Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende çıktım kızlar tadı yok buranın bugün
benimde yok
yapmur kapalı hava resmen içim daraldı
yarını çok merak ediyorum yarın tartıldıktan sonra bir hafta tartılmamaya karar verdim inş haftaya cumaya kadar
akşam yürüyüş yaparım diyordum ama oturmaya gidiyoruz evdede dünya kadar işim var yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkarmam lazım
nasıl büyük bir iş en nefret ettiğim iş
oğlanın yatağını yatak odasına getirdik ekndi odasında yatmıyor artık dahada küçük diye kıyamadık
hem onun odası ardiye gibi oldu hem yatak odamız
hiç hiç sevmedim yeni bir düzen yapmam lazım

neyse akşama kaynatırsınız ama ben olamayabilirim
erken gelirsek yazarım
menümüde gitmeden yazarım diye düşünüyorum
haydi bakalım kendinize iyi bakım
çok güzel süprizli bi yarın hepimizi bekler inşş:)))

Menüümm

sabah
meşhur tost - 2 dilim kepekli ekmek 1 dilim kaşar- iyi haber artık kaşar yerine peynir kullanmayı düşünüyorum kiloların gittiği yok zaten

Öğle
1 simit
1 kk peynir
2 salatalık

Akşam
yarım tas ezogelin çorbası
2 dilim et
yarım tas yoğurt

Arada bir çikolata yedim bugün :18: yarım saat step yaptım hemen ardından ama daha önceki cezamı tamamlamamıştım o da var, bu haftadan dolayı gerçekten affınıza sığınıyorum

Menüm

Sabah
1 krep
1 kk peynir

Öğle
1 krep
1 kk peynir

Akşam
1 krep
3 köfte (Fazlalığı bugüne aldım, diğer günler 2 köfte olacak.)

Bu kadar. Aralar yok.

İnternetim yine evlere şenlik...
Bu akşam giremeyebilirim. Okurum, cevap vermeye de çalışırım ama daha kötü olursa pek mümkün olmayacak...
Nazcım yarın takım listesini ilk senden bekliyorum canım.
Geçen haftaki listeyi referans alabilirsin. Ben zaten yine burda olurum. Takıldığın bir şey olursa da sorarsın. :)

Son düzenleme:
Selam kızlar bugun sabahtan dısardaydım. ogleden sonra geldım eve gelınce de kac gundur erteledıgım ıslerı yaptım. yıne yorgun bır gundeyım.

tuni resimler cok guzelmiş. hep soyluyorum, yıne soyluyorum kilo insanı yaşlandıyorrrr..

Funda bugünle ilgili kendim için ne desem boş o yüzden susuyorum. Yarın ben de buradayım yardımcı olurum her türlü Nazz aklında olsuuunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…