- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #71.301
Tostun tanımı yapılmış. :128::129:
Ama bence aralar için yanında bir şeyler bulundurmalısın.
menüm
sabah
3 çeri domates
1 bardak süt
öğle
1 kase yayla çorbası
salata
ara
1 avuç badem
akşam
1 kase mercimek çorbası
2 biber turşusu
3 kupa yeşilçay 2 litre su 1 saat pilates
:)) haklısın Funda ama okuldayken aramıyorum hiç, ara öğünler bende hep bir sorun tutturamıyorum bir türlü
sinemcim kıyamam ben sana yaaa...
irewm yaa ben ne kadar abartılı bi kalori yazmışım şimdi farkettim sen 2 çatal demişsin ben 200 yazmışım
Menüm (1070 kalori)
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
1 bardak süt
5 zeytin
Ara
1 domates gibi olan hurmadan
1/2 paket sunta
Ara
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Akşam
3 tabak yoğurt çorbası
+40 dk eliptik
Sabah o kadar açtım ki kreple uğraşamadım. Sonra da bütün günüm krepsiz oldu.
Babam da bulgur pilavı yapmış; yanıma gelip gelip "çok güzel olmuş, mmmm..." yapıyor özellikle ki yiyeyim.Rejim yapanın bir numaralı düşmanı... Ben de bulguru çok sevdiğim için hiç bulaşmamayı planlıyorum. Çünkü 1 bulgur tanesi bile yesem onun devamı 1 tabak olarak gelir.
Daha ara yapmam herhalde, ama çay içmedim, onu içerim bir ara.
peynir güzeli naber :)
menüm
sabah
3 çeri domates
1 bardak süt
öğle
1 kase yayla çorbası
salata
ara
1 avuç badem
akşam
1 kase mercimek çorbası
2 biber turşusu
fundacım dün konuşmuştukya çok hafif menü sonra zor olur diye..bu gün düşündümde ben mecburen hafif menüler yemek zorunda kalıyorum..okulda öğle yemeğinde gittiğim restoranda bugün arnavut ciğeri ve yağlı köfte vardı mesela ben mecburen çorba salata yedim ve her gün böyle..evdede makarna ve biber kızartması var yine mecburen çorba içiyorum..ev arkadaşlarım bana göre yemek yapmaya çok dikkat ediyolar ama her gün ayn ı özeni bekleyemiyorum onlardanda
şu menumu de yazayımda stresten kurtulayım yahu şiştim valla 2 gundur menulerden
sabah- ogle yazamıcam cunku neyı ne saatte yedım bılmıyorum gercekten.. Fundacım bugun sana zahmet benım kalorı hesabımı sen yaparmısın :78:
Menum....
-1 kanyaklı çikolata
-1 küçük muz
-yarım krep
-2 mandalina
-yarım krep
(krepin tamamının içeriği;1 yumurta, 1bardak sut, 1tutam maydonoz, kepekli un, 1,5 kk peynır)
:)) haklısın Funda ama okuldayken aramıyorum hiç, ara öğünler bende hep bir sorun tutturamıyorum bir türlü
Guzel menu canım :128: Baban da ne fena ya :) bir ara da (bayag oldu ramazan bayramından once falandı galıba) burnuna burnuna kek uzatıyordu. hatta o zaman kanıp yarım kek yemıstın bak onu da hatırlıyorum. kız valla ben lokma sayıcıyım galıba yaaa :))))
aaa bak aklıma geldı gecmıs mesajlarda sen hafızandan yakınıyordun. Fundacım lutfeeeeeeennnn lutfeeeeeeeeeeennnnn et yeeeee.. Yıllardır yaptıgım rejimden diyorsun ama inan et yememekten oluyor bu b12 eksıklıgı yasıyorsun.((
"Aramıyorum." diye bir şey olmaz ki...Hiçbirimiz aramıyoruz. Rejim yapmanın sırrı acıkmadan yemektir. Acıkınca hangi birimiz dayanabilir yemek yemeye? Diyet bisküvi var, kuru meyve var... Bu gidişle tıkanacaksın bir süre sonra...
menüm;
sabah
1 bardak yedi otlu çay
kahvaltı-öğle
2 dilim çavdar
1 kk peynir
1 küçük domates
5 zeytin
2 fincan çay
ara
2 mandalina
akşam üzeri
1 kase mercimek çorbası
akşam
1 tabak tavuklu patates yemeği
salata, ayran
ara
sütlü nescafe içebilirim
spor:200 ip atlama, ve son 2 saattir ütü yapıyorum, 1 saatlik daha ütüm var.. (banane banane bu da spor sayılır)
menüm
sabah
3 çeri domates
1 bardak süt
öğle
1 kase yayla çorbası
salata
ara
1 avuç badem
akşam
1 kase mercimek çorbası
2 biber turşusu
Sineeem, çok stresliyim bu aralar, vize dönemim yaklaştı mı ben başka birine dönüşüyorum, ortalama tutturma zorunluluğumuz var bursun kesilmemesi için ve onun yükü beni haftalar öncesinden esir almaya başlıyor
Sen nasılsınn? Bugünkü menün, bu koşturmacaların bir sorun yok dimi ya?
640 kcal civarı yapıyor Sinemcim... 4 kaşık silmeden az fazla un koyduğunu varsaydım krepe...
Aaa kesinlikle katılıyorumm bunaa, niye et yemiyorsun ama? Ayrıca babana koptum Funda , bu kek hikayesi de ayrı süpermiş, ah bu babalar yaaVee 2 gündür bu güzel irade örneklerinden dolayı da takdir ediyorum senii
yine çok güzel bir menü örneğiütüyü okurken de bi şaşırdım ama parantez içi saolsun rahatladım bu 2 saatlik ütü eziyetinin üstüne spor tabi o da bebeğim derim ben ahh bu ev işlerinin en çilelisi değil mi kimse sevmiyor ya Hala ana kuzusu olarak ben o konuda rahatım Benim ablam hep en sevdiğim iş ütü derdi, evlenmeden önce bu cümleler tabii. Evlendikten sonra iş hayatı, ev hayatı falan şuan ütüden nefret ediyor
Canım benim stres yapma. Ne kadar stres yaparsan kendını o kadar negatıf etkılersın. Rahat ol ve konsantrasyonunu bozma hıc.
İyiyim bende canım. Yok canım sorun değil de ust uste geldı ondan boyle kosusturma oldu. Aksam acil eşimi işten almam gerektı, onun arabasını orda bıraktık dolayısıyla. Sabahta ben goturmek zorunda kaldım, fakat sonra ki iş'te yine acil bir evrak işiydi. Ondan boyle karıstım. 2 gundur toplasam 7-8 saat uyumusumdur ondan cok yoruldum aslında.
Sağol Fundacım
Goz kararı koyuyorum un'u ama illaki 4 kasıktan fazladır canım, doğru tahmın etmişsin.
Sevindim ya cok da az değilmiş toplamı
Bak Nur soyleyınce yıne aklıma geldı
Fundacım dunku burger kıng olayında tebrık ederım canım
Erkek arkadaşına da burdan mesaj bugun zayıf olabılır ama bır gun o kıng menuler tombık yapacak onu
sinemcim hoşgeldin canım, yoğun bir gün geçirmişsin belli..çikilata durumuna da gülesim geldi vallaayrıca menün gerçekten az olmuş, nasıl durabildin bu kadar az yiyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?