- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #71.401
Her zaman o espriyi yapan biri çıkar.Ben de sevmem ama illa ki biri diyecektir. :)
Giriş kilom 66 olması lazım ya da 66.4 bak tam emin olamadım. Boyumu da ben ölçtüm Funda 1.52 çıktımen başta kendime 1.58 yakıştırmış bir cüce olduğumdan çok güldüm buna ya ama bizimkiler hala yok sen 1.55 1.56sın doğru ölçememişsin diyor, resmen tartışıyoruz bunu Ben klasik ölçtüm, duvarda işaretledim kendimi, mezurayla da ölçtüm sonra, doğru olduğunu düşünüyorum
Ya daha yılbası hedefınden konusurken ben peşin peşin sonrakı tarıhı dusunuyorum ama :)))
az once dusundum dedim bayram seyran yılbaşı eee sonrakı hedef tarıhı ne olucak dıye..
bir an gun bıttı sandım ama olur mu hıc :)) 14 subat var
Nazcim simdi farkettim kilolarımız ve yılbaşı hedefimiz aynı
Malum fundaya rakibe olarak kaybettim( aldığım kilolarla)
Atık seni gözüme kestirdim haberin olsun
Boyun kaçtı nazcim??
Ben bilmem 2 ay onceden uyardım
500 kalorilik spor cezasını 2013un ılk gunu yapar
fundacımm canım benimm inş hiç böyle şeyler yaşamazsında evlenmeye karar verdiğin zaman sorunsuz evlenirsin..Atom yardımcım benim... Dilerim her şey gönlünce olsun. Oturmamış iş dertleri yüzünden evlenemeyen çift kadar dertli çift var mıdır şu dünyada ya?
Nişanlına başarılar, senden de iyi haberleri bekliyorum. :)
tunicim 1.58 boyum senin kaç?Nazcim simdi farkettim kilolarımız ve yılbaşı hedefimiz aynı
Malum fundaya rakibe olarak kaybettim( aldığım kilolarla)
Atık seni gözüme kestirdim haberin olsun
Boyun kaçtı nazcim??
haftalar nasıl geçiyo anlamıyorum ki..bu arada bu pazar ve haftaya pazar nişanlım ales ve kpds.ye gircek kızlar ve bizim için o kadar önemliki bu sınavlar bu martta evlenebilme ihtimalimiz bu sınavlara bağlı yoksa seneye ekime kalcak..çook stresliyim o yüzden ondan fazla ben heyecanlıyım :18:
Biz zaten kozmik telepatik bağla bağlıyız senle.
Gömlek- depo olayına bayıldım.İttirmek gerekiyor bunları arkalarından.
Ya umarım bu yıl hepimiz için muhteşem olur. Düşünsenize, her birimiz 2013'te mezun olabiliriz. Şu kalan 2 ayda değil, ama 2013'te yapabiliriz bunu. Bu açıdan düşündüğüm zaman bence hepimizin şanslı yılı olacak 2013... :)
Ben de yılbaşına kadar 800 kalorilik hakkımı biriktireyim.Büyük ihtimal hepsini kullanırım.
Ya daha yılbası hedefınden konusurken ben peşin peşin sonrakı tarıhı dusunuyorum ama :)))
az once dusundum dedim bayram seyran yılbaşı eee sonrakı hedef tarıhı ne olucak dıye..
bir an gun bıttı sandım ama olur mu hıc :)) 14 subat var
Giriş kilon 66.
Boyunu insan yanlış ölçebiliyor gerçekten. Ben ne zaman evde mezurayla ölçülmeye kalksam daha kısa çıkıyorum. :) Diyetisyenimdeki aletin ölçtüğü boyu dikkate alıyorum o yüzden.
Ya ben aslında boyları ticker'lar için istiyordum. Hazırlayamayanlara ben hazırlıyordum çünkü... Artık herkes kendininkini hazırlıyor gerçi. :)
Ama eski alışkanlık işte, boyları hala yazıyorum.
Hem ne öyle kendin hakkında kötü sözler, duymayayım bir daha.
Tarih yaratırız Sinemcim. :)
14 şubatları da ben hiç iplemedim. Bir sevgilim yokken de iplemezdim, olduğunda da iplemedim... Hiç ciddiye almıyorum; kutlamıyorum da, kutlatmıyorum da... Tam bir ticari gün işte...
O espriyi yapana söyle bunu.Ben şahidim burda (tabi bu şahane hafıza ile hatırlayabilirsem. ). Ama Pelin yok. O büyük ihtimal kilo alıp gelir ve yılbaşına burda olur. O espriyi yapma potansiyeli de var bence. O gelince ayrıdan yazmak lazım. Sen ara ara hatırlat bunu.
sabah 1 altınbaşak (tuniiii) 2 yemek kaşığı labne peyniri 1 yeşil çay
ara 2 adet diyet biskivi 2 bardak açık çay
öğlen 1 kepçe çorba 4 yemek kaşığı prasa 3 kaşık makarna 2 dilim ekmek
ara 4 kuru kayısı 2 incir 1 fincan 5'i bir yerde çay 1 fincan form çayı
akşam nesfit (sinem)
ara 1 elma 1 5' bir yerde çay
1 saat plates 15 dakka kendi sporum 150 ip atlama
(öğlen diğerlerine göre çok oldu dışardaydım doktorda eve gelince kurt gibi yemişim)
funda bir şey isticem benim menüyüde bir hesaplarmısın canım kalorisini
fundacımm canım benimm inş hiç böyle şeyler yaşamazsında evlenmeye karar verdiğin zaman sorunsuz evlenirsin..
Tarih yaratırız Sinemcim. :)
14 şubatları da ben hiç iplemedim. Bir sevgilim yokken de iplemezdim, olduğunda da iplemedim... Hiç ciddiye almıyorum; kutlamıyorum da, kutlatmıyorum da... Tam bir ticari gün işte...
2 kilo için benden bu kadar mı kolay vazgeçtin Tunicim? :)
Gerçi ben pek rakibelik yapamıyordum sana... :) Sen yazmadıkça bir şey yazmıyordum sanırım...
O espriyi yapana söyle bunu.Ben şahidim burda (tabi bu şahane hafıza ile hatırlayabilirsem. ). Ama Pelin yok. O büyük ihtimal kilo alıp gelir ve yılbaşına burda olur. O espriyi yapma potansiyeli de var bence. O gelince ayrıdan yazmak lazım. Sen ara ara hatırlat bunu.
tunicim 1.58 boyum senin kaç?
madem beni rakip görüyosun o zaman kork artık benden tunicim
fundacım kesinlikle bu kadar çok değil ya bizim hesaplarımıza göre 25-30 arası..herşeyin en iyisini bi anda almak zorunda değilsin bu bütçenin ne kadar olcağıda senin elinde sonuçta1200 çıkardım Şeydacım.
Ahhh nerde... Halihazırda biz de aynı durumdayız...Çok canım sıkılıyor, çok... Özel günlerde yanyana olmak istiyorsun, olamıyorsun. Ev düzecek parayı biriktirmeden nişanlanma taraftarı bile değilim ben... O da tahminimce 40.000 tl. Gerçi hep yüksekten uçtuğumu söylüyorlar. Cebimde o kadar para olsa anında evlenirim.
Ahhh nerde... Halihazırda biz de aynı durumdayız...Çok canım sıkılıyor, çok... Özel günlerde yanyana olmak istiyorsun, olamıyorsun. Ev düzecek parayı biriktirmeden nişanlanma taraftarı bile değilim ben... O da tahminimce 40.000 tl. Gerçi hep yüksekten uçtuğumu söylüyorlar. Cebimde o kadar para olsa anında evlenirim.
Kaptanı rakip olarak sectim ezdi gecti beni şimdide kaptan yardmcisinimi buldum yahuuu:)))
Korktum İnan simdiii:))
Boyum 1,68 canım benim
fundacım kesinlikle bu kadar çok değil ya bizim hesaplarımıza göre 25-30 arası..herşeyin en iyisini bi anda almak zorunda değilsin bu bütçenin ne kadar olcağıda senin elinde sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?