- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #72.361
yani alsında hergün tuvalete girip çıktıktan sonra tartılıyorum, kabızlıktan desem şimdiye kadar çok şükür hiç öyle bi problemimde olmadı, her sabah tuvalete çıkarım, neyse yarın görücez bakalıminş düzelir canım...bi anda çok su içip tartıldıysan belki onunda etkisi olabilir
aahh fundacım ah anlayabiliyorum ne hissettiğiniEvet Raacım, bir zamanlar dostum olan birinden bahsediyorum, bahsetmiyordum gerçi.O kadar özel zamanlarda yapılan bir arkadaşlık ve o kadar güzel anılar vardı ki... O günlerdeki mutluluğuma, o zamanlar güzel olan anılarımın şimdi acı gelmesine üzülüyorum. Hiçbir kabahatim yokken onlar beni çok rahat sildiler, ben nedense silemiyorum, bende bir enayilik var galiba... Üzülmemeye çalışıyorum, adlarını bile anmıyorum. Dilimin ucuna gelen komik olayları içinde onlar var diye anlatmıyorum. Ama ben ne kadar direnirsem direneyim bir yerden patlak veriyor işte...
Benimle aynı duygularda tabi ki de değil(ler)di; öyle olsalardı dediğin gibi burda olurlardı. O günlerin hatıralarına lanet etmiyorum kendim için... Ama beni terk ederek hayatımdan çıkmış insanları özleyince de kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Size de çok konuşuyorum galiba...Ben de böyle çenesini tutamayan, hayatını ortaya döken biriyim işte... Zaten teknoloji ve zamanın şartları özel hayat mı bıraktı, sizden mi saklayacağım? Okuyan başkası varsa da okusun, herkes aynı şeyleri yaşıyor zaten... Dramatize etmiyorum olayları aslında ama bazen böyle oluyorum işte...
Ya ben de mi bir rumuzla tanışsaydım sizle? Daha gizemli olurdum. :) Kıskandım şimdi... :) Gerçi benim profil adım yeterince açık ediyor.
Sanırım kimse kalmamıştır artık takımda... :) Bedenim yorgun ama uyuyasım her zamanki gibi yok. Zaten rüyalarım da keyifsiz oldu artık.Sözde erken kalkmaya alışacaktım.
Amaaaan... Kocakarılar gibi yakınıp duruyorum ya...Hadi ben de kaçtım. Yarın görüşürüz...
bende alıştım raa ya önce garipsemiştim ama şimdi alıştım:))raa da anlaştığımıza çok sevindim sinemciğim çünki raa ya baya alışmıştım :)))))))
bizim evdede hafta içi hiç kahvaltı yapılmazyok canım çok şükür derse geç kalmıyorum.ama geç kalktığım için kahvaltı hazırlayamıyorum eşim için.ondan yaniii
bu sefer kesin kaçtım byeeee
kız bu mevsimde zaten kimse balkonda girmezz:)))valla ben evimin salonundan giriyorum genelde :) öyle koyacak güzel bir balkonum yok :) çoğunluk koyarsa olabilir :)
o zaman tekrar merhaba Tuğba
ayrıca Tuna da ablamın oğlunun adı çok severim.Allah bağışlasın.
Bence her şey kızın Acun'a "sağol ya..." demesiyle başlamış. Ondan sonra açık vermesi için özellikle bazı konuşmalar yapılmış gibime geldi. Bir de kırıcı konuşmalar başlayınca kız da aynı tavırları tekrarlayarak o kırgınlığı maskelemeye çalışmış, olayın üzerinden böyle gelmeye çalışmış. Bence her şeyin kaynağı o ilk "yaa" lı hitap. :)
Jüriye siz demiş, sen demiş çok önemi yok. Sen desin, ne güzel işte. Ben orda jüri olsam hoşuma bile gider sizli bizli konuşulmaması... Evet orda bir yapımcı, dört de jüri var ama karşılarında da bir insan var. O kadar da "bize siz diye hitap etmelisin." durumu olmamalı bence... Saygı sadece "siz" değil. Öyle konuşup ne saygısız olanlar olduğu gibi, senli ama saygılı konuşanlar da var. Acun'un orda kurduğu cümle "İlk defa tanıştığın birine siz diye hitap edilir." Gelen yarışmacı adayı ile de ilk defa tanışılmıyor mu? Bu konunun üzerinde boşuna duruldu diye düşünüyorum.
Bence bu kız dikkat çekme çabasını biraz abartmış, sorunlar da böyle çıkmış. Onu da komple haklı bulmuyorum bu arada... Jüriye karşı "kim döndü ki?" demesi hiç hoş değildi bence de... Ama iki taraflı tırmandırılan bir gerginlik olduğunu düşünüyorum.
yeni kalkanlar içinn günaydınnn,gününü yyarılayanlara tünaydınnnnn:103:
aa nolmuş merak ettim şimdi sen dediğinde bi ara açtım reklam vardı sonra bir daha açmadım internetten bakayım bari nedir kızın adı biliyormusun, söylediğinize göre hemen internete düşmüştür:))
nereye gitmiştiniz raacım adı ne tam olarak
fundaaaa alışmalısın artıkgeceleri kısmi zamanlı öğrencilik yapıyorum
ayyyyy çok mutlu oldum böyle düşünmene...tamam akademisyen olabilirim yarı öğretmende sayılırım ama daha 22 yaşındayım ve bu sevgi pıtırcığı halimden memnunum
biraz daha büyüyene kadar takılıyım böyle tuğbacım
Bence her şey kızın Acun'a "sağol ya..." demesiyle başlamış. Ondan sonra açık vermesi için özellikle bazı konuşmalar yapılmış gibime geldi. Bir de kırıcı konuşmalar başlayınca kız da aynı tavırları tekrarlayarak o kırgınlığı maskelemeye çalışmış, olayın üzerinden böyle gelmeye çalışmış. Bence her şeyin kaynağı o ilk "yaa" lı hitap. :)
Jüriye siz demiş, sen demiş çok önemi yok. Sen desin, ne güzel işte. Ben orda jüri olsam hoşuma bile gider sizli bizli konuşulmaması... Evet orda bir yapımcı, dört de jüri var ama karşılarında da bir insan var. O kadar da "bize siz diye hitap etmelisin." durumu olmamalı bence... Saygı sadece "siz" değil. Öyle konuşup ne saygısız olanlar olduğu gibi, senli ama saygılı konuşanlar da var. Acun'un orda kurduğu cümle "İlk defa tanıştığın birine siz diye hitap edilir." Gelen yarışmacı adayı ile de ilk defa tanışılmıyor mu? Bu konunun üzerinde boşuna duruldu diye düşünüyorum.
Bence bu kız dikkat çekme çabasını biraz abartmış, sorunlar da böyle çıkmış. Onu da komple haklı bulmuyorum bu arada... Jüriye karşı "kim döndü ki?" demesi hiç hoş değildi bence de... Ama iki taraflı tırmandırılan bir gerginlik olduğunu düşünüyorum.
haa haaa bende izledim yaa.. kız biraz şımarık davrandı sadece.... kötü niyetli gibi gelmedi banada... ama Acun a gaz verdi seyirciler.... kızda uzatmayaydı öyle olmazdı bence...
kendi takımım arazi bende kardeş takıma musallat olayım dedim
Tv'de şımarıklığın ayarına dikkat etmek gerekiyor anlaşılan. :)
Ol musallat, bizim takım da bu saatlerde arazidir zaten.
Sen 9'un eski üyelerindensin değil mi, kapanmadan önceki?
Bizi okurken görüyorum sürekli seni.
bana çooook hafif tam diyetlik bir sütlü tatlı tarifi verecek biri aranıyor.... yoksa gidip kendime 7 katlı pasta alcam aaaaa....
bana çooook hafif tam diyetlik bir sütlü tatlı tarifi verecek biri aranıyor.... yoksa gidip kendime 7 katlı pasta alcam aaaaa....
evet 9. takımın daimi üyesiyim bir tülü mezun olamıyorum ...
ben okuyom hep sessiz sessiz sizi, aslında çoğunuzu tanıyo gibiyim :)))) güzel paylaşım ve önerileriniz olunca hoşuma gidiyor.... faydalanıyorum bende :)
Kız bu takımda tatlı deme.Sonra akşam herkesin menüsünde tatlılar filizleniverir.
Ama sen pasta alma diye bir fikir vereyim; (iradesine hakim olamayanlar devamını okumasın.Önemli bir şey değil ama olsun. :))
Süte tatlandırıcı atıp muhallebi yapabilirsin, fazla un da gerekmiyor zaten, hafif oluyor. Üstelik hemen tıkar, daha tatlı isteyeceğini sanmam. Bir de meşhur tarçınlı süt var. Ben de denemiştim. Sütü ısıt, içine tarçın at, sahlep gibi oluyor zaten. Onu yavaş yavaş içersen 15 dakika sonra tatlı isteğini alıyor.
ben vereyim sana tarif:))
bi kere yaptım çok güzel olmuştu
elmayı rendeliyorsun ve pişiriyorsun
içine bir yada iki ceviz ufalıyorsun
sonra içine eti form limonlu biskuviden 2 tane ufalıyrsun ( çok un gibi değil )
için etarçında atabilirsin
sonra top top yapıp hindistan cevizine buluyorsun soğuduktan sonra yiyorsun
enfes birşey oluyor
bisküvinin tadı bana yetti şeker eklemedim ama yetmezse az tatlandırıcı ekleyebilirisin
afiyet olsuunn:))))
ben vereyim sana tarif:))
bi kere yaptım çok güzel olmuştu
elmayı rendeliyorsun ve pişiriyorsun
içine bir yada iki ceviz ufalıyorsun
sonra içine eti form limonlu biskuviden 2 tane ufalıyrsun ( çok un gibi değil )
için etarçında atabilirsin
sonra top top yapıp hindistan cevizine buluyorsun soğuduktan sonra yiyorsun
enfes birşey oluyor
bisküvinin tadı bana yetti şeker eklemedim ama yetmezse az tatlandırıcı ekleyebilirisin
afiyet olsuunn:))))
tarçınlı sütmü korkunç görünüyor :))) iştahımı kapayacağına eminim tatlı isteğimi gidermesinin yanı sıra :))))
Biz de havuçlu-bisküvili-hindistan cevizli top yapardık. Enfes olurdu. Ama hindistan cevizinin 100 gramının 600 kalori mi ne olması lazım. :) O da yağlı yemişlerden sonuçta. Ben de çok severim hindistan cevizini, havuçlu topları da çok severdim ama kalorili diye yiyemiyorum artık. :) Eskiden kurutulmuş hindistan cevizini paketi açıp, ağzıma döküp yerdim. :) Keşke yağsızını çıkarsalar.
Ben de önyargılı yaklaşmıştım ama güzeldi. Sahlep seversen tarçınlı sütü de seversin bence... Tabi sahlebi sevmiyorsan ona bir şey diyemem. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?