- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #72.101
09.09.2012..................15.10.2012...................16.11.2012
73.8 kg........................72.3 kg..........................71.6 kg
Kol: 33.........................33...............................33........................istikrarlı dertli kolum
Göğüs: 104...................105.............................104.5
Bel: 86.........................85................................84....................... :)
Karın: 102.....................99...............................97
Basen: 102.5................101..............................99
Kalça: 104....................103.............................101.....................gide dige popodan gitmiş
Bacak: 62......................60..............................60.......................istikrarlı dertli bacağım
09.09.2012..................15.10.2012...................16.11.2012
73.8 kg........................72.3 kg..........................71.6 kg
Kol: 33.........................33...............................33........................istikrarlı dertli kolum
Göğüs: 104...................105.............................104.5
Bel: 86.........................85................................84....................... :)
Karın: 102.....................99...............................97
Basen: 102.5................101..............................99
Kalça: 104....................103.............................101.....................gide dige popodan gitmiş
Bacak: 62......................60..............................60.......................istikrarlı dertli bacağım
funda çok şaşırdım..kalori olarak bakmamıştım hiç menüme hatta baya fazla gelmişti bana..bundanmı acıkıyorum acaba ya
Benim de iznim başlıyor, sizi özleyeceğimden eminiimmmmmmgirdikçe yazarım gene ben ya, ayy lütfen sınavlarım için de dua ediinn banaa, öpüyorumm sizii, özleyinn de benii banane banane hedef koyarak gideyimm mii sınav ve takımsızlığı bahane edip çikolatalara saldırmamam lazım Bu arada Funda 30 Kasımda dönebilirim ben, o zaman listeye de girerim değil mi? 30 Kasıma 63 hedefi koyuyorumm hade bakalım iyi geceleerrr
arkadaşların kilolarına baktımda hepsi benzer kilodalar
iyi akşamlar sevgili grubum,gerçi gerupdaki yerimi bilmiyorum,bazen istem dışı aksilikler oluyor ve bu malesef üst üstede gelebiliyor benim netim gitti ve yeni aldığımız nette bır türlü bağlanamadı ,o arada şehir dışına çkma durmumuz oldu ve dün geldim ,şu an sitemin genel ağından bağlanıyorum onada bir sürelüğine rica ettim.ama şunu anladımki kesinlikle ben bir gruptan ayrı kalmamalıyım ,fundanın ve sinemin yorumlarının diyet yapan bir insan üzerindeki gücü okadar kuvvetliki asla insanın burdan ayrı kalmaması lazım..
fundacığım istemedende olsa seni zor durumda bırakabiliyorum eyer ben bu grupta soru teşkil ediyorsan başka bir gruba geçebilirim yanlız sence sakıncası yoksa bunu sıkılarak söylüyorum ama burda devam etmek istiyorum..
merhaba kardeş takımın güzel insanları,
umarım hayırlısıyla cümleten istediğimiz kiloya ulaşıp şu dertten bir an önce kurtuluruz....
aaa siz beden ölçülerinizide mi tutuyosunuz süper fikiiir.... bizim 9. takımada söyliyeyim bizde tutalıım....
merhaba kardeş takımın güzel insanları,
umarım hayırlısıyla cümleten istediğimiz kiloya ulaşıp şu dertten bir an önce kurtuluruz....
aaa siz beden ölçülerinizide mi tutuyosunuz süper fikiiir.... bizim 9. takımada söyliyeyim bizde tutalıım....
arkadaşların kilolarına baktımda hepsi benzer kilodalar
Kızlar dün sonuç listelerini ben hazırladım.Bir önceki etaba baktığımda etap sonuncusunun yazılmış oldğunu görünce bende yazdım.Ancak böyle bir kural yokmuş.Herhangi bir art niyetim yoktu.Özür dilemek istedim.Dilerseniz özrümü paylaşım alanında da dile getirebilirim.:44:
iyi akşamlar sevgili grubum,gerçi gerupdaki yerimi bilmiyorum,bazen istem dışı aksilikler oluyor ve bu malesef üst üstede gelebiliyor benim netim gitti ve yeni aldığımız nette bır türlü bağlanamadı ,o arada şehir dışına çkma durmumuz oldu ve dün geldim ,şu an sitemin genel ağından bağlanıyorum onada bir sürelüğine rica ettim.ama şunu anladımki kesinlikle ben bir gruptan ayrı kalmamalıyım ,fundanın ve sinemin yorumlarının diyet yapan bir insan üzerindeki gücü okadar kuvvetliki asla insanın burdan ayrı kalmaması lazım..
fundacığım istemedende olsa seni zor durumda bırakabiliyorum eyer ben bu grupta soru teşkil ediyorsan başka bir gruba geçebilirim yanlız sence sakıncası yoksa bunu sıkılarak söylüyorum ama burda devam etmek istiyorum..
merhaba raa nasılsın?
canım izinden mi döndün? zaten listelere baktıysan biz seni izinli yazdık hep..gruptaki yerin daim canım neden öyle söyledin..yani benim bildiğim zaten bu takımdasın, devam etmenin sakıncası olabilir?
bu ara bu hafta sonuncu olduk
bugün neden kimse yok..herkes izine mi çıktı da benim haberim yok..kendi kendime menümü paylaşayım o zaman
kahvaltı-öğle
1 dilim tam buğday ekmeğinden tost (beyaz peynir ile)
akşam
2 fincan çay
1 dilim milföy :18:
biraz peynir
2 zeytin
ara
karışık meyve yemeyi düşünüyorum..
ben geldim kızlar..
izinliydim.aslında taa perşembeden gelecektim ama çok hastaydı..bu gün daha iyiyim.
Funda cım bu gün tekrar 2 haftalık deneme süresine başlayabilir miyiz?
Tebrik ederim Sinecim...Çok güzel sonuçlarım var.
Senin de belin pek bir istikrarlıymış yalnız.
aa bu arada sabahtan beri sonuç listeleri bi bitsin ortalık durulsun diye bekliyorumm gördüğüm rüyayı anlatacağımmm
sabaha karşı gördüm zaten uyandım tekrar uyudum devam etti bir de
Bugünü görüyorum güya, böyle hepimiz bi yerdeyiz herkes kilo vermiş ben 65teyim kilo almışım, parti gibi bişey yapıyoruz tüm takımlar kendi aralarında eğleniyolar, bizim de Funda hepimizin önünde bize dönük elini uzatmış havaya tutuyor biz de ona dönük uzatıyoruz çakar gibisinden, ama siz beni dışlıyorsunuz kilo almışım yaayy nasıl üzülüyorum var yaa, acaba kenara mı çekilsem diyorum bir yandan da aranıza katılmaya çalışıyorum bu esnada uyandım sonra tekrar uyudum devam ediyor parti bu sefer herkes birlikte kalabalık baya. Sonra üniversiteden bir arkadaşım da geliyor telefonda bir şey arıyoruz fln orada bir karıştı zaten rüyam öyle de kalktım
bu kadar eksilerle etp sonuncusu olunurdu ancak...
ama dediğin gibi etap sonuncusu olunacaksa da böyle olsun, 500 gr bişey değil zaten..
bir de hafta başından beri gaz verip gaz verip duruyorum..-300 gr çıktım, iyi mi?
Ayşegülcüm sana hayret ediyorum, nasıl bıkmadın, bu nasıl bir ısrar?Başkası olsa giderdi kesin; sen izne ayrılırken biraz bozuk çaldın ama gedin, yine kararlısın... :)
Ne diyebilirim ki? Geleceğini daha önce yazmıştın, evet. Gelemedin, hastaymışsın, tamam sorun yok. Madem sen ısrarla "ben kilo vermek ve bunu 5. takımda gerçekleştirmek istiyorum, üye olmak istiyorum." diyorsun, sana kapımız açık tabi ki... Bugünden itibaren bir daha deneyelim bakalım...
Yalnız belirtmek istediğim bir nokta var, geçenlerde paylaşım alanında listeleri usülsüz yazan takımlarla ilgili bazı mesajlar yazıldı. O mesajlar sırasında öğrendiğim bir nokta var, bugüne kadar hiçbir üyenin deneme süresi 2 haftayı geçmediği için hepsini 2'ye bölerek yazdım. Ama sen uzun süredir aramızda olduğun için seni sanırım 6'ya bölmem falan gerekecek.Yani ne kadar hafta tutarsa, o kadara böleceğim. Ama takıma girdiğin kiloyu da belirteceğim. Bunları bilgin olsun diye yazdım, listede görünce şaşırma. Umarım bu defa yeterli paylaşımlar olur. :) Yalnız bir daha baştan almam 2 haftanı, ona göre... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?