- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #71.341
Ayyyy Fundam cevap yazınca gordum mesajı :) bak yaaa neler dusunmussun oyle :))) Canım Funda oyle guzel anlatmıskı genel durumu, izin sadece hayati durumlar için yapılmış keyfi değil.. ki senin şuanki durumun geleceğin, ne demek yanlış dusunulur takıma yenı gırdım dıye..
--------
offf Fundacım sana da bişey yazıcaktım unuttum :26: iyiden iyiye pilim bitiyor galiba.. hatırlıyamıyorum
bu duaya ben hemen amin demek istiyorumbenim nişanlımda ütüden nefret ediyo herşeyi de ama bana ütü deme diyo..hatta sana resmini gönderdiğim ütüyüde o yüzden aldık sinem daha kolay ütü yapabilelim bari dedik..o abartıp sanayi makinelerinden alalım hemen ütülenir demiştide ben abartmasını engellemiştim o derece yani
Tatlılara her zaman tatlı olurum.
İlk zamanlarda izin almak hoş olmuyor kesinlikle. Ama sınavlar için geçerli değil bu, ya da daha ciddi olan başka durumlar için geçerli değil. Ama "kafamı dinleyeceğim, izin alayım. arkadaşım gelecek, izin alayım." oldu mu sıcak bakılmıyor. Çünkü izin uygulaması zorunlu haller için çıkmış bir uygulama... Püsküüt bile "Böyle kullanılacağını bilseydim izni hiç çıkarmazdım." diyor. :) Ama okul ciddi, senin durumun daha da ciddi... Bu arada Sinem'e katılıyorum, stres yapma. Zaten 2 sene baş etmişsin, bu senenin ne fark var?
Ya ben o kadar cadı mıyım?Tamam sürekli "mesajlar şöyle, mesaj sayıları şöyle, uyarılar şöyle..." yazıp duruyorum. :) Ama kimseye "Uyarı alacaksan çek git." demem. Uyarı verirken neden 7 günde 3 kere olsun diye bekleniyor? : Acil ve istisna durumları ayıklamak için. Diskalifiyeye karar vermeden önce neden 3 uyarı olması bekleniyor? : Yine aynı sebepten. Zaten zorunlu hallerde uyarıların önüne geçilmesi için de izin uygulaması var. :) Her şeyi usüle uygun yaptığımız zaman hiçbir problem olmuyor yani...
Takımın üyeye, üyenin de takıma ihtiyacı vardır. "Sorun çıkardım, izin almam lazım, öyleyse gideyim." diye bir şey yok. :) Kilo verme amacı bizler için adeta kutsal bir amaç... Sonuçta hepimiz ya yüksek kilolardan bu kilolara düştük ya da hala yüksek kilolardayız. O yüzden birbirimizi anlıyoruz, çektiğimiz sıkıntıları ve amacımızın büyüklüğünü anlıyoruz. Ben bu yüzden herkese titizlikle yaklaşıyorum. Matematik hesabı üzerine kurulu bir takım değiliz. Yeter ki karşı tarafta kilo vermek için çaba göreyim... Birinin 3. ihlali olsa bile genel durumuna bakıp karar veririm. "3 oldu, bitti." demem. Ama 3. uyarıyı alan ve geçmişi az mesajlarla ve çarpılarla dolu olan ve son zamanları düzensiz olan gider. Neden? : Demek ki bu takımda gerektiği kadar motive olamıyor. Öyleyse burda durmasının bir anlamı yok.
Yani dediğim gibi hiçbir şey sadece matematik hesabı değil. O yüzden sen canını sıkma. Mesajın da yanlış anlaşılmadı.
yaaa sorma işte bende dile getirince cidden vicdan yaptım yaa :))) daha ne olsun. darısı bekarların basına dıyım canım sizede boooylee bol bol ev işi seven es nasıppppp olsunnnnnn amiiinnnnnn :))))
bu duaya ben hemen amin demek istiyorumbenim nişanlımda ütüden nefret ediyo herşeyi de ama bana ütü deme diyo..hatta sana resmini gönderdiğim ütüyüde o yüzden aldık sinem daha kolay ütü yapabilelim bari dedik..o abartıp sanayi makinelerinden alalım hemen ütülenir demiştide ben abartmasını engellemiştim o derece yani
Benden önce de tanıyordu, kendisi seçti onlarla kilo almayı.
Salonda yaparken daha çok dikkat ediyordu. Şimdi evde kendi aletleriyle yapıyor, keyfine göre yiyor.
--------
Hahaha... Bayıldım taktiğine...Ben de benzer şeyleri çok yapardım, zorda kalsam hala daha yapabilirim, belli olmaz.
fundacım bundan sonra dediğin gibi yapıp yanımda bişeyler taşıycam..ya beni sinir eden bi durumda var odadaki asistan arkadaşlarımdan biri ben diyetteyim diye sürekli bu konuyu konuşuyo..mesela yemeğe gidiyoruz bi kere tavuk ızgara çıkmıştı ben onunla salata yemiştim o kadar laf ettiki bide diyetteyim diyossun bu kadar yiyosun böyle diyetmi olur odaya geliyoruz ara öğün zamanı geliyo 5 fındık yiyorum bakıyorumda yağlı fındıkları yiyosun falan diyo..bunları söyleyen bi erkekkendince şaka yapıyo ciddi değil ama ben yinede tavrımı koydum
1.seni ilgilendirmez
2.bi erkeğe kilo ve diyet konusunda bi bayanla böyle konuşmayı hiç yakıştıramıyorum dedim
şimdi ben bu kişinin diyet konusunda hiçbişey bilmediğinin farkındayım onun dediklerine de katılmıyorum ama odada ara öğün yiyceğime sinirim bozuluyo mesela
fundacım bundan sonra dediğin gibi yapıp yanımda bişeyler taşıycam..ya beni sinir eden bi durumda var odadaki asistan arkadaşlarımdan biri ben diyetteyim diye sürekli bu konuyu konuşuyo..mesela yemeğe gidiyoruz bi kere tavuk ızgara çıkmıştı ben onunla salata yemiştim o kadar laf ettiki bide diyetteyim diyossun bu kadar yiyosun böyle diyetmi olur odaya geliyoruz ara öğün zamanı geliyo 5 fındık yiyorum bakıyorumda yağlı fındıkları yiyosun falan diyo..bunları söyleyen bi erkekkendince şaka yapıyo ciddi değil ama ben yinede tavrımı koydum
1.seni ilgilendirmez
2.bi erkeğe kilo ve diyet konusunda bi bayanla böyle konuşmayı hiç yakıştıramıyorum dedim
şimdi ben bu kişinin diyet konusunda hiçbişey bilmediğinin farkındayım onun dediklerine de katılmıyorum ama odada ara öğün yiyceğime sinirim bozuluyo mesela
1.seni ilgilendirmez
Sinemcim yat istersen sen. :) Hatırlarsan yarın yazarsın diyeceğini...
Sanayi makinelerinden mi?
Ütüden nefret etmiyor nişanlın; çünkü o bir ütüfobik.
yok fundacım böyle yaparsam başka biriyle böyle bişey yaşasam yine üzülürüm odada kalıcam ve cevabımı vericem bıkar heralde bi süre sonraTam diyecektim ki "Ağzını kapasaydın." zaten kapamışsın. :)
Zor bir durum gerçekten Nazcım. Ama yaptığın şeyleri kendin için yapıyorsun. O sinir bozucu asistanı daha ne kadar görmek zorunda kalacaksın ki? Eninde sonunda yollarınız ayrılacak. O yüzden hiç kafana takma. Zaten onlar bir süre sonra susarlar, rejimde olduğunu bile doğru dürüst hatırlamazlar. O zamana kadar sen de hiç kafana takma, salla onları... Hatta, "Nasıl rejim bu?" diyenlere; "Dün rejimdeydim, bugün değilim, sana ne?" falan de. Hiç takma. Dediğim gibi zaten konuşmayı bırakır(lar) yakında. İstersen ara öğünü onların yanında yapma. 5 dakikalığına çıkar, yer, dönersin.
Sende ara ara takıl ona oooo gobek yapmıssın falan dıye spor yapanlar tahammul edemez ya :))))
-----
Valla bosuna dememişler kızlar kucukten baslıyor taktıge diyesimdi de esimde bazen benzer+farklı uygulamalarım oluyor tabi :93:
bir ara ben senin gibi ayarını tutturamıyorum dıye kahve yapmaz olmustumkahvem onume gelıyordu
nurcumm böyle düşünme bence ben bu takımdaki herkesin çok anlayışlı olduğunu düşünüyorum..ve çoğumuz geçtik aynı dönemden ne kadar sıkıntılı bi evre olduğunu biliyoruz..eğer girdiğinde saatlerini harcamıycaksan başka sitelerede dalmıycaksan kafanı dağıtmak için iyi olur bence..şöylede yapabiliriz biz seni izinli sayarız aa takımdan kopmamak adına vaktin olursa girer paylaşım yaparsın...
dimi ama nur yaAy Nazz, çok iyi söylemişsin o adama. Hani kadın kadının düşmanıdır derler, böyle kıskançlıklarından yaparlar hadi onlara ya sabır çekiliyor da adama n'oluyor ya? Nasıl hissettirdiğini anlayabiliyorum ben bile şuan feci sinir oldum. Ama sen kulak asma, çekinme şunu düşün az bir zaman sonra kilolar uçup gittiğinde gün geçtikçe zayıfladığında, bunu görecek o, şimdi istediğini söylesin, zamanı geldiğinde kendisi utanacak söylediklerinden
Canım, gozlerim bitik resmen ama, yatarsam gece uyanırım dıye cekınıyorum. ne zaman bu saatlerde yatsam 3-4 gıbı uyanıyorum.
benide boyle yarım yamalak idare edin canım bu gece :)
hemen kapı dısarı ediyosun
yok fundacım böyle yaparsam başka biriyle böyle bişey yaşasam yine üzülürüm odada kalıcam ve cevabımı vericem bıkar heralde bi süre sonradışarıdan çok saf çok tatlı görünüyorum ama damarıma basıldığında kimse tanıyamaz beni
El kadar çocukken; annemler bir istediğimi yapmadığı zaman gidip tükürükle göz yaşı yaparmışım kendime, sonra da sözde ağlarmışım.O günlerden bu yana profesyonelleştik tabi... :) Bir şeyi gerçekten istiyorsam yaptıracak yolu buluyorum; ama oyun yapıyorum ama naz yapıyorum kişisine göre... Var içimizde küçük bir şeytan işte... :)
dimi ama nur yavalla erkeklere ne oluyo hiç anlamıyorum konuşmasınlar bu konuda yorum yapmasınlar ya yakışmıyo
yılbaşında görcek o gününü
Aşk olsun yahu... :) Ne kapı dışarı etmesi, istediğin kadar kal. :)
Odada kalmak bence de daha iyi canım. Emin ol bıkar.
Kızlar size laf yetiştirmekten çayımı bile koyamadım ocağa.
Pek paylaşımlı bir gece oldu, nazar değmesin...
Azıcık kaçayım ben şimdi; herhalde tekrar gelirim. :) Çayımı içmem lazım, daha geç içersem gece tuvalete kalmak zorunda kalacağım... :)
banada birsürü sınav gözetmenliği yazmışlar el insaf dedim yaaSaol balım benimm, şimdi aldım notları da bir yandan onları yazıyorum bir yandan burayı yazıyorum :) sadece vize dönemi için izin alsam yeter, bu hafta zaten istemiyorum, haftaya da aynı şekilde düşünüyorum aralarımda buraya gelir dert yanar derslere söver giderim :)) zaten sınav çalışırken sövmeye başlarsam eminim ki değil 5 mesaj 555 mesaj yazarım burayaiçimi o kadar rahatlattınız ki :))
Ay kesinlikle, benzer şeyler hissedip düşündüğümde hep ben kendime öyle söylüyorum sabret Nur az kaldı diye, bir de şöyle bi iyi yanı var ki onların o sinir bozuculuğu aslında seni kamçılıyor bir yandan. Bunu kendine sıkıntı değil motiv kaynağı yap
banada birsürü sınav gözetmenliği yazmışlar el insaf dedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?