Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar çook yoğun bir gün geçirdim..tüm gün dışardaydık, yeni geldim, soluk soluğa menümü yazıyorum;

kahvaltı-öğle
1 krep
1 kk peynir
yarım domates
3 fincan çay

ara
yok

akşam
1 porsiyon çinekop
bol salata

ara
1 mandalina

sabahki krepi açıklamak istiyorum, beyaz unla yapıldı, kepekli un almamıştım henüz..eşim krep diye tutturdu, içinde maydonoz,süt,yumurta v beyaz un var...

ben çok yorgunum kızlar, çok koşuşturduk bugün..sizler nasılsınız??

Nesfitten meyvelisinide cok beğendim ben ama cok ilginç bulamıyorum su an
Nerdeyse 5 markete baktım yok sadesi, kirmizi meyvelisi var
Cikolatalisini hic görmedim zaten
Ama meyvelisi de cok guzel
İns bulabilirim:))

Ayy evet dertli bir iş o. Ama bizde de annem zorlanır ben çok kolay yapıyorum onu ya Hurca koyuyorum, günlük giydiklerim sağ tarafaysa diğerleri sola fln gibi bir düzen yapıyorum bir de. o yüzden değişimlerde çok kolayıma geliyor. Oğlunu Allah bağışlasın Ayy ama ben senin hakkında pek bir şey bilmiyorum sanırım ya, kız sen Türkiyenin neresiindensiinnnn (bir şarkı vardı Türkiye yerine İstanbul diyor ama )

Aaa öğlen de yokkk, ama o koşuşturmalardan gerçekten atlanıyor yanii de akşam öğünün de hafif olmuşş sen erkenden uyu bence İyiyizz nasıl olalım biz de günümüzden bahsediyordukk, sen nasılsınn ne koşturması bu böylee

Bende balik yiyecektim aslında ama olmadı
Esim almış ama gec geldi pişene kadar açlıktan ölürüz diye yarın pişmek üzere dolaptalar:))

İki gündür evden çıkmadım cok sıkıldım
DUn misafirlerim vardı Ama bugun cok bunaldım
Eşimde yok maca yok bilmem nereye diye gitti
Evde oğlusla yalnız kaldik

Heh işte şöyle yaaa... Konuşalım.

Takım stresi hepimize yansıdı mı, yoksa bu bahanemiz mi acaba? Ben de yazacağım şimdi menümü...

Öyle canım, zaten kilo bildirmeyen bir üye takıma zararlı değil mi? Bir kaptan neden korur öyle bir üyeyi, zaten kimse ilk bildirimsizliğinde atılmıyor. Neyse, benzer olaylar çok var zaten.

Canını sıkma, kendine güven. "Sınav zamanı abur cubur yerim." yargını değiştir. Hiçbir problem olmaz. :)

Nesfitten meyvelisinide cok beğendim ben ama cok ilginç bulamıyorum su an
Nerdeyse 5 markete baktım yok sadesi, kirmizi meyvelisi var
Cikolatalisini hic görmedim zaten
Ama meyvelisi de cok guzel
İns bulabilirim:))

Çikolatalısını ben de şansa buldum tek bir tane kalmış, ay bence çikolatalısını da ara ve inş bulursuun evett :))

Ama o kilo bildiriminde yaptıkları hile anlaşılmaz mı? Eğer takip ediyorlarsa mesela önceki haftayla bu haftayı karşılaştırabilir. Ya da izinli yazılmış ya, haftaya kilosu 2ye bölündü mü diye bakılıp anlaşılır Püsküüt takip ediyordur diye tahmin ediyorum

Ayy teşekkür ederim canım
Cok tatli bı oğlum var 15 aylik ama tam bir canavar:))
Ben Türkiye'nin şöyle guneyindeyimm:)))

Yok tatlım bu anlaşılacak birsey degilki
Kilosu aynı olarak bildirmiş gibi yazmışlar
Ne izinli ne bildirimde bulunmadı yazılmamış zaten

canım yaa, konut projelerine bakıyorduk..valla 5-6 yere gittik, her gittiğin yerde öyle hemen çıkamıyorsun, araştırıyorsun, inceliyorsun falan..sonra haftalık market alışverişimizi yaptık..ben pert tabi..dün de manyak gibi sabaha kadar film izledik, öğlen kalktık..o sebepten sabah-öğle birbirine girdi canım :) akşam hafif oldu evet, ama canım çok çikolata çkiyor ne yapcam ben:26:

Yok tatlım bu anlaşılacak birsey degilki
Kilosu aynı olarak bildirmiş gibi yazmışlar
Ne izinli ne bildirimde bulunmadı yazılmamış zaten

Hee onu acaba hani bir etkisi bulunmayacak nasılsa sıfır olarak geçirelim diye düşünüp mü yapmışlar. Ama sonuçta kurallarda 'bildirimde bulunmadı' diye belirtmesi yazıyorsa kafadan kural uydurulmaz, ona uyulur yani. İlginçmiş ya.

Aaah Ahhh nerde o film izlediğimiz öğlene kadar yattığımız gunlerrrr:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…