- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #72.261
maşallah çok güzel incelmişsin.tebrikler
karın ve bel süperrrr
Teşekkürler Ayşegülcüm. :) Sıkıla sıkıla da yapsam, sporların boşa gitmediğini görmek güzel. :) İyi kötü hepimiz hareket etmeliyiz. Evde yapılabilecek cardio egzersizi yapmalıyız. Hem kilo vereceğiz, hem yağdan gidecek, hem de daha dayanıklı ve sağlıklı olacağız böylece...
Ben zayıflamaya oynamıyorum, sağlıklı ve uzun yaşamaya oynuyorum.
Hepimiz böyle yapalım bence... :)
Kızlar...
Bana çok garip bir şeyler oluyor...
Ama anlayamıyorum.
Az önce aynaya bakınca fark ettim, yüzümün bir sürü yerinde kanama var. İnce ince çizikler var sanki... Alnımda 3 tane çizik, yanağımda 2 tane, burnumda çizik... Göz kapağımda bile var.
Anlayamadım ne oluyor. Erkek olsam "traş olurken azıcık fazla kaçırmışım." diyeceğim. Hangi görünmez küçük cinler geldi de tırmaladı acaba beni?
Kızlar...
Ama anlayamıyorum.
Az önce aynaya bakınca fark ettim, yüzümün bir sürü yerinde kanama var. İnce ince çizikler var sanki... Alnımda 3 tane çizik, yanağımda 2 tane, burnumda çizik... Göz kapağımda bile var.
Anlayamadım ne oluyor. Erkek olsam "traş olurken azıcık fazla kaçırmışım." diyeceğim. Hangi görünmez küçük cinler geldi de tırmaladı acaba beni?
Umarım kastır. :) Sanırım tartı beklediğim kadar doğru analiz etmiyor, ona göre 78'den bu yana 400 gram kas kaybettim...
Benim çevremde hapla, bitkisel denen başka yiyecek/ içeceklerle kilo veren iki akrabam var. İkisi de fazlasıyla geri aldı. Biri en son bıraktığımda dukan yapıyordu; diğeri de "kendimi kasmayayım, şişman kalayım" dedi ve şu an 150 kilo...
Yani o ürünler çok zararlı, çok...
Bir ara baktım ki takımda bir olumlama yapan ben varım, benden başka yazan yok, ben de bırakmıştım faydalı olmuyor takıma diye... :) Madem öyle diyorsunuz, başlayalım o zaman...
Çooook güzelim, beni görünce milletin dibi düşüyor.
Hahahaha, olumlamaya bak.
Sinemcim seni meydanlara salsak bütün dünyadaki şişmanları gaza getirirsin. :) Bu takımda senin kadar motivasyon kaynağı olan başka kimse yok. :)
Geldim... :) Spor yapıyorum ki karnım daha da incelsin.
Bu arada Tunicim, Sinem'e katılıyorum. Ben de senin yanaklarını ekrandan sıktırıvermek istiyorum. :)
ayy bende cesaretimi toplayıp koyarım belkii:)))
Teşekkürler Ayşegülcüm. :) Sıkıla sıkıla da yapsam, sporların boşa gitmediğini görmek güzel. :) İyi kötü hepimiz hareket etmeliyiz. Evde yapılabilecek cardio egzersizi yapmalıyız. Hem kilo vereceğiz, hem yağdan gidecek, hem de daha dayanıklı ve sağlıklı olacağız böylece...
Ben zayıflamaya oynamıyorum, sağlıklı ve uzun yaşamaya oynuyorum.
Hepimiz böyle yapalım bence... :)
Kızlar...
Ama anlayamıyorum.
şimdi 7-8 tane fındık yedim ve çay içip Karadayı ya bakıcam.buralarda olurum.gelen olursa konuşuruz.
ben de yaseminli yeşilçayımla izliciim KARADAYIyı :)
kızım yakamdan düşerse izleyeceğim inşallah
Haydi bıdıklar uykuya saati geldi artık :))) yatsın o
yaaa Sinem valla benim ki canavar gibi 12 den önce yatmıyor
çocuk istemiyorsun diye hatırlıyorum yanlış değilse.ama Allah nasip ederse görürsün. şlimdilik keyfine bak.
ayşegülcüm raacım hoşgeldiniz tekrarr
sizi görmek güzel
izin dönüşü istenmeyen sonuçlar olabilsede hiç kafaya takmayıp devam etmek lazım haydii bakalımmmmm:)))
Yaa kızlar Tv de yada Internette D-Smart kullanan var mı ????????
Varsa memnunmusunuz????
Guzel kampanyaları varmıs gecsem mi dıye dusunuyorum :44:
Şu an net+tel 90 lıra oduyorumzamladıkca zamladılar. hem telefonuda kullanmıyoruz dsmart hem tv hem net kampanyası yapmıs.
ama ınternetı nasıl o cok onemlı. kullanan varsa hayrına yazsın lüüüüüüütttfeeeeennnnnn :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?