- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #72.341
Kızlar ben çıkıyorum,yatayım artık.Aslında tam çok kişi geldi ve tam kaynatma zamanı ama sabahları hep geç kalıyorum.
Hepinize iyi geceler.
iyi geceler ayşegülcümKızlar ben çıkıyorum,yatayım artık.Aslında tam çok kişi geldi ve tam kaynatma zamanı ama sabahları hep geç kalıyorum.
Hepinize iyi geceler.
fundacım kimseye hakettiğinden fazla değer vermemek lazım...böyle zamanlarda romantik komedi izlemek bana çok iyi geliyo ama seni bilememMesaj 1
Acil neşe ve umut dopingine ihtiyacım var...
Müzik desem, halime uygun, dinleyecek güzel bir şey bulabileceğimi sanmıyorum.
Film desem, sabrım yok.
İnternette sürpriz aramalar yapayım bari... Belki eğlenceli bir şey çıkar.
Tanrım kimsenin facebook'una unutmaya çalıştığı insanların kalıntılarını çıkartmasın...
Herkes benden geçiyor da, ben kimseden geçemiyorum ya... Birine bir ısındığım zaman onu yumuşak karnıma koyuyorum sanırım...
Hadi ben amaçsız google'lamalara dalayım... Enteresan bir şeyler bulursam yazarım size... Tabi ben bu mesajı atana kadar yatmaya gitmediyseniz...
Sinemcim ya... Formatla yer imlerim gidince senin şarkıcılar da gitti...
Lunasa'yı hatırlıyorum.
Zenci bir kadın vardı çok beğendiğim... Ya da zenci değildi galiba...Country söyleyen bir kadın...
Bir de güzel sesli bir adam vardı... Eric falan diyesim geliyor ama uydurmayayım... F'li bir şey miydi acep?
Onların adını bir ara şu zavallı format kurbanına yazar mısın?
aman aman..sabahları öğrenciler geç kalır öğretmenim, lütfen görevleri karıştırmayalım :)
ben hep geç kalanlar sırasındaydım yaaa
fundacım kimseye hakettiğinden fazla değer vermemek lazım...böyle zamanlarda romantik komedi izlemek bana çok iyi geliyo ama seni bilemem
nereye gitmiştiniz raacım adı ne tam olarak
fundaaaa alışmalısın artıkgeceleri kısmi zamanlı öğrencilik yapıyorum
ayyyyy çok mutlu oldum böyle düşünmene...tamam akademisyen olabilirim yarı öğretmende sayılırım ama daha 22 yaşındayım ve bu sevgi pıtırcığı halimden memnunum
biraz daha büyüyene kadar takılıyım böyle tuğbacım
Mesaj 1
Acil neşe ve umut dopingine ihtiyacım var...
Müzik desem, halime uygun, dinleyecek güzel bir şey bulabileceğimi sanmıyorum.
Film desem, sabrım yok.
İnternette sürpriz aramalar yapayım bari... Belki eğlenceli bir şey çıkar.
Tanrım kimsenin facebook'una unutmaya çalıştığı insanların kalıntılarını çıkartmasın...
Herkes benden geçiyor da, ben kimseden geçemiyorum ya... Birine bir ısındığım zaman onu yumuşak karnıma koyuyorum sanırım...
Hadi ben amaçsız google'lamalara dalayım... Enteresan bir şeyler bulursam yazarım size... Tabi ben bu mesajı atana kadar yatmaya gitmediyseniz...
Sinemcim ya... Formatla yer imlerim gidince senin şarkıcılar da gitti...
Lunasa'yı hatırlıyorum.
Zenci bir kadın vardı çok beğendiğim... Ya da zenci değildi galiba...Country söyleyen bir kadın...
Bir de güzel sesli bir adam vardı... Eric falan diyesim geliyor ama uydurmayayım... F'li bir şey miydi acep?
Onların adını bir ara şu zavallı format kurbanına yazar mısın?
raa da anlaştığımıza çok sevindim sinemciğim çünki raa ya baya alışmıştım :)))))))Nazcım yogunluguna gore cok cok ıyı. bende ıyı değil dıyınce cok eksık sandım. özellikle ogle menun super. aksam yememıssın ama ogleden desteklısın
acıkırsan 1 bardak sut ıc canım. aç aç yatma
afiyet olsun fundacım. gecen bende acıkmıstım aksam yemegını hızlı yemıstım. aksam oncesı aran kaynamıs belkı ondandır sıskınlık.
bende de bu aksam sislik oldu ayran içince balon oluyorum ya :26:
aaa oglusundan esinlendiğini soylemıstın canım daha once hatırlıyorum :)
ben en cok tubişim derim o cok hosuma gıttı :) cok guzel ismin varmıs ben cok severım tugba ısmını. :)
nam nam kasem onumde bır yandan kemırıyorum mısırları
ayyy canım yaaa kıyamam ben sana :) malesef piyasada okuz cok
onu sakasına soyledım canım. :) madem gercek ısmın olmayacak raacıktan devam edelim :))
sanırım çok sevdiğin bir arkadaşından yada dostundan bahsediyorsun fundacığım ,verdiğin değer hiç birzaman ona deyil kendine o yüzden hiç boşa gitmez,hala bukadar etkıleniyorsan demekki hala o kişiye değer veriyorsun yada çok kızgınsın ama bence halada seviyorsun,insan sevgilisini bile unutabılıyor ama dostunu zor unutuyor,ama üzülme cnm çünki o bukadar kendisini acıyla hatırlayan birinin yanında deyilse,seninle aynı duygylarda hiç deyildir ,o yüzden sende anını normal seğirde yaşa bence ...
raa da anlaştığımıza çok sevindim sinemciğim çünki raa ya baya alışmıştım :)))))))
Evet Raacım, bir zamanlar dostum olan birinden bahsediyorum, bahsetmiyordum gerçi.O kadar özel zamanlarda yapılan bir arkadaşlık ve o kadar güzel anılar vardı ki... O günlerdeki mutluluğuma, o zamanlar güzel olan anılarımın şimdi acı gelmesine üzülüyorum. Hiçbir kabahatim yokken onlar beni çok rahat sildiler, ben nedense silemiyorum, bende bir enayilik var galiba... Üzülmemeye çalışıyorum, adlarını bile anmıyorum. Dilimin ucuna gelen komik olayları içinde onlar var diye anlatmıyorum. Ama ben ne kadar direnirsem direneyim bir yerden patlak veriyor işte...
Benimle aynı duygularda tabi ki de değil(ler)di; öyle olsalardı dediğin gibi burda olurlardı. O günlerin hatıralarına lanet etmiyorum kendim için... Ama beni terk ederek hayatımdan çıkmış insanları özleyince de kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Size de çok konuşuyorum galiba...Ben de böyle çenesini tutamayan, hayatını ortaya döken biriyim işte... Zaten teknoloji ve zamanın şartları özel hayat mı bıraktı, sizden mi saklayacağım? Okuyan başkası varsa da okusun, herkes aynı şeyleri yaşıyor zaten... Dramatize etmiyorum olayları aslında ama bazen böyle oluyorum işte...
Ya ben de mi bir rumuzla tanışsaydım sizle? Daha gizemli olurdum. :) Kıskandım şimdi... :) Gerçi benim profil adım yeterince açık ediyor.
Sanırım kimse kalmamıştır artık takımda... :) Bedenim yorgun ama uyuyasım her zamanki gibi yok. Zaten rüyalarım da keyifsiz oldu artık.Sözde erken kalkmaya alışacaktım.
Amaaaan... Kocakarılar gibi yakınıp duruyorum ya...Hadi ben de kaçtım. Yarın görüşürüz...
inş düzelir canım...bi anda çok su içip tartıldıysan belki onunda etkisi olabilirselam kızlarrr
kusura bakmayın dün yine selamsız çıktım
ama gece çıkışlarım oğlum sayesinde ani oluyor:)
bugün sabah tartımın bozulmuş olacağını ümit ediyorum
çünkü hiç anlamadığım bir şekilde beni epey + tarttı
tartımın bozulmasını isteyeceğimde hiç aklıma gelmezdi ama
ciddi ciddi beni 76.1 tarttı
gözleirm yuvalarından fırlayacaktı az kalsın
+2.2 kg olabilecek bir şeymi yaa
inş yarına düzelir((
selam kızlarrr
kusura bakmayın dün yine selamsız çıktım
ama gece çıkışlarım oğlum sayesinde ani oluyor:)
bugün sabah tartımın bozulmuş olacağını ümit ediyorum
çünkü hiç anlamadığım bir şekilde beni epey + tarttı
tartımın bozulmasını isteyeceğimde hiç aklıma gelmezdi ama
ciddi ciddi beni 76.1 tarttı
gözleirm yuvalarından fırlayacaktı az kalsın
+2.2 kg olabilecek bir şeymi yaa
inş yarına düzelir((
günaydınnnnnn benim çıtır takımımaa
+2.2 çok büyük bir rakam olduğu için kalıcı değildir. Ya sudur, ya da tartının pili bitiyordur. Ama yeni değiştirmiştin galiba pili... Takma kafana, birkaç güne iner, belki yarına bile iner.
Günaydın... :) Bir mesaj atmıştım sana birkaç gün önce, cevap vermemiştin ama gerek kalmadı artık. 11. madde diskalifiyeleri listelerde yer almayacakmış. Zaten 10 tane takım arasında o diskalifiyeleri çözüme bağlamaya çalışan bir kaptan ben vardım.Püsküüt de sanırım bu yüzden boşa uğraştığını düşünüp böyle bir karar almış.
ayy..gıcık kız, gördünüz mü problem çıkartan kızı..ne kadar saygısız mahalle ağzıyla konuşuyor, sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?