Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada bende sabah uyandım ve baktım ki güneş var.Eşime kalk kahvaltıyı parkta yapalım dedim.küçük bir piknik gibi kahvaltı yaptık.kızımda parkta oyun oynadı. uzun süren yorgunluk ve hastalık safhasından sonra asıl bu sabah ilaç gibi geldi valla:9::21:

üstelik parktaki spor aletlerinde bir yarım saat kadar da spor yaptım:46:
şimdide yeşil çayımı içiyorum.

ohh tam bır pazar sabahı olmus :))) keyfınız daim olsun.. :)

once yerım sonra yakarım olmus sporda :)

kesinlikle sana katılıyorum.dün bu etap birincisinin eklediği fotolara baktım.çok motive ediyor insanı hemde sadece 3-4 kilonun bile ne kadar fark yarattığını görüyorsun iyi oluyor.

Evet ve üstelik tanıdık bırı olunca daha etkili olur diye dusunuyorum. Forumda o gordugumuz resimlerle (o kişileri tanımadan) nasıl motıve oluyoruz. İçimizden birinin bu tarz bir paylasımı oldukca motıve eder. Sonucta hedefıme daha var, ama cidden gozle gorulur değil, goze sokulur gıbı bır değişimdeyım suan.

Evet ve üstelik tanıdık bırı olunca daha etkili olur diye dusunuyorum. Forumda o gordugumuz resimlerle (o kişileri tanımadan) nasıl motıve oluyoruz. İçimizden birinin bu tarz bir paylasımı oldukca motıve eder. Sonucta hedefıme daha var, ama cidden gozle gorulur değil, goze sokulur gıbı bır değişimdeyım suan.

Resim istiyoruz. :kkk:

O kebap hayatı sadece filmin ilk dakikalarınca görebilirisin yalnız. :)
1. film hobbitlerin hayatı ile başlar ama sanırım ilk 1 saatten sonra aksiyon başlıyor. :)

ve 3 film dahil, yaklaşık 8 saat boyunca yüzüğün taşıyıcısı tarafından, dağlar tepeler aşılarak büyük bir ateşe atılıp yok edilmesini anlatıyor..yani o kebap hayat çok olsa 1 saat sürüyor :)

ohh tam bır pazar sabahı olmus :))) keyfınız daim olsun.. :)

once yerım sonra yakarım olmus sporda :)

yaz dönüşü 77 lere hatta 78 lere çıkmıştım.şimdi 74-75.arada çok yok ama dün arkadaşlarım nasıl zayıflamışsın dediler. 15 tatilde memlekete gitmeden en azından 70 altına inmek istiyorum. inşallah olur.ilk hedefim 65 ama sonrasında yola devam olacak.

wooww diyorum sinem, yaktın ortalığı yani..valla çok merak ettim gerçekten, görmek isterdim ama şu resim silememe olayı gerçekten kötü, haklısın bende bu şekilde resim koymzadım çünkü..ya ne kadar zor geldi bana ölçüleri almak, paylaşıcam ama söz...

evet canım, merakla, heyecanla beklediğimiz hobbitler çıkıyor sonunda..ben de iki senedir bekliyorum bu filmi..ilk günü gidicez inşalah..fetih 1453 ü de o kadar heyecanla beklemiştik ki, çıktığı ilk gün 11.30 seansına girmiştik, gece 2yi geçiyodu çıktığımızda :) o kadar da manyağız yani :))

evet funda, hatta yüzüklerin efendisi'nden önce de varmış hobbitler filminin düşüncesi..zaten hikaye anlamında yüzüklerin efendisi'nin öncesini anlatıyormuş..

kızz, çiğ yemedim:60: 1 kare milföy hamurundan yapılmış börek:37:

eski ve yeni halini çoo merak ediyorum sinem..aslında keşke görebilsek, 77 kilodan 62ye inmek, gerçekten görmek isterdim..
sitedeki en buyuk açık zaten bence bu cunku bu tarz bolumlerde paylasım yapmak ıstıyor ınsan ama ben o kıyafettekı resmımı koyup nasıl bişey olmaz diyim :50:
ancak klasik bir kıyafet ile ilerde basarı hıkayelerınde resim koyulabılır. o da hala yüz gosterme konusunda aynı fıkırdeyım :50:
-------------------
ayyy bizde alacakaranlıgın bir onceki filmine gosterime girdiği ilk seansda girmiştik 00:00 da :)))) sinema keyfi başka yaa :)
annemler çocukkende cok gotururlerdi sinemaya ama ilk sinema hastalıgım Leon ile oldu :) sinemadan cıktıgımda buyulenmıstım sankı :)

---------

yaaa o zaman milfoy hamuru yazmiceksin cınım. bööööööreekkk diyiceksin :19::9:

sitedeki en buyuk açık zaten bence bu cunku bu tarz bolumlerde paylasım yapmak ıstıyor ınsan ama ben o kıyafettekı resmımı koyup nasıl bişey olmaz diyim :50:
ancak klasik bir kıyafet ile ilerde basarı hıkayelerınde resim koyulabılır. o da hala yüz gosterme konusunda aynı fıkırdeyım :50:
-------------------
ayyy bizde alacakaranlıgın bir onceki filmine gosterime girdiği ilk seansda girmiştik 00:00 da :)))) sinema keyfi başka yaa :)
annemler çocukkende cok gotururlerdi sinemaya ama ilk sinema hastalıgım Leon ile oldu :) sinemadan cıktıgımda buyulenmıstım sankı :)

---------

yaaa o zaman milfoy hamuru yazmiceksin cınım. bööööööreekkk diyiceksin :19::9:

leon değil mi? klasiklerimin arasındadır kesinlikle, sevginin gücü neler yaptırıyor insana, ben de büyülenmiştim o filmden..benim de sinema hastalığım halka ve matrix serileriyle başlamıştı :)

daha masum görünsün diye böööörek demedim:37: hemen de yakalayın:17:

kızlar şimdiden menümü yazayım.akşam komşuya gideceğiz de.

sabah-öğle: yarım kibrit kutusu kadar peynir,zeytin 2-3 tane,domates,salatalık ve bir ıspanaklı börek
ara: bir elma
akşam:bir şey yemedim ama komşuda salata tarzı bir şey olursa yerim.

tekrar selamlar fıstıklarr.. :)

o kadar resim muhabbetinden sonra, aradım taradım resim ekleyebilceğim guvenli bir yer bulamadım. Ben de resimlerden video hazırladım. :)
Resimlere oldugum kilolarıda yazdım :) linki herkese ozel mesajdan paylasıcam :) sanırım bu en guvenlısı oldu :)

leon değil mi? klasiklerimin arasındadır kesinlikle, sevginin gücü neler yaptırıyor insana, ben de büyülenmiştim o filmden..benim de sinema hastalığım halka ve matrix serileriyle başlamıştı :)

daha masum görünsün diye böööörek demedim:37: hemen de yakalayın:17:

ahhhh sayısız izledim o filmi halada izlerim :)

hımmmm bır gerilim sever daha :) nam nam :)))

yaaa cok masum oluyor zaten milfoy dıyınce. bildiğimiz yaglı milfoyden boregı hupletmıssın :19:

kızlar şimdiden menümü yazayım.akşam komşuya gideceğiz de.

sabah-öğle: yarım kibrit kutusu kadar peynir,zeytin 2-3 tane,domates,salatalık ve bir ıspanaklı börek
ara: bir elma
akşam:bir şey yemedim ama komşuda salata tarzı bir şey olursa yerim.

ne oluyor ya yıne borekler ucusuyor takımda :19: peynırden kıs borek ye :(
ask olsun aysegul ben senın hırsına :46: tutuyorum, sen borekleri yutuyorsun. küstümmm :((((((

Sinem 'cim daha fazla utandırma beni daha fazla:30:
evde var diye yedim kahvaltıda ama artık sağlıklı tencere yemekleri serisi yarından itibaren başlayacak inşallah:)

hırsım devam ediyor inan bana canım.bu sefer olacak:20:

Ayşegülcüm sana hayret ediyorum, nasıl bıkmadın, bu nasıl bir ısrar? :9: Başkası olsa giderdi kesin; sen izne ayrılırken biraz bozuk çaldın ama gedin, yine kararlısın... :)

Ne diyebilirim ki? Geleceğini daha önce yazmıştın, evet. Gelemedin, hastaymışsın, tamam sorun yok. Madem sen ısrarla "ben kilo vermek ve bunu 5. takımda gerçekleştirmek istiyorum, üye olmak istiyorum." diyorsun, sana kapımız açık tabi ki... Bugünden itibaren bir daha deneyelim bakalım...

Yalnız belirtmek istediğim bir nokta var, geçenlerde paylaşım alanında listeleri usülsüz yazan takımlarla ilgili bazı mesajlar yazıldı. O mesajlar sırasında öğrendiğim bir nokta var, bugüne kadar hiçbir üyenin deneme süresi 2 haftayı geçmediği için hepsini 2'ye bölerek yazdım. Ama sen uzun süredir aramızda olduğun için seni sanırım 6'ya bölmem falan gerekecek. :60: Yani ne kadar hafta tutarsa, o kadara böleceğim. Ama takıma girdiğin kiloyu da belirteceğim. Bunları bilgin olsun diye yazdım, listede görünce şaşırma. Umarım bu defa yeterli paylaşımlar olur. :) Yalnız bir daha baştan almam 2 haftanı, ona göre... :)

bizim takımda ölçülerimizi alıp kontrol edicek bu kış şu fazlalıgın en az 10 kilosunu vericem

Şimdi ben bir yere takıldım... :)

"dünyanın 8. harika adayları" mı,

"dünyanın 8. harikası adayları" mı?

İlkinde anlayamadım çünkü demek istediğini... :)

İyiyim kendi adıma, sen nasılsın?
eheheh 2.si canım :) eksik yazmışım :)
sınavdan sonra kaymak olur :)

Tunaydınn.. full+full'uz.... :))) sen nasılsın :)

aynen canım kaymak olur.Gerçi daha önce hiç izlemedim ama :60: olsun yakalarız bi yerden :1:

tekrar selamlar fıstıklarr.. :)

o kadar resim muhabbetinden sonra, aradım taradım resim ekleyebilceğim guvenli bir yer bulamadım. Ben de resimlerden video hazırladım. :)
Resimlere oldugum kilolarıda yazdım :) linki herkese ozel mesajdan paylasıcam :) sanırım bu en guvenlısı oldu :)

:43::43::43::43::43: Ay duygusallıktan ağlıyorum yanlış anlamayım, kıskançlıktan değil... :43::43::43::43::43:

Çooook güzel değişim, çoook... :46: :43:

Yılbaşı ağacına bayılmakla beraber (benimki o kadar büyük değil), eski acı gerçekleri yansıtan bir fotoğraf. Yüzünde keyif denen bir şey yok resmen... :50: Ay hem de 1 yıl öncesiymiş sadece... :43::43: :nazar::nazar:

Bir sonraki fotoğraf da feci... :53: "Annem" desen inanırım, o derece... Neyse ki geride kaldı o günler... :nazar:

65'lik duruşunda kendine güven ve inancın ilk filizlerini görüyorum. :)

Kırmızı ceketini de gördük. :D Güle güle giy. :)

Sinemcim bunu ne zamandır söyleyeceğim de söyleyemedim. Ben normalde çakma sarıları sevmem, çünkü çok yaşlı gösterir ya da at gibi gösterir. Ama bence sen bu renk kullan saçlarını, öbür türlü daha sert bir ifade oluyor yüzünde, böyle daha yumuşak. Bir de tercihen bronzlaşma. :60: Koyu teni sevmiyorum pek...

Bu fotoğrafların üstüne seni 5. takımın en çıtır fıstığı ilan ediyorum. :16:
Varsa bu ünvanı ele geçirmek isteyen, spor başına gitsin, o da çıtır olsun diyorum. :)

:nazar::nazar::nazar: Hedefine ulaştığın zaman da yeni fotolarını görmek ümidi ile... :nazar::nazar::nazar:

:43::43::43::43::43: Ay duygusallıktan ağlıyorum yanlış anlamayım, kıskançlıktan değil... :43::43::43::43::43:

Çooook güzel değişim, çoook... :46: :43:

Yılbaşı ağacına bayılmakla beraber (benimki o kadar büyük değil), eski acı gerçekleri yansıtan bir fotoğraf. Yüzünde keyif denen bir şey yok resmen... :50: Ay hem de 1 yıl öncesiymiş sadece... :43::43: :nazar::nazar:

Bir sonraki fotoğraf da feci... :53: "Annem" desen inanırım, o derece... Neyse ki geride kaldı o günler... :nazar:

65'lik duruşunda kendine güven ve inancın ilk filizlerini görüyorum. :)

Kırmızı ceketini de gördük. :D Güle güle giy. :)

Sinemcim bunu ne zamandır söyleyeceğim de söyleyemedim. Ben normalde çakma sarıları sevmem, çünkü çok yaşlı gösterir ya da at gibi gösterir. Ama bence sen bu renk kullan saçlarını, öbür türlü daha sert bir ifade oluyor yüzünde, böyle daha yumuşak. Bir de tercihen bronzlaşma. :60: Koyu teni sevmiyorum pek...

Bu fotoğrafların üstüne seni 5. takımın en çıtır fıstığı ilan ediyorum. :16:
Varsa bu ünvanı ele geçirmek isteyen, spor başına gitsin, o da çıtır olsun diyorum. :)

:nazar::nazar::nazar: Hedefine ulaştığın zaman da yeni fotolarını görmek ümidi ile... :nazar::nazar::nazar:

:2::2::2: Fundacım inan ne diyim bilemedim :2::2::2: Benim ağlamamda senin sadece o resimler bakarak beni anlayabilmen, empati kurabilmen, adıma sevinmen.. ve suan kelimeye dokemediğim oyle cok seyden ki. yazını okuyunca içim bir tuhaf oldu.

Evet o yılbası agacı olan resimde sanki ışığım yok olmak uzere gıbı bakmısım :( ki benim en neşeli oldugum zaman yılbaşı. ama usanmıslık var yuzumde :(

ondan sonraki resimi '' "Annem" desen inanırım, o derece... '' dediğini, onu da özellikle koydum. Çünkü o resime ilk baktıgımda ''Nasıl yaa'' olmustum :(( Onun ben olduguma inanmak dahi istememiştim :(( kii o resimden 2 ay sonra basladı herşey..

Videoyu hazırladıktan sonra kontrol için izlediğimde bende cok duygusallastım, gozlerim doldu.. Aylardır mucadele ediyorum ama dısardan bır goz gıbı hıc gormemıstım bende kendımı.. Geçti Sinem artık'' dedim kendime ve de bitmek uzere..Çünkü olay sadece tartıdaki rakam vs değil.. Mutsuzsun, sağlıksızsın ve bir suru şey...

Bugun o yuzden buyuk bır sevkle yazdım lutfen kaçamakları bırakın dıye. Çünkü sabırsızlanıyorum artık istiyorum ki herkes hedefine olması gereken zamanda ulasabılsın. yazık gıden zamana.. İnsanın herşeyi değişiyor o giden rakamlarla :) konusması, yurumesi, ruh hali herşeyi ya..

Once adı sonra kendı geldi ceketin :))) O ceketide dun ilk defa giydim :) etiketi bile üstündeydi aylardır oyle duruyordu. :)

Canım benim ben senin hafiften sarıya bakıs tarzını anlamıstım :)) ama bazı ınsanda farklı durur ya tam resim gormeden nasıl anlatabılırdım kı. açık tenliyim ama koyu sac tenimi soluk gosteriyor. bir de sarı sac kullanırken genelde kısa tercih ediyorum. o sarının ağırlıgı sanırım bıraz toparlıyor, daha spor gorunuyor.
(bu arada bakımları hıc bırakmadım çok hızlı olmasada toparlanıyor saçlarım :) )

tabikiii canım benim sen soylersinde ben bronzlasırmıyım :)) cok tatlısın yaaa :) yok cidden ben asırı yanmayı sevmem zaten azıcık bugday ton hosuma gıdıyor en fazla :)
sarıdada zaten tam yansam buyrun çingen sinem olurum :)))

Off cok yazdım ya, canım benim tekrar tekrar tesekkur ederim.. Beni anladığın ve guzel kalbin icin..:70:

:2::2::2: Fundacım inan ne diyim bilemedim :2::2::2: Benim ağlamamda senin sadece o resimler bakarak beni anlayabilmen, empati kurabilmen, adıma sevinmen.. ve suan kelimeye dokemediğim oyle cok seyden ki. yazını okuyunca içim bir tuhaf oldu.

Evet o yılbası agacı olan resimde sanki ışığım yok olmak uzere gıbı bakmısım :( ki benim en neşeli oldugum zaman yılbaşı. ama usanmıslık var yuzumde :(

ondan sonraki resimi '' "Annem" desen inanırım, o derece... '' dediğini, onu da özellikle koydum. Çünkü o resime ilk baktıgımda ''Nasıl yaa'' olmustum :(( Onun ben olduguma inanmak dahi istememiştim :(( kii o resimden 2 ay sonra basladı herşey..

Videoyu hazırladıktan sonra kontrol için izlediğimde bende cok duygusallastım, gozlerim doldu.. Aylardır mucadele ediyorum ama dısardan bır goz gıbı hıc gormemıstım bende kendımı.. Geçti Sinem artık'' dedim kendime ve de bitmek uzere..Çünkü olay sadece tartıdaki rakam vs değil.. Mutsuzsun, sağlıksızsın ve bir suru şey...

Bugun o yuzden buyuk bır sevkle yazdım lutfen kaçamakları bırakın dıye. Çünkü sabırsızlanıyorum artık istiyorum ki herkes hedefine olması gereken zamanda ulasabılsın. yazık gıden zamana.. İnsanın herşeyi değişiyor o giden rakamlarla :) konusması, yurumesi, ruh hali herşeyi ya..

Once adı sonra kendı geldi ceketin :))) O ceketide dun ilk defa giydim :) etiketi bile üstündeydi aylardır oyle duruyordu. :)

Canım benim ben senin hafiften sarıya bakıs tarzını anlamıstım :)) ama bazı ınsanda farklı durur ya tam resim gormeden nasıl anlatabılırdım kı. açık tenliyim ama koyu sac tenimi soluk gosteriyor. bir de sarı sac kullanırken genelde kısa tercih ediyorum. o sarının ağırlıgı sanırım bıraz toparlıyor, daha spor gorunuyor.
(bu arada bakımları hıc bırakmadım çok hızlı olmasada toparlanıyor saçlarım :) )

tabikiii canım benim sen soylersinde ben bronzlasırmıyım :)) cok tatlısın yaaa :) yok cidden ben asırı yanmayı sevmem zaten azıcık bugday ton hosuma gıdıyor en fazla :)
sarıdada zaten tam yansam buyrun çingen sinem olurum :)))

Off cok yazdım ya, canım benim tekrar tekrar tesekkur ederim.. Beni anladığın ve guzel kalbin icin..:70:

Ben de bir tuhaf oldum izlerken, nasıl anlatsam... Kim olsa böyle hissederdim belki de ama ilk defa bu takımda senin öncesi/sonrası fotoğraflarını gördüm. Üstelik bu kadar kısa bir sürede bunu başarmak... "Keşke ben de o zamanlar girseydim." dedim. Aşağı yukarı aynı kilolardan beraber başlardık. :) Bu videoyu izleyen herkes zaten "Keşke ben de takıma daha önce girseymişim." der. O videoyu izlerken kendi içimizde bir savaş yaşayacağız, en azından ben yaşadım. Senin başarın beni motive ederken ve senin adına sevindirirken benim vermem gereken kiloları gözüme sokuyor, büyütüyor. Ama burdan kendim de dahil herkese "taşlara takılmayalım, hedefe kitlenelim." diyorum. Kimimizin yıllardır, kimimizin aylardır geç kalmışlığı var ama işte başladık. Hepberaber bitirelim, uzatmayalım. Bu güzel değişimi biz de yaşayalım.

Dediğin gibi, tartıdaki rakam hiçbir şey değil. Tartıdaki rakam yağlarımızın değil; mutsuzluğumuzun, umutsuzluğumuzun ağırlığını gösteriyor.

Videoyu yer imlerime atacağım. Her gün izleyeceğim sanırım. Aramızdan birini, her gün konuştuğumuz birini, başarmaya çalıştığımız şeyi başaran birini izlemek bambaşka bir şey çünkü... İnsan hemen kilo vermek istiyor. :)

Ben zaten kısa saçı seviyorum ama kendimde şu an uygulayamıyorum, yüzüm henüz izin vermiyor. :9: Kısalık da duruma ayrı bir artı katmış dediğin gibi. :34:

Ben de bir tuhaf oldum izlerken, nasıl anlatsam... Kim olsa böyle hissederdim belki de ama ilk defa bu takımda senin öncesi/sonrası fotoğraflarını gördüm. Üstelik bu kadar kısa bir sürede bunu başarmak... "Keşke ben de o zamanlar girseydim." dedim. Aşağı yukarı aynı kilolardan beraber başlardık. :) Bu videoyu izleyen herkes zaten "Keşke ben de takıma daha önce girseymişim." der. O videoyu izlerken kendi içimizde bir savaş yaşayacağız, en azından ben yaşadım. Senin başarın beni motive ederken ve senin adına sevindirirken benim vermem gereken kiloları gözüme sokuyor, büyütüyor. Ama burdan kendim de dahil herkese "taşlara takılmayalım, hedefe kitlenelim." diyorum. Kimimizin yıllardır, kimimizin aylardır geç kalmışlığı var ama işte başladık. Hepberaber bitirelim, uzatmayalım. Bu güzel değişimi biz de yaşayalım.

Dediğin gibi, tartıdaki rakam hiçbir şey değil. Tartıdaki rakam yağlarımızın değil; mutsuzluğumuzun, umutsuzluğumuzun ağırlığını gösteriyor.

Videoyu yer imlerime atacağım. Her gün izleyeceğim sanırım. Aramızdan birini, her gün konuştuğumuz birini, başarmaya çalıştığımız şeyi başaran birini izlemek bambaşka bir şey çünkü... İnsan hemen kilo vermek istiyor. :)

Ben zaten kısa saçı seviyorum ama kendimde şu an uygulayamıyorum, yüzüm henüz izin vermiyor. :9: Kısalık da duruma ayrı bir artı katmış dediğin gibi. :34:

Asla gozunde buyumesin Fundacım. Önemli olan zaman kaybetmemek, geri adımlar atmamak ve en onemli vazgecmemek. Ben forumda gezip basarı hıkayelerınde resimlere bakarken benim yolum cok uzun sanıyormusum değilmiş. Hepimizin oyle..

Ama bu resimlerin vesilesi ile özellikle spor yapmayanlara da hatırlatma geceyim. Ben son zamanlarda sporu cok bosladım, yeniden baslamak ıcın mucadele veriyorum ama.
ilk aylar inanılmaz duzenli spor yaptım hemde suandan daha zordu spor yapmak 50derece hava :50:

...ve değiştiriyordum sporumu, parktaki aletlerde çalıstıgım zaman en az 40 dk en fazla 1saate kadar yapıyordum. evde 30-40dk aerobık yada normal bisiklete biniyordum. ne oldugundan ziyade çeşit önemli. surekli aynı spora cevap vermiyor vucut onu cok iyi ogrendım.

Benim de yuzum cok tombıktır :)) hala vucuduma gore yanaklar dolu dolu :)) sacım yanıp ıyıce kısalınca o yuzden cok eyvah olmustum. :)

bosuna resimlerden birine ay parçası yazmadım :)))

sinemcığim ,ayşegülcüğüm hoşbuldum cnm,tartı olayını hiç sormayın aslında harika giderken tam regli öncesi bir şehirdışı yapma durumu olllduuuuu veee olan orda oldu,sinem hep senin dediğin o takvim hazırlama ve regliden 1 hafta öncesi özel bir itina gösterme hadisesini düşündüm,artık gelecek aya not aldım onu hep uygulucam inş...

Sinem 'cim daha fazla utandırma beni daha fazla:30:
evde var diye yedim kahvaltıda ama artık sağlıklı tencere yemekleri serisi yarından itibaren başlayacak inşallah:)

hırsım devam ediyor inan bana canım.bu sefer olacak:20:

Aysegulcum tam donmusken evde vardı yedim olucak iş mi :((((

evde, sucuk, çikolata, dondurma, sosis var misal.. ben bunları var dıye yesem ne olur mu dıyım ? bugun deli gibi canım sucuk cektı kokusu geldı resmen burnuma. ama esime korkumdan soylemedım bıle. ona soylesem eyvah..

adam aksam pizza diye delirtti beni. sucuk desem takar sabah sabah ugras sonra. ki bu ara o da dıyetı bozuttu kılo almaya basladı :19:

bu son olsun ama :34: hırsını duymak değil gormek istiyorum sahsen.

o böööööreğin cezası var biliyorsun dimi :20:

(iremcim aynen sanada ceza var kaynatmayalım araya:33: :) )

Back
X