Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy funda resmen sesli güldüm
Pörsümüs bir kadın ha :))))

Ayy ismimi bende cok severimmm ( bugun ukalalikla actım sayfayı hala devam ediyorum:))

Artık nasil isterseniz ben tuniyede cok alistim ve sevdim bana farketmez:))

Agvaya gitmedim nazcim ama abanti cok severim helede kısın hem cok romantik olur hem mis gibi havası olur sakın huzurlu ask dolu olur:))) hele kar yağsa cok daha super olur:))

bende bayılırım abanta hatta gecen hafda ordaydım ,harikaydı bazen o gölde nilüferlere raslıyorsun , gölün etrafında sabahları yürüdük sisoluyor sonra hava prılprıl insan inanamıyor,bence orayı tercih edin..birde bursaya geçebilirsiniz ordada trilya harika bir yer iayrıca istanbulada yakın..

Aynı şeyi bende yasıyorum sanırım buldum sebebini
Simdi naz böyle sevgi pitircigi modunda sürekli nişanlısından filan bahsediyor ya
Bizimde gözümüzde öğretmenler hep bı daha ağır daha Olgun
Onu böyle çiti piti üniversite ogrencisi gibi hayal ediyorum hep bende:))

Nazcım yogunluguna gore cok cok ıyı. bende ıyı değil dıyınce cok eksık sandım. özellikle ogle menun super. aksam yememıssın ama ogleden desteklısın

acıkırsan 1 bardak sut ıc canım. aç aç yatma

afiyet olsun fundacım. gecen bende acıkmıstım aksam yemegını hızlı yemıstım. aksam oncesı aran kaynamıs belkı ondandır sıskınlık.
bende de bu aksam sislik oldu ayran içince balon oluyorum ya :26:

Tubis, tubi, tumpi, tubisko.... Vs cok türevleri var:)))

Bugun itiraf gunü oldu
Oğlusum adı Tuna onun icin almıştım tuni yi:))

aaa oglusundan esinlendiğini soylemıstın canım daha once hatırlıyorum :)
ben en cok tubişim derim o cok hosuma gıttı :) cok guzel ismin varmıs ben cok severım tugba ısmını. :)

nam nam kasem onumde bır yandan kemırıyorum mısırları

ayyy canım yaaa kıyamam ben sana :) malesef piyasada okuz cok

onu sakasına soyledım canım. :) madem gercek ısmın olmayacak raacıktan devam edelim :))

Patlattinmi gercekten :))

ben vınn kullanıyorum ve hiç memnun değilim..

biz telefonu kapattık diye vınn kullanıyoruz.ama bana yavaş gibi geliyor. D smart hakkında bir bilgim yok.

aynen canım çok yavaş

canım spor yok bugün..arada coşup yapıyorum, düzene sokmam lazım..
oruç bende başlicam, bi türlü başlayamadım..haftaya başlamayı düşünüyorum..

Neyse evet açıklıyorum ismimi:))

Tugba:))

adaşşıımmm:))
benim ilk adım tuğba :) yıllardır aile içinde, okulda hep tuğba kullanıldığı ve iremin pabucu dama atıldığı için burada bana irem denilmesini istedim..
isimlerim şöyle konulmuş; tuğba cennette bir ağaç, irem de cennet meyvesi imiş :)
bir erkek kardeşim var, o da çift isimli..ama ben çocuğum olursa çift isim koymayı düşünmüyorum, tek isim kullanılıyor çünkü..

Bek bir beklentiyle jüriye bakan, huysuzumsu bir kız var...
Bu mu acaba problemi çıkartan? :)

ayy..gıcık kız, gördünüz mü problem çıkartan kızı..ne kadar saygısız mahalle ağzıyla konuşuyor, sinir oldum

Wayyy adasiz haa:))
Kurcalasak daha neler çıkacak bakalım:))

abant, abant, abant diyorum:)
çook romantik, çok güzel bir yer..biz geceden çıkıp gitmiştik otelde kalmadık, o sebepten otel önerisi yapamiciim..gölün etrafında el ele gezmek, doğa güzelliği, sessizlik ve sen..
büyük abant oteli var, çok güzel, ama pek uygun değil diye biliyorum..

canım ya geç yatıyorum diye kalkmıyorum sahura.zaten sabah 7 buçukta dersim başlıyor hepten uykusuz kalırım diye korkuyorum.inşallah sende tutarsın bir kaç gün.

bence bu yoğunluğa gayet iyi bir menü

Bu arada Kizlar daha once evimizde buraya girdiğimiz yerin fotosuna çekip koyalım demiştik
Bir tek Sinem ve funda koymuştu sanırım
O günden beri aklimdA bı koyamadim
Yeni gelen arkadaşların haberi varmi bilmiyorum ama koymak isteyen olursa cok hoş olur

nereye gitmiştiniz raacım adı ne tam olarak
fundaaaa alışmalısın artık geceleri kısmi zamanlı öğrencilik yapıyorum
ayyyyy çok mutlu oldum böyle düşünmene...tamam akademisyen olabilirim yarı öğretmende sayılırım ama daha 22 yaşındayım ve bu sevgi pıtırcığı halimden memnunum
biraz daha büyüyene kadar takılıyım böyle tuğbacım

valla ben evimin salonundan giriyorum genelde :) öyle koyacak güzel bir balkonum yok :) çoğunluk koyarsa olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…