu gece :)
hemen kapı dısarı ediyosun

yok fundacım böyle yaparsam başka biriyle böyle bişey yaşasam yine üzülürüm odada kalıcam ve cevabımı vericem bıkar heralde bi süre sonra dışarıdan çok saf çok tatlı görünüyorum ama damarıma basıldığında kimse tanıyamaz beni

El kadar çocukken; annemler bir istediğimi yapmadığı zaman gidip tükürükle göz yaşı yaparmışım kendime, sonra da sözde ağlarmışım. O günlerden bu yana profesyonelleştik tabi... :) Bir şeyi gerçekten istiyorsam yaptıracak yolu buluyorum; ama oyun yapıyorum ama naz yapıyorum kişisine göre... Var içimizde küçük bir şeytan işte... :)

Saol balım benimm, şimdi aldım notları da bir yandan onları yazıyorum bir yandan burayı yazıyorum :) sadece vize dönemi için izin alsam yeter, bu hafta zaten istemiyorum, haftaya da aynı şekilde düşünüyorum aralarımda buraya gelir dert yanar derslere söver giderim :)) zaten sınav çalışırken sövmeye başlarsam eminim ki değil 5 mesaj 555 mesaj yazarım buraya içimi o kadar rahatlattınız ki :))

dimi ama nur ya valla erkeklere ne oluyo hiç anlamıyorum konuşmasınlar bu konuda yorum yapmasınlar ya yakışmıyo
yılbaşında görcek o gününü

Aşk olsun yahu... :) Ne kapı dışarı etmesi, istediğin kadar kal. :)

Odada kalmak bence de daha iyi canım. Emin ol bıkar.

Kızlar size laf yetiştirmekten çayımı bile koyamadım ocağa.
Pek paylaşımlı bir gece oldu, nazar değmesin...

Azıcık kaçayım ben şimdi; herhalde tekrar gelirim. :) Çayımı içmem lazım, daha geç içersem gece tuvalete kalmak zorunda kalacağım... :)

iyi ki de var ama

dimi ama nur ya valla erkeklere ne oluyo hiç anlamıyorum konuşmasınlar bu konuda yorum yapmasınlar ya yakışmıyo
yılbaşında görcek o gününü

Ay kesinlikle, benzer şeyler hissedip düşündüğümde hep ben kendime öyle söylüyorum sabret Nur az kaldı diye, bir de şöyle bi iyi yanı var ki onların o sinir bozuculuğu aslında seni kamçılıyor bir yandan. Bunu kendine sıkıntı değil motiv kaynağı yap

Yanık devirli uyelere kapandı sandım kapılar bır an yok canım takılıyorum bende yaa :))))))

ya bugun bende hiç bitki çayı içmedim banaadaaa fundaaaaaaa

banada birsürü sınav gözetmenliği yazmışlar el insaf dedim yaa

yaaa valla gecen hafta kendısını arkadasım sanan (benım yanlızca ööylle tanıdık bırı diyebildiğim) bir şahısla karsılastım. (kadın)

en son kışın gormustuk bırbırımızı yenı ben 78kıloydum. neyse karsılastıgımızda oyle bır bakısı vardıkı, o bakısı mumkun değil anlatamam. agzı cok hos olmussun derken, gozleri ''kahretsın nıye'' der gıbı tuhaf bır bakıstı. acıdım ve hep acırım boyle ınsanlara cunku kompleks cok fena bırsey gıtmeyen yok olmayan bırsey.. ben karsımdakı bakımlı ınsanlarla oldum olası hep motıve olmusumdur keyıf alırım, belki meslegımden kaynaklıyor bılmıyorum ama guzelı guzellıgı severım.

Nurcum senin boyun yok bende...
Boyunu bir de takıma kaç kilo ile girdiğini bir zahmet bana yazar mısın?

Ya da giriş kilonu ben bulurum, boyunu yazsan yeter.

Son düzenleme:
banada birsürü sınav gözetmenliği yazmışlar el insaf dedim yaa

Gözetmenlik de zor yav, eli ayağı durmuyor kimsenin Lisede ben kopyayla geçtim desem yeridir ama müthiş bir sınıftık, herkesin görevi vazifesi belli bir şekilde uygulanırdı Üniversiteye geçince duruldum artık kendi hakkımla kazanayım diyerek, ama burada da döndürüyorlar kopya olayını çok güzel. Kolay gelsin sana da ne diyeyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…