- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #72.241
ayy seni facede bulduumm
nasıl hissettim biliyormusun yıllardır tanıdığım bi arkadaşı bulmuş gibi:)
yorumlardaki yazıların bile tanıdığım bildiğim biri gibi:)))
mesajını okurken sesli bir sekilde su ses cıktı ; hehehee
:))) ben normalde oyle gulmem sonrada gulusume guldum tekrar :)))
canım benımmmmm :)
nerdeki yorumlarımı gordun ki :)
Tunim ne yalan soylıyım ıstemıye ıstemıye resim paylastım. Internet ortamında cok korkuyorum resim olayından :18: Ama size cok istedim gostermek cunku daha oncede soyledıgım ve Fundanın da hatta soyledıgı gıbı, tanıdık bırınde bu değişimi gormek farklı etkiler insanı. Başarı hikayelerinde benim suan ki Önce-Sonra olayımdan daha dehşet goruntuler var, ben daha hedefe ulasamadım. Ama tanıdıgınız bırınde gormek farklı daha etkili.. O gazın hiç eksilmesin canım :))))
aha buraya yazıyorumcok değil 5 ay sonra burdan ne çıtırlar cıkıcak :108: Yaz'a fazla olan herseyı atmıs olucaz HEPİMİZ..
fazla kilolar, fazla negatiflikler, mutsuzluklar, memnuniyetsizlikler vs vs......
bel'ini ve karnını gorunce once boyle oldumsonra boyle oldum
offf diyorummm Masallah Fundacım yaa.. Ben kesin eminim artık sen %99 kas yaparak inceliyorsun. Tartı o yuzden sasırtmalı gıdıyor.
Yaa birde işin en guzel tarafı paşalar gıbı veriyoruz kiloları. Sağlıkla... Menulerimizde kalorisinden dolayı değil sadece saglıklı olmadıgında bıle uyarıyoruz bırbırımızı.. Ben en çok ondan memnunum.. Yok saçma sapan haplarmış, abuk subuk diyet menuleriymiş yok bizde. Sabırla ve sağlıkla vermek en buyuk basarı bence. verdiğimiz her gramda emeğimiz var.
Ovvv cidden fena gecmiş. Yemeyip yemeyip birden yuklenmıssın.Ama o videodan ve o gazdan sonra artık eski guzel duzenine donersin Tunicim.
(Ayrıca acaip hareketli gecmiş düğün. maraton gibi :)) )
Yakışırrrr...
Ukalayız, özgüvenimiz tam, fıstık gibiyiz...
ay çok yorum yok zatende hani cümleler ifadeler tanıdık:)
birde bi avmde sanırım bi foton var orda tombişmissin biraz sonrada o en zayıf olduğun zmanalardaki kısa sarı saçlı afet olan foton var
sanırım o zaman diyete başlamışsın ocakta bi arkadaşınla yazışmıssın yarın diyete başlıyoruz diye
eminim onu ilk okuyan inanamamıştır bile sürekli hayatımızda rejim muhabbeti döndüğü için
onu düşündüm onu yazarken ne hissediyordun şimdi ne hissediyorsun:))
ordada gayet azim verici bir arkadaşmıssın yarın başlıyoruz ona göre demişsin her zamanki sinem:))
aa evet noldu bizim olumlamalarımıza
senle funda yine yapıyorsunuzdur eminimde ben unuttuumm yazalım yine
güzeliz süperiz inceciğiz fıstık gibiyiz en güzeli sağlıklıyız
düğün evet ne maratondu sorma ooh o şimdi balayında keyif sürüyor yorgunluğunu biz çekiyoruzz
bide msj atmışş oooh herşey süper keyfim yerinde diyee
Üfff ya... Dayanamadım ne yazdığınıza bakayım dedim ama şap şap terlerim damlıyor. Sizi okuyup cevap verene kadar buz gibi olurum. Hemen bir duşa girip geleyim en iyisi...
fundanında profil fotosunu gördükçe yanaklarını sıktırıveresim geliyor
çok sempatik bakmış:))
:))))) avm dekini cıkaramadım, ama diyet konuşması yaptıgımız resimi anladım :) o resim evlenmeden onceki halim 2006 :)
ama ne yazık ki ocakta baslayamadım11 mayısta basladım diyete. fakat artık surat asmıyorum dogru zaman o zamanmıs demekki. :)
gecen bayramda bir arkadasıma gidicem demiştim. o kıza gıtmıstım işte :) uzun zamandır gormemıstı benı sok olmustu gorunce :) ama o da vermıs bır 10 kılo
onun kılosu daha cok ve boyu kısa oldugundan cok asırı bır goruntu yoktu ama belirsiz de değildi kesinlikle... O gun doldurdum onu zaten sakın bırakma devam et dıye.
güzelleşmiş nasıl
------
sabah eşimle bile bu konuyu konusuyorduk. sadece diyette değil bende bir baslayan iş bitsin telaşı oluyor hep. bundan galiba bu modum.
Eşim son 2 ayda 4 kılo gerı aldı. Her aksam aynı muhabbet eve gelıyor gece 12-1 atıstırıyor ben sureklı, yapma! yapma!...
Dün gece ona da izlettim videoyu. Sabah oyle bır uyanmıs ki.. cok mutlu oldum. ''Sana söz Yılbaşında 80 olucam'' dedi :)
Diyete cok disiplinli başladım ama, buranın bana faydasını anlatmaya kalksam sayfalarca yazarım heralde... Ben bu diyetin burası sayesinde hep sıcak kalarak, bu kadar guzel gıttıgıne ınanıyorum. Bir kere uzaklastım (ramazan-ve ramazan bayramı) onda da aldım agzımın payını
aynen gün içinde birşeyleri yerken yazınca nasıl duracağını düşünüyorum
çünkü yazınca anlıyor insan aslında ne çok yediğini bazen
ufak tefek ara ara yerken yeniliyor hatta az yedim bile sanılıyor ama yazmaya gelince aa arada şuda vardı şundanda tırtıklamıştım şundanda bir parça almıştım vs gibi ne çok şey olduğunu farkediyor insan
birde burda o güzel muhabbetimiz olmasa menu yazmada tek başına hiç fayda etmez edecek olsa alırdık bi defter yazardık
ama değil işteee:))
kendimize yeni bir ben lazımmm:))))
bel'ini ve karnını gorunce once boyle oldumsonra boyle oldum
offf diyorummm Masallah Fundacım yaa.. Ben kesin eminim artık sen %99 kas yaparak inceliyorsun. Tartı o yuzden sasırtmalı gıdıyor.
Yaa birde işin en guzel tarafı paşalar gıbı veriyoruz kiloları. Sağlıkla... Menulerimizde kalorisinden dolayı değil sadece saglıklı olmadıgında bıle uyarıyoruz bırbırımızı.. Ben en çok ondan memnunum.. Yok saçma sapan haplarmış, abuk subuk diyet menuleriymiş yok bizde. Sabırla ve sağlıkla vermek en buyuk basarı bence. verdiğimiz her gramda emeğimiz var.
Ovvv cidden fena gecmiş. Yemeyip yemeyip birden yuklenmıssın.Ama o videodan ve o gazdan sonra artık eski guzel duzenine donersin Tunicim.
(Ayrıca acaip hareketli gecmiş düğün. maraton gibi :)) )
Ukalayız, özgüvenimiz tam, fıstık gibiyiz...
aa evet noldu bizim olumlamalarımıza
senle funda yine yapıyorsunuzdur eminimde ben unuttuumm yazalım yine
güzeliz süperiz inceciğiz fıstık gibiyiz en güzeli sağlıklıyız
düğün evet ne maratondu sorma ooh o şimdi balayında keyif sürüyor yorgunluğunu biz çekiyoruzz
bide msj atmışş oooh herşey süper keyfim yerinde diyee
fundanında profil fotosunu gördükçe yanaklarını sıktırıveresim geliyor
çok sempatik bakmış:))
------
sabah eşimle bile bu konuyu konusuyorduk. sadece diyette değil bende bir baslayan iş bitsin telaşı oluyor hep. bundan galiba bu modum.
Eşim son 2 ayda 4 kılo gerı aldı. Her aksam aynı muhabbet eve gelıyor gece 12-1 atıstırıyor ben sureklı, yapma! yapma!...
Dün gece ona da izlettim videoyu. Sabah oyle bır uyanmıs ki.. cok mutlu oldum. ''Sana söz Yılbaşında 80 olucam'' dedi :)
Diyete cok disiplinli başladım ama, buranın bana faydasını anlatmaya kalksam sayfalarca yazarım heralde... Ben bu diyetin burası sayesinde hep sıcak kalarak, bu kadar guzel gıttıgıne ınanıyorum. Bir kere uzaklastım (ramazan-ve ramazan bayramı) onda da aldım agzımın payını
cabuk gel cabuk :) sporcu fıstık..........
bizde seninkine bakabılseydık ucundan iyiydi
Kızlar ben cıkıyorum simdilik.. Kardeşim gibi sevdiğim bir arkadasıma Güzin ablalık yapmaya gıdıyorum :))))
sonrada spor yaparım ınsallah :)) aksama gorusuruz
Eski ölçülerimden birini buldum:
1 Ağustos 2012 (78 kg şu anki tartıma göre).........................................Son ölçümlerim 71.6 kg
Göğüs..........108..................................................................................104.5
Bel...............91...................................................................................84
Kalça...........107..................................................................................101
Karın............106..................................................................................97
yani nedir ki 10 kilo aslında değilmi??
veren insanlar varsa bizde veririz hatta veren yoksa bile verebiliriz yeterki inanalım kendimizee:)))
ben düğünde tekrar dopinglendimm
kalabalık için eçıkma hobim oldu kendimi iyi hissediyorum hemde bu kiloyla düşünün
sürekli bi iltifat alıyorum zayıfladığım ve güzelleştiğim üzerine
65 kilo olsam ooooo ne havalı oluruummm
al işte funda bir ukalada benn:))))
fundacım o çamaşırları kaldırdım yürüyüş bandından geçen hafta yürüdümde hatırlarsan
ama çok zor oldu:)
oğluşu eşime veridm siz oynaşın diye ama çocuk koştur koştur yanıma geliyor ve çıkmak istiyor bi yerine bişey olacak diye aklım çıktı::)
durdur başlat durdur başlat biraz garip oldu:))
şimdide hiç dikkatini çekmeyen yürüyüş bandına çıkıp kollarından tutmaya çalışıyor:)) hatta ayaklarıyla pat pat yapıyor yürüyüş yapıyor aklınca:))
nasıl tatlı bi görsen:))
onun için hatırlarsan birkaç gün öğle araları dışarda yürüdüm
bakalım bi çare buluruz inş:)
ölçüleyim akşam gidince inş gerçi pek ümidim yok o zamandan bu zmaana kilomda değişiklik yoktur herhalde sporda pek yapamadığım için incelmişmiyimdir sanmıyorum
ama giydiğim kıyafetler daha daha rahat olmaya başlayınca bir ümidim var
mesela geçen bir arkadaşımın nişanı için bir elbise almıştım 42 beden güzel olmuştu ama bir tık dardı bundan 1.5 ay önce
kuzenimin nikahında giyeyim dedim elbiseyi ama bi korkuyla denedim hani darmı olur diye hayır aksine daha rahat hemde içimde body ve taytta vardı üşürüm korkusundan
haydi bakalım akşam görürüz artık:))
maaşallah..maaşallah..funda ne kadar incelmişsin, tebrik ediyorum senii..
doğru söylüyorsun tunicim..sadece birkaç kilo verdim, geçen kayınvalidem ve görümcem zayıflmışsın dediler..annemlere gitmiştim geçen hafta, annemin
komşuları bana ne kadar zayıflamışsın dediler..ki verdiğim sadece 3 kilo kadar, bunu bile fark ettiler çok şaşırdım..dediğin gibi 65 kilo olsak ne havamız olur değil mi :)
ayy..gözümün önüne geldi şimdi, eminim çok komiktir, bir de koşmaya çalışıyormuş, canım yaa
kızlar bende söylemeyi unuttum, geçen kış aldığım tüm pantolonları 44 beden almıştım, yapı olarak basenliyim ve 42 çok sıkıyordu..geçen defacto dan 42 beden keten bir pantolon aldım,gayet rahat oldu..geçen sene bu zamanlar 44e anca sığıyordum, demekki ne kadar kiloluymuşum belki de 77 78 kilo varmışımçok şey istemiyorum 38-40 arası bile olsam yeter bana diyorum, Allah hepimize o günleri göstersin inşallah, hepimiz için temennilerim..ammiinn...
tuni cesaretin var mı ölçülmeye ?
selam kızlaaarrr
ben geldimmmm
düğünü bitirdik çok şükür
bende bitmiş durumda döndümmm
şimdi geçmişe bakıcam
sinemcimin videosunu gördüm ama açamadımm
bana o konuda yardımcı olurmusunuz kızlar
linke bastığımda '' bu video gizlidir bu videonun sahibi size izin verdiyse giriş yapın diyr'' ne yapmam lazım(
çok çok merak ettimmm
maaşallah..maaşallah..funda ne kadar incelmişsin, tebrik ediyorum senii..
selam kızlaaarrr
ben geldimmmm
düğünü bitirdik çok şükür
bende bitmiş durumda döndümmm
şimdi geçmişe bakıcam
sinemcimin videosunu gördüm ama açamadımm
bana o konuda yardımcı olurmusunuz kızlar
linke bastığımda '' bu video gizlidir bu videonun sahibi size izin verdiyse giriş yapın diyr'' ne yapmam lazım(
çok çok merak ettimmm
ohhh kebap vallazaten düğünlerde olan yakın akraba ve arkadaşlara oluyor
cabuk gel cabuk :) sporcu fıstık..........
bizde seninkine bakabılseydık ucundan iyiydi
hoş geldin canım.ayrıca geçmiş olsun belli ki çok yorulmuşsun
Eski ölçülerimden birini buldum:
1 Ağustos 2012 (78 kg şu anki tartıma göre).........................................Son ölçümlerim 71.6 kg
Göğüs..........108..................................................................................104.5
Bel...............91...................................................................................84
Kalça...........107..................................................................................101
Karın............106..................................................................................97
böyle geç gelirsen msj 1 2 diye saymaya yeni başlarsın işte
biz bitirdik bile
ya insan zayıflayınca anlıyor aslında önceden ne fena durumda olduğunu
benim kilolu halimde kikıyafetkerim 46 48 miş şaka gibi
oooy çok tatlıdır benim oğluşum akıllara zarar
korkunun ecele faydası yok malum ölçülcez napalım
haydi sende ölçül
gerçekleri görmek lazım iremcimm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?