Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüüümm

Sabah
2 dilim kepekli tost ekmeği arasına 1 ince dilim beyaz peynirle tost

Ara
5 badem
Sütlü nescafe

Öğle
Nesfit+süt

Ara
4 badem

Akşam
Yarım kepçe sebze çorbası
1 tabak barbunya -balık olan, barbun balığı diye de geçiyor-

selamlarrrr... :)

bakımlarımı yaptım kuş oldum :115:
hadi kızlar gelınde lak lak yapalım. hafta değerlendirmesi yaparız hem hemde ölçüleri guncelleyelim

son bir haftadır o kadar acıkıyorumki sizce ne yapmalıyım ne yemeliyim

Nazcım o sıkıntıyı bende bu hafta bir iki kez yaşadım. hatta anlatıcaktım unuttum. delirdim resmen aksam kazınıyordum ozellikle. ben kahvaltı yuzunden oyle olmusum.
kahvaltıyı duzgun yapmayınca butun gunum felaket oluyor.
ben onceden cok aclık cekerken keten tohumu yıyordum. gecen gun de konusu oldu ya hatta. birde kahve içiyorum cok acıkınca (gece falan) kahve yemek yemısım gıbı tokluk hıssı verıyor.

öğünlerini daha doyurucu secmeye calıs canım bence. yemeklerının yanınada yogurt al o da tok tutar.

ımmmmm.. ne guzel menu bu boyle :) artık aralarda var hemde afillisinden
afiyet olsun Nurcum.

MenuM

sabah
2 dilim kepekli ekmek
1 yumurta (haslanmıs)
1kk peynır
2 mını domates
3 zeytin
1 cay kasıgı bal

ara
3-4 cıg fındık
1 kuru kayısı

ogle
nesfıt + sut

ara
1 kucuk muz

aksam
6 yk kıymalı kabak yemeği
2 yk yogurt

şişlik diye dusunuyorum cunku guzel bır hafta gecırdın Fundacım +olacak bıseyın yoktu

canım hatırlıyorum ben defterıme not alıyorum tarıhı ozelden senın lısteyı atıyorum hemen

Sinemcim ben de kendime akıl erdiremez oldum. Kilo versem de aklımda "dur bakalım haftaya ne olacağız" olacak sanırım artık... :)
Bisikletlerimi ektim, hem onun etkisi oldu, hem de su kaybım oldu sanırım, o da şöyle:

Erikli su bulamayınca, diğer suya da içim ısınmayınca az içmeye başladım suyu... Bir de su şişem kırıldı, yerine sürahi almak istiyorum ama bir türlü cam kapaklı bir cam sürehi bulamadım, hepsi plastik kapak... O yüzden şu son bir haftayı biraz susuz geçirdim. Tabi Erikli suyuma da perşembe kavuşunca vücut haklı olarak kaybettiği suları yerine koydu, belki de fazlasını...

Su, su diyoruz, genelde pek önemsemiyoruz. İşte görün su içilmeyince neler oluyor canlı örnek.

----------
Sinem... Harikasın sen... Bir tanesin...
Aldım mesajını; yazıyorum şimdi ölçülerimi... :)

sengcim ben yardımcı olabilirim ne oldu

:129:

son bir haftadır o kadar acıkıyorumki sizce ne yapmalıyım ne yemeliyim

Nazcım öncelikle son bir haftanı incele... Farklı yediğin bir şey oldu mu? Araları çok mu atladın, posaları mı azalttın... Sorun sanırım beslenme alışkanlıklarındaki bir değişiklik. Belki de suyu az içiyorsundur...

Eğer hiçbiri değilse uzun süreli rejim artık vücudunu germiş ve o da çok yemek istiyor olabilir.

Her iki şekilde de çare aynı:

Bol su, bol posa, esmer ekmek, dengeli öğünler...
Yemek yemek için acıkmayı beklemek de en büyük hata...

Ya Fundacım su hakikaten cok onemli. bende sevmedıgım su olunca farkında olmadan azaltıyorum. bende gecen ay su magduru olmustum

sürahi bulamıyorsan şişe al canım. ben şişe almıstım. onu kullanıyorum.
-------
Canım benimmmmm

Nasıl olsun Sinemcim... İyi diyelim iyi olsun... :) Hoşbulduk.
Hadi yaz ölçülerini ben de ekliyorum şimdi... :)

:) tamam canım ekliyorum bende şimdi :)

Kızlar...
Ben de bunu bekliyordum, beklediğim gibi olmuş...

Etap sonuncusu olmuşuz...
Ama bence bu da bir başarı... Düşünün; takımın toplamının aldığı kilo sadece 500 gram. Sonunculuk olsun da, böyle olsun.

Takımımızın birincisi %0,67 ile Tuni oldu, tebrikler Tunicim.
İzninizle ben bu hafta takımın kilo veren ikinci ve tek 9:) üyesi Nur'u da tebrik etmek istiyorum. :) Tebrikler Nurcum...

Bunlar da takımın geri kalanına geliyor:

:99::99::99:
:99::99::99:

Son düzenleme:
5. takımla kardeş takım olmakta güzel :)
Kardeş takım olduğumuzu hemen belli ettik 0,03-0,02 :18::18:
Geçmiş olsun.Kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorum

İlk ölçü almaya başladıgımızdan bu zamana geldim, her defasında devamına eklemek daha ıyı olacak sankı.

09.09.2012.................15.10.2012................16.11.2012

66 kg...........................64.2 kg.......................62 kg

Kol: 34...........................32............................31

Göğüs: 96.......................96............................95

Bel: 74...........................74............................74

Karın: 89........................88............................87

Basen: 97.......................95............................94

Kalça: 99........................98............................97

Bacak: 53.......................53............................51

09.09.2012..................15.10.2012...................16.11.2012

73.8 kg........................72.3 kg..........................71.6 kg

Kol: 33.........................33...............................33........................istikrarlı dertli kolum

Göğüs: 104...................105.............................104.5

Bel: 86.........................85................................84....................... :)

Karın: 102.....................99...............................97

Basen: 102.5................101..............................99

Kalça: 104....................103.............................101.....................gide dige popodan gitmiş

Bacak: 62......................60..............................60.......................istikrarlı dertli bacağım

Bugun keyfim yerinde ondanmıdır, yoksa asabım mı bozuldu bilmiyorum ama katıla katıla guluyorum suan

Bu hafta takımımızda numune olan tuni ve nur'u tebrik ediyorum. takımın gururları :)

bizde takımın yuz karaları :86: :86:

5. takımla kardeş takım olmakta güzel :)
Kardeş takım olduğumuzu hemen belli ettik 0,03-0,02 :18::18:
Geçmiş olsun.Kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorum

Ya ben yeni gördüm paylaşım alanında, senin takıma girip yazacaktım ama benden önce davranmışsın. :)
13 takım da sağolsun bunca zamadır (tabi hala da) kardeş takımımız ama 5. takım eski kaptanının takımı tam kardeş takım oldu. Kalplerimiz kardeş çünkü...

Çok sevindim Naz'ın o yazıyı yazmasına...

-----

Ortalamalarımız da fıstık gibi; böyle sonunculuklara can kurban Ececim. :) Ne sonunculuklar görüyoruz bu yarışmada...

Özel mesaj kutum dolmuş, yeni temizledim.

Mesaj atan arkadaşların mesajları bana ulaşmadı bu yüzden... Size zahmet bir daha gönderirmisiniz mesajları? :26:

popoya cok guldummmmm bak ben popoyu elde tutmak ıcın verdıgım mucadelede basarı saglıyorum 1er 1er gıdıyor :)))))

o oturmalı hareketler yarıyor galıba funda. o etek aldıgım gun sen aksam yoktun sana soyleyecektım. etek gıyınce popo daha bellı oluyor ya popom havaya kalkmıs bıraz cok sevındım ya
ben o hareketlere devam edeyım. zor ama paylasayım arada yapmaya calıs, hayatımda ilk defa cıkık bır popoyla gezıyorum :))))

ne dicektim.. hımmm hatırladım Fundacım kilo farkına gore olculer gayet ıyı. demekki kas olusuyor kiloda buyuk fark yok ama incelen cmler var.
popoya saka bır yana bende uzuldum cok gıtmıs. senı en ıyı ben anlarım o konuda, ama dıger olculerı ben cok begendım.

Tebrik ederim Sinecim... Çok güzel sonuçlarım var.

Senin de belin pek bir istikrarlıymış yalnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…