- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #71.641
iyi geceler fıstıklar...nasılsınız?
Kısır da yağsız dimi Tunim ? :44:
Ayy canım yok ben gormemişim ilk defa farkettim sordugunu. Filiz makarna değişik makarnalar çıkarmıs Tunicim. Yumurtalı Kırpık'ta onun bır çeşidi :) benim evde Kırpık'ım var ya ondan dıkkatımı cekmıstı :)) Makarna sevenlere de tavsıye ederım kesinlikle guzel ben cok begendım.:)
iyi canım ne olsun valla.. sen nasılsın?
Oğlum sagolsun yine erkenden kaldırdı metabolizmamı çalısmaya başlattı:))
Ama ben uyumak istiyoruuummmm
Fundacim dün gece dediğin gibi yattım
Karnım gurulduyordu artık çünkü
Sabah kalktım aman allahım nasil acım nasil acım
O her sabah amaaan deyip beğenmediğim değişik birseyler aradığım peynir ekmek nasil lezzetli geldi anlatamamm
İste o zaman dedimki cok yiyerek aslında güzelim yiyeceklerin tadını bile almıyoruz(
Simdi yediğim hersey cok lezzetli sanki:))
Atamıza Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun ve nur içinde yatsın.
Ayy sekerim bende artık yağlı seyler yiyecek göz varmi:)))
Benimde ondan kaFam karistiya
Diyorum kopuslerinden biri kirpikti
Yumurtalı kirpik diyor makarna diyor allahım butunlestiremedim, anlayamadimm
Kızlar ben cıkıyorum eşim geldi. Yarın eşim izinli dolayısıyla bende izinliyim Fundacım.
hepinizi opuyorum, iyi geceler..
valla şaşırdım fundacım..takıma gayet yetiyosun bence ama, sen mi sıkıldın anlamadım?
hali hazırda kimsenin kaptanlığa aday olacağını pek sanmıyorum, bence sen gayet iyi yapıyorsun kaptanlığı, karar senin tabiki saygı duyarım..
Benim sistemim işleri yürütemiyor İremcim. Çünkü ilk günden beri hep oy birliğine yönelik kurallar koydum. Ortaya bir öneri sundum, hangi taraf çoğunluktaysa ona göre kural konuldu ya da konulmadı; kimi zaman da biraz değiştirildi.
Artık konulara çok yorum yapılmıyor, çoğunluğu sağlayacak kadar görüş bildirilmiyor, ben de emri vaki yapmak istemediğim için arada kalıyorum. Görüş ayrılıkları çok fazla olmaya başladı. 1,2 değil bir sürü farklı fikir var ve ortada uzlaşma yok. Ben bu uzlaşmayı sağlayamadığımı düşünüyorum.
Gerekçelerim bunlar, sıkılmak değil.
Sen nasılsın, neler yaptın bütün gün? :)
valla haklısın fundacım, açıkçası diyecek lafım yok bu konuda..sadece tek diyebileceğim şu grupta kesinlikle kaptanlığı en iyi yapabilecek kişi sensin..
tüm gün evdeydim, soğukta dışarıda işim ne :) biraz çalıştım, biraz spor yaptımöyle işte..
sen takı malzemeleri için mi çıktın, yoksa sevgilinle burger kingde kepekli krep mi yedin?
İyi yapmışsın ya, buz gibiydi.
İkisinden de biraz biraz. :)
Satış yapmak için çıktım, sonra da Burger'a gittik ama krep yemedim.Unum yoktu, yapamamıştım krep... :) Sadece kola ile yetindim.
Bir anda düştü sıcaklıklar ya... 2 gün önce herkes tişört giyiyordu, bugün montlanmışlardı.
Sen ne zaman yatmayı planlıyorsun?
Selam kızlar.
Bütün gün dışardaydım, anca girebildim...
Ben kaptanlığı artık bırakmak istiyorum. Takıma yetemiyorum. Benden daha iyi kaptanlık yapacak arkadaşlarımız illa ki vardır. Gönüllüler çıksın ortaya, yeni kaptanı seçelim, ben Püsküüt'e bildirimi yapayım. Sonra da yeni kaptanımızla takıma devam edelim. :) Yeni kuralları da tabi ki uygularım, elimden geldiğince ilk zamanlarda yardımcı da olurum.
Şu an kaptan yardımcısı olduğu için öncelik doğal olarak Naz'da... Kendisi cevabını verir. İsterse yeni kaptanımız olur, istemezse de başka gönüllü çıkar. :)
burger kingciler sizi..maaşallah funda bi küçük burger yiyim, aman ne var dememişsin..maaşallah gerçekten..karşında sevgilin yerken nasıl dayandın?
gerçi bende bugün eşime etli pilav yaptım, kendim de karnıbahar yedim :)
yatıcam birazdan, yatarım ben iki saat sonra anca uykuya girerim zaten
Funda bu senin yetememenle alakalı bir şey değil bence. Başka biri de kaptan olsa sorunlar bir çözüme ulaşacak gibi değil, bana göre bunun sebebi de ne istediğimizi tam olarak bilmememiz ya da dile getirmememiz. Yani konuşalım dedik tam bir konuşma, karara bağlama da yok ortada. O zaman Naz'ın başlattığı oylamayı cevaplayıp ona göre mi davranalım, deneyelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?