Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya daha yılbası hedefınden konusurken ben peşin peşin sonrakı tarıhı dusunuyorum ama :)))

az once dusundum dedim bayram seyran yılbaşı eee sonrakı hedef tarıhı ne olucak dıye..
bir an gun bıttı sandım ama olur mu hıc :)) 14 subat var

Giriş kilon 66.
Boyunu insan yanlış ölçebiliyor gerçekten. Ben ne zaman evde mezurayla ölçülmeye kalksam daha kısa çıkıyorum. :) Diyetisyenimdeki aletin ölçtüğü boyu dikkate alıyorum o yüzden.

Ya ben aslında boyları ticker'lar için istiyordum. Hazırlayamayanlara ben hazırlıyordum çünkü... Artık herkes kendininkini hazırlıyor gerçi. :)
Ama eski alışkanlık işte, boyları hala yazıyorum.

Hem ne öyle kendin hakkında kötü sözler, duymayayım bir daha.

Son düzenleme:
sabah 1 altınbaşak (tuniiii) 2 yemek kaşığı labne peyniri 1 yeşil çay
ara 2 adet diyet biskivi 2 bardak açık çay
öğlen 1 kepçe çorba 4 yemek kaşığı prasa 3 kaşık makarna 2 dilim ekmek
ara 4 kuru kayısı 2 incir 1 fincan 5'i bir yerde çay 1 fincan form çayı
akşam nesfit (sinem)
ara 1 elma 1 5' bir yerde çay

1 saat plates 15 dakka kendi sporum 150 ip atlama
(öğlen diğerlerine göre çok oldu dışardaydım doktorda eve gelince kurt gibi yemişim)
funda bir şey isticem benim menüyüde bir hesaplarmısın canım kalorisini

Tarih yaratırız Sinemcim. :)
14 şubatları da ben hiç iplemedim. Bir sevgilim yokken de iplemezdim, olduğunda da iplemedim... Hiç ciddiye almıyorum; kutlamıyorum da, kutlatmıyorum da... Tam bir ticari gün işte...

Nazcim simdi farkettim kilolarımız ve yılbaşı hedefimiz aynı
Malum fundaya rakibe olarak kaybettim( aldığım kilolarla)
Atık seni gözüme kestirdim haberin olsun

Boyun kaçtı nazcim??

2 kilo için benden bu kadar mı kolay vazgeçtin Tunicim? :)
Gerçi ben pek rakibelik yapamıyordum sana... :) Sen yazmadıkça bir şey yazmıyordum sanırım...

Ben bilmem 2 ay onceden uyardım

500 kalorilik spor cezasını 2013un ılk gunu yapar

O espriyi yapana söyle bunu. Ben şahidim burda (tabi bu şahane hafıza ile hatırlayabilirsem. ). Ama Pelin yok. O büyük ihtimal kilo alıp gelir ve yılbaşına burda olur. O espriyi yapma potansiyeli de var bence. O gelince ayrıdan yazmak lazım. Sen ara ara hatırlat bunu.

fundacımm canım benimm inş hiç böyle şeyler yaşamazsında evlenmeye karar verdiğin zaman sorunsuz evlenirsin..

Nazcim simdi farkettim kilolarımız ve yılbaşı hedefimiz aynı
Malum fundaya rakibe olarak kaybettim( aldığım kilolarla)
Atık seni gözüme kestirdim haberin olsun

Boyun kaçtı nazcim??
tunicim 1.58 boyum senin kaç?
madem beni rakip görüyosun o zaman kork artık benden tunicim

İnş. herşey gönlünüzce olurr Nazz içini ferah tutt

Bence de 2013 şanslı yılımız olacak kesinlikle

Sineeemm sana hayranım yaa biz bir adım sonrasını hesaplarken sen birkaç adımı birden tasarlıyorsun direkt, 2013teki ikinci tarihimiz şimdiden belli desenize

Yok ya kötü söz olarak değil, ben boyumu seviyorumm gocunmuyorum hiç ondan dalgamı da geçerim rahatım bu konuda

funda bizde hiç kutlamayız sevgililer gününü sonuçta ikimize özel günler var tanıştığımız tarih birbirimize aşık olduğumuzu farkettiğimiz tarih böyle özel günler varken niye bütün dünyayla kutlıyımki ben sevgimi

14 subatı bende cok sallamam benım için bizim gunlerimiz kıymetlı gelıyor bana ilk çıktıgımız tarıh ve evlılık yıldonumumuz

ama işte amaç tarıh yaratmak ya :))))) hemen peşin peşin hazır olsun

---------

özellikle yaklaşan gunlerde manşet yaparım Fundacım merak etme

sayfamızda o işkenceye maruz kalmamızı istemıyorum

1200 çıkardım Şeydacım.

fundacımm canım benimm inş hiç böyle şeyler yaşamazsında evlenmeye karar verdiğin zaman sorunsuz evlenirsin..

Ahhh nerde... Halihazırda biz de aynı durumdayız... Çok canım sıkılıyor, çok... Özel günlerde yanyana olmak istiyorsun, olamıyorsun. Ev düzecek parayı biriktirmeden nişanlanma taraftarı bile değilim ben... O da tahminimce 40.000 tl. Gerçi hep yüksekten uçtuğumu söylüyorlar. Cebimde o kadar para olsa anında evlenirim.

Aha fundam Ahh fundam sen degil ben sana rakibelik yapamadım
Senin oldugun kiloyu görünce senin adına seviniyorum kendi adıma üzülüyorum
Sen geldiginde benden kiloluyken simdi bak
İste gecen dediğiniz gibi karınca ve ağustos böceği ornegi:))
Çalışan hakkını alıyor:))

Ö

YıLbaŞı HeDeFLeRimİz....

Funda08 ----- 66

tunituni -------69

Buffy26 ------ 58

UmutCan -----

sweetlyy ----- 69

Raa -----------

brave_ --------

mucizem77 --- 72

PinkCherry --- 59

nehirim38 ----

fundacım kesinlikle bu kadar çok değil ya bizim hesaplarımıza göre 25-30 arası..herşeyin en iyisini bi anda almak zorunda değilsin bu bütçenin ne kadar olcağıda senin elinde sonuçta

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
40bin lira mı saray mı duzeceksın Fundacım. o paranın ustune bır daha koy kucuk bır ev alınır yahuuu.
Umuyor ve diliyorum ki erkek arkadasının kafasındakı gereken rakam bu olmasında bır an once evlenın.

fundacım kesinlikle bu kadar çok değil ya bizim hesaplarımıza göre 25-30 arası..herşeyin en iyisini bi anda almak zorunda değilsin bu bütçenin ne kadar olcağıda senin elinde sonuçta

siz boyle rakamlar soyleyınce hemen hesap yapmaya basladım. nedır bu kadar tutan dıye :44: yaptıgım hesaba gore 20bın liraya rahat rahat kurlur ev ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…