Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fundacım dün konuşmuştukya çok hafif menü sonra zor olur diye..bu gün düşündümde ben mecburen hafif menüler yemek zorunda kalıyorum..okulda öğle yemeğinde gittiğim restoranda bugün arnavut ciğeri ve yağlı köfte vardı mesela ben mecburen çorba salata yedim ve her gün böyle..evdede makarna ve biber kızartması var yine mecburen çorba içiyorum..ev arkadaşlarım bana göre yemek yapmaya çok dikkat ediyolar ama her gün ayn ı özeni bekleyemiyorum onlardanda

Menüm (1070 kalori)

Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
1 bardak süt
5 zeytin

Ara
1 domates gibi olan hurmadan
1/2 paket sunta

Ara
1 dilim ekmek
1 kk peynir

Akşam
3 tabak yoğurt çorbası

+40 dk eliptik

Sabah o kadar açtım ki kreple uğraşamadım. Sonra da bütün günüm krepsiz oldu.

Babam da bulgur pilavı yapmış; yanıma gelip gelip "çok güzel olmuş, mmmm..." yapıyor özellikle ki yiyeyim. Rejim yapanın bir numaralı düşmanı... Ben de bulguru çok sevdiğim için hiç bulaşmamayı planlıyorum. Çünkü 1 bulgur tanesi bile yesem onun devamı 1 tabak olarak gelir.

Daha ara yapmam herhalde, ama çay içmedim, onu içerim bir ara.

Guzel menu canım :128: Baban da ne fena ya :) bir ara da (bayag oldu ramazan bayramından once falandı galıba) burnuna burnuna kek uzatıyordu. hatta o zaman kanıp yarım kek yemıstın bak onu da hatırlıyorum. kız valla ben lokma sayıcıyım galıba yaaa :))))

aaa bak aklıma geldı gecmıs mesajlarda sen hafızandan yakınıyordun. Fundacım lutfeeeeeeennnn lutfeeeeeeeeeeennnnn et yeeeee.. Yıllardır yaptıgım rejimden diyorsun ama inan et yememekten oluyor bu b12 eksıklıgı yasıyorsun. ((

peynir güzeli naber :)

Sineeem, çok stresliyim bu aralar, vize dönemim yaklaştı mı ben başka birine dönüşüyorum, ortalama tutturma zorunluluğumuz var bursun kesilmemesi için ve onun yükü beni haftalar öncesinden esir almaya başlıyor

Sen nasılsınn? Bugünkü menün, bu koşturmacaların bir sorun yok dimi ya?

menüm

sabah
3 çeri domates
1 bardak süt

öğle
1 kase yayla çorbası
salata

ara
1 avuç badem

akşam
1 kase mercimek çorbası
2 biber turşusu

3 kupa yeşilçay 2 litre su 1 saat pilates

Bu ne bu? 400 kalorilik menü...

Yanına bir şeyler al canım. Diyet bisküvi al, kepekli galeta al... Kepekli krep de yapabilirsin benim gibi... Kuru meyve alabilirsin. Taşıması, yemesi kolay olan mandalinalardan alabilirsin. Liste uzar gider, bunlar şimdi aklıma gelenler. Bu kadar düşük kalorili menülerle bir süreden sonra kilo veremezsin. Üstelik o direnci kırma şansın olmayacak. 400 kalorinin nesini kırpacaksın ki? Doğal olarak yemeye başlayacaksın ve tekrar kilo alacaksın. O günlerin gelmemesi için önlemini al lütfen...

640 kcal civarı yapıyor Sinemcim... 4 kaşık silmeden az fazla un koyduğunu varsaydım krepe...

:)) haklısın Funda ama okuldayken aramıyorum hiç, ara öğünler bende hep bir sorun tutturamıyorum bir türlü

"Aramıyorum." diye bir şey olmaz ki... Hiçbirimiz aramıyoruz. Rejim yapmanın sırrı acıkmadan yemektir. Acıkınca hangi birimiz dayanabilir yemek yemeye? Diyet bisküvi var, kuru meyve var... Bu gidişle tıkanacaksın bir süre sonra...

Aaa kesinlikle katılıyorumm bunaa, niye et yemiyorsun ama? Ayrıca babana koptum Funda , bu kek hikayesi de ayrı süpermiş, ah bu babalar yaa Vee 2 gündür bu güzel irade örneklerinden dolayı da takdir ediyorum senii

menüm;

sabah
1 bardak yedi otlu çay

kahvaltı-öğle
2 dilim çavdar
1 kk peynir
1 küçük domates
5 zeytin
2 fincan çay

ara
2 mandalina

akşam üzeri
1 kase mercimek çorbası

akşam
1 tabak tavuklu patates yemeği
salata, ayran

ara
sütlü nescafe içebilirim

spor:200 ip atlama, ve son 2 saattir ütü yapıyorum, 1 saatlik daha ütüm var.. (banane banane bu da spor sayılır)

Funda zaten o tıkanmayı yaşadığımı da düşünüyorum ve bu kadar erken olmasından dolayı da saçma geliyor. Şöyle ki, bayram haftası tartılmadık ya hani 2 Kasımı bekledik, ben o ilk hafta kendim tartıldığımda tam 64 gelmiştim, 2 Kasımda da aslında 200 gr. almış oldum. ki 2. hafta bayramı da geçmiştik bir kaçamak durumum da olmamıştı o beni çok üzdü, normalde cumadan cumaya tartılıyordum ama o durumdan sonra ben ara ara tartılmaya başladım, hiç bir ilerleme kaydetmiyorum hatta 200 gr da fazla çıkıyorum, 2 gündür tartılmadım gerçi de. Senin o Naz'a yazdığın mesaj çok gerçekçi geldi bana cidden böyle bünyeyi alıştırınca bir yerden sonra duracak herhalde, benim düzenli ve acil spor yapmam gerekiyor, ama şu ara dersin başına bile oturmak için büyük mücadele veriyorum kendimle, hiçbir şeye motivem yok yani. Ne olacak bilmiyorum açıkçası moralim bozuk biraz işte ve nasıl düzen oturtayım bilemiyorum.

sinemcim hoşgeldin canım, yoğun bir gün geçirmişsin belli..çikilata durumuna da gülesim geldi vallaayrıca menün gerçekten az olmuş, nasıl durabildin bu kadar az yiyerek

yine çok güzel bir menü örneği ütüyü okurken de bi şaşırdım ama parantez içi saolsun rahatladım bu 2 saatlik ütü eziyetinin üstüne spor tabi o da bebeğim derim ben ahh bu ev işlerinin en çilelisi değil mi kimse sevmiyor ya Hala ana kuzusu olarak ben o konuda rahatım Benim ablam hep en sevdiğim iş ütü derdi, evlenmeden önce bu cümleler tabii. Evlendikten sonra iş hayatı, ev hayatı falan şuan ütüden nefret ediyor

Canım benim stres yapma. Ne kadar stres yaparsan kendını o kadar negatıf etkılersın. Rahat ol ve konsantrasyonunu bozma hıc.

İyiyim bende canım. Yok canım sorun değil de ust uste geldı ondan boyle kosusturma oldu. Aksam acil eşimi işten almam gerektı, onun arabasını orda bıraktık dolayısıyla. Sabahta ben goturmek zorunda kaldım, fakat sonra ki iş'te yine acil bir evrak işiydi. Ondan boyle karıstım. 2 gundur toplasam 7-8 saat uyumusumdur ondan cok yoruldum aslında.

640 kcal civarı yapıyor Sinemcim... 4 kaşık silmeden az fazla un koyduğunu varsaydım krepe...

Sağol Fundacım
Goz kararı koyuyorum un'u ama illaki 4 kasıktan fazladır canım, doğru tahmın etmişsin.

Sevindim ya cok da az değilmiş toplamı

Aaa kesinlikle katılıyorumm bunaa, niye et yemiyorsun ama? Ayrıca babana koptum Funda , bu kek hikayesi de ayrı süpermiş, ah bu babalar yaa Vee 2 gündür bu güzel irade örneklerinden dolayı da takdir ediyorum senii

Bak Nur soyleyınce yıne aklıma geldı

Fundacım dunku burger kıng olayında tebrık ederım canım

Erkek arkadaşına da burdan mesaj bugun zayıf olabılır ama bır gun o kıng menuler tombık yapacak onu

ütüyü hiiiç sevmiyorumeşim iş nedeniyle genellikle klasik giyinir, bu sebepten ütüm hiç mi hiç eksik olmaz..valla evlenmeden önce ütümü babam yapardı, canım benimşimdi paşa paşa yapıyoruz iştesevmediğimden biriktirip öyle yapıyorum, biriktirince de böyle işin içinden saatlerce çıkamıyorum...
neyse bitse de bi kahve keyfi yapsam...

Kıyamam ya Bugün çok güzel bir uyku çekersin umarıımm en tatlısından :))

sinemcim hoşgeldin canım, yoğun bir gün geçirmişsin belli..çikilata durumuna da gülesim geldi vallaayrıca menün gerçekten az olmuş, nasıl durabildin bu kadar az yiyerek

ahhhh iremcim bir bilsen eve zor attım kendimi tansiyonum falan dustu sabah 6da kalktım ılk ogunumu sanırım 3 civarı yedim (( ve yarım krep benım ıcın normalde inanılmaz doyurucu bır ogun ama, onu yedım ve hala açtım uzun bır sure sonra tokluk hıssetmeye basladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…