- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #71.421
hahah ben dicektim tam 14 şubat diye..sen demişin kuzumm..Ya daha yılbası hedefınden konusurken ben peşin peşin sonrakı tarıhı dusunuyorum ama :)))
az once dusundum dedim bayram seyran yılbaşı eee sonrakı hedef tarıhı ne olucak dıye..
bir an gun bıttı sandım ama olur mu hıc :)) 14 subat var
1200 çıkardım Şeydacım.
Ahhh nerde... Halihazırda biz de aynı durumdayız...Çok canım sıkılıyor, çok... Özel günlerde yanyana olmak istiyorsun, olamıyorsun. Ev düzecek parayı biriktirmeden nişanlanma taraftarı bile değilim ben... O da tahminimce 40.000 tl. Gerçi hep yüksekten uçtuğumu söylüyorlar. Cebimde o kadar para olsa anında evlenirim.
aramızda baya boy farkı var..şimdi sen benden çooook daha fit gözüküyosun tuni
sinemcim bende öyle düşünüyorum biz hesaplayınca 20 liraya çıkabiliyoruz ama daha mütevazi eşyalarla..biraz daha lükse kaçılırsa 30 u bulabilirsiz boyle rakamlar soyleyınce hemen hesap yapmaya basladım. nedır bu kadar tutan dıye :44: yaptıgım hesaba gore 20bın liraya rahat rahat kurlur ev ya
Ah fundam Ahh fundam sen degil ben sana rakibelik yapamadım
Senin oldugun kiloyu görünce senin adına seviniyorum kendi adıma üzülüyorum
Sen geldiginde benden kiloluyken simdi bak
İste gecen dediğiniz gibi karınca ve ağustos böceği ornegi:))
Çalışan hakkını alıyor:))
funda bizde hiç kutlamayız sevgililer gününü sonuçta ikimize özel günler var tanıştığımız tarih birbirimize aşık olduğumuzu farkettiğimiz tarihböyle özel günler varken niye bütün dünyayla kutlıyımki ben sevgimi
14 subatı bende cok sallamam benım için bizim gunlerimiz kıymetlı gelıyor bana ilk çıktıgımız tarıh ve evlılık yıldonumumuz
ama işte amaç tarıh yaratmak ya :))))) hemen peşin peşin hazır olsun
---------
özellikle yaklaşan gunlerde manşet yaparım Fundacım merak etme
sayfamızda o işkenceye maruz kalmamızı istemıyorum
sinemm aynı şeyi düşünmüşüzbende bugün inş kimse o espriyi yapmaz yılbaşında diyodum
haklısın tunicim..hatta benim için önemli olan kilodan ve görünüşten ziyade yağ oranımı normal düzeye indirmek..bi gün çocuk düşünürsem bide tekrar bu dertle uğraşmak istemiyorum o halde hamile kalmak çok zararlı ( burdan hemen çocuk düşündüğüm çıkmasın sonraki yıllar için bi ihtimal sadeceNazcim ben 87 kiloydum bu kiloya düşeceğimi bile hayal edemezdim
Hatta 75 olsam yeter dıyordum ( o kadar umitsizdim yani 75 e raziydim duşun)
Onun icin bosver boyu posu önemli olan istediğimiz kiloya inmek:))
sinemcim bende öyle düşünüyorum biz hesaplayınca 20 liraya çıkabiliyoruz ama daha mütevazi eşyalarla..biraz daha lükse kaçılırsa 30 u bulabilir
haklısın tunicim..hatta benim için önemli olan kilodan ve görünüşten ziyade yağ oranımı normal düzeye indirmek..bi gün çocuk düşünürsem bide tekrar bu dertle uğraşmak istemiyorum o halde hamile kalmak çok zararlı ( burdan hemen çocuk düşündüğüm çıkmasın sonraki yıllar için bi ihtimal sadece)
hemen cevaplıyorum sorularınıYok be, ben de böceğim aslında.Sen izne çıkmadan bu kilolardaydım, yerimde saydım durdum. :) Gerçekten çalışıp da hakkını alan bir tek Sinem var takımda... Kalan hepimiz kaçamak yapıp duruyoruz. :)
Ay sevdim sizi, anti 14 şubatçı takımdaşlarım. :)
Nazcım ilk tanşıtığız tarihi nasıl hatırlıyorsun yahu?Çok değişik bir tanışma mıydı?
Ben hiç hatırlamıyorum, taaaa 13 yıl öncesiydi; orta okulda tanışmıştık.Hatırlamam mümkün değil. Ama ilk gördüğüm anı hatırlıyorum.
Hadi tanışmayı geçtim, aşık olduğunuzu fark ettiğiniz tarih nasıl oluyor yahu?Aynı günde mi fark ettiniz? Yoksa ikinizinki de ayrı ayrı mı kutlanıyor? İnsan nasıl bir anda fark eder zaten hiç anlamıyorum. :)
Ay nasıl aklınıza bu geliyor.
Yok be, ben de böceğim aslında.Sen izne çıkmadan bu kilolardaydım, yerimde saydım durdum. :) Gerçekten çalışıp da hakkını alan bir tek Sinem var takımda... Kalan hepimiz kaçamak yapıp duruyoruz. :)
Ay sevdim sizi, anti 14 şubatçı takımdaşlarım. :)
Nazcım ilk tanşıtığız tarihi nasıl hatırlıyorsun yahu?Çok değişik bir tanışma mıydı?
Ben hiç hatırlamıyorum, taaaa 13 yıl öncesiydi; orta okulda tanışmıştık.Hatırlamam mümkün değil. Ama ilk gördüğüm anı hatırlıyorum.
Hadi tanışmayı geçtim, aşık olduğunuzu fark ettiğiniz tarih nasıl oluyor yahu?Aynı günde mi fark ettiniz? Yoksa ikinizinki de ayrı ayrı mı kutlanıyor? İnsan nasıl bir anda fark eder zaten hiç anlamıyorum. :)
Ay nasıl aklınıza bu geliyor.
sinemcim bende öyle düşünüyorum biz hesaplayınca 20 liraya çıkabiliyoruz ama daha mütevazi eşyalarla..biraz daha lükse kaçılırsa 30 u bulabilir
fundacım kesinlikle bu kadar çok değil ya bizim hesaplarımıza göre 25-30 arası..herşeyin en iyisini bi anda almak zorunda değilsin bu bütçenin ne kadar olcağıda senin elinde sonuçta
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
40bin lira mı saray mı duzeceksın Fundacım. o paranın ustune bır daha koy kucuk bır ev alınır yahuuu.
Umuyor ve diliyorum ki erkek arkadasının kafasındakı gereken rakam bu olmasında bır an once evlenın.
siz boyle rakamlar soyleyınce hemen hesap yapmaya basladım. nedır bu kadar tutan dıye :44: yaptıgım hesaba gore 20bın liraya rahat rahat kurlur ev ya
Ya kızlar ben aslında boş evin içine girmeyi planlıyorum.
Aksesuar namına hiçbir şey yok, sadece zaruri eşyalar. Buzdolabı, çamaşır-bulaşık makinesi, koltuk, yatak... Bitti galiba.
Ama daha farklı planlar var; yani burda evleneceğiz mecburen, babam hayatta "evlendiğim gibi gidiyorum." desem razı olmaz.Ama sonrasında başka yerlere gitmeyi planlıyoruz. Ki bunların arasında Antalya da olabilir. (Bilmem anlatabiliyor muyum. ) Çünkü takı işi için çok uygun bir yer...
Yani asıl iş imzayı attıktan sonra başlayacak, asıl ev daha sonra kurulacak... Ay anlatsam bitmez aklımdakiler, o yüzden boş verin. :) Ama çooook para lazım.
-----------
Bu arada ben artık yatıyorum, iyi geceler...Yazdıklarınızı yarın okurum artık.
tiskiniyorum ütüden tissssskiniyorummmmm
bugun bende de aynı iş vardı ama yapamadım yarın dinlerim dıyordum bugun, bır ara yıgıntıyı gorunce ıyyyyyykkkk yarın utu yapmam lazım oldum. :120:
iremcim, sana yollasamhazır ısıtmıssın utuyu benimkilerden cıkar aradan
Utu konusu açılmış
Benim eşimde klasik giyinir hergun gomlek değiştirir ( sadecemavi gomlek sayısı 20dir gerisini siz duşunun:))
Simdi ben esim kendi ütüsünü kendi yapar desem beni tasa tutarmisiniz acabaa
Yazık pazarları getirir utu masasını oturma odasına bı taraftan tv seyreder bı taraftan yapar
Hiic banada sen yapsan demez ama arada hadi iki tanede ben utuleyeyim derim o dinlenir bı iki yaparım
Ayy cokmu gicik oldum bunları yazarak:))))
Nurcum... Senin önceliğin sınavların. Eğer ders çalışmana daha zaman varsa spor yap, ama günler gelip çattıysa sınavlarını atlatmaya bak önce... Spor yapınca fiziksel, zihinsel ve de rejimsel olarak kendini iyi hissedersin. Mutlu eder seni, orası kesin. Menünü de en azından 1400 kaloriye çıkar. Spor yapsan da, yapmasan da... Hem ara öğünler eklendiği zaman kilo yapmaz, aksine kilo vermeni kolaylaştırır.
Sinemcim, teşekkür ederim. :) Ben de Nurcuma teşekkür etmeyi unuttum o mesajda...Teşekkür ederim Nurcum. İrade savaşından zaferle çıkmak çok güzel bir duygu. :)
Sinemcim, ilk zamanlarımızda dal gibi çocuktu, çok zayıftı. Ben de hiç sevmem zayıfları. "Azıcık kilo al" diye başının etini yedim. Aldı almasına ama artık iyice sardı yağlı yemeklere, şimdi de bırakmıyor.Mesajını iletirim canım; belki böylece daha sağlıklı yemeye başlar.
Ütü... :)
Lise hayatımda sadece 3 şey ütülemiştim: 2 okul gömleği, 1 kot pantalon. Gömleklerim yanmıştı, delik açılmıştı. Kotum da erimişti, parlıyordu en son.
Ben hiçbir şeyi ütülemem, direkt giyerim. Zaten dar kıyafetler giydiğim için üzerimde ütüleniyorlar.
Ara ara ütü yapıyorum tabi yine, neyseki artık yakmıyorum. :) En son sonbahar geldi diye ceketimi ütüledim, o kırışık giyilmiyordu. Yani ben giymiştim aslında ama çevreden posta yiyince ütüledim.O da herhalde son 3-4 aydaki tek ütümdü. :)
Evlenince de aynı şekilde takılmayı planlıyorum. Gömleğini ütülü giymek isteyen de kendisi ütüleyip giyebilir. :)
aaa orası kesin canım. benim bocukte ev işi konusunda ıyıdır nazar değmesin :) sadece ütü konusunda uyuzluk yapar :) o da gıcık oluyor utuye cunku. normalde supurme işi ondadır mesela, 2 haftadır ızın kullanmıyor bana kaldı supurme :))) ne zor geldı yahuuu :)))
evdeyken bulaşık bırakmaz, balkon yıkar, kapı sılermutfak dolabı sıler, camasır asar, toplar daha aklıma gelmeyen utu harıc yapar da yapar yanı. :)))
tabi tum bunları saydımda evdeyken yapar :) adamı full+full calıstırmıyorum yanıvicdan yaptım valla şimdi ütü için o kadarını da yapmasın canım
El kadar çocukken; annemler bir istediğimi yapmadığı zaman gidip tükürükle göz yaşı yaparmışım kendime, sonra da sözde ağlarmışım.O günlerden bu yana profesyonelleştik tabi... :) Bir şeyi gerçekten istiyorsam yaptıracak yolu buluyorum; ama oyun yapıyorum ama naz yapıyorum kişisine göre... Var içimizde küçük bir şeytan işte... :)
yaaa valla gecen hafta kendısını arkadasım sanan (benım yanlızca ööylle tanıdık bırı diyebildiğim) bir şahısla karsılastım. (kadın)
en son kışın gormustuk bırbırımızı yenı ben 78kıloydum. neyse karsılastıgımızda oyle bır bakısı vardıkı, o bakısı mumkun değil anlatamam. agzı cok hos olmussun derken, gozleri ''kahretsın nıye'' der gıbı tuhaf bır bakıstı. acıdım ve hep acırım boyle ınsanlara cunku kompleks cok fena bırsey gıtmeyen yok olmayan bırsey.. ben karsımdakı bakımlı ınsanlarla oldum olası hep motıve olmusumdur keyıf alırım, belki meslegımden kaynaklıyor bılmıyorum ama guzelı guzellıgı severım.
Cınımmmm :)))
Kesinlikle o popoya bir iki kucuk tekme gerekıyor bazenbir de o anki telaş var yaaa allahım yok boyle bırsey ''eyvahhh'' hali
Yaaaa evet 2013 çıtır yılımız olucak :) birde zaman ne cabuk gecıyor ya yılbasına beraber gırıcez :))
------------------
Yalnız bakın peşin peşin soyluyorum, yılbasında seneye gorusuruz espirisi yapmak yok deli oluyorum :))))
yapana 500 kalorilik spor cezası veririm
Günaydın....
Tunicim fotolar harika.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?