Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy seni facede bulduumm
nasıl hissettim biliyormusun yıllardır tanıdığım bi arkadaşı bulmuş gibi:)
yorumlardaki yazıların bile tanıdığım bildiğim biri gibi:)))

mesajını okurken sesli bir sekilde su ses cıktı ; hehehee
:))) ben normalde oyle gulmem sonrada gulusume guldum tekrar :)))

canım benımmmmm :)
nerdeki yorumlarımı gordun ki :)

mesajını okurken sesli bir sekilde su ses cıktı ; hehehee
:))) ben normalde oyle gulmem sonrada gulusume guldum tekrar :)))

canım benımmmmm :)
nerdeki yorumlarımı gordun ki :)

ay çok yorum yok zatende hani cümleler ifadeler tanıdık:)
birde bi avmde sanırım bi foton var orda tombişmissin biraz sonrada o en zayıf olduğun zmanalardaki kısa sarı saçlı afet olan foton var
sanırım o zaman diyete başlamışsın ocakta bi arkadaşınla yazışmıssın yarın diyete başlıyoruz diye
eminim onu ilk okuyan inanamamıştır bile sürekli hayatımızda rejim muhabbeti döndüğü için
onu düşündüm onu yazarken ne hissediyordun şimdi ne hissediyorsun:))
ordada gayet azim verici bir arkadaşmıssın yarın başlıyoruz ona göre demişsin her zamanki sinem:))

aa evet noldu bizim olumlamalarımıza
senle funda yine yapıyorsunuzdur eminimde ben unuttuumm yazalım yine

güzeliz süperiz inceciğiz fıstık gibiyiz en güzeli sağlıklıyız

düğün evet ne maratondu sorma ooh o şimdi balayında keyif sürüyor yorgunluğunu biz çekiyoruzz
bide msj atmışş oooh herşey süper keyfim yerinde diyee

Üfff ya... Dayanamadım ne yazdığınıza bakayım dedim ama şap şap terlerim damlıyor. Sizi okuyup cevap verene kadar buz gibi olurum. Hemen bir duşa girip geleyim en iyisi...

:))))) avm dekini cıkaramadım, ama diyet konuşması yaptıgımız resimi anladım :) o resim evlenmeden onceki halim 2006 :)

ama ne yazık ki ocakta baslayamadım 11 mayısta basladım diyete. fakat artık surat asmıyorum dogru zaman o zamanmıs demekki. :)

gecen bayramda bir arkadasıma gidicem demiştim. o kıza gıtmıstım işte :) uzun zamandır gormemıstı benı sok olmustu gorunce :) ama o da vermıs bır 10 kılo

onun kılosu daha cok ve boyu kısa oldugundan cok asırı bır goruntu yoktu ama belirsiz de değildi kesinlikle... O gun doldurdum onu zaten sakın bırakma devam et dıye.
güzelleşmiş nasıl

------
sabah eşimle bile bu konuyu konusuyorduk. sadece diyette değil bende bir baslayan iş bitsin telaşı oluyor hep. bundan galiba bu modum.

Eşim son 2 ayda 4 kılo gerı aldı. Her aksam aynı muhabbet eve gelıyor gece 12-1 atıstırıyor ben sureklı, yapma! yapma!...
Dün gece ona da izlettim videoyu. Sabah oyle bır uyanmıs ki.. cok mutlu oldum. ''Sana söz Yılbaşında 80 olucam'' dedi :)

Diyete cok disiplinli başladım ama, buranın bana faydasını anlatmaya kalksam sayfalarca yazarım heralde... Ben bu diyetin burası sayesinde hep sıcak kalarak, bu kadar guzel gıttıgıne ınanıyorum. Bir kere uzaklastım (ramazan-ve ramazan bayramı) onda da aldım agzımın payını

ohhh kebap valla zaten düğünlerde olan yakın akraba ve arkadaşlara oluyor

Üfff ya... Dayanamadım ne yazdığınıza bakayım dedim ama şap şap terlerim damlıyor. Sizi okuyup cevap verene kadar buz gibi olurum. Hemen bir duşa girip geleyim en iyisi...

cabuk gel cabuk :) sporcu fıstık..........

fundanında profil fotosunu gördükçe yanaklarını sıktırıveresim geliyor
çok sempatik bakmış:))

bizde seninkine bakabılseydık ucundan iyiydi

aynen gün içinde birşeyleri yerken yazınca nasıl duracağını düşünüyorum
çünkü yazınca anlıyor insan aslında ne çok yediğini bazen
ufak tefek ara ara yerken yeniliyor hatta az yedim bile sanılıyor ama yazmaya gelince aa arada şuda vardı şundanda tırtıklamıştım şundanda bir parça almıştım vs gibi ne çok şey olduğunu farkediyor insan
birde burda o güzel muhabbetimiz olmasa menu yazmada tek başına hiç fayda etmez edecek olsa alırdık bi defter yazardık
ama değil işteee:))

kendimize yeni bir ben lazımmm:))))

aynen.. zaten sıcak tutmak derken onu dıyorum. burda hem guncel hayatımızdan, hem dıyetımızden konusuyoruz. ve benı cok pozıtıf etkılıyor bu. realde duzenlı dıyet arkadası bulmak cok zor.. arkadasın yan cızınce sen de yan cızıyorsun. ama burdakı ıletısımımız cok farklı ya..
menu yazmak da ben de hıc dusunmezdım bu kadar etkılı bır metod olucagını. hep derler ne yedıgınızı yazın dıye ama hıc denememıstım.

Ama bızım kı soylenenlere gore deftere yazından fazlası oluyor. bir suru yorum gelıyor

Kızlar ben cıkıyorum simdilik.. Kardeşim gibi sevdiğim bir arkadasıma Güzin ablalık yapmaya gıdıyorum :))))

sonrada spor yaparım ınsallah :)) aksama gorusuruz

Umarım kastır. :) Sanırım tartı beklediğim kadar doğru analiz etmiyor, ona göre 78'den bu yana 400 gram kas kaybettim...

Benim çevremde hapla, bitkisel denen başka yiyecek/ içeceklerle kilo veren iki akrabam var. İkisi de fazlasıyla geri aldı. Biri en son bıraktığımda dukan yapıyordu; diğeri de "kendimi kasmayayım, şişman kalayım" dedi ve şu an 150 kilo...

Yani o ürünler çok zararlı, çok...

Evet Tunicim ya, çok hareketli olmuş. Kuzeninle yakınmışsın ya, sanırım o yüzden işler sana kaldı. :)

Bir ara baktım ki takımda bir olumlama yapan ben varım, benden başka yazan yok, ben de bırakmıştım faydalı olmuyor takıma diye... :) Madem öyle diyorsunuz, başlayalım o zaman...

Çooook güzelim, beni görünce milletin dibi düşüyor.

Hahahaha, olumlamaya bak.

fundanında profil fotosunu gördükçe yanaklarını sıktırıveresim geliyor
çok sempatik bakmış:))

Sana gelsin o bakışım... :)

Sinemcim seni meydanlara salsak bütün dünyadaki şişmanları gaza getirirsin. :) Bu takımda senin kadar motivasyon kaynağı olan başka kimse yok. :)

cabuk gel cabuk :) sporcu fıstık..........

bizde seninkine bakabılseydık ucundan iyiydi

Geldim... :) Spor yapıyorum ki karnım daha da incelsin.

Bu arada Tunicim, Sinem'e katılıyorum. Ben de senin yanaklarını ekrandan sıktırıvermek istiyorum. :)

Kızlar ben cıkıyorum simdilik.. Kardeşim gibi sevdiğim bir arkadasıma Güzin ablalık yapmaya gıdıyorum :))))

sonrada spor yaparım ınsallah :)) aksama gorusuruz

Görüşürüz canım...

maaşallah..maaşallah..funda ne kadar incelmişsin, tebrik ediyorum senii..

doğru söylüyorsun tunicim..sadece birkaç kilo verdim, geçen kayınvalidem ve görümcem zayıflmışsın dediler..annemlere gitmiştim geçen hafta, annemin
komşuları bana ne kadar zayıflamışsın dediler..ki verdiğim sadece 3 kilo kadar, bunu bile fark ettiler çok şaşırdım..dediğin gibi 65 kilo olsak ne havamız olur değil mi :)

ayy..gözümün önüne geldi şimdi, eminim çok komiktir, bir de koşmaya çalışıyormuş, canım yaa
kızlar bende söylemeyi unuttum, geçen kış aldığım tüm pantolonları 44 beden almıştım, yapı olarak basenliyim ve 42 çok sıkıyordu..geçen defacto dan 42 beden keten bir pantolon aldım,gayet rahat oldu..geçen sene bu zamanlar 44e anca sığıyordum, demekki ne kadar kiloluymuşum belki de 77 78 kilo varmışım çok şey istemiyorum 38-40 arası bile olsam yeter bana diyorum, Allah hepimize o günleri göstersin inşallah, hepimiz için temennilerim..ammiinn...
tuni cesaretin var mı ölçülmeye ?

böyle geç gelirsen msj 1 2 diye saymaya yeni başlarsın işte
biz bitirdik bile

ya insan zayıflayınca anlıyor aslında önceden ne fena durumda olduğunu
benim kilolu halimde kikıyafetkerim 46 48 miş şaka gibi

oooy çok tatlıdır benim oğluşum akıllara zarar

korkunun ecele faydası yok malum ölçülcez napalım
haydi sende ölçül
gerçekleri görmek lazım iremcimm:)))

hoş geldin canım.ayrıca geçmiş olsun belli ki çok yorulmuşsun

hoş geldin canım.ayrıca geçmiş olsun belli ki çok yorulmuşsun

maşallah çok güzel incelmişsin.tebrikler
karın ve bel süperrrr

ya sabahtan beri oturamadım zaten, komple evi kaldırdım, temizledim, daha yemek yapıcam valla, evde bir kaşık yemek yok..
zaten koştura koştura geldim buraya, şimdi mutfağa giricem, can havliyle sayıyorum mesajları
gerçeklerle yüzleşiciiz tunicimgerçekler acıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…