Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benimde ondan kaFam karistiya
Diyorum kopuslerinden biri kirpikti
Yumurtalı kirpik diyor makarna diyor allahım butunlestiremedim, anlayamadimm

Gözümüzün açlığından yiyoruz işte, bir kez daha ortaya çıktı. :)

Atamıza Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun ve nur içinde yatsın.

Dünyanın gördüğü belki de en büyük lider; zoru başaran insan, çocukluğumdan beri kahramanım...
Ben de ondan özür diliyorum burdan; dün de dilemiştim zaten. :) Biliyorum, hiçbir anlamı yok. Ama emeklerini, inançlarını boşa çıkardığım için özür dilerim...
Keşke sızlamasaydı kemiklerin...

Kızlar ben cıkıyorum eşim geldi. Yarın eşim izinli dolayısıyla bende izinliyim Fundacım.

hepinizi opuyorum, iyi geceler..

Selam kızlar.

Bütün gün dışardaydım, anca girebildim...
Ben kaptanlığı artık bırakmak istiyorum. Takıma yetemiyorum. Benden daha iyi kaptanlık yapacak arkadaşlarımız illa ki vardır. Gönüllüler çıksın ortaya, yeni kaptanı seçelim, ben Püsküüt'e bildirimi yapayım. Sonra da yeni kaptanımızla takıma devam edelim. :) Yeni kuralları da tabi ki uygularım, elimden geldiğince ilk zamanlarda yardımcı da olurum.

Şu an kaptan yardımcısı olduğu için öncelik doğal olarak Naz'da... Kendisi cevabını verir. İsterse yeni kaptanımız olur, istemezse de başka gönüllü çıkar. :)

Son düzenleme:
valla şaşırdım fundacım..takıma gayet yetiyosun bence ama, sen mi sıkıldın anlamadım?
hali hazırda kimsenin kaptanlığa aday olacağını pek sanmıyorum, bence sen gayet iyi yapıyorsun kaptanlığı, karar senin tabiki saygı duyarım..

Benim sistemim işleri yürütemiyor İremcim. Çünkü ilk günden beri hep oy birliğine yönelik kurallar koydum. Ortaya bir öneri sundum, hangi taraf çoğunluktaysa ona göre kural konuldu ya da konulmadı; kimi zaman da biraz değiştirildi.

Artık konulara çok yorum yapılmıyor, çoğunluğu sağlayacak kadar görüş bildirilmiyor, ben de emri vaki yapmak istemediğim için arada kalıyorum. Görüş ayrılıkları çok fazla olmaya başladı. 1,2 değil bir sürü farklı fikir var ve ortada uzlaşma yok. Ben bu uzlaşmayı sağlayamadığımı düşünüyorum.

Gerekçelerim bunlar, sıkılmak değil.

Sen nasılsın, neler yaptın bütün gün? :)

valla haklısın fundacım, açıkçası diyecek lafım yok bu konuda..sadece tek diyebileceğim şu grupta kesinlikle kaptanlığı en iyi yapabilecek kişi sensin..
tüm gün evdeydim, soğukta dışarıda işim ne :) biraz çalıştım, biraz spor yaptım öyle işte..
sen takı malzemeleri için mi çıktın, yoksa sevgilinle burger kingde kepekli krep mi yedin?

İyi yapmışsın ya, buz gibiydi.
İkisinden de biraz biraz. :)
Satış yapmak için çıktım, sonra da Burger'a gittik ama krep yemedim. Unum yoktu, yapamamıştım krep... :) Sadece kola ile yetindim.

Bir anda düştü sıcaklıklar ya... 2 gün önce herkes tişört giyiyordu, bugün montlanmışlardı.
Sen ne zaman yatmayı planlıyorsun?

burger kingciler sizi..maaşallah funda bi küçük burger yiyim, aman ne var dememişsin..maaşallah gerçekten..karşında sevgilin yerken nasıl dayandın?
gerçi bende bugün eşime etli pilav yaptım, kendim de karnıbahar yedim :)
yatıcam birazdan, yatarım ben iki saat sonra anca uykuya girerim zaten

Funda bu senin yetememenle alakalı bir şey değil bence. Başka biri de kaptan olsa sorunlar bir çözüme ulaşacak gibi değil, bana göre bunun sebebi de ne istediğimizi tam olarak bilmememiz ya da dile getirmememiz. Yani konuşalım dedik tam bir konuşma, karara bağlama da yok ortada. O zaman Naz'ın başlattığı oylamayı cevaplayıp ona göre mi davranalım, deneyelim?

Dayanmak çok zor oluyor; her şeyi o kadar iştahla yer ki, çimen yese canın çeker. "Nasılsa evde benim de köftelerim var." diyordum bugün içimden. Sen de dayanmışsın gördüğüm kadarıyla. :) Tebrikler canım.

Seni uykusuz tutmayayım diye sormuştum; sanırım ben bugün biraz geç yatacağım. Bütün gün yaptıklarımın aslında beni çoktan yatağa düşürmesi gerekirdi ama bende bitmeyen bir enerji vardır. Önemli olan psikolojim, o günü mutlu ve rahat kafa ile geçirdiysem 5 saat koşsam da enerjik oluyorum. Yürümekten ayaklarım acıyor şu an mesela ama ben yorgun değilim.

O yüzden şu anda pek yatasım yok. :) Sanırım bir şeyler okurum.

Uyku konusu çok kötü ya... Çevrem uyku problemi yaşayan insanlarla dolu; gece 1'de yatağa giriyorlar, güneş doğuyor, anca uyuyorlar... Çoğu psikolojik tabi... :/ Ben hiç yaşamadım ama kimsenin de yaşamasını istemem. 1-2 saatlik uyku ile bir gün geçmiyor gerçekten...

Sana iyi geceler o zaman, tabi yatıyorsan.

Nurcum başka biriyle çözülmeyeceğini nerden biliyoruz ki? Üyelerin çoğunun kaptan olarak deneyimlediği tek kişi benim. Bizim kurallarımız daha ayrıntılı sanırım, belki de basite indirmek gerekir, bilemiyorum... Herkesin beyni benim kadar karmaşık çalışmıyor olabilir... Ben çok uğraştım canım, birçok kere çözüm üretmeye çalıştım. Artık tekrar deneyecek halim kalmadı; her şey yine çözümsüz kalacak gibime geliyor. Taze bir kan daha iyi olabilir. Yazdığım mesajın da arkasındayım zaten, gönüllü bekliyorum. :)

Oylama zaten şu ana kadar hiç cevaplanılmamış... Benim ne dediğim önemli değil ki... Kendi aranızda uzlaşın... :)

kimse mesaj saymamış, durumun karışıklığı yazdığımız mesajlara da yansımış..
sağol fundacım ince düşüncen için, biraz daha buralardayım, yatarım birazdan..

Son olarak fikrimi beyan edip çıkıyorum ben de, yarın erkenden kursa oradan ablamlara geçeceğim çünkü, ayrıca üzüldüm şu an buradaki durumumuza da.

'Mesaj' sorunu altındaki toparlamış fikrim şu; Kaptan'ın mesaj sayımı yapmasına, kendisinin de yıpranmasına: Katılmıyorum. Mesaj alt limitlerine: Katılmıyorum. Limit olacaksa da günlük 10 Mesajdansa 5 Mesaja Katılıyorum.

Funda'nın kaptanlığı bırakma isteğine de Katılmıyorum.

Biraz önce diğer takımların sayfalarına da göz gezdirdim, onların dağınıklığını vs. de gördükten sonra takımımızın kıymetini daha çok anladım. Bence siz de bir bakın. Örneğin haftanın birincisi olan 2. Takım, en son dün 15.58de mesaj atmışlar. Ne bir birincilik kutlaması ne başka bir şey çok şaşırdım. Önemli olan takım olabilmek bence, yani coşkuyla smileylerle donatıp kutlanmamış bir 1.ciliğin değeri var gibi gelmedi bana ve bizim bu takım olma işini başarabildiğimizi düşünüyorum. Bunu içimizden gelerek yaptığımızı düşünüyorum. Bu mesaj olayı neden ve nasıl böyle bir zorunluluk hali almaya ihtiyaç duyuyor onu anlamıyorum. Mesaj durumundan şikayetçi miyiz değil miyiz onu da hala anlamış değilim. Bende herhalde bir anlama problemi var? Hem çoğunluk 10 mesaja tamam diyor gibi geldi ama hem de günde 5 mesaj atılma olayında sayımlarda vs. sorun çıkıyor. Çelişkili geliyor bana. Ya da cidden bir noktayı kaçırıyorum. Öyle işte. İyi geceler.

Ooooo fundacim nerden cikti simdi bu ya
Mutlu Mesut ne guzel gidiyorduk(
Dünden beri sayfaya girmek istemdin İnan
Ya birsey oldumu takımdan ayrılıyorum diyene kiziyorduk noldu simdii sen neden böyle yapıyorsun??
Msj olayınıda fazlaca büyütmeyelim ,sende kafana takma
Tamam gunluk 5 msj devam etsin zaten cok yazanlar yine yazar
Şahsen ben biri az yazıyor ben neden cok yazıyorum demem burda muhabbet etmek bı zorunluluk degilki benim icin ama tabi herkes cok az yazarsa muhabbet donmeyecegi icin mecburiyetten az yazabilirim
Ama su an zaten hali hazırda cok paylaşım yapan üyelerimiz var
İs cok çıkmaza girecek gibi olursa o zaman yine düşünürüz
Simdi aynı şeylerle boğup durmayalım birbirimizi
Su msj sayısınada, senin kaptanlığı bırakma olayında bı son verelim
Gerildim yahu iki gündür
Muhabbetimize geri donelim

Tunicim ben takımı bırakıyorum demedim ki... :) Mezun olana kadar takımı bırakma gibi bir niyetim yok. Kaptanlığı bırakmak istediğimi söyledim. Bu da sadece mesaj sayısı konusu ile ilgili değil... Yeni gelenleri yeterli paylaşımı olmadığı için almadım diye laf yiyorum, adam kayırmakla suçlanıyorum. Kaçamak konusu mevzuları vardı bir zamanlar, gerçi artık yok, olmasın da zaten. Haftalardır sürem bir mesaj sayısı tartışması var. Raa kilo bildirmediği zaman onun notunu aldığım zaman bana kırıldı; böyle bir konuda bile sorun yaşıyorum. Şu anda aklıma gelmeyen daha bir sürü konu var. Hem ne fark edecek? Ha ben kaptan olmuşum, ha bir başkası... Takım yine aynı takım olacak, belki öyle daha da iyi olacak.

Benim ortağım cuma günleri tezgah açıyor ve ben cuma günleri listeler hazırlanacağı için onun yanına gitmiyorum bile... :) Diğer günler gidiyorum, cumaları gitmiyorum. Belki kiminize tuhaf gelir bu yazdığım. Ama aramızda bir sorun olmayacağını bildiğim için takımda kalmayı tercih ediyordum.

Bak demişsin ki "Aynı şeylerle birbirimizi boğmayalım."... Doğru demişsin, çünkü olan bu. Bir konu 10 kere konuşuluyor, ortada çözüm yok. Boğuyoruz birbirimizi gerçekten. Bunda benim tavrımın da etkisi olduğunu düşünmüyorum.

Dünden beri yazdığım yazıların hiçbiri naz yapmak değildi. Hiçbiri kafa karışıklığı gel-gitleri değildi. Sıkılmak değildi. Kaptanlığı bırakmak beni üzmüyor; çünkü kaptanım ya da değilim, gözümde çok farkı yok. Ben yine bu takımda olacağım ve yeri geldiğinde payıma düşen yardımı yapacağım.

İşler sizce de biraz fazla düğüm olmaya başlamadı mı? Bir sürü iki arada bir derede kalmış sorunumuz yok mu?
Neden bir değişikliğe gitmeyelim ki? Bence daha iyi olur böylesi... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…