- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #72.321
Ay... Zaten Sevim hep bir garip gelmişti bana... Pörsümüş bir kadını çağrıştırıyordu.Senle bütünleştirememiştim, cidden bak. :)
Ama Tuğba'yı pek bir sevdim.
Ne desek bunca aydan sonra acaba, tubi mi desek? :) Garip olacak... Artık birkaç gün karışacak herhalde.Sonra hepberaber bir standarda bağlarız. :)
Agvaya gitmedim nazcim ama abanti cok severim helede kısın hem cok romantik olur hem mis gibi havası olur sakın huzurlu ask dolu olur:))) hele kar yağsa cok daha super olur:))
sınavlara ben girmedim fundacım gözetmendim
Ay Nur'la karıştırdım.
Ya bu tarihçiliğin seni bir türlü benim gözümde öğrencilikten çıkartamadı.Nerden çıktı gerçekten? Gündüz ünide çalıştığını hatırlıyorum ama akşamlar öğrenci sanıyorum seni ya...
menüm
sabah
2 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
ara
1 form bisküvi
sütlü kahve
öğle
1 porsiyon balık
salata
ara
3 kayısı
akşam
1 muz
suyum ekssik sporum eksik yeşilçayım eksik
suyla yeşilçayı şimdi biraz içmeye çalışcam sporada yarın telafiye gidicem
Menüm
Sabah
1 krep
1,5 kk peynir
6 zeytin
1 bardak süt
Ara
1 nar
2 mandalina
Öğle
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Akşam
1 dilim ekmek
1 tabak çorba
3 köfte kadar tavuk
1 kase yoğurt
+40 dk eliptik
Akşam o kadar baba yedim ki, şiştim. Yarın tartıda hayırlısı diyorum...
Tubis, tubi, tumpi, tubisko.... Vs cok türevleri var:)))
Bugun itiraf gunü oldu
Oğlusum adı Tuna onun icin almıştım tuni yi:))
Ya ben doktorumda da duymustum
Taylan kümeli çıkmıştı oda demişti tok tutar yiyebilirisniz yagsiz tuzsuz hatta sınırsız bile dedide yok artık yuh dedim
Ama benimkinin gercekten patlamis hali ancak bir su bardağıdir su minik kaseler varya ondandi çünkü
sinemciğim haklısın cnm raa hakkaten çok ifadesiz geliyor ,bengüzeş tanrıcasından esinlenerek nc seçmişdim ama muhabbette cok sert ,cnm ben daha önce bır zayıflama sıtesine sadece bayanlar dıye üye olmuşdum ama oraya malesef heryerde olduğu gini bayan gibi erkek üyeler sızmış ve formda cahat vardı biz 3 5 arkadaş hergece sohbet ederdik , muhabbet hep kılo tabi ama ,artık nasıl bir zevkse orda bazen degışık nıkklede gelenlerde olur dınlar katılır faln öyle geçerdı ama benim ismim biraz nadırdir, orda sohbet ederken kuzenimde vardı bana ismimle bazn hıtap edrdiyordu, ay orda tam bir salağa çatmışım facede beni çok rahatsız etti o yüzden cok ismimi söylemiyorum ama büyük kızımın ismi efnan öyle hitap edebilirsiniz yada diyer sitede sultandı oda olmadı siz bir isim koyabilirsiniz farketmez..
Nazcım yogunluguna gore cok cok ıyı. bende ıyı değil dıyınce cok eksık sandım. özellikle ogle menun super. aksam yememıssın ama ogleden desteklısın
acıkırsan 1 bardak sut ıc canım. aç aç yatma
afiyet olsun fundacım. gecen bende acıkmıstım aksam yemegını hızlı yemıstım. aksam oncesı aran kaynamıs belkı ondandır sıskınlık.
bende de bu aksam sislik oldu ayran içince balon oluyorum ya :26:
aaa oglusundan esinlendiğini soylemıstın canım daha once hatırlıyorum :)
ben en cok tubişim derim o cok hosuma gıttı :) cok guzel ismin varmıs ben cok severım tugba ısmını. :)
nam nam kasem onumde bır yandan kemırıyorum mısırları
ayyy canım yaaa kıyamam ben sana :) malesef piyasada okuz cok
onu sakasına soyledım canım. :) madem gercek ısmın olmayacak raacıktan devam edelim :))
Yaa kızlar Tv de yada Internette D-Smart kullanan var mı ????????
Varsa memnunmusunuz????
Guzel kampanyaları varmıs gecsem mi dıye dusunuyorum :44:
Şu an net+tel 90 lıra oduyorumzamladıkca zamladılar. hem telefonuda kullanmıyoruz dsmart hem tv hem net kampanyası yapmıs.
ama ınternetı nasıl o cok onemlı. kullanan varsa hayrına yazsın lüüüüüüütttfeeeeennnnnn :44:
biz telefonu kapattık diye vınn kullanıyoruz.ama bana yavaş gibi geliyor. D smart hakkında bir bilgim yok.
Öğlede olsa supermis menun Sinemcim
Ama bazen oluyor iste helede su kısacik miniminnacik hemen bitiveren günlerde:))
Bende kirmizi meyveli çayimla izliyorum
Gerçi ilk defa gecen hafta izledim cokta çözemedim ama hoşuma gidiyor:))
Ayy bende düşünüyorum oruç tutmayida bakalım ne zaman başlayabileceğim
Sennkileride Allah kabul etsin şimdiden
Sahura kalkarsan ve iftardada kaçırmazsan hic sıkıntı olmaz merak etme:))
Ooo İremcim sen bu menü ısını çözdün :))
Ama spor yapiyormusun onu merak ettim
Çünkü ne kadar guzel menü cikarsakta spor olmayınca istediğimiz sonuc olmuyor
içten kanamami distanmi
İctense sıcak veya soğuk duş almissindir kilcaldamarlar genislemistir dicem ama distansa bende cok merak ettim hayır olsun inşallah
Ayy irem banada gel benim evimde tam dandini su an
Biraz dağılım hemen toplamadiysam ipin ucu kaçtığı korkunç bir hal alıyor
Bu arada olculmedim, annemlerde yedik geldik dedim simdi fazla çıkarım moralimi bozmaya hic niyetim yok
Neyse evet açıklıyorum ismimi:))
Tugba:))
Bek bir beklentiyle jüriye bakan, huysuzumsu bir kız var...
Bu mu acaba problemi çıkartan? :)
ben vınn kullanıyorum ve hiç memnun değilim..
aynen canım çok yavaş
canım spor yok bugün..arada coşup yapıyorum, düzene sokmam lazım..
oruç bende başlicam, bi türlü başlayamadım..haftaya başlamayı düşünüyorum..
adaşşıımmm:))
benim ilk adım tuğba :) yıllardır aile içinde, okulda hep tuğba kullanıldığı ve iremin pabucu dama atıldığı için burada bana irem denilmesini istedim..
isimlerim şöyle konulmuş; tuğba cennette bir ağaç, irem de cennet meyvesi imiş :)
bir erkek kardeşim var, o da çift isimli..ama ben çocuğum olursa çift isim koymayı düşünmüyorum, tek isim kullanılıyor çünkü..
ayy..gıcık kız, gördünüz mü problem çıkartan kızı..ne kadar saygısız mahalle ağzıyla konuşuyor, sinir oldum
kızlaaarr bu haftasonu nişanlımla biyere gidelim diyoruz başbaşa..önerebilceğiniz biyer var mı..ben ağva yada abant düşündüm..istanbula yakın bi yer olsun istiyoruz bide çok pahalı olmycak bi otel..var mı önerisi olan?
Patlattinmi gercekten :))
Öğlede olsa supermis menun Sinemcim
Ama bazen oluyor iste helede su kısacik miniminnacik hemen bitiveren günlerde:))
Bende kirmizi meyveli çayimla izliyorum
Gerçi ilk defa gecen hafta izledim cokta çözemedim ama hoşuma gidiyor:))
Ayy bende düşünüyorum oruç tutmayida bakalım ne zaman başlayabileceğim
Sennkileride Allah kabul etsin şimdiden
Sahura kalkarsan ve iftardada kaçırmazsan hic sıkıntı olmaz merak etme:))
Ooo İremcim sen bu menü ısını çözdün :))
Ama spor yapiyormusun onu merak ettim
Çünkü ne kadar guzel menü cikarsakta spor olmayınca istediğimiz sonuc olmuyor
içten kanamami distanmi
İctense sıcak veya soğuk duş almissindir kilcaldamarlar genislemistir dicem ama distansa bende cok merak ettim hayır olsun inşallah
Ayy irem banada gel benim evimde tam dandini su an
Biraz dağılım hemen toplamadiysam ipin ucu kaçtığı korkunç bir hal alıyor
Bu arada olculmedim, annemlerde yedik geldik dedim simdi fazla çıkarım moralimi bozmaya hic niyetim yok
menüm
sabah
2 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
ara
1 form bisküvi
sütlü kahve
öğle
1 porsiyon balık
salata
ara
3 kayısı
akşam
1 muz
suyum ekssik sporum eksik yeşilçayım eksik
suyla yeşilçayı şimdi biraz içmeye çalışcam sporada yarın telafiye gidicem
Wayyy adasiz haa:))
Kurcalasak daha neler çıkacak bakalım:))
tanıdık cıkarmısız :))
Bugun itiraf gunü oldu
Yaa sen balkonunun fotosuna gönderdiğinde komşu oldugumuzu anlamıştım dermisim simdiii
nereye gitmiştiniz raacım adı ne tam olarakbende bayılırım abanta hatta gecen hafda ordaydım ,harikaydı bazen o gölde nilüferlere raslıyorsun , gölün etrafında sabahları yürüdük sisoluyor sonra hava prılprıl insan inanamıyor,bence orayı tercih edin..birde bursaya geçebilirsiniz ordada trilya harika bir yer iayrıca istanbulada yakın..
fundaaaa alışmalısın artıkAy Nur'la karıştırdım.
Ya bu tarihçiliğin seni bir türlü benim gözümde öğrencilikten çıkartamadı.Nerden çıktı gerçekten? Gündüz ünide çalıştığını hatırlıyorum ama akşamlar öğrenci sanıyorum seni ya...
ayyyyy çok mutlu oldum böyle düşünmene...tamam akademisyen olabilirim yarı öğretmende sayılırım ama daha 22 yaşındayım ve bu sevgi pıtırcığı halimden memnunumAynı şeyi bende yasıyorum sanırım buldum sebebini
Simdi naz böyle sevgi pitircigi modunda sürekli nişanlısından filan bahsediyor ya
Bizimde gözümüzde öğretmenler hep bı daha ağır daha Olgun
Onu böyle çiti piti üniversite ogrencisi gibi hayal ediyorum hep bende:))
Bugun itiraf gunü oldu
Bugun itiraf gunü oldu
Bu arada Kizlar daha once evimizde buraya girdiğimiz yerin fotosuna çekip koyalım demiştik
Bir tek Sinem ve funda koymuştu sanırım
O günden beri aklimdA bı koyamadim
Yeni gelen arkadaşların haberi varmi bilmiyorum ama koymak isteyen olursa cok hoş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?