Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahah ben dicektim tam 14 şubat diye..sen demişin kuzumm..

sağol canım benimmmmmm

siz boyle rakamlar soyleyınce hemen hesap yapmaya basladım. nedır bu kadar tutan dıye :44: yaptıgım hesaba gore 20bın liraya rahat rahat kurlur ev ya
sinemcim bende öyle düşünüyorum biz hesaplayınca 20 liraya çıkabiliyoruz ama daha mütevazi eşyalarla..biraz daha lükse kaçılırsa 30 u bulabilir

Yok be, ben de böceğim aslında. Sen izne çıkmadan bu kilolardaydım, yerimde saydım durdum. :) Gerçekten çalışıp da hakkını alan bir tek Sinem var takımda... Kalan hepimiz kaçamak yapıp duruyoruz. :)

Ay sevdim sizi, anti 14 şubatçı takımdaşlarım. :)

Nazcım ilk tanşıtığız tarihi nasıl hatırlıyorsun yahu? Çok değişik bir tanışma mıydı?
Ben hiç hatırlamıyorum, taaaa 13 yıl öncesiydi; orta okulda tanışmıştık. Hatırlamam mümkün değil. Ama ilk gördüğüm anı hatırlıyorum.

Hadi tanışmayı geçtim, aşık olduğunuzu fark ettiğiniz tarih nasıl oluyor yahu? Aynı günde mi fark ettiniz? Yoksa ikinizinki de ayrı ayrı mı kutlanıyor? İnsan nasıl bir anda fark eder zaten hiç anlamıyorum. :)

sinemm aynı şeyi düşünmüşüz bende bugün inş kimse o espriyi yapmaz yılbaşında diyodum

Ay nasıl aklınıza bu geliyor.

Nazcim ben 87 kiloydum bu kiloya düşeceğimi bile hayal edemezdim
Hatta 75 olsam yeter dıyordum ( o kadar umitsizdim yani 75 e raziydim duşun)

Onun icin bosver boyu posu önemli olan istediğimiz kiloya inmek:))
haklısın tunicim..hatta benim için önemli olan kilodan ve görünüşten ziyade yağ oranımı normal düzeye indirmek..bi gün çocuk düşünürsem bide tekrar bu dertle uğraşmak istemiyorum o halde hamile kalmak çok zararlı ( burdan hemen çocuk düşündüğüm çıkmasın sonraki yıllar için bi ihtimal sadece )

sinemcim bende öyle düşünüyorum biz hesaplayınca 20 liraya çıkabiliyoruz ama daha mütevazi eşyalarla..biraz daha lükse kaçılırsa 30 u bulabilir

Ya ama artık hersey taksitle alınıyor
Kuzenimin düğünü var iki haftaya
Aileler hiçbirşeye karışmadı herseyi taksitle aldılar
Bir yıl taksit ödeyecekler
Para biriktirmeyi beklemektense beraberce öderiz dediler

Cok haklisin
Ozellikle kilolu hamile kalındığında malesef gebelik şekeri çıkma olasılığı cok yüksek ve sonrasında gecedebiliyor ama tip 2 diyabet adayı oluyorsun
( yasadım malesef biliyorum(
Herseye zarar bu kilolar
Ay gitsinlerde biraya gelmesinler ins:))

hemen cevaplıyorum sorularını
tanıştığım tarihi hatırlıyorum çünkü daha 1.5 yıl oldu
evet çok değişik bi tanışmaydı
vee son cevabım biz görüşmeye başladığımızda nişanlım halihazırda bana aşıktı o yüzden sadece benimde hayatımın aşkını bulduğumu farketmem yetti ilk günümüzü ordan biliyoruz

Yok kendine haksızlık etme fundacim sende kaçamak yapmiyorsun
Duraklama evresindesindir sonra tıkır tıkır gider onlar:))

hehhh şoyle de bana yaa :) aşk fedakarlık ıster once varsın olmasın hersey dort dortluk :)

bızım ev kurma olayımız olmadı daha dogrusu beraber olmadı. aslında bızım kı daha zor ve zararlı oldu. cunku ben ıstanbulda tek yasıyordum ve ilk evimde klasık olarak,
masa-yatak-koltuk ve 37 ekran bır tv vardı evet dogru okudunuz 37 ekran :))) (2003)
sonra bır suru taksıte gırdım yavas yavas tam manasıyla bır ev kurdum ama 3 senemi aldı yatak odası takımımı bıle cıft kısılık almıstım :) rahatıma duskunlugumden ve kocaman dolaptan dolayı. ben bunları yaşarken esimde kendine ev kuruyormus :)
evlendiğimizde 2 ev esyası oldu ama cok fena basımıza dert oldu o yuzden bizimki daha zararlı dedim ya. 2 plana dusenler genelde ziyan oldu.

Ama soyle bır durum var kı o gecen yıllarda mevcutlar eskıdıkce daha ıyısını aldık cok sukur. Yani işin ozu esyayı evin içinde yenılemek daha kolay, bir eşyayı yokken hemen almak zor ama yenılemek daha kolay yenılersınız ılerde içinize sinmeyenleri.

fundacım kesinlikle bu kadar çok değil ya bizim hesaplarımıza göre 25-30 arası..herşeyin en iyisini bi anda almak zorunda değilsin bu bütçenin ne kadar olcağıda senin elinde sonuçta

siz boyle rakamlar soyleyınce hemen hesap yapmaya basladım. nedır bu kadar tutan dıye :44: yaptıgım hesaba gore 20bın liraya rahat rahat kurlur ev ya

Ya kızlar ben aslında boş evin içine girmeyi planlıyorum.
Aksesuar namına hiçbir şey yok, sadece zaruri eşyalar. Buzdolabı, çamaşır-bulaşık makinesi, koltuk, yatak... Bitti galiba.
Ama daha farklı planlar var; yani burda evleneceğiz mecburen, babam hayatta "evlendiğim gibi gidiyorum." desem razı olmaz. Ama sonrasında başka yerlere gitmeyi planlıyoruz. Ki bunların arasında Antalya da olabilir. (Bilmem anlatabiliyor muyum. ) Çünkü takı işi için çok uygun bir yer...

Yani asıl iş imzayı attıktan sonra başlayacak, asıl ev daha sonra kurulacak... Ay anlatsam bitmez aklımdakiler, o yüzden boş verin. :) Ama çooook para lazım.

-----------

Bu arada ben artık yatıyorum, iyi geceler... Yazdıklarınızı yarın okurum artık.

vaooovvv antalya mı gel Fundacım gelll kurarız burda evini :) siz bavulu toplayıp gelin..

ben artık yatıyorum yoksa yarın işe şiş gözlerle gidicem..1 saattir çıkıyım diyorum ama bu gece çok güzeldi sohbetiniz kızlar hiç çıkmak istemedim iyiki varsınız...
iyi geceler herkese

yolla yolla sinemcim..bütün gece ütü yaptım zaten, battı balık yan gider :)

çok ta gıcık olmadım sana tunicim desem :) çalışan, çocuklu bir bayansın, ee hayat müşterek, o kadar da olsun yani :)

vuuuu....çok havalısın fundaşaka maka ütüsüz nasıl giyindin kız

okuduklarım karşısında böyle oldum desem..hadi ev süpürmeyi anladımda, balkon yıkamak, kapı silmek, mutfak dolabı..sinemcim şanslı azınlıktan olduğunun farkında mısın?
vay vay vay diyorum, başka da bişey demiyorum..
hee bu arada benim böcüğüm de sağolsun alışverişten sonra poşetleri döküp, yerlerine koymayı sever, kendi kahvesini yapar, evde türk kahvesi ondan sorulur, güzel tost yapar ve birde kütüphanesini kendi toplar bana elletmez...ne kadar yardımcı oluyor bana bir bilseniz gerisini siz düşünün artık

vaayy funda taktiklerini bize de öğretsene :)))

sevmediğim insan modeli..kompleksli kişiler..ne var yani karşındaki insana iki güzel laf söyleyince incilerin mi dökülürayy, hiç haz etmem..ben güzel güzel derim arkadaş, yeri geldiğinde iltifat etmeyi bilirim, hiç gocunmam.ne saçma...

yaa, hep liseden kalma kötü hatıralar bunlar
benim de vardı böyle artık tiksindiğim espriler

oohh kızlar döktürmüşsünüz akşam akşam...10 küsür sayfa geçmiş okudum tü tü maaşallah..benim böcük (sineem) tüm gece laptopu esir aldı, bir yazılım üzerine çalışıyordu, alamadım elinden neyse hala buradayım, yarın bir akrabamızın mevlüdüne gidicem, erken kalkmam lazım, abarttım yine saati..herkese tatlu tatlu rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…